Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8737
24.12.09 10:50

Ahoj holky,

i já se přidávám s přáním krásných a hlavně pohodových Vánoc :andel:

Ivi držím palečky, ať je manželovi lépe a dnes ho pustí za vámi domů.

Mě už dnes čekají jen řízky, dobalit asi dva dárky a poklidit površku, co jsme zase kde pováleli :lol: Snažila jsem se všechno stihnout včera a do postele jsem lezla o půlnoci a málem po čtyrech, jak mě děsně bolely kyčle.

Holky krásný Štědrý den a moc se opatrujte :wink:

Papa Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
24.12.09 11:00

Holky všechny vás moc zdravím, alíku krásné miminko.
My ještě něco doladíme a pak budem odpočívat tak nebudu u PC :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.12.09 11:05

Aliiku, krásná holčička, já úplně pouštím slzu. Působí na mě hormony, Vánoce a ještě tahle fotka… Přeju vám krásné první svátky se Zuzankou, ať vám přináší jen štěstí a je zdravoučká :andel: :andel: :andel: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
24.12.09 15:23

Aliiku Zuzanka je kráááásná :kytka: Takovýhle krásný holčičky se rodí tady v Hradci? :lol: já se na tu naši tak straaašně těším.
Krásné Vánoce všem :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
24.12.09 15:35

ahoj holky, zdravim po delší době, jestli ty kvanta stihnu někdy dočíst je ve hvězdách.
Celé dny jsem byla na odpis.Filípka měli střídavě naši a manžel, já jen ležela a nebyla schopná vstát z postele.Teploty (39 ), kašel a zvracela jsem.Nepřála bych to nikomu.Dneska prvně je mi líp, akorát ten kašel mě pořád drží.Celou dobu domlouvám Verunce ať ještě vydrží.
Stromeček naštěstí ozdobil manžel s Filípkem, na večeři jdem dolu ke tchýni, a dárky mám zabalené.Tak s snažim ještě odpočívat.
Tak vám všech přeji krásné a pohodové vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.12.09 15:40

Kosatko, ať je ti brzo líp. Tady už proběhla nějaká myšlenka, od Fragolky, tuším, jestli náhodou taky už nerodíš… Tak vydrž a hezké Vánoce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
24.12.09 15:55

Ahoj maminky,
tedy Kosatko ty se toho snad nezbavíš, moc bych ti přála, abys měla už pokoj a byla zdravá!
Ali, Zuzanka je prostě úúúčasná :lol: :-P , musíš být šťastná jako blecha, že už jste doma. Oboub vám přeji hlavně pevné zdravíčko.

Maminky, přeji krásný Štědrý večer jak vám, tak i vašim rodinám.
:mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.12.09 17:01

Kosatko, my myslely se Zziny, jestli už nerodíš :wink: Přeju hodně zdraví, dej se dohromady, ať máš pak sílu na porod a na miminko :-)

Aliiku, Zuzanka je nádherná, ještě jednou gratuluju a užijte si krásný Štědrý večer doma :-)

Maminy, tak ještě jednou krásné Vánoce a my půjdeme za chvíli „ježit“ :-) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
24.12.09 20:55

Ahojky maminečky a všichni,

tak až teď máme chvilku…
Po 10 jsme byli pro taťku :). A pak jsme se nezastavili až do večeře.
Děkuju moc holky, že jste drželi palečky

Alik malá je úžasná. Manža se tak rozněžnil :D
Kosatko ať ti je už lépe a užiješ si Vánoce

Takže přejeme hlavně pohodové Vánoce, plné lásky a štěstí {color: red}

jdu si užívat rodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.12.09 21:40

Holky, všem Vám dodatečné přeji krásné svátky vánoční ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
25.12.09 19:16

Ahoj těhulky,
Beckovko malá je úúúúžasná :lol: .

Tak doufám, že jste všechny celé a nikdo nám nerodí!
Mně začalo tvrdnout břicho. Je to asi na konci těhu normální. Nikdy mi netvrdlo, tak nevím :nevim: .
Hezky užívejte svátků, :mavam: K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.12.09 20:00

zdravím všechny maminky.. :-)
jsme tu nové tak doufáme že se brzy s někým seznámíme..:o) čekáme jednovaječné holčičky a podle poslední kontroly to bude zrovna v lednu…tak se moc těšíme..Nový rok tedy strávím na rizikovém oddělení tak doufám, že to nebude jak na nový tak po celý…

Tak dodatečně všem přeji krásné svátky a do Nového roku hodně zdravíčka pro vaše narozené a taky ty nenarozené ratoslesti, které brzy přídjou na svět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.12.09 20:09

Ahoj holky,

Joisefine, vítej :-) Jsem si zrovna nedávno říkala, že v Ledňátkách chybí mamina s dvojčaty :wink: Gratuluju k holčičkám :-)

Iviqv, super, že vám taťku na Štědrý den pustili :-)

Štědrý den se vyvedl, musím říct, že děti jsou rok od roku lepší. Spokojenost veliká, tak jsme byli s manželem rádi. Jen on ještě pořád hledá dárek pro mě. Schoval ho opravdu dobře :mrgreen:
Jinak jsem, holky, nervní jak sáňky v létě. Jednak mě deptá počasí, fakt pravý vánoční :roll: a už si připadám děsnej vorvaň, sotva lezu, je mi pořád teplo, v noci nespím, přes den bych spala, no, fakt super. Asi začnu brzo Simču vyhánět :lol: Tak jsem si postěžovala a nebudu dál kazit vánoční atmosféru :wink: Mějte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
25.12.09 20:31

Já už bych taky brala porodit holky. už se mi ani dobře nesedí, mám břicho nízko a všude mě to tlačí, an ise nezohnu pořádně. Fatk jsem ráda že na štědrý den jsem byli spolu a ted bych žu rodila. Jestli já budu přenášet a budu t udo kocne ledna strašit 2v1 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
25.12.09 20:38

Ahoj holky :-)

tak my jsme Štědrý večer taky v pohodě přežili.. Barunka je ještě malá, tak z toho zatím moc nemá, ale radost z dárků měla :-) Vlastně jsme jen rozbalili její, pak si chvilku hrála a pak jsme ji dali spinkat.
No a v jedenáct přijeli naši 4 kamarádi (dva páry, jedna z toho je ta moje kamarádka, co čeká dvojčátka :-) ) a byly ještě dospělácké Vánoce a dárky :-)

Dneska jsem potřebovala dohnat práci, ale byla jsem tak hotová, že jsme se s manžou i Barčou celý den jen poflakovaali (většinou na kanapi :-) )

Joisefine vítej :-) super, že budou dvojčátka :-) kamarádka taky čeká, jen se ještě neví, jestli jedno nebo dvojvaječný a co za pohlaví :-)

Fragol úplně 100% Ti rozumím!!! :-) cítím se podobně.. noci děsný, břicho těžký, zvednout se děs, prostě velryba.. potřebuju tedy ještě přečkat svátky a Silvestra, do 5.1. dohnat tu práci a pak už by se klidně malá mohla vylodit :-) Břicho mě faaaakt už neba.. zvlášť když si Barunka oblíbila na něm rajtovat :( uaaaaaaaaaaaaaa

Tak holky, my zítra odjíždíme obrážet rodiny, tak se tu mějte krásně :-) snad zvládnu nakouknout, abych neprošvihla případné mimi :-)

paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital