Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
4.1.10 07:21

Dobré ránko,
včera jsem se tady krásně vychvalovala, jak se mi dobře spí atd a dneska jsem vzhůru asi od 6hodin :lol:

Jééé holky, moc krásné fotky!! :palec:

Kralishku: i já držím palečky a ať to všechno dobře dopadne!!

Já jdu dneska na 1 hodinu na kontrolu, tak se musím zeptat, jak to, že mě ještě neposlali na vyšetření do porodky :lol: jsem z toho fakt nějaká zmatená :lol:
Mám ale pocit, že to je u nás tak, jak to má fragolka, že do porodnice pojedeme až při velkém finále…
No nic, jdu si udělat nějakou snídani, dát si železo a trošku se zkulturnit :-) Zase sem juknu… A třeba už tady bude další miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 07:39

Hezké ráno holky :-)

Sylvii pěkné fotečky i s malou Barunkou, moc vám to tam holky sluší :-) :wink:

Vlastně vám to sluší na těch fotkách všem, já se raději nefotím. :mrgreen:

zziny určitě bude líp, takhle mi bylo na Silvestra a naštěstí mi na ten žaludek pomohlo Rennie, i když ne okamžitě, asi jsem to i zaspala a druhý den bylo líp. Držím palce, ať s Ti to moc nerozjede. :wink:

belavue na to se určitě poptej, ale většinou bych řekla, že to doktoři moc neřeší a nechají to na Tobě, ať si to zařídíš sama kdy a jak chceš. :nevim: Ať Ti KO dopadne dobře a vlastně všem tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 08:00

Berdo, jak ráda bych měla aktuálnější foto! Bohužel, než jsem manžela dokopala, aby mě ještě vyfotil, tak zase frnknul (přes týden pracuje pryč), takže už to třeba nestihne. V podstatě vypadám stejně, akorát to bříško se teď tlačí víc dopředu :-) . Oproti Smoulince jsem teda rozhodně obří :mrgreen: …

Vám, co je špatně, přeju, ať je brzo líp. Takhle před porodem je to pakárna. Já už se naštěstí lepším, jen ta rýma se mě bude držet asi dlouho - jako vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 08:11

Kristy fotka je opravdu moc pěkná. :-) A popravdě řečeno já bych ráda aspoň měla nějakou než žádnou, ale když můj manžel náhodou fotí, tak na těch fotkách rozhodně nejsem já, asi ví proč… :lol: a když už tam náhodou jsem, tak jsem dost rozmazaná, ne že by takhle rozmazaně fotil jen mě, ale prostě za fotografa jsem u nás já. :think: Možná než porodím, tak si nastavím na foťáku samospoušť. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.10 08:16

Dobré ranko, chystám se na kontorlu a umírám. Bolí mě hlava z nevyspání, furt jsem měla tuhé břicho. Bolí to jak z jídla, navíc to blbé železo trávení nepomáhá :). Bože, to teď tak bude až do konce? potřebuji spáááááááááááááááát.
Fotku taky děláme s mužem už od léta a žádnou nemám. Jste šikovné hezké holky.
Frčím se zkulturnit, tak se držte holky a zatím papapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 08:17

Kecko, já myslím, že do konce ne. Takhle to bude asi i potom :-? . Myslím, že už se jen tak nevyspíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.10 08:19

Kristy: tohle jsem vůbec, ale vůbec nechtěla slyšet :), chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 08:20

Kecko ať kontrola dopadne dobře. :wink: Jdeš do porodnice? Taky se tam dneska chystám, ale jen na těhu cvičení.
Jinak bude určitě líp, taky je mi někdy hrozně a druhý den je to lepší, i když těch horších dnů je momentálně víc. :-( Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 08:22

Kristy souhlasím, myslím že jsem se pořádně vyspala, až když byl Rebece tak rok a půl a to možná ani to ne. Ale strašit nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.10 08:24

Berdo, ty ještě cvičíš? Tý jo… to se má i v posledním měsíci? Jsi dobrá. Ty budeš cvičit a já čumákovat v čekárně v Podolí :) Jdu na 10h.
Hrozně mě to břicho bolelo… určitě poznám, že rodím a že to není z jídla nebo z chudáků utlačovanejch orgánů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 08:27

Hm, určitě to s tím spaním bude záhul. Mě to teď nějak nevadí, zatím se těším na miminko, ale pokud budu schopná, tak dám potom vědět :lol: . Možná, až budu po nocích bloumat a uklidňovat mimi, tak napíšu, že jsem totálně zničená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.1.10 08:31

Hezký den!
Kecko napiš, jak to probíhalo, já jdu do Podolí zítra dopo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 08:32

Kecko nevím jestli se tomu dá říkat cvičení, je to spíš takové povalování na karimatce, houpání na míči a ještě Tě tam učí dýchat, vždycky se tam hrozně bavím, a i když bych se mohla na míči pohupovat i doma v klidu, tak je to tam pro mne takové trochu odreagování. :mrgreen:
Jdu tam na 11.00, ale musím se zastavit i v poradně, jelikož jsem se tam objednávala minulý týden telefonicky a jen vím, že tam mám jít 12.1., ale na čas si ne a ne vzpomenout, tak se raději skočím zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.10 08:37

No na dejchání su zvědavá :) na míči sedím doma :), ale asi je ten relax prospěšnej, jsi šikula.
Knizska, jojo, povím.
Kristy, tak neva míň spánku, teda v mezích normy, ale todle moc bolelo :), asi jsem přecitlivělá :)
Jinak holky co rodí v Podolí, nevyměníme si čísilka, kdyby náhodou se rodilo nějak zaráz? že by jsme tam pokecaly?
Frčím, papapapapapapa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 08:37

Holky, já na cvičení vůbec nechodila… Prý jsem o nic nepřišla. Ale jedna známá mě málem ukřižovala, jak jsem sobecká a nezodpovědná vůči dítěti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí