Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
4.1.10 18:35

Luci já měla hrozný štěstí, minulý rok u nás otevírali úplně novou školku. Tak jsem to zkusila a ono to vyšlo. U zápisu jsem ještě nevěděla, že jsem těhu, takže jsem měla razítko zaměstnavatele. ale dostali se tam i maminy co mají miminka. Brali děti které jsou narozené do března 2007. Takže Honzík nastupoval ve 2,5 letech od září na pět dní v měsíci a až těď od prosince kdy jsem nastoupila na mateřskou tam chodí pravidelně každý den.
Jsem za to opravdu ráda, kamarádky co mají dítka o pár měsíců než je Honzík už měli smůlu. A bohužel nemají ani moc šance na umístění tenhle rok. Protože s tím že tahle nová školka nabrala hlavně maličké, odcházejí na konci roku do školy jen asi 6 dětí. A ty místa jsou prý rezervovaná hlavně pro sourozence a prý ani žádný zápis nebudou dělat.
Pak tady máme ještě dvě školky, ale to bude děsnej boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
4.1.10 18:36

ježíš to jsem si zapísmenkovala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.1.10 19:00

Berdo, je fakt, ze ja tu resim, jestli malej bude mit 3 kila a je spousta deti, co se narodi fakt malickaty.
Sylvii, fakt hezky fotky, ta fotka s Barunkou je uzasna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
4.1.10 19:00

Díky-to ti to fakt dobře vyšlo. My to zkusíme a uvidíme, bojím se aby se Honzík doma nenudil.
Jdem koupat, zatím páá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
4.1.10 19:02

Já si ted vyprala župan-mamka mi půjčila její starý-nechci si ničit svůj :oops:
Zítra zkontroluju tašku do porodky, jak je sbalená asi dva měsíce tak už nevím co tam mám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
4.1.10 19:15

holky gratuluji ke KO, já jdu zítra, doufám, že to v podolí nebude jako minulé úterý, kdy byla sestra nepříjemná, jinak se ozvu…

hlavně chci vědět váhu toho mimi, nevíme ot již měsíc…

jo jak jste psali, že jste stihli děcko do 30.. no tak jak jsem tak okoukla seznámek, tak jsem ráda, že jsem stihla děck do 35 :) a vdavky? no tech se asi nedockám… :nevim: kdo spravuje seznámek? Frag? prosím, dopiš mi do seznámku 34 let :think: svobodná :nevim:

no já mám sice 64 kg i s nabranými 19kg,a le řeknu vám, připadám si jako meloun :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
4.1.10 19:22

Monano taky si myslím, že jí tam dříve nebo později někdo ukamenuje, nevím čeho tím chce holka docílit. Jinak taky zrovna koukám, že máš Honzíka ve školce, když mu ještě nejsou 3 roky a vlastně závidím. :-) To já mám teda smůlu… Rebeku mi nikdo do školky nevzal, hlavně kvůli tomu, že to bylo dáno do 31.12.2006 a my jsme 26.12.2006, tak máme smůlu a ještě k tomu jsem těhotná. :-( Nikdo nebere ohled na dítě, že prostě potřebuje mezi děti. A tak se teď snažím sehnat něco alespoň částečně, třeba jen na dva až tři dny v týdnu, ale zase kvůli tomu nechci finančně vykrvácet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 19:44

K diskusi „milenka“: já myslím, že už ji ukamenovat nestihnou, protože už nenapíše. Jestli jste si všimly těch reakcí, tak ji absolutně nikdo nepodpořil, tak co by tam ještě dělala… Ani se nedivím. Problémy může mít kdekdo, ale tahle si je vyloženě vytváří sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
4.1.10 19:51

tak holky, je rozhodnuto, rozhodně nebudu rodit před termínem HIHI :-)
abyste pochopili.. přesně na můj termín - 27.1. je v Praze koncert naprosto úchvatný vokální mužský skupiny.. nebo sboru, nebo jak je nazvat.. byla jsem na nich v 9. měsící už loni :-), před tím tu snad nikdy nebyli.. tenkrát jsem z toho byla úúúúplně počurana bláhem :-)
tak doufám, že to Madlenka vydrží do 28. :-) hihi

Zítra jdu na kontrolu k Dr., už se těším. No a ve středu konečně na EKG k praktický :-) jsem to nějak dlouho odkládala.. naštěstí mi nevynadali, jen se smáli.. a pak hned v pátek do poradny u Apolináře. Sice se tam má ne dřív než 5 dní po kontrole u Dr, ale prostě mezi svátky jsem ke své Dr. nemohla a zase jít do Apolináře až příští pátek, to prý už je taky blbý.. :-) takže mám takový doktorský týden :-)

tak já jdu uložit Barunku.. Manža je na sboru, tak sem pak ještě mrknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
4.1.10 20:00

Tak j ási dala van ua je mi dobře.
Sylvi to máš dobře naplánované.
Holky přítel dělal Honzíkovi k večeři mlíko a on mu to jahodové granko dal do vody :-P Ale Hnozíkovi to chutnalo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
4.1.10 20:12

Lucilko, tak to měl Honzík dietní :lol: Hlavně, že byl Honzík spokojený :wink: Já jednou chytla chlapa, jak šel chystat Ondrovi Sunar a nějak opomněl dát do vody ten Sunar :lol:

Sylvii, manžela nedávno napadlo, jestli bych se Simčou nemohla počkat kvůli jeho budovatelským plánům do jara :cert:
Koukám, že ty ten koncert budeš chtít stihnout, i kdybys už toho 27.1. začínala rodit :mrgreen: Tak ať to stihneš :palec:
Jo a ta fotka s Barunkou je fakt moc pěkná, malá mi takhle přijde celá ty :-)

Jdu kouknout na televizi a doufám, že neusnu. Ale když slyším ty naše drobečky, jaké zvuly tady vyluzují, musela bych být hluchá nebo upadnout do kómatu, aby mě to neprobralo :wink:
Když už jsme u těch fotek, aspoň vám pošlu ty naše 4 kulihrášky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.1.10 20:27

Vyspinkaná zobu zmrzku.
Kde si mám přečíst tu trapku milenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.1.10 20:37

Jeee, Fragol, mas fakt roztomily deticky!!!! Mariee, tim chces rict, ze jsi pred otehotnenim mela 45 kilo? Ty blaho, to jsem mela tak v paty tride 8-o
Sylvii, naplanovany to mas dobre, tak snad Madlenka vydrzi a uzije si koncert pekne v brisku. Nam neco padlo v nedeli, takze ted uz muzu rodit kdykoli, ale jeste bych brala par dni klidu :-D Hrozne si ted uzivam, ze nemusim do prace a mam taaakovou pohodicku 8-) Na druhou stranu uz se nemuzu dockat, az budu drzet ten uzlicek stesti v naruci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 20:53

Kecko, trapku milenku najdeš na diskusi s názvem MILENKA, myslím, že je to dnes založená diskuse :-) .

Fragol, teda dětičky jsou veselé, vy musíte být veselá rodinka - tolik dětí a humoru, to je bezva :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.1.10 20:56

A taky je fajn, že se nám tady pomnožily fotky, aspoň máme o sobě trochu představu. I když já jsem si vás teda představovala jinak. Vždycky si určitý lidi nějak vymyslím a pak zírám. Ale jste sympaťačky, to se musí nechat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí