Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1927
3.1.10 17:17

Ahojte po odpoledním moučníku a spánku :)

Bactroban jsem taky používala, koutky jsem měla 4 roky a třeba jsem vypozorovala, že z rajčat… Nepomáhalo nic … najednou to zmizlo samo. Takže já na kouktky nevěřím ničemu, vadily mi i různé složení mastiček… Je to prostě reakce celého těla, bych za sebe řekla a i blbej krém na obličej vadil.

Monano, ty chceš rodit, že tak divočíš? :)

S kocourem hlavně bude složité, aby nebyl sám bez dozoru s mimi, což manžel nepohlídá… to vím, ale zas se nebudu nudit :)

Jdu vyplnit papír na epidural a nějak se probudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.1.10 17:27

Ahoj holky,
teda, dneska nestíhám a zrovna jste tak akční :-)

Monano, ale určitě byl Honzík nadšený, ne? Co bys pro něj neudělala :-) U nás je teda jen poprašek, naštěstí sněhu zatím moc nenapadlo a tak moc netrpím :wink:

Kubi, ale tak to nemáš marně zařízený, když dorazil tchán s knedlíkama :lol: Tý jo, já musím porodit, aby mi někdo aspoň an ten jeden den uvařil :lol: Ale můžu si za to sama, jsem si chlapa zhejčkala :wink: Teda, on už byl zhejčkanej předtím, ale asi jsem ho dohejčkala :think: Ale jak je známo, láska prochází žaludkem, tak snad budeme mít i nadále spokojené manželství :mrgreen:
Jé, já ty „koutky“ hledala včera taky, našla jsem Framykoin, což je Bactroban v bleděmodrým. Bactrobnem jsme mazali Davčovi vřídek po počkování na TBC, měl to pěkně hnusný. Tak snad se nad tebou MUDr. rozumně zamyslí a měla bys klídek :-)

Smoulinko, tady vidíš, že i doktoři se můžou „seknout“ a strašit s předčasným porodem… Zziny, tady od nás taky hrozil MUDr. předčasným porodem a je zatím 2v1, veselá a zdravá, že Zziny :palec:
Já vím, že je to otrava a člověk se leká každého píchnutí, že UŽ JE TO TADY a ono nic… Vydrž :-) Naštěstí nejsme slonice a těhotenství trvá „jen“ 9 měsíců. Malá jednou vylézt musí :-) Nachystaná jsi, tak se neboj :-) A jak už jsem ti psala jednou, porod fakt poznáš 8-)

Kristy, jsi mě normálně s tou tabulkou úplně dohukala, že zmizla 8-o Je tam, kde má být, jen jak psala Berda, nejde přejít hned na stranu 198, tak jsem akčně „přehopsávala“ po 5 stránkách :cert: … Ale je to, jak má být :wink:

Sylvii, tak jako nadmatka si nepřipadám :wink: Ale každopádně díky za slova uznání :-D Ale zase nestíhám už nic jiného než děti :roll: Já si jen občas říkám, jestli jsem tak blbá nebo tak odvážná :lol: Ale porodu a péče o 5 dětí se bojím taky, to si nemysli :wink: Nejvíc se hrozím toho, že malá bude stejný tajfun jak Věrka, to by mě trefilo :think:

VikiSam, to by byl aby už Kryštůfek nevyukoukl, po takové akci :wink: Tipuju, že tak nejvýš dva dny a bude tady :palec:

Zziny, 4 mimča za den 8-o Jen to ne! Pěkně postupně, ať vás stíhám informovat :wink: Mě ráno vytáhla SMS od Paji v těch 6hod a já pak byla jak praštěná :wink: Tak prosím, rodit přes den :lol: :mrgreen:

Jinak nadstandard je můj sen, ale obávám se, že fakt nehrozí, kdž je u nás jen jeden. Bych tu samotku klidně přežila :wink:

Tož jdu vařit na zítřek a žehlit. Mějte se. M.

Příspěvek upraven 03.01.10 v 17:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
3.1.10 17:28

Jo jo, vybral to jméno přítel…moc se mu to líbí… a mě se to začlo taky hodně pak líbit… a celá rodina je na to už zvyklá… už bříšku všichni říkají Pepinko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
3.1.10 17:31

Jo, ještě jsem zapomněla, psaly jsme si s Kosatkou, tak se ptala, co nového… Zítra by měly jít s Verunkou domů, žloutenku přemohly a Verunka je hodné dítko :-) Až dorazí domů, ozve se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.1.10 18:08

Ahoj kocky, nejak jsem lina psat, ale docitam poctive :)
Pajo, moc gratuluju a preju Ti at jste brzy doma!!
Ja jdu zitra na utz, aby koukli na toho naseho „drobecka“, ale tak nejak vnitrne citim, ze je vse ok, tak se snazim si z toho nedelat hlavu.
My meli docela narocnej vikend, litali jsme po navstevach, prochazkovali, atd, takze ted odpocivam a dobijim baterky.
Kralishku, tusim, ze zitra nastupujes do nemocnice, tak drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.1.10 18:30

Ahojky holky,

gratulace k narozeni miminek!!! My meli termin vcera, ale male se porad nejak nechce… Zitra jdem do poradny, tak jsem zvedava co nam rekne dr.

Kubi k tem koutkum, ja na ne taky hodne trpela, ale z krve mi zjistili ze mam malo zeleza, tak mi ho gyndarka predepsala a koutky zmizely, ted kdyz si zelezo nevemu, tak se mi objevi… Tak jenom muj poznatek :lol:

Tak se holky drzte… Zatim paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 18:36

Fragolko, díky, už jsem na tu tabulku dohopkala, jen jsem musela zobrazit podpisy, aby se mi to ukázalo. To byl ten kámen úrazu. Takže se nám to pěkně rozrůstá, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.1.10 18:49

Kubino je pravda, že moje kamarádka taky trpěla na koutky a železo jí taky pomáhalo, rozhodně se jí to zlepšilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
3.1.10 19:01

Fragol no hlavně, jak je máš všechny blízko od sebe :-) je to asi docela šrumec.. :-) i když zas si pak třeba spolu hrajou, ne? :-)

Já teda děti miluju, toužím po nich od svých 18ti (ale dlouho trvalo, než se objevil ten pravý :-)), ale jinak jsem děsnej aktivec a vím, že potřebuju ještě dělat i jiné věci. Například by se mi těžko vzdávalo sborů, které vedu, nebo kde zpívám.. a tak vůbec. S Baru to byla pohoda. Manža taky zpívá, takže se střídáme v hlídání večer a když máme sbor spolu, jednou týdně hlídá mamka… ale s těma dvěma to asi chvilku bude komplikovanější..nakonec bych chtěla tři, ale s tím třetím bych teda ráda tak tři roky počkala :-)

aspoň už od března nebudu pracovat a třeba jednou doědlám i tu školu.. to by byla pohoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.1.10 19:02

A víte, co mě teď napadlo? Že tady všechny nějak rodí dřív, než v termínu… Co to znamená :-) ?
Pokud měla Pája termín osmého a porodila dnes ráno, tak já bych měla porodit zítra :lol: . Uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
3.1.10 19:26

No, mě ještě na kontrolu do porodnice doktor neposlal, tak nevim :nevim: … O jakou kontrolu tam vlastně jde? Mě natáčí monitor u mého doktora, tak jsem teď zmatená…
K nadstandartům : já bych chtěla, jestli bude volný, navíc moje pojišťovna pak proplácí až 4500kč.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
3.1.10 19:28

No to já tu všem závidím a asi to znamená že já půjdu rodit až po termínu :roll:

• Citovat
  • Upravit
bamba
3.1.10 19:29

Mně u Honzíka poslali asi ve 36.týdnu a ted až ve 39.týdnu a v porodce říkali že je to pozdě, že raději berou do péče dřív.Můj dr má taky monitor.ALe porodnici mám vedle domu tak nemusím běhat tak daleko.

• Citovat
  • Upravit
46669
3.1.10 19:34

belavue, nevím, jak u vás, ale v Budějovicích i v Písku natáčí monitor a pak pohmatem kontrolují čípek. Už jsem to tady asi psala - v Budějovicích byla kontrola čípku šílená, celý den krve jak z vola a celkem to i bolelo, mám pocit, že ve mě měl celou ruku :cry: … V Písku, kam už teď jezdím to bylo v pohodě, asi jeden prst :-) a trvalo to vteřinku. Stejně všude čtu, že vnitřní vyšetření je k ničemu, no, ale přece jim nebudu radit, ne? Zajímavé je, že u svého gyn jsem měla CS3 a v porodce nakonec CS1. Je mi to divný, ale to taky nemusí nic vypovídat. Prostě až začnu rodit, tak začnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
3.1.10 19:36

Kristy: no i čípek mi každý týden doktor konroluje, tak ti teda nevim :-) Panejo, to jsem musela přehlídnout ten tvůj zážitek! 8-o 8-o Bych ho asi praštila toho doktora! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí