Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko,
včera jsem se tady krásně vychvalovala, jak se mi dobře spí atd a dneska jsem vzhůru asi od 6hodin ![]()
Jééé holky, moc krásné fotky!! ![]()
Kralishku: i já držím palečky a ať to všechno dobře dopadne!!
Já jdu dneska na 1 hodinu na kontrolu, tak se musím zeptat, jak to, že mě ještě neposlali na vyšetření do porodky
jsem z toho fakt nějaká zmatená ![]()
Mám ale pocit, že to je u nás tak, jak to má fragolka, že do porodnice pojedeme až při velkém finále…
No nic, jdu si udělat nějakou snídani, dát si železo a trošku se zkulturnit
Zase sem juknu… A třeba už tady bude další miminko ![]()
Hezké ráno holky ![]()
Sylvii pěkné fotečky i s malou Barunkou, moc vám to tam holky sluší
![]()
Vlastně vám to sluší na těch fotkách všem, já se raději nefotím. ![]()
zziny určitě bude líp, takhle mi bylo na Silvestra a naštěstí mi na ten žaludek pomohlo Rennie, i když ne okamžitě, asi jsem to i zaspala a druhý den bylo líp. Držím palce, ať s Ti to moc nerozjede. ![]()
belavue na to se určitě poptej, ale většinou bych řekla, že to doktoři moc neřeší a nechají to na Tobě, ať si to zařídíš sama kdy a jak chceš.
Ať Ti KO dopadne dobře a vlastně všem tady.
Berdo, jak ráda bych měla aktuálnější foto! Bohužel, než jsem manžela dokopala, aby mě ještě vyfotil, tak zase frnknul (přes týden pracuje pryč), takže už to třeba nestihne. V podstatě vypadám stejně, akorát to bříško se teď tlačí víc dopředu
. Oproti Smoulince jsem teda rozhodně obří
…
Vám, co je špatně, přeju, ať je brzo líp. Takhle před porodem je to pakárna. Já už se naštěstí lepším, jen ta rýma se mě bude držet asi dlouho - jako vždy…
Kristy fotka je opravdu moc pěkná.
A popravdě řečeno já bych ráda aspoň měla nějakou než žádnou, ale když můj manžel náhodou fotí, tak na těch fotkách rozhodně nejsem já, asi ví proč…
a když už tam náhodou jsem, tak jsem dost rozmazaná, ne že by takhle rozmazaně fotil jen mě, ale prostě za fotografa jsem u nás já.
Možná než porodím, tak si nastavím na foťáku samospoušť. ![]()
Dobré ranko, chystám se na kontorlu a umírám. Bolí mě hlava z nevyspání, furt jsem měla tuhé břicho. Bolí to jak z jídla, navíc to blbé železo trávení nepomáhá
. Bože, to teď tak bude až do konce? potřebuji spáááááááááááááááát.
Fotku taky děláme s mužem už od léta a žádnou nemám. Jste šikovné hezké holky.
Frčím se zkulturnit, tak se držte holky a zatím papapa.
Kecko, já myslím, že do konce ne. Takhle to bude asi i potom
. Myslím, že už se jen tak nevyspíme…
Kecko ať kontrola dopadne dobře.
Jdeš do porodnice? Taky se tam dneska chystám, ale jen na těhu cvičení.
Jinak bude určitě líp, taky je mi někdy hrozně a druhý den je to lepší, i když těch horších dnů je momentálně víc.
Tak se drž!
Kristy souhlasím, myslím že jsem se pořádně vyspala, až když byl Rebece tak rok a půl a to možná ani to ne. Ale strašit nechci…
Berdo, ty ještě cvičíš? Tý jo… to se má i v posledním měsíci? Jsi dobrá. Ty budeš cvičit a já čumákovat v čekárně v Podolí
Jdu na 10h.
Hrozně mě to břicho bolelo… určitě poznám, že rodím a že to není z jídla nebo z chudáků utlačovanejch orgánů?
Hm, určitě to s tím spaním bude záhul. Mě to teď nějak nevadí, zatím se těším na miminko, ale pokud budu schopná, tak dám potom vědět
. Možná, až budu po nocích bloumat a uklidňovat mimi, tak napíšu, že jsem totálně zničená ![]()
Hezký den!
Kecko napiš, jak to probíhalo, já jdu do Podolí zítra dopo ![]()
Kecko nevím jestli se tomu dá říkat cvičení, je to spíš takové povalování na karimatce, houpání na míči a ještě Tě tam učí dýchat, vždycky se tam hrozně bavím, a i když bych se mohla na míči pohupovat i doma v klidu, tak je to tam pro mne takové trochu odreagování. ![]()
Jdu tam na 11.00, ale musím se zastavit i v poradně, jelikož jsem se tam objednávala minulý týden telefonicky a jen vím, že tam mám jít 12.1., ale na čas si ne a ne vzpomenout, tak se raději skočím zeptat.
No na dejchání su zvědavá
na míči sedím doma
, ale asi je ten relax prospěšnej, jsi šikula.
Knizska, jojo, povím.
Kristy, tak neva míň spánku, teda v mezích normy, ale todle moc bolelo
, asi jsem přecitlivělá ![]()
Jinak holky co rodí v Podolí, nevyměníme si čísilka, kdyby náhodou se rodilo nějak zaráz? že by jsme tam pokecaly?
Frčím, papapapapapapa ![]()
Holky, já na cvičení vůbec nechodila… Prý jsem o nic nepřišla. Ale jedna známá mě málem ukřižovala, jak jsem sobecká a nezodpovědná vůči dítěti…