Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
30.12.09 14:14

Tyjo holky, kdyz ctu, jak to chodi v Podoli, tak mam husinu..:( Tady je teda pece nic moc, za super nadstandard se povazuje to, ze maj na porodnim sale sprchu, ale aspon jsou vsichni prijemny. Snad pristi KO budou vic v pohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.09 14:16

Zziny, vsak do zitrejsi pulnoci je casu dost, zejo :) (jen abych to nebyla ja :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.12.09 14:37

Ahoj,

tak celkem závidím Kosatce, koukám, že i podmínky chlapům doma splnila a stihla to do toho 5.1. a ještě měla pěknou rezervu :lol: Doufám, že druhý porod byl lepší než první, aspoň podle toho, že včera večer ještě vesele psala a nic moc nenaznačovalo porodu :wink: A jinak je Verunka přesná skoro jako hodinky :-)

Teda, holky, když čtu ty popisy poradny v Praze, jsem vděčná za ten náš zapadákov 8-o To musí být fakt síla :roll: Já jsem z těch KO vždycky tak „rozjuchaná“, a to nečekám tak dlouho jako vy. A vždycky si říkám, že bych snad už co nejdřív porodila, aby těch kontrol bylo co nejmíň. Ale předpokládám, že takové 2-3 mě neminou :roll: Ale „galantní“ tatínky tady máme taky, s tím si s Prahou nezadáme :cert:

Aliiku, malá přibírá parádně :-) A se spaním se to časem taky zlepší, neboj. Sice je to někdy záhul, ale srovná se to. S rýmou neporadím, nám takhle „chrochtal“ Davča, tak jsem s ním mazala k MUDr., ale nic na něm nenašla… Jen mě napadá, jestli to nemůže mít tak z přepíjení :think: Držím pěsti, ať Zuzanka spinká :-)

Holky, já bych dneska zase spala, je takový pošmourno, u nás se nakydal sníh, pak do toho napršelo, ale naštěstí je nad nulou, tak se nekloužeme :wink:
Zatím se mějte, jdu poklidit. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
30.12.09 14:51

Já zas neříkám, že Podolí je zlé, prej porod na jedničku i personál, říká každá a i o mimi skvělá péče, ale čekárna a šestinedělí je prostě 100 let za opicema. Na nadstandart nemáme. Po porodu si povíme víc, chi.
Jojo, kdo další stíhá rok 2009? Já teda ne… mně by se to blbě počítalo :)

Příspěvek upraven 30.12.09 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.09 15:09

Chjo, tak jsem si lebedila, jak prijde PA k nam domu, zvlast v tomhle pocasi a ona nikde :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
30.12.09 15:26

mauska: ještě, že čekáš doma a máš kam dát bundu, vtip :) a volala jsi jí? abys takhle nečekala do porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
30.12.09 15:31

Jééééé, tak další mimi!!!! Kosatko, moc gratuluju!! Malá má úplně stejnou váhu, jako měla naše Jej, holky, já bych už to taky chtěla mít za sebou :-) teda, musím ještě počkat, ale děsně se na to těším..
Holky a u Apolináře tu žádná nerodíte?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
30.12.09 15:37

Ali tiše ti závidím. Už to máš za sebou a užíváš si miminka. vím, někdy je to dosti náročné. Ale vzpomínat na vše budeš ráda.
Libenar je dobrej. Radila by přehodit přes postýlku mokrej ručník, kvůli vzduchu a zvýšit matraci pod hlavičkou. Ale to si psala, že už máš. Jinak odsávačka do vysavače je super - máme jí taky. Tlaku se vůbec nemusíš bát, není obrovský. Jen to tak lechtá. Jestli jí nemáš určo si jí pořiď, stojí kolem tříset.

KOSATKO no a je to venku. Přeji hodně zdravíčka a štěstíčka Vám oběma. Verunka je asi hodně rozumné miminko, když čekala až se mamince udělá lépe

http://www.beruska8.cz/…nka2/166.gif

Dnes jsem byla na monitoru a skejsla jsem tam dvě hoďky. Rodily dvě maminky a u jedné šlo miminko prdelkou. Takže jsem měla husinu.
jinak vše o přenášení beru zpět. Minulý týden to sice tak vypadalo.
Ale dnes mudra vyhrkla, že už mám čípek zkrácený už na půl cm. A pokud by nastaly kontrakce takže pravděpodobně už rodím. Myslela jsem, že si dělá srandu. Ale bylo mi řečeno, že teď záleží už na miminku. Já jsem prý připravená klidně na dnešek. Takže dneska si opravdu tu tašku raději zabalím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.09 15:40

Kecko, taky jsem si rikala, ze aspon mam na to cekani vic pohodli :) Volala jsem do nemocnice recepcni, tak snad mi zavolaj zpatky. Jen si rikam, jak to fakt bude pri porodu. Az to na me prijde, tak mam zavolat PA a ta se na me ma prijet nejdriv podivat domu, tak jestli to bude jako dneska, tak fakt driv porodim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.12.09 15:44

Monano, vidíš to! Už je načase zabalit. Možná budeš další letošní, jak tady někdo prorokoval, že ještě dvě miminka do konce roku… Já už mám zabaleno tak dlouho, že si někdy říkám, jestli bych to neměla ještě vyndat a přežehlit, abych tam nebyla zmuchlaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.12.09 15:46

Mausko, no, aspoň víš, na čem jsi :wink: Když to bude vypadat na porod, zavoláš PA, budeš chvíli čekat, pak převaříš hrnec horký vody, nachystáš nějakou tkaničku na podvázání pupečníku, nůžky a s manželem to zvládnete sami :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.12.09 15:46

Tyjo, Moni, tak koukam, ze jsi horka favoritka na posledni mimco tohoto roku 8-o Hele, a budes mit nekoho na pohlidani Honzika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
30.12.09 15:48

To víš Kristy,já jsem čekala na rozkaz. Nejhorší je, že to stejně může být až za dlouho. Takže teď jsem spíš napnutá jak kšandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
30.12.09 15:52

Na pohlídání mám mamku, ale dnes tady byl manžel. A vykřikoval, že se o Honzu sakra postará. A když jsem se ho ptala jestli by byl s Honzíkem u nás doma. Tak mi odpověděl, že prý asi ne. Takže jsem zase vytočená, on si snad doopravdy myslel, že mu Honzíka dám na týden k ní. Vždyť já bych byla tak nervní, že bych asi ani neporodila.
Tak ani nevím, jestli mu mám volat až to na mě přijde. Bojím se, že si tam Honzíka veme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
30.12.09 16:12

MonanoJá teda nemám co radit, ale až to na tebe přijde, nejdřív bych dala malého k mamce, a pak bych mu zavolala, že je u ní. Jde tady o tvůj klid u porodu. A když říkáš, že bys byla nervní, tak to musíš udělat tak, abys nebyla.

Mausko, napadlo mě to samé jako fragolu. Když budeš muset čekat, než se na tebe někdo přijde podívat, tak abys nakonec neporodila jako ve filmu… :lol: . Trochu to zlehčuju, ale to já bych asi nedala, nervy, než někdo přijde a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí