Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
6.1.10 17:08

Holky nesrandujte s těma průjmama!! Já ho mám teď už druhý den!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.1.10 17:08

Tak se přidávám už do druhého klubu. Po klubu brňavek i do klubu bolavých kyčlí… :-? V noci je to mazec, když dlouho spím na jednom boku, tak se pak otáčím deset minut a pak zase obráceně. Na zádech to nejde, to se dusím, takže moje noci se skládají z křečí v kyčlích, zvedání kufru z lehu na zádech a cest na WC. No jo, pro miminka to vytrpíme, ne? Ale už je toho dost…

Ad průjem: taky jsem slyšela, že tělo se průjmem před porodem čistí. A mají to tak i zvířátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.1.10 17:10

Přidávám se ke gratulantům k dalšímu miminku…jen tak dál :potlesk:

Jinak bolavé kyčle a průjem dobře znám! Jen jsem si myslela, že to mám z užívání megadávek železa, ale teď beru míń, včera dokonce nic a stejně chodím několikrát denně v poklusu na WC :nevim: …

Holky já už chci být doma z porodnice po rychlém a bezproblémovém porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.1.10 17:13

To my jsem s přítelem byli asi 1,5roku když jsem poprvé otěhotněla a teprve jsme spolu začali bydlet a hend se povedlo. S bývalým jsem byla 11,5 roku a nešlo to. Takže letos v květnu spolu budeme 5let a bude m mít dvě dítka :wink:
Dnes má mslíbený sexík :oops: Příteli se to sice extra nelíbí, pořád má o mimi strach ale já ho přesvědčila že to můžeme poštouchnout :-P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
6.1.10 17:16

Přidávám se k dnešní vtipné náladě a přikládánm něco pro zasmání (dnes jsem to dostala)… Překládám to z angličtiny, tak doufám, že si to uchová trochu vtipu! 8-o. Pokud se to nezdá vtipné, tak se omlouvám za plancání místem :-). To mi jistě při své velkodušnosti odpustíte. :-)

Přijde žena k doktorovi, který jí potvrdí její tušení, že je těhotná. Jedná se o její první těhotenství. Doktor se jí zeptá, zda má nějaké dotazy a ona odpoví: „Hm, trochu se bojím bolesti. Jak moc porod bolí?“

Doktor řekne: To se u každé ženy a každého těhotenství liší a stejně je obtížné bolest popsat." Žena odvětí „Já vím, ale jen naznačte, prosím.“

„Tak dobře“, řekne doktor. „Chyťte si horní ret a trochu jej natáhněte dopředu“.
„Takto?“
„Ne, trochu víc.“
„Takto?“
„Ano, bolí to?“
„Trochu.“
„A teď si ho přetáhněte přes hlavu“.

Příspěvek upraven 06.01.10 v 18:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
6.1.10 17:16

Jůůů tak jsme se dočkaly, mimi, gratuluji!!! :huban: :srdce: :kytka:

Mě taky bolí kyčle přesně jak píšete a podle toho i spím a chodím. Průjem mám též.

Lucíku: termín máš až 10.1., tak nesexuj :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.1.10 17:28

Vtípek krásnej, no a musíem to poštouchnout když pořád tvrdí že se nic nechystá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
6.1.10 17:33

**Alky **hurááá další miminko. Velká gratulace k princezně

http://www.beruska8.cz/…kne2/122.gif

Tak já u kompu smrdím celý den a čekám na nové miminko. A jen co vytáhnu paty z domu začínaj se rodit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
6.1.10 17:36

Hihi, holky.. sice koukám,že jste spolu některé páry byly před dítkem taky krátce :-) ale my jsme ještě rychlejší :-)

Manželovi jsem se líbila 4 roky. V říjnu 2007 se o mě začal najednou ucházet :-) hned se pozval do Prahy a na rande a vůbec.. do prosince jsem ho odmítala. Pak jsem s ním začala chodit (3.12.07), jako že mě aspoň nebude lákat s ním trávit čas.. že se to rozsekne (bylo mi s ním dobře, ale nějak jsem byla přesvědčená, že to není chlap pro mě :-))

V lednu jsem se chtěla rozejít, protože jsem stále byla přesvědčená, že to neni ono. V únoru mi pak najednou v hlavě přeskočilo a uvědomila jsem si, že je to ke mně úúúúžasnej mužskej a děsně se zamilovala :-) no a pozor: v březnu jsme počali Barunku.. plánovaně :-) v červnu jsme se brali. Takže teď v prosinci jsme spolu byli 2 roky :-) co rok, to mimi :-)

Ale vůbec nelituju a přesně mám pocit, že ve 30 už člověk ví, co chce.. a manžel je pro mě den ode dne cennější.. tak prostě doufám, že to je „On“.

Normálně jsme oba takoví trubci, že se nám čas od času zdá, že ten druhý nás nechce.. já se probudila v slzách včera a jemu se zdálo to samé a to pak já bulim a on se ujišťuje, že ho nechci opustit.. no fakt legrace :-)

Jeje, to jsem se zase rozkecala. naštěstí přišla mamka a my za chvíli vyrážíme na sbor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.1.10 17:39

belavue tak to už máš za pár s tím průjmem.  :-)

Kristy taky se přidávám do klubu, ale řekla bych že těď už je mi úplně všechno.

Knizsko já teda nevím, ale po megadávkách železa bys měla mít spíš zácpu než průjem.

Lucilko takže zítra tady budeme číst o Tobě, jo? Ať to s tím sexíkem klapne a urychlíte to, ale v Tvém případě by mě asi ani nepřekvapilo, kdyby jste to spíš oddálili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
6.1.10 18:31

Alky, mooc gratuluji k princezně :potlesk: :dance: , přeji hodně zdravíčka a aby byly první týdny bez starostí a užívaly jste si jedna druhou.
Sylvii, tak to byl opravdu fofr :mrgreen: a jak se vyplatil :palec: .
Calamaiko, vtip je výbornej :mrgreen: , i manža se zasmál.
Lucilko, tak můj drahý by nesouhlasil :-( , určitě bych ho nepřekecala. Jednou jsem to už psala, nechce od pátého měsíce :-? .
Jinak já otěhotněla po tom, co jsme spolu byli 1,5 roku :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
6.1.10 18:35

Kubi můj necche téměř celé těhu-má jakýsi blok, ale přesvědčila jsem ho chudáka :oops:
Sylvi teda to byla rychlovka ale na co čekat-jak t uněkdo psal není nám 15 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.1.10 18:59

ahoj,

tak vás čtu…a musím na záchod a pomoc .. odešla mi zátka. opravdu jsem ot poznala smrkanec s čudlikem sražené krve a pak smrkanec se špiněním… mám strach to je na nás strašně brzy Kulivočko potřebujeme ještě dopéci. v poátek máme jít na ten velký UZ, tak jestli vydržím, tak si řeknu at mi kouknou na čípek..
ty jo já vím, že se nedá říci kdy ajk dlouho po zátce… ale… kolik jí je? to je vše nebo je toho více????

takže samo jsem totál nervez a bojím se pohnout, chtěla jsem jít vysávat a dát prát ještě nějaké věci… a žehlit.. jo a zítra jdu na dopol do práce.. tak jsem zvědavá, jestli ty lidi budu rušit… no to je mazec…

ty jo jdu asi připravit věci do porodky.. a pak, že mi nic nevybičuje :-))

no a co vám ted odepsat???? když mi to nemyslí?? poslední 4 strany jsem nečetla, tak doufám, že tam není nic důležitého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.1.10 19:01

jo aspon včerejší KO - no tak takto na monitoru opět natáčeli 45 min možná déle. v noci mi mimi nenechá spát a tam samo spalo.. nepomáhalo jídlo, pití, zvonění zvoncema nad pupíkem. byla tam hoooodně stará sestra, taková milá babí, a ta mi říká co to máte za miminko? Veselý spave.. a já kéž by tak spalo po porodu.. a ona: no jo kéž by..al eznáte to a já? neznám Vychechtaný
pak čekání na dr. měla jsem se domlouvat s dr. zda si ho zvolíme za porodníka, ale zase ho někam odvolali, tak se potřetí omlouval a uvidíme se v pátek. páč tam jdu znova. dr. se nezdála velikost mimi, že je prý malé, tak mi poslal na biometrii a další velký UZ a na průtoky pupečníkem. trochu mi vystresnul . no ale chytil se toho ten můj a buzeroval mi až do večera, že určitě málo jím…no já? já jo, sem se zvážila v poradně mám bez deseti deka 20 nahoře a to jako mám z nejezení, jo? no mi točil :-)))

já nevím, mylsím, že pokud je mimi velké či malé s rozdílem do 14 dní, tak se to nikdy neřešilo. možná snad, že je to dr. ze známosti a my uvažovali o něm jako o porodníkovi (což se samo platí) tak třeba proto je tak důsledný..

STĚR - jak jsem minule říkala, že mi omylem zajel připovídání do močové trubice a já dva dny bulela po čůrání, tak jsme mu to opatrně řekla a navhla novou kultivaci a uděll jí. když mi znovu vytíral a koukl na mě, tak řekl, že se mu to nestalo,a le když mi vidí, tak že je to možné.. no co viděl? ten můj pekáč. a já ho viděla poprvé dnes v zrcadle ve sprše, jsem se holila k dr. pomoooooc, je tak ošklivá a velká.. holky, splaskne pak? že jo…
no ono jak je poměrně bobina velká, tak ustí močové je větší než poševní vchod. ten mám poměrně norm malý.. pardon za takové podrobnosti.. al eřekněte, bude zase celkově malá a nenateklá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
6.1.10 19:04

Marie, brzooooo? 8-o
M 8-o ám skoro stejný termín porodu a nemám pocit, že kdyby už to přišlo, že je to špatný…Neboj, i kdyby si jela v noci, už jsme v normotermínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí