Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte po odpoledním moučníku a spánku ![]()
Bactroban jsem taky používala, koutky jsem měla 4 roky a třeba jsem vypozorovala, že z rajčat… Nepomáhalo nic … najednou to zmizlo samo. Takže já na kouktky nevěřím ničemu, vadily mi i různé složení mastiček… Je to prostě reakce celého těla, bych za sebe řekla a i blbej krém na obličej vadil.
Monano, ty chceš rodit, že tak divočíš? ![]()
S kocourem hlavně bude složité, aby nebyl sám bez dozoru s mimi, což manžel nepohlídá… to vím, ale zas se nebudu nudit ![]()
Jdu vyplnit papír na epidural a nějak se probudit.
Ahoj holky,
teda, dneska nestíhám a zrovna jste tak akční ![]()
Monano, ale určitě byl Honzík nadšený, ne? Co bys pro něj neudělala
U nás je teda jen poprašek, naštěstí sněhu zatím moc nenapadlo a tak moc netrpím ![]()
Kubi, ale tak to nemáš marně zařízený, když dorazil tchán s knedlíkama
Tý jo, já musím porodit, aby mi někdo aspoň an ten jeden den uvařil
Ale můžu si za to sama, jsem si chlapa zhejčkala
Teda, on už byl zhejčkanej předtím, ale asi jsem ho dohejčkala
Ale jak je známo, láska prochází žaludkem, tak snad budeme mít i nadále spokojené manželství ![]()
Jé, já ty „koutky“ hledala včera taky, našla jsem Framykoin, což je Bactroban v bleděmodrým. Bactrobnem jsme mazali Davčovi vřídek po počkování na TBC, měl to pěkně hnusný. Tak snad se nad tebou MUDr. rozumně zamyslí a měla bys klídek ![]()
Smoulinko, tady vidíš, že i doktoři se můžou „seknout“ a strašit s předčasným porodem… Zziny, tady od nás taky hrozil MUDr. předčasným porodem a je zatím 2v1, veselá a zdravá, že Zziny ![]()
Já vím, že je to otrava a člověk se leká každého píchnutí, že UŽ JE TO TADY a ono nic… Vydrž
Naštěstí nejsme slonice a těhotenství trvá „jen“ 9 měsíců. Malá jednou vylézt musí
Nachystaná jsi, tak se neboj
A jak už jsem ti psala jednou, porod fakt poznáš ![]()
Kristy, jsi mě normálně s tou tabulkou úplně dohukala, že zmizla
Je tam, kde má být, jen jak psala Berda, nejde přejít hned na stranu 198, tak jsem akčně „přehopsávala“ po 5 stránkách
… Ale je to, jak má být ![]()
Sylvii, tak jako nadmatka si nepřipadám
Ale každopádně díky za slova uznání
Ale zase nestíhám už nic jiného než děti
Já si jen občas říkám, jestli jsem tak blbá nebo tak odvážná
Ale porodu a péče o 5 dětí se bojím taky, to si nemysli
Nejvíc se hrozím toho, že malá bude stejný tajfun jak Věrka, to by mě trefilo ![]()
VikiSam, to by byl aby už Kryštůfek nevyukoukl, po takové akci
Tipuju, že tak nejvýš dva dny a bude tady ![]()
Zziny, 4 mimča za den
Jen to ne! Pěkně postupně, ať vás stíhám informovat
Mě ráno vytáhla SMS od Paji v těch 6hod a já pak byla jak praštěná
Tak prosím, rodit přes den
![]()
Jinak nadstandard je můj sen, ale obávám se, že fakt nehrozí, kdž je u nás jen jeden. Bych tu samotku klidně přežila ![]()
Tož jdu vařit na zítřek a žehlit. Mějte se. M.
Příspěvek upraven 03.01.10 v 17:29
Jo jo, vybral to jméno přítel…moc se mu to líbí… a mě se to začlo taky hodně pak líbit… a celá rodina je na to už zvyklá… už bříšku všichni říkají Pepinko. ![]()
Jo, ještě jsem zapomněla, psaly jsme si s Kosatkou, tak se ptala, co nového… Zítra by měly jít s Verunkou domů, žloutenku přemohly a Verunka je hodné dítko
Až dorazí domů, ozve se ![]()
Ahoj kocky, nejak jsem lina psat, ale docitam poctive ![]()
Pajo, moc gratuluju a preju Ti at jste brzy doma!!
Ja jdu zitra na utz, aby koukli na toho naseho „drobecka“, ale tak nejak vnitrne citim, ze je vse ok, tak se snazim si z toho nedelat hlavu.
My meli docela narocnej vikend, litali jsme po navstevach, prochazkovali, atd, takze ted odpocivam a dobijim baterky.
Kralishku, tusim, ze zitra nastupujes do nemocnice, tak drzim palce!
Ahojky holky,
gratulace k narozeni miminek!!! My meli termin vcera, ale male se porad nejak nechce… Zitra jdem do poradny, tak jsem zvedava co nam rekne dr.
Kubi k tem koutkum, ja na ne taky hodne trpela, ale z krve mi zjistili ze mam malo zeleza, tak mi ho gyndarka predepsala a koutky zmizely, ted kdyz si zelezo nevemu, tak se mi objevi… Tak jenom muj poznatek ![]()
Tak se holky drzte… Zatim paaa
Fragolko, díky, už jsem na tu tabulku dohopkala, jen jsem musela zobrazit podpisy, aby se mi to ukázalo. To byl ten kámen úrazu. Takže se nám to pěkně rozrůstá, co?
Kubino je pravda, že moje kamarádka taky trpěla na koutky a železo jí taky pomáhalo, rozhodně se jí to zlepšilo. ![]()
Fragol no hlavně, jak je máš všechny blízko od sebe
je to asi docela šrumec..
i když zas si pak třeba spolu hrajou, ne? ![]()
Já teda děti miluju, toužím po nich od svých 18ti (ale dlouho trvalo, než se objevil ten pravý
, ale jinak jsem děsnej aktivec a vím, že potřebuju ještě dělat i jiné věci. Například by se mi těžko vzdávalo sborů, které vedu, nebo kde zpívám.. a tak vůbec. S Baru to byla pohoda. Manža taky zpívá, takže se střídáme v hlídání večer a když máme sbor spolu, jednou týdně hlídá mamka… ale s těma dvěma to asi chvilku bude komplikovanější..nakonec bych chtěla tři, ale s tím třetím bych teda ráda tak tři roky počkala ![]()
aspoň už od března nebudu pracovat a třeba jednou doědlám i tu školu.. to by byla pohoda ![]()
A víte, co mě teď napadlo? Že tady všechny nějak rodí dřív, než v termínu… Co to znamená
?
Pokud měla Pája termín osmého a porodila dnes ráno, tak já bych měla porodit zítra
. Uf…
No, mě ještě na kontrolu do porodnice doktor neposlal, tak nevim
… O jakou kontrolu tam vlastně jde? Mě natáčí monitor u mého doktora, tak jsem teď zmatená…
K nadstandartům : já bych chtěla, jestli bude volný, navíc moje pojišťovna pak proplácí až 4500kč.. ![]()
No to já tu všem závidím a asi to znamená že já půjdu rodit až po termínu ![]()
Mně u Honzíka poslali asi ve 36.týdnu a ted až ve 39.týdnu a v porodce říkali že je to pozdě, že raději berou do péče dřív.Můj dr má taky monitor.ALe porodnici mám vedle domu tak nemusím běhat tak daleko.
belavue, nevím, jak u vás, ale v Budějovicích i v Písku natáčí monitor a pak pohmatem kontrolují čípek. Už jsem to tady asi psala - v Budějovicích byla kontrola čípku šílená, celý den krve jak z vola a celkem to i bolelo, mám pocit, že ve mě měl celou ruku
… V Písku, kam už teď jezdím to bylo v pohodě, asi jeden prst
a trvalo to vteřinku. Stejně všude čtu, že vnitřní vyšetření je k ničemu, no, ale přece jim nebudu radit, ne? Zajímavé je, že u svého gyn jsem měla CS3 a v porodce nakonec CS1. Je mi to divný, ale to taky nemusí nic vypovídat. Prostě až začnu rodit, tak začnu ![]()
Kristy: no i čípek mi každý týden doktor konroluje, tak ti teda nevim
Panejo, to jsem musela přehlídnout ten tvůj zážitek!
Bych ho asi praštila toho doktora! ![]()