Poradna duly
Jana Čurdová
Kristy, myslím, že ty jsi mi radila ty Citrokapky na ty koutky. Nejsem si teď jista a nechce se mi to hledat. No každopádně jsem na netu četla, že je těhotné můžou. Dneska jsem je koupila a v letáku je napsáno, že nemůžou
. Nebudu je tedy pít, ale zkusím si koutky s nimi alespoň potírat. A to jsem se na ně taaak těšila
.
Ahoj holky, přeji hezký večer ![]()
jinak koukám, že tady teda dnes moc živo není, to jste snad všechny v porodnici, ne? ![]()
Beckovko malej je opravdu moc krásnej a žloutenku určitě rychle zlikvidujete, hlavně ho dávej pořádně na světlo k oknu a určitě se jí zbavíte dříve. Škoda, že tam teď moc nesvítí sluníčko. ![]()
Kubino a co máš s koutky?
Tak se holky držte a přeji rychlé porody, jsem zvědavá kdo bude další, ale zatím to vypadá, že snad porodíte všechny najednou. ![]()
Kubino, já bych to viděla tak, že na všem, co je z lékárny je napsáno, že to těhotné nemůžou. Citrokapky jsou pouze vitamín. Když jsem volala k doktorce kvůli tomu Bioparoxu (jestli můžu nebo ne), tak mi řekla, že teď už můžu v podstatě cokoli. Je jasný, že se nebudeme cpát práškama jen proto, že už jsme na konci těh. Citrokapky bych si klidně dala, ředí se třeba pět kapek do dvou deci vody, takže to určitě nemůže škodit a na to potírání si nejsem jistá, jestli se to taky nemusí ředit, ale to je jistě v letáku. Tak snad ti to aspoň trochu uleví…
Berdo, nediv se, že tady není živo. Jestli jsou na tom všechny jako já, tak to chápu. Já jsem poslední tak tři dny totálně znavená. Když si dám po obědě dvacet, tak se potom hodinu hrabu z potele, jsem jak přejetá parním válcem. Nevím, jestli je to blížícím se porodem, ale fakt pociťuju dost změnu, nejradši bych jen ležela a klidně koukala do blba… ![]()
Kristy taky mi poslední tři dny není nejlíp, ale ležet bohužel nevydržím, buď se tam malá tak mele a do toho mi neustále tvrdne břicho nebo se mi v leže špatně dýchá, mám ještě rýmu.
Jinak bych řekla, že tady brzy přibude spousta miminek. ![]()
Beckovko malý je k zulíbaní, hezoučky
holky já dnes vlezla na vahu, jsem se lekla. Papám normálně a za necelý týden mám 2 kila nahoru…je to normální? může to být i tou vodou? Večer mám nohy jako 2 kláty
. Začíná
m mit solidné depky
Na kontrolu jedu az v pátek.
jojo pak tady bude PORODNÍ BOOOOM ![]()
iviqv rozhodně to může být i tou vodou, ale někdo v posledním měsíci nepřibere skoro nic a někdo zase přibere rychleji než normálně v těhotenství… Zase se toho určitě rychle po porodu zbavíš. Taky teď otékám mnohem víc než v předchozím těhotenství. Prostě prcek teď nejrychleji roste… ![]()
Hlásím se do klubu oteklých
Dneska jsem se cpala do bot celkem dost dlouho, pak jsem přemýšlela, jeslti si nemám do porodu půjčit ty manželovy
No, už se fakt těším, až splasknu do původních rozměrů ![]()
Beckovko, Lukášek je nádherný, paráda. MOc závidím, už se těším na naši malou, jsem zvědavá, jak bude vypadat ![]()
Iviqv, to bude vodou, neboj, ale v rámci zachování aspoň trochu zdravého rozumu na váhu nelezu a foťáku se vyhýbám, jak čert kříži ![]()
Zziny, neboj, nepředbíhám, to by mě ani ve snu nenapadlo
Hele, 38.tt už musím mít dokončený, když mi do porodu zbývá 13 dnů
Teda, pokud počítám s tím prvním TP
A jinak mě veškeré náznaky porodu přešly
, jdu si vybalit tašku a budu doufat, že někdy porodím ![]()
Knedlíky mám hotový, měla jsem přes 2 kg brambor, tož budou mít ti moje „drobečci“ co jíst ![]()
Pěkný večer, M.
Kristy, v letáku je napsáno, že se tím můžu potírat v neředěném stavu, takže začnu jak potírat, tak pít
. Berdo, mám už 4 měsíce velké infekční koutky a totálně rozpraskanou pusu, tak jsem sbírala rady, co by mohlo pomoct.
Jinak holky já jsem najednou také hrozně unavená a přes den bych spala. Nechci se tomu podávat, protože přes den nerada spím, jsem pak jak praštěná, ale asi mě to přemůže.
Ivi, já na váhu budu muset v pondělí a také se toho obávám. Ale co naplat, teď už s tím nic nezmůžeme a musíme to vydržet.
Fragolko, opět tě obdivuji, děláš knedlíky z brambor a to ještě pro tolik strávníků
. Já je neumím a budu je zítra dělat z prášku (a to tu hrozí, že se mi ještě nepovedou
).
Je pravda, že když nemusím tak na váhu taky raději nelezu, ale před kontrolou bohužel vždycky musím. ![]()
Teda fragolo taky smekám, takovou hromadu knedlíků udělat a ještě k tomu zůstáváš stále celá ![]()
Kubino tak to Ti teda ani trochu nezávidím myslela jsem, že máš jen normálně prasklé koutky, to bych Ti taky poradila, ale takhle teda vážně nevím. Jen to musí být děsně nepříjemné a bolestivé.
A doktoři Ti nic neporadili?
Příspěvek upraven 03.01.10 v 00:42
No jo, Simča se ani na knedlíky nechytla
Tak jste mi aspoň zvedly náladu ![]()
Já jsem se dneska u toho loupání brambor smála, že je budu muset loupat někde potají, protože mi děti uříraly vařený brambory
Chlap si ze mě zase dělal dneska srandu, že spodní patro necháme jako vývařovnu + jídelnu, jen musíme mezi kuchyní a obývákem probourat výdejní okýnko
A já začnu tisknout stravenky ![]()
Sice občas remcám, kolik se toho u nás s prominutím sežere, ale zase neznám trápení s neřravcema, což je taky fajn ![]()
To mi připomíná, že zítra musím chlapa odvlíct na nákup, jinak nebudu mít z čeho vařit ![]()
Kubi, neboj to se poddá. Já taky začínala na knedlících ze sáčku
Ale zas tak složitý to není. Kdybys to měla k nám blíž, vemu si tě do učení
Ale určitě to s tebou není tak zlý ![]()
Teda, ty koutky nezávidím, ale ani neporadím, naštěstí na ně netrpím. Vím jen o vitamínu B, ale to jsi psala, že bereš, pak mě napadá už jen Tea Tree ![]()
Jdu zalehnout, mějte se fajn, ať prckové nezlobí a dobrou, M.
Tak, holky, a je to tu! Máme další Ledňátko
Vlastně první Ledňátko ![]()
Dnes ve 2.47 se Paje narodila Ema - 3590 g a 50 cm. Bylo to rychlé a malá je moc krásná.
Pajo, moc gratulujeme, tiše závidíme, oběma přejeme hodně zdraví a malé Emičce do života pořádnou kupu štěstí
![]()
Hezké ranko:
Pájo: obrovská gratulace k holčičce , přejeme jí do života vše nej nej
Beck: krásnej Budulínek, opravdu moc hezounkej
žloutenky se snad brzy zbavíte..
Kubi: no víš v čem bych nejrači rodila já ? Já bych si to nejlíp představovala tak, že přijedem a půjde to šup šup, jen mi sotva stačí stáhnout rifle
to by bylo žůžo… no ale jestli se tam budu někde ploužit víc jak půl dne jako posledně , tak mě asi z toho hrábne ![]()
Berdo: i když teda teď Pája „zabodovala“, tak si taky myslím, že pak bude na jedno datum tady porodnický boom a budou třeba 4 mimča za den
to by byl hukot ![]()
Kristy : a ty to máš za kolik ? já když nevidím metřik tak jsem zmatená jak „Goro“
![]()
ivi: o váze mně ani nemluv
asi najíždím na systém a la minulé těhu, tzn. s vážením končím a pro Mudr si začnu vymýšlet sci-fi čísla
..jinak by se prohlubovala moje předporodní deprese ![]()
fragi: no jj máš pravdu, dneska už jsme ten 38 tt daly
, i když podle našich prvních termínů jsme na tom líp… (tuším, že máš taky ještě nějaký předtermín, že).. no a boty to je boj
, horší, že manžel má boty o 6 č. větší než já, takže to fakt nehrozí
..asi to jistí ty pantofle jak jsi říkala…
tak zatím a držte se…nebo rači neee
![]()
Pajo vše nej k prvnímu nefalšovanému ledňátku
Emičce přeji hodně zdravíčka a štěstíčka tfuj tfuj.
![]()
**PajaF, moc gratuluji k Emičce. Vybrali jste krásné jméno, tak jí přeju krásný život plný štěstí a zdraví!!!
**
Já už se tak těším…
Zziny, já mám TP 9. ledna (v sobotu). Už bych to chtěla mít za sebou, ale mimi asi čeká, až budu fit, abych se tolik nenadřela
. Nachlazení pomalu ustupuje, už jsem frkám, tak snad budu brzo dobrá. Ve čtvrtek jdu do porodky na KO a monitor, tak uvidíme. Byla jsem na kontrole na Silvestra a úplně zavřená, tak asi vydržím do termínu…