Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
7.1.10 08:32

Sylvii jsme si časy pěkně prohodily, já konečně usla až v půl pátý a v šest jsem byla zase vzhůru- Ale to bych stejně za půl hoďky vstávala s Honzíkem do školky.
Jinak o zubech mě ani nemluv. Sice mě momentálně žádný nebolí, ale vypadla mě vložka z jednoho zubu. A špatně mě zasadily korunku a pod ní to hruzně smrdí. Tak tam asi dneska zavolám, co jako s tím chtějí dělat. S korunkou mám problém pěkně dlouho. Nejdřív mě jí tam zasadily po roce vypadla, protože dle mého názoru tam byla špatně daná. Pod ní se mi usazoval zubní kámen a postupně jí vytlačil. No a před třema měsícema mi jí tam daly znova, a určo se to opakuje. Protože ten smrádek je na 100% s toho kamene zase z pod korunky. Hlavně že jsem za ní dala 4tisíce :cert:

Kralishku myslím na tebe. Doufám, že už ti něco dali a rychle se ti to rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
7.1.10 08:56

Ahoj holky, briska a mimca,
tak my jsme od vcerejsiho vecera (cca 18h) rvali s malyma pauzama az do pulnoci, a jinak to neni o moc lepsi :roll: Malou trapej prdiky, tak jsem konecne volala MUDre a pry muzeme koupit ten Sab Simplex (3 tydny od kterych se to muze nam budou za necele 3 dny) a pred kazdym kojenim 10 kapek do ditete. Tak to zkusime, asi od zitra a snad to pomuze :?: Jo a od mesice jsou pry dobre laktobacilky baby jako probiotika, a jsou mnohem levnejsi nez ty probioticke kapicky a pry i lepsi. Tak za 2 tydny budem asi zkouset i toto, ale treba ten Sab zazracne pomuze :wink: :lol: :lol:
Jinak gratulace Alkyne k holcicce a vsem ostatnim brzke a rychle porody :kytka: Jo a taky miminka bez prdiku :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.1.10 09:41

Ahoj holky,

moc vás s Emičkou zdravíme z teplíčka domova :lol: Včera nás pustily domů, ale až teď jsem se dostala k počítači. Asi se ani nebudu pokoušet dočítat, i když malá je opravdu zlatá a hodně spinká.

Doufám, že za tu dobu co jsem tu nebyla přibyla nějaká miminka (zahlídla jsem, že Alkyna???). Každopádně všem novým mimískům a maminkám hoooodně zdraví a štěstí :-P

Holky opatrujte se a já se určitě brzy ozvu :lol:

Pěkný den Paja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.1.10 09:46

tak mi to nedalo a ještě jsem mrkla na seznámek :-D

VikiSam gratuluji ke Kryštůfkovi a Alky Tobě k Lilien, ať jste všichni moc zdraví a z miminka vám dělají jen samou radost :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
7.1.10 09:51

Pajo, vítáme tě tady, to je skvělé, že je Emička takový zlatíčko a spinká… jen tak dál. :-)
Já dneska spala celkem jak zabitá, kdybych nemusela párkrát na wc za celou noc, asi by přítel zkoumal, zda jsem na živu :-) Ale je to pěkné se vyspat. U nás nepřibyl žádnej sníh, ale to mi nevadí, aspon se nezabiju, když pojedem ted do obchodu. S tím průjmem, myslím, že já jak ho mám občas po ránu, tak je to spíš z nervů nebo pár dní se nemůžu vy… a nějakej den to přijde tak, že mám průjem. Dělá mi to tak celou dobu těhotenství. Takže nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.10 09:52

Ahoj maminy,

jé, Pajo, vy už jste doma? Tak to je paráda, ráno jsem to počítala, že byste měly jít dneska domů :-) A malá je šikulka, že je hodná :-)

Aliiku, držte se a teřba Sab zabere :-) No, aspoň má člověk pocit, že může pro prdíky něco udělat :wink: Teda, malá je fakt rošťanda, ale přejde to… Naše Věrka si vždycky večer dala po koupání šlofíka, probudila se kolem 20-21hod a pak jsme jeli třeba do 2-3 hod, někdy i do 5hod do rána, a to byla hnus. Fakt tě chápu :-)

Všem přeju, aby problémy se zuby přešly :-)

Jinak já jsem dnes v noci rodila :wink: Neměla jsem se tady včera rozepisovat o porodech, zdálo se mi, že mi dávali oxytocin a ani ťuk, takže jsem se miminka za celou noc ani nedobrala :roll:

Mějte se pěkně, tady dokonce dneska vykukuje sluníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
7.1.10 10:26

Ahojek.

tak pozornost příbuzných a kamarádů už mi taky leze na nervy! Zrovna dneska mě vzbudila teta (ségra maminy)!! Volala mi třikrát po sobě, páč dvakrát jsem to vypla, prý „tak co?“ !!!!!!!!!!!!!!! Ještě se na mě nas… že jsem jí řekla, že bych jí určitě napsala, tak at je tak dobrá a nebudí mě o půl osmé!!! chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 10:30

Dobré ranko spisovatelky. Člověk tu chvilku není a pak má hodně co číst a už neví na co vše reagovat.

Rozhodně ale patřím k těm co spí naprd, už chci rodit… Navíc mě hrozně bolí na plicách a vlastně vše.

Chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.1.10 10:30

Ahojky maminky,
Pajo, vítej doma :dance: . Vy se máte, že už jste s malou spolu a v klidu :jazyk: . Až ti zbyde trochu času, tak písni, jaký byl porod.
Fragolko, tfuj tfuj ať tě opustí ty ošklivé sny.
Ali, držím palce, aby lék na malou zabral. Musí to být hodně náročné :think: .
Monano, máš tedy pěkný trable s těma zubama, to jsi chudák! A ještě ke všemu to stojí takový prachy viď.
Jdu s hafíkem na prochajdu a odpoledne na monitor :-D .
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 10:34

Ahoj my měli špatnou noc, Honzí kse probudil píč se pokakal a porpvé co spí vevelké posteli z ní spadl. Já měla šok, jaká to byla rána, tak spal do rána u nás v posteli, ale hodně se budil a my jsme KO. Ted šel s tatkou stavět sněhuláka a já vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 10:34

At zuby přestanou bolet a miminka netrápí prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 12:56

Tak jsme odstrojil istromeček a likvidujem vánoční výzdobu. nedávno jste to tu zdobili a už je p ovšem 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.1.10 12:58

Ahoj, zkousim, zda muzu psat z mobilu…
Jde to, tak fajn.
Tak vezte, ze tu jen tak na prazdno nelezim.
V pondeli jsem mela zatezovy test… Nic.
V utery vyvolavani 1/4 prostinu do delozniho hrdla… Par kontrakci a pak nic.
Ve stredu opakovani utery.
Dnes opet 1/4 tabletky… Bolesti jako pri silne menstruace, takze nic moc… Jelikoz se kontrakce nedostavily pravidelne, tak po asi 3 hod. Jsem dostala dalsi davku. No, pravidelne kontrakce asi nemam… Tezko se mi to posuzuje, protoze mam uplne obolavele bricho zevnitr. Da se to vydrzet, ale prijemne to neni a take dost krvacim z toho, jak do me kazdej strka ruku jak do portmonky pro petikacku, aby zjistili, zda a na kolik se otviram.
No, proste asi je nejlepsi klasicky, spontalni porod, nez vyvolavani, kdyz se mimcu jeste nechce.

Příspěvek upraven 07.01.10 v 13:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 13:02

Lucilka: jojo, odstrojíme o víkendu..utíká to..utíká…
Kralishek: jůůů, z mobilu se zdařilo, tak povídej co s tebou dělaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 13:04

My museli udělat místo na novou ohrádku, pořídíme polohovací dřevěnou a budu ji mít nastálo v obýváku a tentokrát nebudu používat na mimčo koš. V ložnici máem postýlku a přes den když nebude spinkat bude v obýváku. Ta ohrádka má i kolečka a polohovací rošt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí