Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, nám se Štědrý den povedl, stihli jsme dojet k našim i manželovým rodičům. Dneska jsme absolvovali nějaký návštěvy a já jsem totálně na odpis… Noc byla hrozná, spala jsem asi dvě hodiny a ještě ke všemu mě budilo moje vlastní chrápání
… Teď si dám maliník a půjdu do pelíšku. Ježíšek mi donesl krásné lehoučké pyžámko, tak ho vyzkouším
.
Dneska se cítím tak akorát na rozsypání, jak je mi těžko. Už to břicho nemůžu utáhnout. A od zítřka nám zbývá 14 dní do termínu… ![]()
Já si dala dnes pořádnou dávku lněných semínek-jestl ito nepomůže...................
Jedem zítra k našim na pečenou kachnu, mnam a nebudu nic dělat. Ale přítel se hodně stará o Hnozíka tak mám docela veget.
Pá a dobrou
ahoj holky, tak u nás štědrý den v pohodě, jen mě ještě nebylo úplně akorát, tak večer jsem byla už dost unavená.
Baví mě když kouknu na vaše metříky.Máte kolem 20 dnů do konce.V té době bych nejradši porodila taky.Teď, když už to mám na spadnutí, mi břicho vůbec nevadí a nejradši bych ten termnín ještě aspoň o 14 dní šoupla ![]()
za těhle pár dní jsem zhubla 3 kila a pořád mám nějakej průjem.Tak nevim, jestli už se tělo čistí… ![]()
vítám joisefine
Jo a sice jsem vše nedočítala,ale mimi jsou překrásná
Krásné ranko,
BEck, Aliik, máte krásný miminka
, ani si nedovedu představit, že něco tak malinkýho bude za chviličku i u nás
kosatko: no teda to byla asi pořádná chřipajzna, snad už bude teď opravdu líp a v den kdy porodíš budeš naprosto fit..
Joisefine : vítej, tak to je prima, že zde budeme mít i nějaký dvojčátka
![]()
Luci, Fragi, Kristi, Sylvi: naprosto se připojuju, říkám si, že Vánoce proběhli bezva a ve čtyřech a teď už můžu rodit. Taky se přestávám šetřit a začínám asi vyhánět, už to břicho nemůžu vydržet, jak píšete v noci nespím, ve dne se sotva valím, oblečení mi není, teĎ ty otoky, a začaly mě hrozně bolet záda…no však to dobře znáte…jen se hrozně bojím, abych nepřenášela a nešla ještě na vyvolávačku, to bych mě fakt po tom všem namíchlo ![]()
Taky už bych si chtěla „pochovat“ Leonku …
Tak zatím krásný svátky…
Krásné sváteční dopoledne, dneska jsem se docela dobře vyspala. Se třemi návštěvami WC, ale skoro deset hodin
. Dneska v noci mě poprvé probudil „poslíček“, teda spíš posel. Docela jsem se lekla… Ostrá bolest v podbřišku a v bedrech, až takový pálení, no, bylo to zajímavý! Musela jsem se projít po bytě, ležet se nedalo. Naštěstí se to už neopakovalo, tak jsem pak zase usnula, ale chvíli jsem myslela, že pojedeme
. Holky, už se nám to krátí, co? Když mě pak někde píchne, tak si to už dost uvědomuju… Tak hezký den ![]()
Aholky holky,
tak já jsem se taky v celku vyspala. 2× k Andělce, měla nějakou žížu a jenou spojeno s návštěvou wc.
Jinak mně nějak přestalo bolet bříško, jen kyčle…akurát včera mně malá nějak tlačila na buchtu…sedět se dalo jen v tom chlapském sedu…nohy naširoko
. žeby se už něco připravovalo? No jen jde o to jak dlouho se to bude připravovat? ![]()
Jo a rozbalování dárků bylo super… ty překvapené a pak šťastné očička. Každé Vánoce je to lepší A LEPŠÍ ![]()
A vítej Josefin teda dvojčátka
![]()
ahoj, děkuji za uvítání:o) dneska jsem se také vůbec nevyspala,celou noc holky kopaly jako o závod, občas si příjdu jako kdybych tam měla chobotnice..
a také mě začaly píchat vaječníky, ale tak to mi kamarádka říkala, že k těhotenství patří… ![]()
Ve středu už nastupuju do nemocnice, tak toho si o sobě moc napsat nestihnu, ale pak určitě fotečky dodám, doufejme že budeme doma co nejdříve, na konci ledna bych už chtěla být doma, ale tak uvidíme jak na tom budou holky…
Porod mám plánovaný císařem,tak to jsem také zvědavá jak to bude probíhat…
Holčičky se budou jmenovat Anička a Kristínka..
![]()
Joisefine, hodně štěstí, ať všechno klapne a jste s hočičkama brzo doma. Hlavně, ať jste všechny zdravé. A jména máte taky krásná ![]()
děkujeme, snad to proběhne bez problémů
teď ke konci je to opravdu záhul..ani se člověk pořádne nevyspí a záda mám tak zhuntovaný jako kdybych skládala vagony uhlí
![]()
Všem přeji hezký zbytek roku.. ![]()
Ahoj holky, jsem trochu ostuda, ani jsem vam nestihla poprat hezke vanoce, takze aspon takhle opozdene, uzivejte si klidu a pohody ![]()
Beckovko a Aliiku, krasne miminka, uplne vam zavidim, ze uz mate porod za sebou a deticky u sebe ![]()
Joisefine, vitej a hodne stesti s holcickama!!
U nas Stedry den probehl klasicky, po cesku, az na toho kapra, misto toho jsme meli obalenou morskou rybku. Ted si uzivame pohodicky a nicnedelani a dost si to uzivam ![]()
Jinak s tim spanim to mam podobne, boli me celej clovek, navic mam rymu, takze se porad budim a smrkam, hrozne chrapu, potim se, proste radost… Ale co, uz to mame vsechny za par, tak to snad nejak doklepem, ne?
děkuji, pevné nervíky budou určitě potřeba. Aspoň těch prvních pár měsíců to bude pěkný kolotoč než si na sebe s miminkama zvykneme…:) ale strašně se těším..což asi každá maminka se těší na svoje miminko.. ![]()
všem co to už máte za pár hodně sil a haldký průběh.. ![]()
Mám termín 4.1. tak už se to blíží . Chtěla bych vám všem moc poděkovat za podporu, kterou jste mi dali a ikdyž jsem se s příspěvky zrovna moc nehrnula tak v mnoha situacích které jste popisovaly jsem se našla a tím jste mi nepřímo pomohly je vyřešit. Hrozně jsem se bála porodu ale ted už je to dobré a moc se těším na prcka nemůžu kvůli tomu ani spát jen pořád zírém na fotku z ultrazvuku. Takže vám všem přeji štastný Nový rok a hlavně nádherná zdravé miminka .
Ahoj maminy,
Kosatko, tak ať už je dobře
Teda, už to máš fakt za pár
A Filípka jsi rodila v termínu nebo jsi přenášla? Pokud jsi to psala, nepamatuju si to ![]()
Joisefine a do kdy tě chtějí s holčičkama nechat 3v1? 36.-37.tt? Pokud by bylo mimi jen jedno, měla bys termín až v únoru, že? Držím pěsti, ať to pak s holčičkama jde v pohodě a jste všechny tři brzo doma ![]()
Pandoro, tak to je super, že jsi klidnější
Co si budeme nalhávat, z porodu má strach každá, ale konec těhotenství už nás stejně přinutí, se na porod vlastně těšit a krom toho jsou všichni zvědaví na miminka ![]()
Zziny, já se taky celkem bojím, že budu přenášet, přenášla jsem Věrku, Míšu i Ondru a předpokládám, že kdyby můj gynekolog zrovna nesloužil v nemocnici a nepopohnal Davču, přenášela bych i jeho
Takže doufám, že do konce ledna porodím
ALe je fakt, že se toto těhotenství fakt nešetřím, tak uvidíme ![]()
Užijte si poslední sváteční den a já se jdu zase odkulit do křesla ![]()
Ahoj těhulinky,
Josefine, vítej
, gratuluji ke dvoum žížalkám
.
Přidávám se k těm, které by už rodily. Od Štědrého dne se mi totálně přitížilo, sotva se hejbu, oteklá jsem i v obličeji
a strašně mě brní ruce, neotevřu už ani flašku s vodou. Na co si ale nemohu stěžovat je spánek, kromě toho, že chodím tak 5× za noc na záchod to docela jde. Tak jsem si také postěžovala
. Doma to nechci manželovi moc ventilovat, abych mu nepřišla jak fňukna a pak fňukám tady u vás
.
Vánoce byly hezké, akorát toho jídla co jsem zase snědla
.
K
Fragolko tak já se přenášení také děsím a koukám, že ty sis ho užila až až. Třeba to bude se Simonkou jiné než se všemi ostatními
.