Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
6.1.10 14:03

Pěkná fotečka Sylvi-BArunka má tvoje očička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.1.10 14:14

Luci právě že kupovali, ale po vyzkoušení v Praze jsem usoudila, že s tímto tankem prostě sama jezdit po MHD a podobně nedokážu. Takže zase prodáváme a budeme kupovat tandem, ve kterém děti mají méně prostoru okolo sebe (tedy to zadní), ale zase se s ním v Praze všude vejdu.. však doufám, že Barča se bude čím dál dím víc vozit méně :-)

Monano díky moc :-) dyk říkám, že jsem ze sebe zase po roce udělala člověka :-) a taky si můžu fotit jen hlavu.. být na fotce celá, včetně zadku, tak ji nepublikuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
6.1.10 14:42

Sylvii, fotka je moc pěkná, všem vám to moc sluší :-)
Tak ať to podruhé s tandemem vyjde :palec:

My se dneska chystáme odstrojit stromeček taky, ale asi budou děti celkem protestovat :roll: Ale co se dá dělat, už i dost padá a když ho na sebe včera Davča převrátil, byl jeho osud spečetěn :wink: Divím se, že to celou dobu ustál, převrátil jsem ho jen já, když jsem šla pod stromeček chystat dárky. Fakt jsem byla nenápadnej Ježíšek :mrgreen:
BYla jsem s dětma venku, fakt už sotva lezu a jsem ráda, že se aspoň držím kočáru, bo pajdám jak stoletá babka :roll:
Jinak na ty otoky existuje X zaručených rad, jen jedna je, podle mě ta 100%, a to porodit :wink: Taky netrpělivě vyhlížím další Ledňátko, ale pořád nic :think: Se s tím, holky, nějak cajdáme :mrgreen:
Ještě jsem si na neděli objednala chlápka na vyčistění koberců a sedačky, tak jsem ráda, protože kdybych to měla ještě dělat já, tak by mě trefilo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.10 14:49

Ahojek holky,
já mám to spaní nějaké divné fakt… Včera jsem šla spát asi kolem 11hodiny a vstala jsem dneska v 7 ráno - to by bylo v pohodě… Do osmi hodin jsem zvládla malou sprchu a snídani a uvelebila se opět do postele a ejhle! Probudila jsem se až teď!!! Jsem docela mimo, ani nevim, že jsem zase usnula :lol:
Takže si jdu uvařit čaj a dočíst vás spisovatelky, abych byla v obraze jestli je něco nového :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.1.10 14:57

To já. Jak jsem si dala po ránu kafíčko s kofeinem, budu zaručeně dnes večer konkurovat i Honzíkovi. Na mě kofein hrozně působí. Já si dát kafe po obědě,tak do rána nespím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.1.10 15:16

Belavue, uklidnila jsi mě, že takové spací dny nemám sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
6.1.10 15:18

…tak už mě normálně hrabe, dneska jsem sedla za volant (že si mi tam už břuch nevejde to pominu) no a první co mě napadlo, že by bylo fakt blbý, kdyb mně teď praskla voda, protože by to zatraceně studilo a ještě bych přimrzla k sedačce :mrgreen: :mrgreen:

Jinak jsem zabrousila na diskuzi „Jak vyvolat porod“ a totálně mě dostal tenhle přístěvek od jistého pána (tímto se mu omlouvám za citaci:) :

zdravim vas damy zkouseli jsme vsechny vase rady ale nezabrala ani jedna vypustil jsem stolitrovej bojler horkej vody vypili jsme flasku dobryho cervenyho vina pak jsem na ni vlitnul a rano mi rekla ze se citi skvele ze bysme si to mohli zopakovat

a jinak vrací se někomu těhu nevolnosti ?? mně už 4. den připadá, že asi jooo, mám žaludek jak na vodě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
6.1.10 15:36

Belavue, jen odpočívej dokud to jde :wink: . Já spát takto hodně přes den, tak v noci bych čučela do stropu.
Monano, tak to já kafíčko můžu :-P a usnu i když si ho dám třeba v 18 hodin večer.
Sylvii, moc hezká fotka :potlesk:. Jste na ní všichni šťastný, na to se pěkně kouká.
Fragolko, já chci také chlápka na čištění koberců :think: :pankac: . Na sedačce máme potah, který se dá stáhnout a hodit do pračky, ale kobercům by čištění neuškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.1.10 15:38

Sylvii: krásná fotka… vypadáte krásně šťastně, úplně to člověka povzbudí.
Berda: to je děs ty úřady… držím palce
Belavue: nezaspi porod :)
ZZiny: na rození fakt skvělé počasí mi denně říká muž, furt zamrzaj dveře, letní gumy, fakt skvělé. Takže já rodím až se oteplí :)
Taky mi není zrovna nejlíp, ale jím mandlovej dort z Ikei, to je labůůůůžo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.10 15:49

Tak jste mě vtípkama příjemně probraly :lol: musím to poslat dál :lol:

K otokům můžu říct, že na sobě absolutně žádné nepozoruju :nevim: … ale taky nemusím mít všechno, mě stačí ty moje strie, které většina z vás nemá :lol: mimochodem FRAGOLKO děkuji za podporu :-D

Kubi: já v noci budu čučet stropu :lol: :lol: Stačí když spím do 11hodin, abych nemohla usnout, natož do půl třetí :lol:

Kecko: porod bych zaspat nechtěla, ale třeba u kontrakcí by to bylo fajn :lol:

Tak mě napadá, jak je to s rodičákem? Když porodíme v lednu, tak kdy přijdou první peníze? A počítá se to až od února nebo jak to vlastně je? - jestli už to bylo probrané, tak se omlouvám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.1.10 16:12

Bel ty bereš taky rovnou rodičák? Já tedy jo.. a minule jsem porodila v prosinci, nahlásit šla až v lednu a v únoru přišly peníze za prosinec i leden.

Jo jo, holky, já jsem mooooc šťastná.. myslím, že manža taky.. nebo to aspoň pořád tvrdí :-) jen ty prachy, no..
Ale my jsme spolu s manžou děsně krátce :-) to byste se divily.. :-) takže ještě asi děsná zamilovanost, nebo nevim.. i když já mám pocit, že jsem ještě nic takovýho k nikomu necítila.. vážně.. nemám pocit, že jsem z něho na větvi (na začátku jsem ho vůbec nechtěla), ale fakt ho „miluju“ a děsně si ho vážím a vůbec :-)
hihi, tak dost zpovědí :-)

Vařila jsem kuře na paprice a dala i Barunce, jen jsem jí tam místo smetany dala sunar a bez soli a míň papriky.. myslíte, že je to ok? ta paprika? No zblajzla to teda náramně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.1.10 16:22

Ahooj,
omlouvám se, že Vám sem lezu, ale jen chci říct, že dnes v 15:00 se mojí sestře narodila holčička s mírami 3160g a 48cm, obě jsou zdravé..

Séégra sem chodí pod přezdívkou myslim že Alkyna :)

Jinak blahopřeji ostatním maminkám a těm zbytkum přeji hodně štěstí a radosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.10 16:24

Sylvi: jj taky budu mít hned rodičák… Ale to za ten leden už nebude celých 7600 ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
6.1.10 16:24

jééééééé gratulace ALkyně :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.1.10 16:25

Další mimiiiiiiiiiiiii!!! Moc gratulujeme Alkyně a holčičku vítáme na světě!!

Holky, já dycky, když čtu takovou zprávu, tak si okamžitě představim, jak ona maminka prožila poslední den.. my si tady povídáme a ona mezitím rodí.. uaaaaa..
Víte, jako že když se to pak napíše, tak je to prostě hotovo a člověku to nedochází, co za tím je :-)

No, přiznám se, že se porodu moc bojim :-) teda spíš odkládám strach až to začně.. :-) ale co, přežila jsem jednou, přežiju i teď..
Fragol..ty už se nebojíš jako zkušená mamina, nebo i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí