Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
4.1.10 08:57

Berdo, teď jsem mrkla na diskusi „milenka“, kde jsi reagovala a musím říct, že se mi z toho zvedl kufr. Chtěla jsem něco napsat, ale asi bych byla sprostá. No nic, k nám to nepatří, jen jsem tě tam viděla, tak se dělím o dojem. Ta holka je fakt hustá, co? Ještěže my máme jiné starosti a radši se těšíme na miminka :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.1.10 08:57

Já taky nechodila, jen asi jednou týdně plavat, procházky, výlety, venčení psa… Ale teď už tak 14 dnů ne, sotva se valím, všude mě tlaí a píchá, jsem doslova na rozsypání :zed:
Nechápu, jak může mít někdo tak malé bříško :lol:
Přidávám pro srovnání svůj bachor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 08:58

A teď to po sobě čtu a musím napsat, že ten kufr se mi nezvedl z tebe. Možná to tak vyznělo, ale nemělo :-) . Z tý holky, přece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
4.1.10 09:09

Zdravím
Pěkný pupíky, že by jsme konečnězačaly plnit naše fotoalbum :lol: :potlesk:
Já nemám kdo by mě vyfotil, takž můj pupík asi neuvidíte.

Zziny věřím že je to otrava být nachcípaná, ať je lépe

Přeji dobré zprávy z kontrol

Já jsem dala Honzíka ráno do školky, takže mám pohodičku. Teda takovou úklidovou. Nechala jsem si všechno na dnešek, o víkendu se mi vůbec nechtělo. K tomu ještě musím něco málo vyprat pro mimiště.

Připadám si jak debílek s přípravami, dávám všechny věci na palandu. Aby to lidičky, co za mnou budou jezdit měly nachystané a nemusely nic hledat.
Takže tam mám: tašku do porodky, tašku pro Honzíka, autosedačku s vecičkama pro mimi a pak pleny, ubrousky, vložky… co kdybych ještě něco akutně potřebovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
4.1.10 09:54

Tak jsem také zkusila vyvalit a nafotit panděro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.1.10 10:02

No vidíš, samospoušť to jistí - já ji taky použila :lol:
Tak nevim, pořád jsem měla pocit, že mám malé břicho, i mi to každý na potkání říkal, ale teď když Vás holky vidím, tak myslím, že se naplní prognózy o větším mimi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 10:21

To se nám to tady „rozbříškovalo“ :-) . Já taky měla pocit, že nemám břicho zas tak velké, ale když vidím Smoulinku a Monanu, tak už si to nemyslím :lol: . Mám teda rozhodně větší. Ale to, co jsem viděla v porodce v Budějovicích, když jsem šla na monitor, tak to stálo za to. Já tam byla s nejmenším břichem, a to mám opravdu větší, než holky… Tak tady jsou asi samý obryně nebo co :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
4.1.10 10:32

ahoj maminy,

nejprve gratulace páje k emičce…přejeme jí štastnou cestu životem :-)

tedy vy mi dáváte, čék tu pár dní není a aby si připadal jako ve čtenářském kroužku :-))

musím kouknout na seznáme, abych věděla kdo je ted na řadě :))

jinak já jsem zdárně předzabalila tašku, donatřela dětskou komodu a postýlku speciálním voskem. mám vyprané a vyžehlené pidi věci.. na ty větší se budu vrhat jak zbyte čas. noa ted peru zavinky a košilky, co jsou keště po mě. já vím, že je podruhí nebudu používat, kdo by pláténko žehlili. ale ty vyšívané límečky jsou prostě božské :-) jen některé mají kolem krku fleky asi od olejů, tak uviodíme, zda to poustí a někteé zavinyk jsou jakoby zašlé, jako zažloutlé.. nevím co s tím. ale postříkala jsem to vanishem a dla vyvařit, tak uvidíme.. máte nějaký recept??

nevím zda to tu nějako pročtu všechno… ale jak jste se bavily o váze, já měla před týdnem 19 navrch. tak jsem zvědavá co zítra, to bude jistě zase více :-)

tak já zatím letím pááá marjánka

jo a jedna fotečka pupíku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
4.1.10 10:36

tak jen nakukuju

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…mám z vás deprese :dance: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: vy jste všechny taaaak hubený , no jako nastávající maminky, který to maj za pár fakt super kočky :palec: ..no nic jdu si zakrýt zrcadla :mrgreen:

malá už mě shání…tak zas jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
4.1.10 10:46

Zziny teĎ jsi mě fakt rozesmála :-) já se nevejdu ani do kategorie velryba a „hubená“ jsem byla naposled když mi bylo 11. :-D ale máš recht, že ostatní holky jsou pěkný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002

zziny - hubený?? no před těhu jo,ale ted?? 19 kg mi přijde doccela dost. jsme měla na plánu 10 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268

No fakt jste kočky holky, moc vám to sluší, možná i já nějakou tu fotečku přidám, ovšem pokud se s mou drahou polovičkou konečně dokopem vyfotit mi ten pupek:-))
Fotku v profilu jsem samozřejmě fotila sama…

Jinak mi to nedalo s tou porodnicí, takže jsem si tam teď zavolala,abych nad tím nemusela až do 1hodiny než mám kontrolu přemýšlet :lol: prý mě tam na žádné vyšetření nepotřebujou :lol: Jen musím mít z monitoru a dalších vyšetření papír, aby věděli co a jak.. Navíc u nás v Karviné se není třeba registrovat, takže prostě až začnu rodit, tak mám přijet, na chodbě mě prý nenechají :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
4.1.10 10:54

Kristy : taky jsem koukala na diskuzi MILENKA a musím se smát… „bohužel jsme se spolu vyspali“ … trochu blbé tohle napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.1.10 10:56

Ahoj maminy,

Zziny, netruchli, já mám proti holkám břicho jak na dvojčata :wink: Na to, že mám nějakých 8 kg nahoře, tak mám břicho veliký :wink: Chlap vždycky laškuje, že vpravo je Simča a pak dodává, že vlevo je ještě Kuba :mrgreen: No, nevím, jestli by to s takovým klidem rozdýchal na sále :wink:
Noc byla relativně klidná. Sms žádná, jen mě okopávalo jedno dítě zevnitř a jedno dítě zvenčí :wink: Davča zase přisvištěl přespat k nám :roll:
Jestli na tebe něco leze, tak držím pěsti, ať to brzo zmizí. Teď by to nebylo nejlepší a bojím se toho jak čert kříže 8-o

Mariee, kdyby zázračný Vanish nezabral, zkus Savo Perex, to jsem vzala taky na plínky, co mi mamča dala po nás a byl klid :wink: Ale plátěné košilky jsem teda vzdala, bodýčka mají své kouzlo jednoduchosti :wink:

Bel, tak aspoň víš, na čem jsi :wink: No, není nad menší porodnice, tam se s tím nenadělá takovýš štráchů jako třeba v Praze :mrgreen:

Holky, asi mi mateřská leze na mozek, ale včera, když jsem zahlídla diskuzi „Největší vajíčko“, první, co mě napadlo, bylo „pštrosí vejce“. Jsem si už říkala, co ty maminy všechno neřeší :lol: Došlo mi to až za chvíli, když mě napadlo, že se jedná o autosedačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 11:07

Tak jsem se sama vyfotila na mobil, abych se vám ukázala „aktuální“. Ony vás přejdou ty velrybí komplexy, až mě uvidíte! Snad se mi podaří uložit…
(foceno asi před pěti minutami v 39+2 :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí