Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
31.12.09 17:48

Kecko, nejsem kočka, ale zcvoknu taky, už teď trpím jako zvíře, já ten Silvestr fakt „miluju“ :-? Doufám, že aspoň děti budou mít dobrý spaní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 17:52

Fragola: jojo, kdyby to bouchalo alepoň až tak po 22h do 1. Ale předloni tu kdosi zpíval do 5h do rána …bože… Nezcvokni!!! Jsi důležitá spojka :) a čekám dnes ještě info o Silvestřčátku. Chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 17:54

Jdu si dát sprchu a pustím si ČT2 :) Divokého Billa, jupíííííííííííííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
31.12.09 18:14

Ahojky maminečky

poctivě jsem dočetla.. ste teda spisovatelky

Kosatce gratuluji k princezně a přeji hodně zdravíčka a mléčka asamou radost

Jinak já přežila 2 dny u tchýně a hlavně 2× 2 hodinovou cestu
Na KO v pondělí nic nového, malá je pořád vysoko. Takže se k Vám přidávám holky s porodem koncem měsíce. Jen máme nějakou bakterii a beru ty hnusné žluté globule

Tak frčím do vany (jdeme silvestrovat k sousedům)

Krásn=ho Silvestra všem, a kdyby se rozhodlo nějaké mimi na svět tak lehkou cestu
papapa :-P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
31.12.09 18:44

Je Pajo tak to na konec ta zátka nebyla viď. Vyčkej času, brzy své miminko také uslyšíš plakat :mrgreen: .
Jééé já se těším, dneska si dám skleničku šampíčka, úplně ho miluju :dance: .
Tak kočky pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
31.12.09 20:10

Kubino asi to zátka fakt nebyla, ale to neva. Uvidíme, co mi řeknou v sobotu, to jdu na kontrolu do porodnice a myslím, že se doktor opět pokusí malou „pošťouchnout“ a jestli ne, tak ho k tomu budu nutit třeba násilím :cert: Přeci jen je ten obličej nepříjemnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.12.09 21:22

Pajo, já už bych taky celkem pudila :-D Nějak mě to zmáhá, sotva lezu, jsem unavená, prostě super :wink: Ale zase na druhou stranu se celkem bojí, hlavně, abych nezačala rodit, když nebude sloužit můj gynekolog :roll: To abych to plánovala tip ťop… ALe chápu, že ty se ty máš i kvůli tomu obličeji přednost :wink:

Kubi, skleničku si dej a bacha, já jak teď nejsem zvyklá, tak mi stačí „čuchnout ke špuntu“ a jsem jak po litříku :lol:

Holky, já bych ten poslední den snad zrušila, mě to štve, teda, nikdy mě Silvestr nějak zvlášť nebral… Krom toho manžel chodí od oběda jak Hurvínek - nemůže otočit hlavou, tak to vypadá fakt zajímavě a otáčí se celý :wink:

Pořád čekám na to malé Silvestřčátko a nikde nic :nevim:, tak se, holky, nějak flákáte :mrgreen:

Mějte se a příští rok ahoj. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
31.12.09 21:57

Holky my nakoenc byli neplánovaně i s Honzíkem na večírku, dala jsem si šáňo sjahodama.
Ale musím se zeptat dr na tu moji váhu. Celou dobu jsem přibírala mírně a ted tak 2kg za týden a všimla jsem si jak mám nateklé nohy a celá jsem jak koule.
Přejem hezkého silvestra. JSem zvědavá jestli tu budem mít nějaká první mimča roku 2010 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
31.12.09 23:23

Tak co je s tím rozením? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.12.09 23:54

Kecko, obávám se, že se dneska nikomu nechce :lol:

Ale psala jsem Kosatce, tak Verunka krásně papá, má trochu žloutenku, tak uvidí, jestli je v neděli pustí domů. Jinak mám všechny maminy i miminka pozdravovat.

A já jdu zalehnout. Teda, jestli to vůbec půjde :roll:
Dobrou a krásný rok 2010 :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
1.1.10 00:24

Frag: vítej v Novém roce a pozdravuj ji též, poslíčku dobrých zpráv. Snad pustí šikulku. Závidím jí.
Tu půjde spát až tak za hoďku, krize nekrize, na ohňostroj lidi prachy maj.
Dobrou kočeno :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
1.1.10 00:31

Kecko, napadlo mě to stejné… Že se lidem chce do těch petard a podobných nesmylů cpát peníze :roll: U nás už vylezla Věrka, čekám, kdo přijde dál :wink:
Ale vypadá to, že to pomalu končí. Tak snad bude druhý pokus úspěšnější, dobrou :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
1.1.10 10:06

Hezké ranko a hezký nový rok všem…

ad petardy: nesnáším tento druh zábavy…teda od té doby, co nám to každoročně budí malou :mrgreen: …no u nás to bouchalo tahem snad 2 hodiny. Jinak Silvestra taky moc nemusím, nikdy se nám nijak extra nevydařil, takže už pár let to jistí „domácí pohodlí“ 8-)

A tak jsem se teda asi o to jedno mimčo spletla, nevadí, teď už všechny vzorně v lednu porodíme - snad :mrgreen: . Když nad tím tak uvažuju, tak kdyby došlo na „nejhorší“ a nakonec mi to 2 týdny po termínu vyvolávali, tak můžu mít i „únorňátko“ :roll:

tak zatím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
1.1.10 11:00

Ahoj holky, tak my jsme vydrželi až do ledna :roll: . Já už teda moc vydržet nemůžu, ale Kryštůfkovi se, jak se zdá, vyloženě nechce. V úterý jsem byla v poradně, paní Dr. mi provedla Hamiltona, ve středu a ještě i ve čtvrtek ze mě odcházela hlenová zátka, každý večer mám bolesti, ale jen tak 2 hodiny a je po všem. Už mi dělá problémy každý krok a Kryštůfek se pořád drží zuby nehty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
1.1.10 11:18

Jejda tak ani po Hamiltonovi nic.
Já jsem zvědavá do nemocncie na poradnu. u Honzíka jsem ta mšla už měsíc před termínem a naplánovali mi včas toho císaře tak ted nevím co bude a je t odivný pocit.Jdu tam poprvé až týden před termínem a nevím jestli by měli volný termín kdyby mi museli zas naplánovat císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí