Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
5.1.10 11:30

Ahojky kočky,
VikiSam, moc gratuluji ke Kryštůfkovi, přeji oběma pevné zdravíčko a ať je malej na světě šťastnej :kytka: :kytka: :kytka: .
Zziny, já se tedy porodu také dost bojím a mám to přesně jako Marie, jeden den si přeji už rodit a druhý den si říkám, jen ať tam ještě malá zůstane a hezky si tam hajá. Nejvíc se bojím toho, že budu panikařit, že nebudu schopná zachovat klid a podle všech rad dýchat.
Aliku, s tím zánětem tě lituji, musí to hodně bolet, tak snad antibiotika brzy zaberou.
Kosatko, vítejte doma :andel: . Závidím ti ten rychlý porod :pankac: a to, že už je to vše za vámi a můžete se doma mazlinkat.
Kristy, mažu jak o život, takže strie zatím (to zaťukám) žádné nemám.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.1.10 11:38
Smoulinka píše:
Simiki, ty jsi mě tu našla? já ted chodím převážně sem koukat, líp si tu s těma holkama pokecám, když mají stejné termíny porodu. :-) a jak vy válčíte? jak budu připojená na icq, tak napíšu, ju?

Smoulí,jojo,našla,já tě vyšmírovala :lol: nám se začínájí prožezávat zoubky,takže řveme a řveme a chce jen chovat..za chvíli jdem na 3 měsíční KO,tak budu potom na icq,ju..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 11:46

Ahoj holky,
tak poradna v porodce je pěkne na dlouho. Byla jsem tam 2 hodiny. Monitor ok a velký UTZ a doppler dopadl dobře.jen se fakt darebáci řídí tím druhým termínem který mi přesunuli až na 19. :roll: K porodu se nic nechystá a podle utz měření má prcek asi 3100g.
Gratulujeme k miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.1.10 11:50

Monano: jojo…všichni říkaj spi, dokud můžeš, tak spím… a po včerejší noci bez spánku to šlo samo. Ale 5:30-6:30 jsem byla vzhůru a kopala muže z pelechu..aby šel makat a vrátil se mi z práce v rozumnou dobu. Má problém vstávat :) Snad ho to mimi naučí, chi chi chi.
Strie mám jen z puberty a tak radši 2-3 denně mažu a zatím v poho. S žilkami je to horší, jím celé těhotenství rutin, tak to možná trochu přestalo, ale po těle mám krvavé tečky, což je prej normální… tak uvidíme jak po porodu a kojení budu vypadat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 11:51

Holky když už se tady prohlížíme :mrgreen: :mrgreen:
Máte někdo pipku jakoby oteklou a zduřelou?? A ještě pod tím tlakem mě vylezly hemeroidy, naštěstí nebolej. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.1.10 11:53

Luci: jojo to čekání u doktorů je katastrofa. To je fajn, že je vše v pořádku a že jste asi tak velcí. Mně nikdo váhu mimi už od listopadu neřekl, takže nevím ani jací jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.1.10 12:06

Monana: tak pipinku mám zatím v poho až na tu špatnou kultivaci, jen si ji hodlám dnes holit a to zas bude fuška… Nedávno mě holil muž a já až po 2 dnech zjístila v zrcátku že mě oholil do jiného tvaru než jsem zvyklá… Srandičky, na to by ho užilo.
To druhé mě trápí jak kdy a doufám, že porodem to nezhorším :( nesnáším to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 12:06

To je poprvé v tomto těhu co mi řekli váhu, byla jsem na té biometrii v tomto těhu poprvé.
Ted si jdu nastudovat údaje z UTZ mám tam nějaké zkratky mate mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 12:07

Já už jsem tam dole taky jakási nateklá.Prohlížela jsem se při holení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 12:12

To jsem ale nahodila téma k obídku :lol: :lol:

Já také nevím od listopadu váhu prcka, naposledy máme 1700g. Já na ty ulz moc nevěřím. U Honzíka jsme byly těsně před porodem na velkém ulz a podle nich měl mít Honzík 2600g no a o týden později vykoukl s 3450g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
5.1.10 12:14

Dobré poledne kočky,

tak zkraje obrovská gratulace ke Kryštůvkovi :srdce:

Taky kosatku vítáme doma a hrooooooozně závidím takový porod :palec:

Holky mám z vás stres! To tady není nikdo, kdo má strie?? Mě se udělaly na stehnech, ze spod na bříšku malinkato na prsou!!! :zed: :zed: :zed: a to se mažu jak šílená… holt 20kilo navíc se asi muselo někde projevit… :-?

Mon: taky jsem ve spod nějaká oteklá, nic příjemného teda… a s těma hemeroidama nevim, sem tam mě bolí,když jsem na wc a sem tam ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 12:20

Já mám strie na prdelce-jestl ise tomu teda dá ještě tak říkat :-P Ale jaksi to neřeším no. U prvního těhu jsem to řešila ale ted moc ne, mažu se pravdielně ale méně než před časem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 12:20

Tak já teda musím říct, že se spodkem vůbec problémy nemám, ale nějak se sobě nelíbím :-) . Když se holím se zrcátkem, tak to není extra podívaná, ale žádná tragédie… Uvidíme po porodu, to bude asi horší :-? .

Jinak, pokud se dočkám vcelku čtvrteční kontroly, tak mi budou taky dělat biometrii, tak jsem zvědavá, jak je mimi velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 12:34

No já na té fotce z biometrie mám termín 23.1 to si snad dělají prču, můj dr pořád mluvil jen o 12. 1. a pak dokonce o 10.1. a oni v porodce se točí až kolem toho 19. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.1.10 12:50

Vikisam, obrovske gratulace ke Krystuvkovi!! Kosatko, vitejte s Verunkou doma, po popisu tveho porodu bych nejdradej rodila hned :)
Strie zatim zadny nemam, snazim se mazat, ale v posledni dobe to dost flakam :oops:
Jak to vypada dole moc nevim, holim se na slepo, a masaz hraze dela manza a po pravde, moc me ani nelaka to vedet.. Jinak hemeroidy se mi objevily, pred par tydny jsem trpela jak pes, protoze jsem mela zacpu a kdyz uz jsem konecne po par dnech sla, tak to bylo jak u reznika, co piju caj z maliniku, tak chodim pravidelne a nekrvacim, a jen doufam, ze se hemeroid po porodu pekne zatahne… Uf, to je tema, doufam, ze u toho nikdo neobedva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí