Poradna duly
Jana Čurdová
Luci právě že kupovali, ale po vyzkoušení v Praze jsem usoudila, že s tímto tankem prostě sama jezdit po MHD a podobně nedokážu. Takže zase prodáváme a budeme kupovat tandem, ve kterém děti mají méně prostoru okolo sebe (tedy to zadní), ale zase se s ním v Praze všude vejdu.. však doufám, že Barča se bude čím dál dím víc vozit méně ![]()
Monano díky moc
dyk říkám, že jsem ze sebe zase po roce udělala člověka
a taky si můžu fotit jen hlavu.. být na fotce celá, včetně zadku, tak ji nepublikuju ![]()
Sylvii, fotka je moc pěkná, všem vám to moc sluší ![]()
Tak ať to podruhé s tandemem vyjde ![]()
My se dneska chystáme odstrojit stromeček taky, ale asi budou děti celkem protestovat
Ale co se dá dělat, už i dost padá a když ho na sebe včera Davča převrátil, byl jeho osud spečetěn
Divím se, že to celou dobu ustál, převrátil jsem ho jen já, když jsem šla pod stromeček chystat dárky. Fakt jsem byla nenápadnej Ježíšek ![]()
BYla jsem s dětma venku, fakt už sotva lezu a jsem ráda, že se aspoň držím kočáru, bo pajdám jak stoletá babka ![]()
Jinak na ty otoky existuje X zaručených rad, jen jedna je, podle mě ta 100%, a to porodit
Taky netrpělivě vyhlížím další Ledňátko, ale pořád nic
Se s tím, holky, nějak cajdáme ![]()
Ještě jsem si na neděli objednala chlápka na vyčistění koberců a sedačky, tak jsem ráda, protože kdybych to měla ještě dělat já, tak by mě trefilo ![]()
Ahojek holky,
já mám to spaní nějaké divné fakt… Včera jsem šla spát asi kolem 11hodiny a vstala jsem dneska v 7 ráno - to by bylo v pohodě… Do osmi hodin jsem zvládla malou sprchu a snídani a uvelebila se opět do postele a ejhle! Probudila jsem se až teď!!! Jsem docela mimo, ani nevim, že jsem zase usnula ![]()
Takže si jdu uvařit čaj a dočíst vás spisovatelky, abych byla v obraze jestli je něco nového ![]()
To já. Jak jsem si dala po ránu kafíčko s kofeinem, budu zaručeně dnes večer konkurovat i Honzíkovi. Na mě kofein hrozně působí. Já si dát kafe po obědě,tak do rána nespím.
…tak už mě normálně hrabe, dneska jsem sedla za volant (že si mi tam už břuch nevejde to pominu) no a první co mě napadlo, že by bylo fakt blbý, kdyb mně teď praskla voda, protože by to zatraceně studilo a ještě bych přimrzla k sedačce
![]()
Jinak jsem zabrousila na diskuzi „Jak vyvolat porod“ a totálně mě dostal tenhle přístěvek od jistého pána (tímto se mu omlouvám za citaci:) :
zdravim vas damy zkouseli jsme vsechny vase rady ale nezabrala ani jedna vypustil jsem stolitrovej bojler horkej vody vypili jsme flasku dobryho cervenyho vina pak jsem na ni vlitnul a rano mi rekla ze se citi skvele ze bysme si to mohli zopakovat
a jinak vrací se někomu těhu nevolnosti ?? mně už 4. den připadá, že asi jooo, mám žaludek jak na vodě ![]()
Belavue, jen odpočívej dokud to jde
. Já spát takto hodně přes den, tak v noci bych čučela do stropu.
Monano, tak to já kafíčko můžu
a usnu i když si ho dám třeba v 18 hodin večer.
Sylvii, moc hezká fotka
. Jste na ní všichni šťastný, na to se pěkně kouká.
Fragolko, já chci také chlápka na čištění koberců
. Na sedačce máme potah, který se dá stáhnout a hodit do pračky, ale kobercům by čištění neuškodilo.
Sylvii: krásná fotka… vypadáte krásně šťastně, úplně to člověka povzbudí.
Berda: to je děs ty úřady… držím palce
Belavue: nezaspi porod ![]()
ZZiny: na rození fakt skvělé počasí mi denně říká muž, furt zamrzaj dveře, letní gumy, fakt skvělé. Takže já rodím až se oteplí ![]()
Taky mi není zrovna nejlíp, ale jím mandlovej dort z Ikei, to je labůůůůžo. ![]()
Tak jste mě vtípkama příjemně probraly
musím to poslat dál ![]()
K otokům můžu říct, že na sobě absolutně žádné nepozoruju
… ale taky nemusím mít všechno, mě stačí ty moje strie, které většina z vás nemá
mimochodem FRAGOLKO děkuji za podporu ![]()
Kubi: já v noci budu čučet stropu
Stačí když spím do 11hodin, abych nemohla usnout, natož do půl třetí ![]()
Kecko: porod bych zaspat nechtěla, ale třeba u kontrakcí by to bylo fajn ![]()
Tak mě napadá, jak je to s rodičákem? Když porodíme v lednu, tak kdy přijdou první peníze? A počítá se to až od února nebo jak to vlastně je? - jestli už to bylo probrané, tak se omlouvám ![]()
Bel ty bereš taky rovnou rodičák? Já tedy jo.. a minule jsem porodila v prosinci, nahlásit šla až v lednu a v únoru přišly peníze za prosinec i leden.
Jo jo, holky, já jsem mooooc šťastná.. myslím, že manža taky.. nebo to aspoň pořád tvrdí
jen ty prachy, no..
Ale my jsme spolu s manžou děsně krátce
to byste se divily..
takže ještě asi děsná zamilovanost, nebo nevim.. i když já mám pocit, že jsem ještě nic takovýho k nikomu necítila.. vážně.. nemám pocit, že jsem z něho na větvi (na začátku jsem ho vůbec nechtěla), ale fakt ho „miluju“ a děsně si ho vážím a vůbec ![]()
hihi, tak dost zpovědí ![]()
Vařila jsem kuře na paprice a dala i Barunce, jen jsem jí tam místo smetany dala sunar a bez soli a míň papriky.. myslíte, že je to ok? ta paprika? No zblajzla to teda náramně..
Ahooj,
omlouvám se, že Vám sem lezu, ale jen chci říct, že dnes v 15:00 se mojí sestře narodila holčička s mírami 3160g a 48cm, obě jsou zdravé..
Séégra sem chodí pod přezdívkou myslim že Alkyna ![]()
Jinak blahopřeji ostatním maminkám a těm zbytkum přeji hodně štěstí a radosti ![]()
Sylvi: jj taky budu mít hned rodičák… Ale to za ten leden už nebude celých 7600 ne?
Další mimiiiiiiiiiiiii!!! Moc gratulujeme Alkyně a holčičku vítáme na světě!!
Holky, já dycky, když čtu takovou zprávu, tak si okamžitě představim, jak ona maminka prožila poslední den.. my si tady povídáme a ona mezitím rodí.. uaaaaa..
Víte, jako že když se to pak napíše, tak je to prostě hotovo a člověku to nedochází, co za tím je ![]()
No, přiznám se, že se porodu moc bojim
teda spíš odkládám strach až to začně..
ale co, přežila jsem jednou, přežiju i teď..
Fragol..ty už se nebojíš jako zkušená mamina, nebo i tak?