Poradna duly
Jana Čurdová
Sylvi, teď jsem si uvědomila, ty jsi psala, že jsi měla před otěhotněním 90 kg a na tý fotce kde jsi těhu ani na 90 nevypadáš
. Jinak máš ty děťátka také brzo po sobě no, ale věř tomu, že to zvládneš
.
Ahoj kocky, teda vy jste spisovatelky
Ja jsem po utz, tak malej ma pry 2.9 kilo, tak to zas tak malo neni, jen holt neni irskej megaobrik no
Ma prej mensi hlavicku a brisko a dlouhy nohy, tak si rikam, ze se snad aspon bude dobre rodit
Jinak se hejbe az az, plodovky ma taky spoustu, tak jsem spokojena, ze i on je snad spokojenej.
Jinak mate vsechny krasny briska, taky jsem zrovna dneska rikala F., ze bysme meli neco nafotit, driv nez porodim.
No, mě je 29 a taky čekám první. Ale počkala jsem si na toho pravého. Už jsem si myslela, že do třiceti nic nestihnu a stihla jsem se i vdát
. Třicet mi bude v říjnu.
A když jsme u toho přibírání, tak já mám +23kg
. A Sylvii teda na devadesát před těh. rozhodně nevypadá…
Mausko, no vidíš že malej není zase až tak malej
. Tě ta PA zbytečně vyděsila
. Podle tý velikosti by se měl rodit výborně, tak máš dobré vyhlídky
.
Panejo,tady to dneska teda jede ![]()
Takže mám po kontrole a až teď jsme se doplahočili domů! Jsem ko…Stavili jsme se do obchodu, ale i tak jsem počítala, že budeme doma nejpozději o pul třeti..
Dnešní kontrola dopadla dobře, monitor máme prý ukázkový a podle čípku na porod ještě nevypadáme! Ale když jsme se bavili o příští kontrole, která bude za týden tak se mudr tvářil divně..spíš tak jakoby nepočítal, že přijdu ![]()
No uvidíme, protože mám ještě do 20.ledna čas…
Stavila jsem se i na tu matriku ale já krááááááááááva jsem nevzala naše rodné listy!!!
Takže nic..
Já měla před 14ti dny 22kilo navíc(tzn:80kilo!!) a teď za poslední dva týdny jsem 2kila shodila!! A přitom jím pořád stejně…
HOlky.. hihi
tak za prvé na internet samozřejmě dávám jenom fotky, které jsem ochotná publikovat.. tudíž ty lepší ![]()
bohužel jsem za posledních 5 let přibrala 20 kg, předtím jsem byla na 70 a sice jsem nebyla hubená, ale vypadala jsem ok
jen nohy mám jako slon pořád..
Ale pak jsem přestala kouřit a šlo to ráz na ráz. TeĎ zrovna mám 102 kg!!! ![]()
Největší problém je obrzadek, boky a ty nohy..
doufám, že s tím po porodu něco udělám..
Takže tak no ![]()
Ahojte modelky.
Já dnes na monitor čekala ve frontě 40 minut, ale pak už vše šlo OK, na poradnu jsem čekala chvilku.
Stěry pozitivní, což jsem bohužel čekala a jinak se mnou nic nedělali.
Po té jsem byla u kámošky a teď jdu odpadnout do postele nebo zkolabuju, to nespání mě odrovnalo.
Já mám hore 9kg (měřím jen 154cm) a břicho mám velké…už ho necu
Tlačí, bolí ![]()
Až naberu sil, jsem tu zpět ![]()
Berda: díky za čísílko.
Tak papa ![]()
Kristy bylo mi jasný, že se Ti nezvedl kufr ze mě. Ono je stejně asi škoda to komentovat, jinak se snad spletla a přišla si asi stěžovat někam jinam než chtěla, jinak si to nedokážu vysvětlit, proč by zrovna s tímto problémem chodila na emimino, když je určitě bezdětná a svobodná. Ani u Tebe nemůžu říct, že máš obr pupík. Moc pěkná fotka. ![]()
Knizsko krásný pupík
![]()
Jinak má některá z vás kilo navíc někde jinde než v pupku? Podle fotek to ani teda nevypadá. ![]()
Monano taky se mi přes víkend nechtělo nic dělat, tak jsem taky dneska ještě prala něco pro mimčo. Taky mě nenapadlo nic lepšího než ještě kompletně vyčistit sušičku a pračku, jako bych tady toho měla okolo málo.
A věci taky musím dávat skoro stranou, i když tady se mnou všichni bydlí, ale stejně než bych jim vysvětlila kde co je, tak tahle metoda je lepší.
No taky jak koukám, tak Ty přesně zapadáš mezi ty co jim narostl jenom pupík. Ale moc pěkný. ![]()
Já si teda připadám, že jsem přibrala narozdíl od vás úplně všude, už jen podle toho jak se sotva valím. ![]()
Tak koukám, že byste mi rády pár let přidaly ![]()
Kristy, třeba do mé 30 stihneme ještě to šesté
Já jsem ochotná rodit tak do těch 35, víc ani ránu
Zrovna dneska se mě můj gynekolog ptal, jestli mě gravidita ještě baví ![]()
Ale jinak dík za fandění ![]()
Kubi, my jsme na sebe s manželem čekali taky celkem dlouho, ale pak už to jelo ![]()
Tak ať Bactroban zabere a máš brzo klid ![]()
Sylvii, klíd, hele, já ti ty naše 4 rarachy půjčím a ty si pak budeš říkat, jaká je to s těma dvouma brnkačka
A jinak říkám, že na tohle se teoreticky připravit ndá, to se musí zažít ![]()
Mausko, malej bude akorát, ani ten UZ není přesný, ještě trochu přibere a bude to krásnej tří kilovej chlapík ![]()
Kecko, vydrž, už to máš za pár ![]()
Mějte se, jdu něco dělat, plotna studená, prádlo nevyžehlený
Ach jo ![]()
Lucilko tak do ateliéru se chystám řekla bych už třetím rokem, teď jsem se ale dokopala k tomu, že až se narodí malá, tak to snad konečně klapne. Jen teď hledám jaký ateliér vybrat, protože když už tak aby fotky byly aspoň pěkný… ty ceny jsou teda hrozný, ale myslím že je to super památka. Kamarádka tady z Prahy jezdí na focení do Plzně a má moc hezký fotky. ![]()
Kristy jinak souhlasím s holkama s Knizskou a Fragolou taky mě to napadlo, že by to mohlo mít něco společného s koncem pánevním. ![]()
fragola takže ještě nerodíš, tak to je dobře…
Kubi je lepší když Tě mají pod kontrolou. A jak dlouho jsi tam dnes čekala?
mausko váha 2,9kg je dobrá, i když podle ultrazvuku to nejde brát úplně přesně.
Dneska jsem se zastavila za kamarádkou, jak jsem vám psala že musela minulý týden na císaře a malá měla 1570g a 41cm… je teď na pokoji kde je dalších pět mamin co rodily v rozmezí od 32. týdne do 36. týdne a všechny tam mají takové prcky a to je tam jednu z nich dovezla sanitka až skoro z Brna, kam by to měla mnohem blíž. Nicméně jim řekli, že jsou děti ještě velké, jelikož tam piplají děti mnohem menší… to jen pro uklidnění mausko. ![]()
Už nám skončila Kouzelná školka, tak se jdu věnovat zase chvilku malé. Zatím se mějte.
Kecko, já už se bála, že si tě tam nechali ![]()
Mě eká to samé zítra dopo, ještě chci vyřídit matriku a musím ráno na odběry a pak na tu jejich porodnickou internu kvůli kontrole železa…po minulé zkušenosti si vyhrazuju celý den na doktory ![]()
Stěry taky čekám pozitivní, maximálně budu příjemně překvapená ![]()
Tak my už jsme holky doma z návštěvy a odpočinku od mamky. No a já jsem fakt už dementní a mám plnou hlavu jen porodu apod-jsem měla na dnešek pozvanou kamarádku na návštěvu, jenže jsme na to zapomněla, byla jsem u mamky a vybitý telefon. Ona tu zvonila, volala mi a já nic
No jsem blb, tak už jsme ji volala, že jsem už tak trochu dement.
Dnes mi není dobře, mamča dělala hranolky a smažený sýr a pořád to cítím.
Tak jen píšu, že dnes na kontrole vše ok, monitor i děloha je neaktivní… co vy???
Kubi tak to je paráda, že ti mastičku předepsala. Teď hlavně aby to zabralo, utratila si už za léky dost!
Malinkaté bříško HA ha
, u Honzíka jsem rodila s bříškem, které jsem měla teď v listopadu. Už se fakt těším až se vylodíme. ![]()
Mausko to je ideální váha. Vidíš, všechno je v pohodě. PA se tedy docela sekla.
Kecko ty jsi takhle maličkatá
Já si tedy vyskakovat moc nemůžu se svejma 164 cm. A minulý týden jsem měla +8kg.
Berdo koukala jsem též na tu diskuzi a napadla mě úplně stejná myšlenka. Co frajerka čeká s tímto problémem tady na emiminu, když je to server hlavně o maminkách s dětmi. Tady jí hnedka ukamenují. No nic, její problém. Kilča mám opravdu jen v bříšku. A ještě se mi zvětšil objem pod prsama z 70-75 na 80 a ta už mě taky trochu dře. Snad nebudu muset kupovat jinou velikost.
Honzíka už mám ze školky doma, no a protože si dal po O spánek. Mám zaručeně šichtu minimálně do deseti ![]()
mony a tobě vzali Honzíka do školky na celý týden??U nás berou od 3 let a pokud budu na MD s dalším dítkem tak mi Honzíka nevemou. Ale k zápisu ho dáme i když to nemá asi cenu.
Já jsem zvědavá na zítřejší KO, už bych fakt rodila, to čekání nejistota kdy to bude je divná.