Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
4.1.10 11:15

Tak ještě píšu od mamči, teda vy jste všechny kočeny :wink:
Mně jak to břicho kelslo tak už se mi zdá menší ale tlačí mě všude. Na ko jdu zítra, těším se na ten utz, jsem zvědavá jak velké mimčo máme.
Já zas v noci rodila-jen mě někde dloubne a už čekám a počítám za kolik minut mě dloubne zas :roll:

• Citovat
  • Upravit
46669
4.1.10 11:22

belavue, taky mě v té diskusi zarazilo „bohužel jsme se spolu vyspali“. Tady vidíme, že ne jen chlapi jsou paka, ale i některý ženský… Kdyby mi po jednom vyspání a psaní na netu řekl, že odejde od rodiny a chce být se mnou, tak bych čekala, že do týdne to samé udělá mě. Ta holka si zahrává s několika osudy najednou…

Lucilko, ty máš na profilu taky krásnou fotku a s celou rodinkou :-) . Myslím tu černobílou. Tahle je asi mamči, viď?
Já půjdu (pokud do té doby neporodím) na UTZ ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá, jak je mimčo velké :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
4.1.10 11:25

Díky za pochvalu, my byli v říjnu poprvé i s honzíkem v ateliéru a máme moc krásný fotek a 3 velké obrazy z fotky.To jsem byla asi ve 25.týdnu tak jsem měla ještě roztomilé bříško, ted jsem jako velryba :-P
Mně pořád na KO říkají že porodní cesty mám nezralé, jsem uzavřená a čípek tuhý :roll: Navíc mě štve že v porodce berou v potaz až ten pozdější termín.

• Citovat
  • Upravit
3952
4.1.10 11:58

Hele, vy velryby.. teda asi se budu muset rozčílit..:-) to, že máte břicha, je snad normální, ne :-) ale jinak jste hubený všechny :-)
co pak máme říkat my, co jsme měly před těhu 90 kg???
uaaaaaaaaaaaaaaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.1.10 12:00

KPKristy, to jsi mě uklidnila, že má taky někdo větší bříško jako já :dance:
A jinak už ti chci dlouho napsat, že mi ty tvoje první dvě písmena přezdívky pořád asociují „konec pánevní“ :lol: holt deformace no, mimi mi tlačí na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.1.10 12:18
Knizska píše:
A jinak už ti chci dlouho napsat, že mi ty tvoje první dvě písmena přezdívky pořád asociují „konec pánevní“ :lol: holt deformace no, mimi mi tlačí na mozek :lol:

Knizsko, přesně :palec: Ve chvíli, kdy byla Simča hlavičkou hore, mě ta přezdívka úplně iritovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 12:40

Knizska :lol: , to je vtipný - konec pánevní! Naštěstí ne, teda aspoň podle utz před třemi týdny. Doufám, že už se mimi neotočilo a je stále hlavou dolů. Ty první dvě písmena znamenají moje příjmení - mám zdvojené :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.1.10 12:43

Já si myslela, že to bude něco se jménem, ale jak se mi zužujou obzory na mimi, porod a podobně, pořád mi tam skáče ten konec pánevní :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 12:56

Tak to je mi líto, že vám takhle připomínám nepříjemnosti. Ale teď už víte, jak to je, tak si udělejte jinou představu :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.1.10 14:19

Kristy, však já už jsem v klidu :-)

Dneska jsem po KO, prý se uvidíme za týden a dál se uvidí :roll: Simča je hlavou dole, je to holka šikovná, MUDr. mi dělal UZ, tak to mám jistý :palec: Uf. Simča je spavec, na monitoru chrupala, ať mi sestřička s břichem lomcovala jak chtěla :wink:
A jinak mě rozesmál Ondra, manžel pro mě přijel s dětma k doktorovi, já sedla do auta a povídám, že jsem z toho všeho nervní jak pes. Zezadu se ozval Ondra „Haf, haf“ :lol: No, jo, to jsou asociace :wink:

Mějte se a já jdu konečně dlabat, už mám hlad, že bych hřebíky křoupala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
4.1.10 14:25

Ahojda maminy,
koukám jak jste se rozjely s fotkama, jste moc hezký :palec: :-D . Jako Šmoulinka jsem vypadala také někdy v říjnu 8-o . Až bude mít manža čas, tak zkusíme také něco vyblejsknout.
Byla jsem dnes na KO a na monitoru. Mudra říkala, že je ten monitor nějaký divoký a že tam jsou veliké výkyvy, tak mám jít ve čtvrtek znovu 8-o . Tak tomu nějak nerozumím :nevim: .
Monano, bactroban mám už na puse :mrgreen: , hned mi ho napsala :palec: .
Kristy, na brnění rukou jsem dostala vápník v šumivých tabletách a prášky Magne B6 (jsou volně prodejné). Jinak do porodky na monitor jezdit nebudu a také si tam vystřihnu až porod.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 14:43

Kubino, dík za tip, zkusím ty šumáky s vápníkem. To magnesium už se mi nechce, přece jen ke konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 14:52

Teď jsem nějak listovala vepředu na naší diskusi a narazila jsem na info, že Fragole je 28. Zírám jako puk a smekám. Zvládnout pět dětí do třiceti, to je mazec. Moc ti fandím… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
4.1.10 15:09

dyk říkám, že je to nadmatka :-)
já myslim, že zvládnout pět dětí je prostě mazec tak jako tak..a ještě jak jsou od sebe blizounko..
Fakt bych potřebovala nějakou lekci, jak zvládnout aspoň dvě.. bojim bojim.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
4.1.10 15:10

Kristy, fakt je ten, že Mudra říkala, že poslední týden před porodem to magnesium vysadíme. I když jako následující větu pronesla, že proti stahům dělohy při porodu to stejně nic nezmůže, že bych porodila i přes něj. Jinak jsem přibrala 20 kg :-( , dál se k tomu raději vyjadřovat nebudu.
Ty jo, Fragole je jen 28 8-o ? To mi nějak uniklo. Mně je 27 a jsem ráda, že jsem se zmohla zatím na to jedno dítko :think: . Trochu déle jsem hledala toho pravého :-) .
Monano, koukala jsem na to tvé bříško a je také úplně malinkaté :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí