Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24837
5.1.10 12:58

Lucilko a nebudeš rodit až někdy v březnu, když ti pořád šoupou termín? :mrgreen: Radši mlčím, s těhulema v 9. měsíci není moc radno laškovat, znám to sama od sebe :mrgreen: Jinak já tentokrát nějaký váhový odhad netuším. Chlap tipuje okolo 3600 g, tak jsem zvědavá, jak mu to vyjde :wink:

Bel, jdu tě psychicky podpořit :wink: Já jsem si myslela, že se mi strie vyhnuly u prvního těhotenství, ale pak se potvory stejně objevily po porodu 8-o No a od tý doby to neřeším :-D Ale na 5 těhotenství celkem dobrý, spíš mě štvou křečové žíly, a to nejen na nohou, ale i na oněch místech, jak psala Monana :roll:

Aliiku, ať ATB brzo zaberou a i prdíky se časem zlepší. Drž se.

Kecko, já frázi - „Spi, dokud můžeš“ od manžela fakt nesnáším. Se mu to říká, rodit nebude, malá ho neokopává a má tu vlastnost, že lehne a spí a neprobudí ho ani kanonáda :mrgreen: Zato já dneska v noci čumákovala od 4 hod a pak jsme usnula kdo ví kdy. Ale aspoň jsem zvládla pověsit prádlo a dát prát další :wink: A do postele mě donutil vrátit se Davča, jsem mu tam chyběla a přišel si pro mě :wink:

KO na alergo jsme s Davčou zvládli, dokonce zvládl spirometrii, na to, že ji foukal poprvé, tak byl šikula a dopadli jsme dobře, tak mám radost, že aspoň nějaká pozitiva…
Mějte se a já jdu na hobové karbenátky

Příspěvek upraven 05.01.10 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.1.10 12:59

Lucilko, nastesti to je hlavne na Lukaskovi, kdy se rozhodne vylodit, doktori se zastituji jen statistikama, prumerama atd, takze bych si zas takovou hlavu nedelala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.1.10 13:22

Ahoj holky,
tak mně se zatím na štěstí hemeroidy vyhýbají a pipinu oteklou snad nemám, ale nevím, neholila jsem se měsíc, tak na ní dobrovolně nekoukám. Ale zase mám ty křečové žíly na nohách. Monano, myslím, že ty tam na tý pipi můžeš mít také křečovku a to určitě po porodu zmizí. Ten tlak v těle se objeví buď těma hemeroidama nebo křečovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
5.1.10 13:58

Tak co holky, kdo bude další z vás?? :-) tady se to rodí jedna báseň!!!
A chci se zeptat, mě řekli váhu malé 1.12. jak jsme jeli s poslíčkama do porodky, kam nás poslal můj dr… ymslel si, že toho dne do půlnoci porodím a hle, malá je stál v bříšku. :-)Myslíte si, že mi to dr příště řekne kolik váží nebo ne? Mě by to teda zajímalo, kolik přibrala tak za ten měsíc a něco…jdu úříště 11.1. a termín máme teda furt stejnej jeden 17.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 14:50

Kubi to víš, že tam mám i křečovku :cert: . Ta prej zmizí, ale je slušně nechutná. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
5.1.10 14:58

Viki GRATULUJUUUUUUUUUU!! To je prima, tady to odsejpá :-)
My právě přišli od Dr. Všechno v pořádku, nic se vlastně nedělo a neměřilo, takže nic nevim, jen že prostě ok :-)

TeĎ jdu dát Barunce oběd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.1.10 15:58

Monano, slyšela jsem, že je to ošklivý a bolestivý. Má kámoška to měla a byla z toho také hotová. Musíš to hold vydržet no, nic jiného nezbývá.
Mě chytla nějaká uklízecí mánie. Začala jsem sklízet vánoční výzdobu a všechny ty blbinky kolem toho. Vždycky se vyskytlo něco, co jsem musela umým, utřít atd a na konec jsem uklízela dvě hodiny 8-o . Teď jsem z toho celá ohnutá jak mě bolí záda a cítím se tak na sto let :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
5.1.10 16:03

Jojo Kubino, hnizdeni je nekdy svina :mrgreen: Taky me to dneska chytlo, cely dopo jsem drhla kuchyn a ted jsem totalne hotova a to se chystame po nakupech a do kina :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
5.1.10 16:46

Tak my byli venku nakoupit a přítel ted venku sánkuje s Hnozíkem na tom poprašku sněhu co tu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.1.10 17:21

ahoj holčiny,
zbyly mi nějaké kupony z DM( persil sensitive - 2ks, babylove - vlhké ubrousky 4 ks, pampers - vlhké ubrousky - 2 ks, babylove - plenkové kalhotky mini 42 ks - 4ks, babylove - newborn 28 ks - 2ks, pampers - newbaby, giant pack- 6 ks, kosmetika johnson's baby - 3ks, kosmetika hipp a sebamed - 3 ks)a ráda bych je některé z vás poslala. Je mi líto je vyhodit a myslím si, že se některé z vás budou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.1.10 17:43

Jééé, Sluníčko ty jsi hodná :palec: . Já kuponky nechci, protože si myslím, že jsou holčiny, které to potřebují víc než já. Je to ale bezva nápad :pankac: .
Mausko, já se bojím jít do kina, že bych na jednom místě nevydržela sedět. Kdybych si mohla koupit něco hezkého na sebe nebo pro malou, tak bych šla na nákupy hned :mrgreen: . Hezky si to v kině užijte! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.1.10 18:26

Kubino, děkuju za tip na vápník. Dneska jsem zakoupila šumivé tablety, tak zkusím, co to se mnou udělá. Stejně si myslím, že musím porodit, a pak ty ruce teprve přestanou, ale vápník se hodí vždycky, ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
5.1.10 18:37

Kristy, mně řekla doktorka pít jednu tabletu denně. Dnes jsem pila podruhé a zatím se výsledek nedostavil no. Ale na škodu to být určitě nemůže, zabraňuje třeba křečím v nohou :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
5.1.10 18:44

Vidíte, a já myslela že na křeče v lýtkách pomůže jen magnézko. Který jsem před porodem vysadila a zrovínka minulý týden mě vzala taková křeč do lýtka ve spánku. Úplně jsem se s toho opotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.1.10 19:07

Ježíši, o křečech v lýtkách mi nemluvte :roll: V noci hopsám z postele šipky, když mě to chytne. A taky mě chytají křeče do chodidel, což je super při obouvání :-? Já teda beru vápník + hořčík + zinek denně a efekt nikde :nevim: Asi budu muset vydržet :wink:

V pátek jsem si chtěla nachystat oddací list a nenašla jsem, ale manžel tvrdil, že ho někde viděl u sebe a prý si vzpomene kde :cert: Tak jsem myslela, že ho zaškrtím. Vzápětí jsem přišla na to, že nemám rodné listy ani jednoho dítěte a potila jsem se, že to budeme ještě muset vyřizovat na matrice, protože rodný list potřebuje Věrka k zápisu :roll: Manžela jsem dneska přinutila k tomu, aby se po tom všem podíval a ejhle, měl je on, protože je loni potřeboval k vyřízení pasu a už mi je nevrátil do desek, kde schraňuju veškeré dokumenty :cert: Tak má štěstí :wink:
Pardon, jsem se musela vykecnout, ale já byla tak vytočená :roll:

Holky, kde beretu tu energii? Já jsem dneska jak převálcovaná, ospalá, unavená, oteklá, no, prostě samá pozitiva :wink: Ale aspoň jsem uvařila a vyžehlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí