Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
28.12.09 09:04

** Kubina**
pak se ještě ukáže jak to bude s kojením a případným dokrmováním..jsem někde četla že dvojčátka se mají krmit vždy spolu a pokud jedno třeba menší pije málo dokrmovat uměle…no uvidíme..lahvičky a vše okolo jsme koupily, ale jestli budu muset uměle dokrmovat obě tak nechci vidět tu spotřebu nutrilonu… :-(
uvidíme co nás čeká a nemine :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.12.09 09:50

Ahoj holky, přeji hezký den a všem KO v pořádku :-)

fragolo i to se může stát, manžel si řekne, že má ještě dva týdny čas a pak mu nakonec porodíš doma. S každým porodem by to mělo jít líp, tak bacha na to…

joisefine hezký kočárek, dvojčátka jsou hrozně rozotmilá a taky se mi líbí, když jsou stejně oblečená, na té sedačce to vypadá super. U nás byl zase problém v tom, že se Rebeka narodila celkem malá a vše co jsem na ní měla koupené, tak na ní hrozně plandalo, tak pak babička běhala, aby sehnala pidi velikosti a i velikost 42 jí byla trochu větší.

KPKristy tak to já měla noc podobnou, v krku mě taky škrábe, nos mám taky napůl zacpaný, i když mi na něj pomáhá Sinupret, ale taky se pořád budím, buď musím smrkat nebo mi to naopak nejde, nevím co je lepší, dýchat v tomto stavu nemůžu ani při jednom. Usínala jsem až v půl páté a pak se mi začala budit malá, protože je na tom taky podobně a do toho se tam malá v břiše začala štosovat, že jsem už nemohla ani ležet, prostě bezva noc jako u Tebe. :-x Přeji brzké uzdravení. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 10:00

Berda74
děkuji..no já jsem holkám připravila na odjezd domů hadříky velikosti 50, což jim bude možná trošku veliké, ale tak tu cestu domů to vydrží :-) původně jsemě chtly vybrat jiný, ale pak když jsme ho zkoušely v obchodě tak jsem zjistila, že byl moc nízko a oddělala bych si záda…a pak přišel tenhle krasavec a bylo jasno :-)

mě dneska pálí hrozně žáda a Rennie nějak nechce zabrat tak se asi zblázním… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.12.09 10:26

joisefine manželův bratránek má taky dvojčata, teda teď už chodí do první třídy do školy, ale jek'ho manželka používala na kojení ten kojící polštář a taky se je snažila kojit současně, ale myslím že časem to vzdala, protože to bylo celkem náročný a hlavně se každý budilo jinak.

Mě teda žáha pálila hrozně v noci, že jsem nemohla ani spát a Rennie mi teda taky nepomáhalo. Občas mi pomůže kousek syrové brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 10:48

** Berda74**
jsem zvědavá jak to vlastně bude,doktorka mi zase říkala, že když se vzbudí jedno na krmení tak musíš vzbudit i to druhý prostě aby papaly současně…tak uvidíme jak se nám to bude dařit v porodnici…popravdě vůbec si to nedovedu představit, ale zase bych radši chtěla kojit co nejdéle to bude možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
28.12.09 10:54

Ahoj holky,

tak jsem ráno brnkla doktorce a ona hned, ať se jí přijdu ukázat :lol: Je to opravdu tím, že jak tělo zadržuje vodu, tak nervy z obličeje vedou jakýmsi úzkým kanálkem a ten je těmi otoky ulačován a tím i ty nervy … Prý to zmizí po porodu, až se zbavím té vody. Pro jistotu mi ale zkontrolovala moč, tlak, natočila monitor a vše OK, uffff. Povídala, že se pokusí malou pošťouchnout, aby už šla ven. Že přeci jen to zatím vypadalo spíš na to, že budu 14 dní přenášet :evil: Zítra jdu ještě pro jistotu do porodnice do rizikové poradny kvůli tomu oku. Prý tam dávají nějaké specialní kapky, které mají zabránit vysychání rohovky a jejímu následnému poškrábání, protože toho bych se už po porodu nezbavila :-? Jinak mi doktorka předepsala vitaminy B, že by to mohlo trochu pomoci, ale víc s tím dělat nejde. No, hlavně, že je jinak všechno v pořádku :wink:

Joisefine krásnej kočárek, ať se Ti s ním dobře jezdí :wink: Já mám taky takhle připravenou autosedačku s věcičkama pro malou, aby až pro nás taťka pojede, tak to měl všechno pohromadě :lol:

Holky, doufám, že i u vás kontroly dopadly dobře, držím palečky a hlavně už žádná další nachlazení :jazyk:

Pěkný den Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
28.12.09 10:54

Ahoj holky,
tak se hlasim po Jeziskovi. Byl na me hodny, dostala jsem i zupan do porodnice a musim priznat, ze cim dal tim vic citim, ze se nase mala vrti, jak kdyby to chtela stihnout jeste v prosinci. No, jeste par dni bych byt ji vydrzela, ale je fakt, ze uz se mi hure vstava, chodi, leha, otaci, proste vsechno.

A jak se citite vy? Taky uz velke velryby, ktere sve kotniky uz dlouho nevidely? Ja se tak tesim, az zase jednou najdu pas, kotnik a podprsenku nebudu mit velikosti malych stanu. Uffuf! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 11:03

** PajaF**
tak hlavně že je u vás všechno v pořádku a není to nic závažnějšího…to me zatím jen píchá občas ve vaječníkách,ale jinak nic tak musím zaklepat..
No už se to blíží ve středu nastupuju tak jsem nervozní a od rána tady jančím :mrgreen: :mrgreen:
děkuji, kočárek je bezva, dokonce projede i pokojovýma dveřma tak super, že nemusíme bourat :lol: :lol:
jj všechno připraveno a už aby jsme byly doma to se těším nejvíceeee :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
28.12.09 11:07

Tak já se hlásím z KO.Na porod se vůbec nic nechystá a spíš to vypadá na přenášení-jenže po císaři prý nenechávají přenášet moc dlouho tak mě uklidnili. V pondělí jdu na KO už do porodnice a tam mi řeknou snad víc.
No je t ona nic když ten můj chlap bdue ted 3týdny doma a až to bude potřeba bude muset do práce.
Já už jsme jako velryba a za týden sjem přibrala 1,5kg a to všude čtu že už bych neměla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 11:09

tady bříško ve 34tt plné chobotniček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
28.12.09 11:19

Joisefine, ty brďo! To máš větší hloubku než šířku, že jo! :lol:

Lucilka, myslim, ze o Vanocich je to temer nemozny nepribrat - zvlast pokud clovek obrazi pribuzne ci je pribuznymi hojne obdarovan vynikajicim cukrovim (oboji jsou me pripady). Krom toho, at se hlasi, kdo ma 92 kg jako ja… uz z toho ted me chyta schíza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
28.12.09 11:24

No taky myslím že je to těmi Vánoci.Dávám si do nosu-hlavně cukroví a moc se nehýbem.
Teda to je břich oa pořádné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
28.12.09 11:29

joisefine když jsem byla v porodnici, tak mi malou budila sestra na krmení pořád, ale myslím že až budeš s holkama doma, tak možná budeš i ráda, že aspoň jedna chvíli spí. :-) U dvojčátek je to s tím kojením horší, vím že se většinou zase tak dlouho nekojí, jelikož maminka časem nemá dostatek mléka, ale asi je to dost individuální.

PajaF tak snad to s tím otokem bude tak jak píšeš, to mám radost. :-) :palec: Docela jsem se obávala, ale snad doktorka ví co říká a jestli Tě poslala pro kapky do porodnice, tak to je dobře. Ona Ti je asi stejně předepsat nemůže. Tak hlavně, ať se Ti to jenom lepší a třeba Ti pomůžou i ty kapky.

kralishek župan do porodnice taky ještě potřebuji, ale raději si ho vyberu, protože naposled mi ho kupoval manžel a župan sice pěkný, ale těžší než já. :mrgreen:
JInak se cítím hodně podobně, malá mě tlačí snad úplně všude a s tím vstáváním je to děs. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 11:29

tak nabrala jsem za těhu nějakých 28 kg, tak někde to být vidět musí :mrgreen: :mrgreen:
nedovedu si předstvit nosit to až do konce jak by bylo velký… :-?
nejlepší je jak se tlačí ven a dělají na břiše takový boule..to pak vypadá zajímavě..teď zrovna dloubou do žeber což teda úplně nesnáším a blbě se mi dýchá :-( ještě že je to za pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
28.12.09 11:30

Lucilko nevím, zda Tě uklidním, ale já jsem v týdnu kolem 36. tt přibrala 3 kg!!! Doktorka nevěřila svým očím 8-o , já taky ne, na mě nikde nic vidět nebylo, tak doktorka povídala, že to bude nejspíš voda. Od té doby už jsem nepřibrala ani kilčo, tak uvidíme, jak to bude dál :lol:

Kralishku fajn, že Vánoce byly v pohodě. U nás taky a jinak se cítím hooodně podobně jako ty :wink: Já už se tak těšíííím, jak si obleču něco, z čeho mi nepoleze bříško (momentálně mám pocit, že už to je jedině noční košile :oops: ). Stejně to je vtipný, když jsem byla na začátku těhu, tak jsem si „stěžovala“, že to pořád není vidět a teď když to jako je vidět, tak si zase stěžuju, že už aby to bylo za mnou :oops:

Joisefine krásný bříško plný chobotniček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital