Poradna duly
Jana Čurdová
Kecko, nejsem kočka, ale zcvoknu taky, už teď trpím jako zvíře, já ten Silvestr fakt „miluju“
Doufám, že aspoň děti budou mít dobrý spaní ![]()
Fragola: jojo, kdyby to bouchalo alepoň až tak po 22h do 1. Ale předloni tu kdosi zpíval do 5h do rána …bože… Nezcvokni!!! Jsi důležitá spojka
a čekám dnes ještě info o Silvestřčátku. Chi
Jdu si dát sprchu a pustím si ČT2
Divokého Billa, jupíííííííííííííí ![]()
Ahojky maminečky
poctivě jsem dočetla.. ste teda spisovatelky
Kosatce gratuluji k princezně a přeji hodně zdravíčka a mléčka asamou radost
Jinak já přežila 2 dny u tchýně a hlavně 2× 2 hodinovou cestu
Na KO v pondělí nic nového, malá je pořád vysoko. Takže se k Vám přidávám holky s porodem koncem měsíce. Jen máme nějakou bakterii a beru ty hnusné žluté globule
Tak frčím do vany (jdeme silvestrovat k sousedům)
Krásn=ho Silvestra všem, a kdyby se rozhodlo nějaké mimi na svět tak lehkou cestu
papapa
![]()
Je Pajo tak to na konec ta zátka nebyla viď. Vyčkej času, brzy své miminko také uslyšíš plakat
.
Jééé já se těším, dneska si dám skleničku šampíčka, úplně ho miluju
.
Tak kočky pá
Kubino asi to zátka fakt nebyla, ale to neva. Uvidíme, co mi řeknou v sobotu, to jdu na kontrolu do porodnice a myslím, že se doktor opět pokusí malou „pošťouchnout“ a jestli ne, tak ho k tomu budu nutit třeba násilím
Přeci jen je ten obličej nepříjemnej ![]()
Pajo, já už bych taky celkem pudila
Nějak mě to zmáhá, sotva lezu, jsem unavená, prostě super
Ale zase na druhou stranu se celkem bojí, hlavně, abych nezačala rodit, když nebude sloužit můj gynekolog
To abych to plánovala tip ťop… ALe chápu, že ty se ty máš i kvůli tomu obličeji přednost ![]()
Kubi, skleničku si dej a bacha, já jak teď nejsem zvyklá, tak mi stačí „čuchnout ke špuntu“ a jsem jak po litříku ![]()
Holky, já bych ten poslední den snad zrušila, mě to štve, teda, nikdy mě Silvestr nějak zvlášť nebral… Krom toho manžel chodí od oběda jak Hurvínek - nemůže otočit hlavou, tak to vypadá fakt zajímavě a otáčí se celý ![]()
Pořád čekám na to malé Silvestřčátko a nikde nic
, tak se, holky, nějak flákáte ![]()
Mějte se a příští rok ahoj. ![]()
Holky my nakoenc byli neplánovaně i s Honzíkem na večírku, dala jsem si šáňo sjahodama.
Ale musím se zeptat dr na tu moji váhu. Celou dobu jsem přibírala mírně a ted tak 2kg za týden a všimla jsem si jak mám nateklé nohy a celá jsem jak koule.
Přejem hezkého silvestra. JSem zvědavá jestli tu budem mít nějaká první mimča roku 2010 ![]()
Kecko, obávám se, že se dneska nikomu nechce ![]()
Ale psala jsem Kosatce, tak Verunka krásně papá, má trochu žloutenku, tak uvidí, jestli je v neděli pustí domů. Jinak mám všechny maminy i miminka pozdravovat.
A já jdu zalehnout. Teda, jestli to vůbec půjde ![]()
Dobrou a krásný rok 2010
![]()
Frag: vítej v Novém roce a pozdravuj ji též, poslíčku dobrých zpráv. Snad pustí šikulku. Závidím jí.
Tu půjde spát až tak za hoďku, krize nekrize, na ohňostroj lidi prachy maj.
Dobrou kočeno ![]()
Kecko, napadlo mě to stejné… Že se lidem chce do těch petard a podobných nesmylů cpát peníze
U nás už vylezla Věrka, čekám, kdo přijde dál ![]()
Ale vypadá to, že to pomalu končí. Tak snad bude druhý pokus úspěšnější, dobrou
![]()
Hezké ranko a hezký nový rok všem…
ad petardy: nesnáším tento druh zábavy…teda od té doby, co nám to každoročně budí malou
…no u nás to bouchalo tahem snad 2 hodiny. Jinak Silvestra taky moc nemusím, nikdy se nám nijak extra nevydařil, takže už pár let to jistí „domácí pohodlí“ ![]()
A tak jsem se teda asi o to jedno mimčo spletla, nevadí, teď už všechny vzorně v lednu porodíme - snad
. Když nad tím tak uvažuju, tak kdyby došlo na „nejhorší“ a nakonec mi to 2 týdny po termínu vyvolávali, tak můžu mít i „únorňátko“ ![]()
tak zatím ![]()
Ahoj holky, tak my jsme vydrželi až do ledna
. Já už teda moc vydržet nemůžu, ale Kryštůfkovi se, jak se zdá, vyloženě nechce. V úterý jsem byla v poradně, paní Dr. mi provedla Hamiltona, ve středu a ještě i ve čtvrtek ze mě odcházela hlenová zátka, každý večer mám bolesti, ale jen tak 2 hodiny a je po všem. Už mi dělá problémy každý krok a Kryštůfek se pořád drží zuby nehty. ![]()
Jejda tak ani po Hamiltonovi nic.
Já jsem zvědavá do nemocncie na poradnu. u Honzíka jsem ta mšla už měsíc před termínem a naplánovali mi včas toho císaře tak ted nevím co bude a je t odivný pocit.Jdu tam poprvé až týden před termínem a nevím jestli by měli volný termín kdyby mi museli zas naplánovat císaře.