Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
4.1.10 23:31

VikiSam velká gratulace :kytka: :kytka: :kytka: a ať Kryštůfek hezky roste a do života mu přeji jen to nejlepší. :-) :andel:

Monano opravdu moc krásná fotečka :-)

Fragolo Ty musíš mít doma na vaření kotel, aby se Ti to tam všechno vešlo pro tak velkou rodinu, ne? Jinak jsou dětičky krásné a je super je mít takhle věkově blízko od sebe, jen si to sama neumím pořádně představit. A zase jako přes kopírák mi taky nepřipadají.

Holky dobrou, zítra vstávám na KO tak musím jít spát výjimečně jako člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
5.1.10 00:09

Gratuluji k miminku.. štastnou cestu životem:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

v mé jiné diskuzi se dnes narodily 3 miminka :-))))

milenka - no tak mi to nedalo a diskusi jsem si prolétla.. nebudu se vyjadřovat, je to ztáta času… spíš by mi zajímalo kolik jim je, spíš jí. páč je to fakt tele, že na to skočila.. a ted to s ní mává :-)

váha? no měla jsem 45 asi posl 3 měs před otěhu, jinak jsem se roky držela na 47-8.. jo jsem hubená,ale ne vychrtlá, nejsem dlouhán. a asi mám lehké kosti. páč bych jinak ftvs bez svalů neudělala. mám totiž tu výhodu, že jsem průtokový ohřívač jídla :) no uvidíme, jak na otm budu po porodu :-)

jéé co jsem to chtěla.. jo sylví - usínání, já nevím, al enmy se takovéto usínání učili v psychologii, ajko jedno z nelepších.. al esama nevím co se mnou bude dělat pláč.. u cizích mi to tak nevadilo…
vím, že děti jak mají toliko zážitků za den, jak objevují svět, tak se jim to v nci promítá a mají hodně snů a nechápou co to je a tak se častěji budí a pláčou… většinou stačí nakouknout a jsou zase tuhý :-)

tak já jdu asi spinkat… košilky a zavinky jsou vyžehlené. no ty volány mi daly.. ještě mi napadá, že dvě nejsou zavazovací, že musím koupit stuhu.. no jo, al emodrou nebo žůžovou :nevim: :lol:

dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
5.1.10 06:03

ahoj holky, tak se s Verunkou hlásíme doma.
Velká gratulace Páje a Viki k miminkům.
Jinak nás pustili včera, malá měla žloutenku tak jsem jí u sebe v porodnici moc neměla, byla pod tou lampou a nosili mi jí jen na jídlo.Až v neděli jsem jí už měla u sebe.Takže v porodnici jsem si dost odpočinula :-) . na pokoji jsem byla půlku času sama, vůbec tam bylo nějak poloprázdno.
K porodu : večer jsem opravdu netušila že by se něco dělo.Občas mě zabolelo v podbřišku, ale to už asi dny předem tak jsem to vůbec neřešila.V jedenáct večer to začlo být trochu pravidelné, že mě i napadlo jestli to není ono.O půlnoci jsem si dala vanu a když to nepřešlo, začla jsem pomalu připravovat tašku a vše potřebné.Do porodnice jsme přijeli přesně ve tři ráno a Verunka se narodila v 7.17 . Takže rychlovka.Voda mi praskla někdy ve sprše, ani jsem to nepostřehla.
Návrat domů byl trochu chaos, ještě že je manžel až do 13.ledna doma, tak se snad trochu zajedeme.
tak všem přeji rychlé porody ať už máte drobínky u sebe.
Jo jinak v porodnici jsem nechala 10 kilo, zbylo mi 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
5.1.10 06:55

Hezké ranko,

no vy teda jedete :palec: nestačím dočítat, všera jsem šmírovala, ale zase jsem nestačila psát :mrgreen:

předně Vikisam, obrrrr gratulace k miminku, ať dělá mamince samou radost 

kosatko: vítej zpátky, z Tvého popisu vyplývá, že porod byl celkem „pohoda“ , může su teda spolehnout na to, že druhý porod je lepší ???????? :mrgreen:

Fragi: tak to je parádní školička :palec: , tak mě napadá, že je super, že jsou věkově tak blízko, pořád je s kým si hrát. Lei teď není ve školce a už přes ty vánoce bloudila jak tělo bez duše…prostě potřebuje děcka , ale já se bojím, že by hned dotáhla zas nějakou nemoc, i když rýma a kašel nás stejně jaksi postihly, ale to se dá.
Věrka teď chodí do školky ?

Sylvi : s tím usínáním si myslím, že jdeš na to dobře, já teda nikdy malou plakat nenechala, neb jsem na to neměla nervy a vůbec, ale ono to šlo naštěstí u nás hrozně hladce, ve dvou letech se sbalila a přestěhovala do velké postele do pokojíčka naštěstí naprosto bez problémů. Chce to asi ještě pár týdnů a malá ti bude usínat jak Růženka. :palec:

Alky : já myslím, že určo stihneš ještě do vyvolávačky porodit jak nic, každopádně vypadá to, že koncem týdne už bude rozhodně mímísek u tebe :pankac:

Mon: dobrá fotka, malej se ve světě neztratí :palec: :-D , už teď ví, co je dobrý :-D

ad milenka : asi netřeba se vyjadřovat, slečna je celkem naivní, už jen podle toho, že si založí tuto otázka na emiminu…

někdo tady poznamenal něco o nervozitě z porodu: můžu vám říct, že včera to fakt na mě sedlo, nějakej hroznej strach , když si to člověk znovu vybaví … a prostě ví, že to bude muset zase absolvovat :roll: :roll: , no uklidnilo mě trochu až 6 kokin orvanejch ze stromečku :oops: :mrgreen: a pak kontrola, na kt. mi řekli, že mám ještě čaaaaaaaaaaasu, ale nevím, na jedné straně si přeju aby uuuž a na druhé straně si říkám, že dneska by to ještě být nemuselo :roll: .
Vy mě připadáte všechny tak v klidu, to se nikdo nebojíte ? :lol:

tak zatím …

tak a zbytek jsem zase zjevně zapomněla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
5.1.10 08:09

zziny - tak tě uklidním, to jsem byla asi já s těmi obavami :nevim: no upřímně, děsně se těším, jsem celá rozechvělá co bude, těším se na pomazlení s mimi, těším se že bude jen a jen moje a jinak,? jinak jsem totál v prdeli. prostě se bojím. chvílemi jako ty, už aby a pak zase, nebo raději ještě ne…

sylvi - ještě jsem ti chtěla napsat, že jsem ráda, že nejsem sama kdo honí výbavu na poslední chvíli.. no ale závidím ti ty zkušenosti :dance:

kosatko a verunko - vítejte doma… no píše to jako porstě výlet pro miminko, to chci také :-)))) a kde si rodila, že vás tam bylo tak málo???

já jdu do vany a umýt halvu, mám to jak salát. musím se začít kulturnit, kdyby mi to přepadlo, tak nutně nemusím vypadat jak správcová :-)))

marjánka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
5.1.10 08:30

hezké ráno, holky. Kosatko, takže elkem rychlý porod, ne? to je super.
Simiki, ty jsi mě tu našla? já ted chodím převážně sem koukat, líp si tu s těma holkama pokecám, když mají stejné termíny porodu. :-) a jak vy válčíte? jak budu připojená na icq, tak napíšu, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 08:52

**Veliká gratulace k dalšímu miminku. Ať Kryštůfek pěkně papá a je zrdravý :srdce: :kytka: **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 08:58

Viki… velká gratulace ke Kryštůfkovi. Přeji hodné miminko a kupu štěstí

http://www.beruska8.cz/…ekne2/53.gif

Mariee Kup stuhy obě dvě barvy. Když se jedna nebude hodit. Velikonoce jsou za dveřmi :lol: :lol:

jé ahoj Kosatko … vítej doma :kytka: :mavam: Tak si se konečně Verunky dočkala. Porod byl rychlý na jedničku, co víc si přát. Prostě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.1.10 10:03

Ahoj maminy,

Berdo, ať na KO dobře dopadneš :-)

K vaření: zatím s normálnímy rendlíky zvládám :wink: , ale třeba taková dávka rajské u nás musí být fakt kotel, bo ji všichni zbožňujou a David ujídá hned, jak ji dodělám :wink: Chlap se mi vždycky směje, že si do kuchyně pořídíme takový ty kastroly a vybavení, co mají v jídelnách :mrgreen: Fakt se těším, až budou kluci v pubertě rozežraní :roll: Jestli budou po manželovi, tak potěš :think: On už je Davča teď jak kyselina, večer si dá 4 krajíce chleba a je spokojený. Má dobrý spalování :wink:

Mariee, zkombinuj stuhu růžovou a modrou a máš to 8-)

Kosatko, vítej s Verunkou doma :kytka: :-) Tak to byl proti Filípkovi opravdu rychlý porod :-) Tak ať vám to doma dobře jde a Verunka je na tebe hodná :-)

Zziny, jo, školička parádní :wink: Už jsem to tady určitě psala, klukům vděčím za to, že se Věrka aspoň ofrkla, ona byla děsně bojácná a uřvaná. Bála se i dědy a tak :roll: Kluci jsou naštěstí ukecaný a nebojácný, tak to aspoň Věrka odkoukala :wink: A vyhrajou si, to určitě :palec: Jinak Věrka je od toho října doma. Pořád jsme čekali, až se pořádně uzdraví, kašlala. No a než k tomu došlo, přišly ty virózy a chřipky, tak jsme fakt neměli odvahu, bo by to neprospělo ani dětem ani mě :roll: bavila jsem se o tom i s naší MUDr. Tak říkala, že do pololetí by nechala doma… Tak snad nám Věrka moc nezvlčí :lol:

Tak ju, mažu něco dělat, za chvíli budeme muset vyrazit s Davčou na KO na alergologii. Mám takových bodů, co musím stihnout do porodu :-D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.1.10 10:18

Ahoj tehule,
docteno mam jen lehce, gratulace ke Krystufkovi :kytka: a vitam Kosatku doma :kytka:
Jinak u nas vsecko stejne, prdiky trapi, ale uz celkem i spime :palec: , teda nekdy. Jo a v nedeli jsem byla na pohotovosti s horeckou (38,7) a mam zanet v prsu. Tak beru nejaky setrny antibitika a jinak mam pry masirovat a kojit. Tak se o nas manzel stara a chvilema se tu stridaji nasi rodice na vypomoc.
Jo a male je desnej zravec, vcera vecer jsme ji doma vazili (na presno digitalni kuchynskou vahu dame plech s plinkou a na plech dite :lol: ) a ma normalne 3kg a nejaky gram. A to na kontrole pred 7 dny mela 2710 a pri propousteni pred 13 dny 2470, asi mame otesanka :lol: :lol: :lol:
Drzim palecky k porodum a tesim se na dalsi miminka :srdce:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 10:27

Aliiku, já ti závidím! Teda ne ten zánět ani prdíky :-) , ale to , že jste s malinkou spolu a tak…

A pěkně jste se holky rozrodily! To ještě budou do konce týdne dvě možná tři mimča, co? A taky možná to moje, kdybych to zvládla v termínu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
5.1.10 10:33

Dobré ranko zlatíčka. Dočteno při snídani.
Gratuluji Viki k mimi, opět závidím a přeji vše nej! :kytka:
Kosatka: tý jo..takhle to chci taky! Hezky to zvládejte.
Aliik: auuuu, snad budeš brzo OK.
Monana: pitný režim musí byt :) Krása
Fragola: jsi solidní vývařovna, jsem ráda, že tě tu máme, člověk tak nějak míň zkuhrá a uvědomuje si, že máme hodně rezervy.

Jinak včera jsem měla taky pořádnej strach, že jestli bych měla rodit, že na to nemám energii, že to nedám. Hrůza, ať už je to za náma. Naštěstí jsem se dospala a nic nebolí.

Přeji v pohodě kontroly, příjemný den s prckama a inkubátoři, držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 10:39

Holky, jak jste na tom se strijema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 11:14

Dobré ráno Kecko , vyspinkaná do růžova? Ty si teda dáváš oddech.

Aliiku zánět v prsu ti nezávidím. Bohužel o prdíkách mi ani nemluv. S Honzíkem jsme se nevyspali 3 měsíce a vůbec nic nám nepomohlo. Tak se holka drž a pozdravuj prdíska :lol:

Kristy strie zatím nemám. Hned to musím někde zaklepat aby se potvory neukázaly. Ale na stehnech ze zadu mám takové ty žilnaté pavučiny, takže taky paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 11:19

Já zatím strije taky nemám (ťuk, ťuk), ale představte si, že jak mi otékají nohy, tak mi na nártu popraskaly žilky. Mám hnáty jak stará babka… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí