Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
28.12.09 20:12

Mariee, já bych ti ty číňany nedoporučovala. Jako kosmetičky jsme se s kolegyní zajímaly, co je to zač a dělaly průzkum mezi zákaznicema a dozvěděly jsme se samý škaredý věci. Kromě toho, že to prý děsně smrdí (made in china), tak používají nějaký laciný srágory a viděla jsem i reakce - alergie, plíseň atd. Může to být samozřejmě i na ty normální přípravky, ale u číňanů nikdy nevíš. Jinak to dělají krásně, to nemůžu popřít, ale takovýhle zkušenosti mám já… A v těhotenství bych to tuplem neriskovala… A kromě toho, není to tak dlouho, co tahle kauza proběhla televizí, nějakýma testama. A dopadlo to blbě.

Kosatko, tak kdyby něco, zítra na tebe myslím :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.12.09 20:21

nevím jestli se sem zítra dostanu tak se rozloučím už dnes…ve středu nastupuju, takže se pak ohlásím až budeme z holčičkama doma…
Moc ráda jsem Vás všechny poznala a všem co se jim termíny blíží přeji ať to dobře dopadne a jste všicí zdraví ať se tady můžeme po novém roce sejít..i když já až tak na konci ledna…

tak se mějte krásně a ještě jednou děkuji za přivítání… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
28.12.09 20:48

Ahoj těhulinky,
Josefine, teď jsem si prohlížela tvé bříško a přidávám se k holkám, že je krásný a není zase až tak veliký :-P . Ve středu budu držet palce a jsem si jistá, že si na tebe vzpomenu :hug: . Říkali nám na kurzu v nemocnici, že kdo čeká dvojčátka, ať si klidně vezme do nemocnice kojící polštář, že to prý uvítají. Jinak také doporučovali kojit obě mimi najednou. Přeji hodně štěstí, ať tě v nemocnici opatrují a budu se těšit až se nám s těma andílkama vrátíš :andel: .
Marie, já jsem jednou chtěla ušetřit a na pedikúru jsem k číňanům šla. Za sebe tedy nedoporučuji. Nevím jak je to u vašich číňanů, ale já z toho neměla dobrý pocit. Všechno tam divně smrdělo, bylo ošuntělé a měla jsem z toho špinavý pocit. Když jsem přišla domů, okamžitě jsem si drhla nohy a z číňanů jsem fakt vyléčená. V týdnu se chci objednat k pedikérce do salonu a už se moc těším :lol: .
Ještě bych ráda stihla do porodu kadeřníka, ale pořád to zvažuji. Teď v těhu mi vydrží barva tak týden a pak je fuč. Pochybuji ale, že po porodu na to bude čas.
Minulý týden jsem s hrůzou zjistila, že také nemám vrchní teplejší kabárky na dupajdy nebo na overálky. Takže jsem začala schánět a je to tedy bída. Všechno má kapucu a to se mi nějak nezamlouvá, také bych nechtěla ležet pořád na kapuce. Na konec jsem pořídila v HM, ale musela jsem koupit celé komplety i s tepláčkama, protože samostatně to prostě neprodávají 8-o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
28.12.09 21:13

Pajo, tak to je pěkná představa s tím šitím :wink: Já jsem jinak humorista za každou cenu a i když je mi nejhůř, udržuju si smysl pro humor. Sice černý, ale humor to je :-)
Jinak manžel se při porodu ONdry ozval, že by chtěl konečně stříhat pupeční šňůru a přišlo mi, že se s tím děsně pižlal :mrgreen:

Joisefine, tak tfuj, tfuj, tfuj. Přeju kupu štěstí a ať to jde při i po porodu s holčičkama jedna radost a jste všechny tři v pořádku :-D :kytka:

Kosatko, kdyby něco, tak držím pěsti, můžeš dávat pravidelně hlášení, co se děje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
28.12.09 21:28

Joisefine držím palečky, ať vše dobře dopadne a všechny tři jste s holčičkama v pořádku.

Fragolko já se taky snažím si humor zachovat za každé situace, ono se pak všechno nějak líp snáší :lol: Když ségra rodila před dvěma a půl roky, tak pak švagr volal a povídal, jak to probíhalo a tak a právě si stěžoval, že na přestřižení pupeční šňůry mu dali tupé nůžky, tak to musel žužlat a pak vynadal mamině, že zanedbala výchovu, protože ségru nenaučila, jak správně tlačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.12.09 22:12

Ahoj, zdravím po min třiceti stránkách, jsem se sem pár dní nedostala a dalo mi to práce vás dočíst. Gratuluji k miminkům.
Já jsem začala minulý týden jezdit do porodnice na kontroly, no zatím se nic neděje. Ještě mám tři týdny..si člověk říká..ale ono to frčí-) Za poslední měsíc jsme přbrala kilo, takovou jsem měla radost, že jsem od minulého týdne přibrala 2.5 !! Mě dneska málem omylo. Nicméně si mylsím, že to je krom vánoc-)) také tím, že jsem začala vcelku dost otékat.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
28.12.09 23:16

Joisefine, drzim palce, at vsechno dobre dopadne a Ty i obe holcicky jste brzy doma!
Pajo, s tim natrzenim nestras :( Na tu masaz hraze se ptam, protoze tady je to tak, ze nastrihy nedelaj vubec, preferujou natrzeni. Takze nam bylo doporuceno masirovat a pit malinik, takze masirujem a piju a doufam, ze to bude k necemu dobre. Masiruje teda manza, ja si tam fakt moc nedosahnu a navic kdyz se to dela poradne, tak to prijemny opravdu moc neni, a ublizovat sama sobe si teda nechci 8-)
Tady pekne mrzne a kdyz jsme se sli odpo na „zdravotni“ prochazku, tak jsem se 2× natahla a to i pres to, ze jsem se drzela F. jako kliste, takze mam jeste narazeny koleno a boli me celej clovek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
29.12.09 09:58

ahoj,Joisefine ať vám to s holčičkama v nemocnici rychle uteče.
Mausko hlavně že se ti nic nestalo.Dávej na sebe pozor.
U mě nic nového, Verunce je úplně jedno že máme dneska termín :mrgreen: :mrgreen:
V půl jedný jdem na monitor, tak snad bude vše ok.
Užijte si krásný den.Aspoň u nás svítí sluníčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.12.09 10:59

Ahoja, dobré dopoledníčko…

no máte oravdu, raději se někam dovaím dá a zajdu do českého salonku na pedi…

mausko - no to čumím, že někde peferují natržení. to mi přijde jako tátální pí...... vždyt je to docela nebezpečné, mám hodně pacientek, které se se natrhly bud dopředu nebo dozádu natolik, že ají problémy s inkontinencí nejen moče, ale i stolice.. to vych si vydupala, že kdyby hrozilo natržení, tak at stříhnou. no samo straším, dalším stovkám po natržení nic není. al emyslím, že erudovaný dr. by neměl preferovat natržení.. to ti řeknu, že docela čumím.. kde to budeš rodit??

tak já jdu žehlit pidi věci.– a docela se těším :-)))))

josefinko - držím palečky a těším se na první fotečky holčiček ;-)

pááá marjánka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
29.12.09 11:00

Kosatko, treba chce mit rok narozeni 2010, aby se ji to lepe pocitalo. :)

No hlavne, at jsme vsechny zdrave a dobre mysli, byt nam tela tezknou a obavy z porodu prichazeji, ze? :)

Ja uz jsem si dokonce prekontrolovala tasku do porodnice - asi mi malicko hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.12.09 11:04

Kostatko třeba budete první miminko roku 2010 a budem na tebe koukat v televizi :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
29.12.09 11:25

Dobré ranko holky.
Já bych číňany taky nevolila na nehtíky. Dost drastické materiály používají. Vlastní zkušenost. Ano zdobit jako oni se mi nikdy nezdařilo, ale než si poškodit lůžko a tak…
Na fotky dvojčátek se též těším a držím palečky ať se vylíhnou bez problémků.
Natržení kdoví kam je taky zvěrstvo - kolegyně nedávno měla tu čest.
Jojo, datum vylíhnutí 2010 se dobře počítá a ten kdo se 1.1. neozve podlehl úplňku, chiiiiiiiiiiiiiiiii.
Jsem zvědavá co nemám zabaleno v tašce, včera mi mamča povídá a máš nůžky na prcka…ha v tašce ne…
Pohladit bříška a já ho jdu i máznout, hezkej den holky a kontroly na jedničku a bacha, klouže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
29.12.09 11:56

já jsem asi ostuda, ještě zabaleno nemám. Stále mám vyndanou jen prázdnou tašku a u ní se krčej vložky a plínky.

Pořád si nějak namlouvám, že tenhle porod bude taky vyvolanej. Takže mám dost času. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.12.09 12:48

Ahojky, vy máte humoru, to vám úplně závidím! Já jsem celou noc prosmrkala a v krku mi hořelo - hrozný… Ráno jsem volala k doktorce, co můžu za léky, tak mi poradila Bioparox do krku. Hned jsem ho zakoupila, tak doufám, že mi pomůže. Už takhle jsem na konci těhotenství na odpis a ještě tohle k tomu… No, v tomhle stavu bych rodit nechtěla.

Taky jsem zvědavá, která z nás bude mít první mimi roku 2010 :-) . Úplněk se pomalu, ale jistě formuje, tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
29.12.09 14:29

Ahojda,
Kosatko, mě napadlo úplně to samé jako Monanu, že by mohla být Verunka první miminko 2010 :mrgreen: . Vyčkej času, úplněk ti pomůže :dance: .
Mausko, já také čumím jako blázen, že někde preferují natržení 8-o 8-o . Kdybys trvala na nástřihu tak ho neudělají?? Připadá mi to trošku kruté. Dávej na sebe pozor a už raději nikam nepadej :wink: .
Kralishku, já mám už také sbaleno a chodím do tašky pořád koukat, protože zapomínám, co tam vlastně mám. Taková banální věc, také mi už asi šplouchá.
Monano, prosím tě sbal si ještě něco málo, ať máme trochu klid :mrgreen: :lol: .
:mavam: K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital