Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
i já se přidávám s přáním krásných a hlavně pohodových Vánoc ![]()
Ivi držím palečky, ať je manželovi lépe a dnes ho pustí za vámi domů.
Mě už dnes čekají jen řízky, dobalit asi dva dárky a poklidit površku, co jsme zase kde pováleli
Snažila jsem se všechno stihnout včera a do postele jsem lezla o půlnoci a málem po čtyrech, jak mě děsně bolely kyčle.
Holky krásný Štědrý den a moc se opatrujte ![]()
Papa Paja
Holky všechny vás moc zdravím, alíku krásné miminko.
My ještě něco doladíme a pak budem odpočívat tak nebudu u PC ![]()
Aliiku, krásná holčička, já úplně pouštím slzu. Působí na mě hormony, Vánoce a ještě tahle fotka… Přeju vám krásné první svátky se Zuzankou, ať vám přináší jen štěstí a je zdravoučká
!!!
Aliiku Zuzanka je kráááásná
Takovýhle krásný holčičky se rodí tady v Hradci?
já se na tu naši tak straaašně těším.
Krásné Vánoce všem
![]()
ahoj holky, zdravim po delší době, jestli ty kvanta stihnu někdy dočíst je ve hvězdách.
Celé dny jsem byla na odpis.Filípka měli střídavě naši a manžel, já jen ležela a nebyla schopná vstát z postele.Teploty (39 ), kašel a zvracela jsem.Nepřála bych to nikomu.Dneska prvně je mi líp, akorát ten kašel mě pořád drží.Celou dobu domlouvám Verunce ať ještě vydrží.
Stromeček naštěstí ozdobil manžel s Filípkem, na večeři jdem dolu ke tchýni, a dárky mám zabalené.Tak s snažim ještě odpočívat.
Tak vám všech přeji krásné a pohodové vánoce
Kosatko, ať je ti brzo líp. Tady už proběhla nějaká myšlenka, od Fragolky, tuším, jestli náhodou taky už nerodíš… Tak vydrž a hezké Vánoce ![]()
Ahoj maminky,
tedy Kosatko ty se toho snad nezbavíš, moc bych ti přála, abys měla už pokoj a byla zdravá!
Ali, Zuzanka je prostě úúúčasná
, musíš být šťastná jako blecha, že už jste doma. Oboub vám přeji hlavně pevné zdravíčko.
Maminky, přeji krásný Štědrý večer jak vám, tak i vašim rodinám.
K.
Kosatko, my myslely se Zziny, jestli už nerodíš
Přeju hodně zdraví, dej se dohromady, ať máš pak sílu na porod a na miminko ![]()
Aliiku, Zuzanka je nádherná, ještě jednou gratuluju a užijte si krásný Štědrý večer doma ![]()
Maminy, tak ještě jednou krásné Vánoce a my půjdeme za chvíli „ježit“
![]()
Ahojky maminečky a všichni,
tak až teď máme chvilku…
Po 10 jsme byli pro taťku
. A pak jsme se nezastavili až do večeře.
Děkuju moc holky, že jste drželi palečky
Alik malá je úžasná. Manža se tak rozněžnil ![]()
Kosatko ať ti je už lépe a užiješ si Vánoce
Takže přejeme hlavně pohodové Vánoce, plné lásky a štěstí {color: red}
jdu si užívat rodinky
Ahoj těhulky,
Beckovko malá je úúúúžasná
.
Tak doufám, že jste všechny celé a nikdo nám nerodí!
Mně začalo tvrdnout břicho. Je to asi na konci těhu normální. Nikdy mi netvrdlo, tak nevím
.
Hezky užívejte svátků,
K.
zdravím všechny maminky.. ![]()
jsme tu nové tak doufáme že se brzy s někým seznámíme..:o) čekáme jednovaječné holčičky a podle poslední kontroly to bude zrovna v lednu…tak se moc těšíme..Nový rok tedy strávím na rizikovém oddělení tak doufám, že to nebude jak na nový tak po celý…
Tak dodatečně všem přeji krásné svátky a do Nového roku hodně zdravíčka pro vaše narozené a taky ty nenarozené ratoslesti, které brzy přídjou na svět ![]()
Ahoj holky,
Joisefine, vítej
Jsem si zrovna nedávno říkala, že v Ledňátkách chybí mamina s dvojčaty
Gratuluju k holčičkám ![]()
Iviqv, super, že vám taťku na Štědrý den pustili ![]()
Štědrý den se vyvedl, musím říct, že děti jsou rok od roku lepší. Spokojenost veliká, tak jsme byli s manželem rádi. Jen on ještě pořád hledá dárek pro mě. Schoval ho opravdu dobře ![]()
Jinak jsem, holky, nervní jak sáňky v létě. Jednak mě deptá počasí, fakt pravý vánoční
a už si připadám děsnej vorvaň, sotva lezu, je mi pořád teplo, v noci nespím, přes den bych spala, no, fakt super. Asi začnu brzo Simču vyhánět
Tak jsem si postěžovala a nebudu dál kazit vánoční atmosféru
Mějte se, M.
Já už bych taky brala porodit holky. už se mi ani dobře nesedí, mám břicho nízko a všude mě to tlačí, an ise nezohnu pořádně. Fatk jsem ráda že na štědrý den jsem byli spolu a ted bych žu rodila. Jestli já budu přenášet a budu t udo kocne ledna strašit 2v1 ![]()
Ahoj holky ![]()
tak my jsme Štědrý večer taky v pohodě přežili.. Barunka je ještě malá, tak z toho zatím moc nemá, ale radost z dárků měla
Vlastně jsme jen rozbalili její, pak si chvilku hrála a pak jsme ji dali spinkat.
No a v jedenáct přijeli naši 4 kamarádi (dva páry, jedna z toho je ta moje kamarádka, co čeká dvojčátka
) a byly ještě dospělácké Vánoce a dárky ![]()
Dneska jsem potřebovala dohnat práci, ale byla jsem tak hotová, že jsme se s manžou i Barčou celý den jen poflakovaali (většinou na kanapi
)
Joisefine vítej
super, že budou dvojčátka
kamarádka taky čeká, jen se ještě neví, jestli jedno nebo dvojvaječný a co za pohlaví ![]()
Fragol úplně 100% Ti rozumím!!!
cítím se podobně.. noci děsný, břicho těžký, zvednout se děs, prostě velryba.. potřebuju tedy ještě přečkat svátky a Silvestra, do 5.1. dohnat tu práci a pak už by se klidně malá mohla vylodit
Břicho mě faaaakt už neba.. zvlášť když si Barunka oblíbila na něm rajtovat
uaaaaaaaaaaaaaa
Tak holky, my zítra odjíždíme obrážet rodiny, tak se tu mějte krásně
snad zvládnu nakouknout, abych neprošvihla případné mimi ![]()
paaaa