Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
3.1.10 13:48

Holky mám dotázek, asi nejspíš na Fragolu. Ze strany 198 zmizela ta tabulka s miminky. Nebo je jinde? Dík

Monano, no vidíš, tak ani na pocit se člověk nemůže spolehnout :-) . To jsem teda zvědavá. Abych tomu miminku pak pořád neříkala miminko, jak jsem zvyklá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 13:48

já půjdu opět na normální pokoj. Jsou tam většinou po třech, já jsem vyfásla pokoj po dvou. A maximální spokojenost. Jen ty sociálky a sprchy přes chodbu, ale zase když jsem musela. Pani na pokoji pohlídala a naopak. A hlavně jsem si mohla s někým popovídat, protože nás chytla chřipková epidemie a den po porodu bylo zákaz návštěv. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.1.10 13:52

POSÍLÁM VELKÉ GRATULACE PÁJI A EMIČCE A PŘEJI VŠECHNO DOBRÉ, ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, VŠE JAK MÁ BÝT!!! :srdce: :srdce: :srdce:

Tak nás zase někdo předběh :-P , a my jsme pořád s Kryštůfkem spolu. Včerejší noc byla naprosto klidná, takže se snad ani nic nechystá. U nás je venku nádherně, byli jsme sáňkovat. :dance: Už nevím, co bych, abych :oops: A je fakt, že jsem měla chvilkama pocit, že porodím na sněhu. :lol:

Nadstandart by se mi taky líbil, jestli bude volný, tak do něj tentokrát asi zainvestuju. Ani nevím, kolik za něj tady u nás berou, ale aspoň jednou bych si chtěla užít soukromí a seznámit děti s prckem v klidu. Ale když to náhodou nevyjde, tak se taky nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 13:57

Kecko toho se člověk nejvíce obává, jestli tam bude místo, ale pokud by to bylo akutní tak Tě stejně musí přijmout a nemůžou Tě poslat pryč, tak mi to tam říkala na cvičení, tak jedině dorazit na poslední chvíli. :mrgreen: Já když tam rodila naposledy, tak jsem rodila v noci a musím říct, že to tam bylo úplně prázdno. :-)
Taky máme doma kočku a od začátku jsem jí stanovila jasný pravidla, že k malé nesměla, nikdy nevíš co kočka udělá. A bylo to v pohodě, ale záleží, aby kocour nežárlil. Určitě se to srovná, neboj. Jen jsem dávala vždycky Rebču někam, aby se o ní naše kočka pořád neotírala, protože ty chlupy jsou fakt nepříjemný.
Kecko a Knizsko kamarádka rodila v Podolí v září a byla na normálním pokoji… byla tam moc spokojená a rozhodně neříkala nic špatného, ale myslím že je to i o tom jak je člověk náročný. Jen vím, že to taky není tak dlouho co tam malovali. Chodím tam cvičit, tak jsem si toho taky všimla. :-) Jinak návštěvy na normálních pokojích jsou snad častější, i když tam píšou něco jiného a hlavně nesedíte úplně na chodbě ale třeba jen před pokojem… asi taky záleží na jakou směnu tam narazíte. Já měla pokoj za 700,– a popravdě řečeno ve větším bych se asi ztratila. Výhoda byla, že manžel mohl přijít kdy chtěl (třeba i v 11 večer) a trávil tam se mnou i Silvestra. A je tam sice i rozkládací lůžko v případě, že by tam chtěl trávit noc, ale při představě, že tam ráno přijde vizita a on tam bude chrápat, tak ho to ani moc nelákalo a mě taky ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.1.10 14:03

Holky, vmísím se do diskuse o nadstandartech :-) já rodím u Apolináře. Minule jsem měla dvoulůžkový nadstandart a bylo to skvělý. Fajn druhá mamina, ale první noc, jak tam byla obě miminka a střídala se ve vstávání a pláči.. no nevyspala jsem se ani trochu. A jelikož jsem začala rodit večer předtím, tak jsem v důsledku nespala v kuse cca 2 dny.. Pak měla druhá maminka mimi na pozorování na JIP, takže tam trávila celé dny a musím říct, že to bylo super kvůli návštěvám (měla jsem jich opravdu hodně a sedět na chodbě po tom děsivém šití fakt nešlo) i kvůli těm nocím.
Takže tentokrát dokonce uvažuju, že půjdu na jednolůžák.. protože budu potřebovat aspoň trochu načerpat síly než přijdu domů, kde bude ještě Barunka..
Nicméně i ten dvojlůžák je super.. hlavně kvůli sociálkám.. vůbec si neumím představit, že bych musela třeba na konec chodby.. sprchovala jsem se pořád, holt z člověka to valí a já po tom šití navíc děsně bolavá, tak jsem do sprchy holt chodila i na záchod :-(
Takže standrt bych fakt ne-e :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 14:03

Kristy tabulka nezmizela, jen tam nejde normálně přeskočit, teda aspoň mě ne… musíš tam jedině přeskákat po stránkách. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 14:28

Berdo, zkouším přeskakovat i po stránkách a nějak se nedaří. Ještě to zkusím. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 14:53

Ahojda holky,
tak Pája má už Emičku :dance: :dance: :potlesk: , přeji oběma holkám hodně zdravíčka a aby šlo vše dál hladce. Ta se ale má, že byl porod rychlý :-P .
Berdo, doktoři na tu pusu říkali jen nedostatek vitaminu B, takže jsem se s ním docela slušně cpala, ale nepomohlo to. Také jsem dostala pár typů na mastičky, ale výsledek nulový. Teď jsem spočítala, že jsem dohromady za všechny mastičky a preparáty dala cca 2000,– Kč 8-o .
Fragolko, tak to by bylo úplně ideální bydlet někde blízko a mít takovou kuchařku za učitelku :mrgreen: To bys asi čučela, co v tý kuchyni kolikrát dokážu :lol: . Knedlíky jsem na konec nedělala, stavil se u nás tchán a přivezl krůtu s knedlíkama :dance: .
Co se pokoje týká, když bude nadstandart, tak si ho asi vezmu, ale bude záležet na tom, jestli budou povoleny návštěvy. Pokud nebudou, tak bych byla raději na normálním pokoji, abych si mohla trochu s někým pokecat. Monana má v tomhle recht :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 15:00

kubi normálně jsem prohledala internet kvůli tvým koutkům. A jediné co jsem našla je antibiotikum mast Bactroban. Je to na předpis. V letáku je napsáno, že těhule můžou mast používat v závažných důvodech. Snažila jsem se, ale asi jsem moc nepomohla. Tuhle mast radila nějaká mudra dermatoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
3.1.10 16:36

Ahojky holky, omlouvám se, že sem zase píšu. Doufám, že to nevadí, ale pokud ano, tak mi to napište. Jsem ráda, že tu čtu vše stejné, co cítím teď už pomalu každý den já. Celý den to jaksi jde, ale večer si chci lehnout a jsem unavená a chci spát, ale malá mě nenechá. Tlačí mě úplně na žaludek, doslova se dere na pravou stranu, kde mi vytváří obrovské boule a bolí to. Mezitím mi tvrdne i dost břicho bolestivě. No občas mám pocit, že už to přišlo a pak se zančnu koukat na hodiny, že si to budu stopovat a po půl hodce to třeba přejde a je klid a můžu spát. Jen mě malá nenechá spát na ani jednom boku, takže musím spát věčně jen na zádech, které mě už pěěěěkně bolí. Včera mě bolelo dost i v podbřišku, bolest jakoby na menstruaci, a pak nic. Jsem si říkala, že by už… snad to poznám, až to bude to pravé. Nejjednodušší by bylo, kdyby mi praskla plodová voda… Ale to bych asi chtěla moc, co? No, ještě nám zbývá 14 dní do termínum, tak uvidíme, kdy se malé zachce ven. My byli už v porodnici předvyplnit věci k porodu a ještě musím u porrodu doložit všechny papíry ze všech vyšetření, co mi kdy můj dr dělal. Jinak matriku máme taky už vyřízenou, rodný listy taky nachystané a tašku do porodky taky, tu už snad 2 měsíce máme. Vyhrožovali nám dr, že to bude hodně brzo, tak jsme se radši sbalili. Postýlku a jinak vše už je taky nachystané.
Jinak chci pogratulovat Páji k Emičce, moc krásné jméno!!! At jste holky obě zdravé a at máte dost mlíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 16:38

Monano jsi moc hodná :hug: , děkuji! Zítra jdu do poradny, tak se na Bactroban zeptám, ještě jsem ho neměla, tak třeba pomůže :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 16:43

Monano, teď jsem shlídla na netu leták Bactrobanu a nechápu, proč mi to doktor už dávno nenapsal 8-o , protože to by mohlo fakt zabrat :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 16:54

Kubi co bych pro tebe neudělala :-D :-D , hlavně aby ti to pomohlo. Akorát nevim kdo by ti to mohl předepsat? Asi obvodní mudra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
3.1.10 16:58

Jsme se s Honzíkem před chvilkou vrátili ze saňkování. A teda, nemůžu si sednout ani udělat krok. Jak mě bodá v podbřišku.
Příště si s Honzíkem určitě budu opět hrát na babu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
3.1.10 17:09

Monano, no zeptám se nejdřív na gyndě když tam budu a dále se vydám k obvoďačce. Já si zahrát na babu, tak jí pořád mám :lol: , protože bych nikoho nedohonila, jsem jak tank :oops: . Šmoulinko, to je jasné, že nám nevadí, že píšeš :lol: . Jen hezky piš, ať víme o dalším ledňátku. Všimla jsem si, že se bude tvoje holčička jmenovat Josefínka, to je strašně krásný, moc se mi to líbí :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí