Poradna duly
Jana Čurdová
Jéje, to si teď ani neumím představit…! Docela mi poskočilo srdce, jak jsem si to přečetla
Pajo, když jsem četla tvůj porod, tak jsem si říkala přesně jako Monana, že to je úplná pohádka
. Šlo ti to jako po másle
a to to byl první porod. Já si to přeji také tak a tak si to budu teď každý den říkat
. Je skvělé, že jsi nezažila nějakou hrůzu. Jinak doufám, že tě trochu opustily ty otoky v obličeji?
Berdo to by bylo bezva, kdyby mi rodičák ještě doplatili.
Kubi co koutky, je to lepší?
„Kralishku, obrovske gratulace k Agatkce, uzila sis v nemocnici svoje, ale nakonec to stalo za to
.“
Ted vubec nevim, na co jsem chtela reagovat, hrozne jste toho nakecaly a nez jsem to docetla, tak vim za prd ![]()
Ja dneska rano byla na kontrole, malej uz je celkem dole, pripravenej k vylodeni, ale je natocenej trochu blbe, oblicejem ven, takze mi PA doporucila moc nesedet na gauci ale klecet na zemi a opirat se rukama, sedet na mici apod, prej ma malej mista jeste dost aby se tam pohodlne usadil jak ma. No, takze se o to snazim celej den, krome toho jsme zvladli nakup v Ikei, takze konecne mame prebalovak ![]()
Taky se hlasim do prujmoveho klubu, uz od vcera mam taky paradni poslicky, no, tak uvidime, co bude dal ![]()
Pajo, Tvuj porod zni fakt luxusne, docela me to naladilo, snad i nam ostatnim se postesti mit takovou „pohodicku“ ![]()
Monano, at Ti zitra KO dobre dopadne ![]()
Kubi, lyzovacka v breznu by byla supr, ale az tak za rok co? ![]()
Monano, já to nechtěla ještě zakřiknout, proto jsem o koutcích nepsala, ale představ si, že bactroban zabraaaaaal
. O hodně se zlepšili a po dlouhé době mám ústa trochu čistší. Hotovej zázrak
.
Mausko, tý jo, malej klepe na dveře
a ještě ten průjem k tomu
. Je čas, tak se těším v dalších dne na zprávy od tebe
.
Mausko, my byli také dneska v Ikee. Koupila jsem si do mrazáku mandlový dort a švédský koule
. Jaký jste koupili přebalovák. My jsme ho tam kupovali cca před 3 měsíci a to byl jako novinka. Celý dřevěný, bílý, bez skříněk, jen dvě police a nahoře místo na podložku.
Kubi, jeste bych si rada zasla k holici a dokoupila nejaky plenky a pak uz klidne budu rodit
Ten prebalovak jsme koupili tenhle: http://www.ikea.com/…cts/50144765
(ten v cerno-bile kombinaci). Je skladaci a lehce premistovaci, to se nam dost hodi. Na ten tvuj bilej jsme taky koukali, ale nam uz by se nikam proste nevesel ![]()
Kubi, tak to je výborný, že se koutky lepší
Aspoň se už nebudeš trápit ![]()
Monano, ať zítra na KO dobře dopadneš ![]()
Mausko, ty taky, naše diskuze snad vyvine rychlost 1 miminko za den ![]()
Tak mě vždycky večer zachvátí panika, že to tady za chvíli bude
Nevím proč, jsem nervní jak prvnička
Tak já pošupajdím do postele. Mějte se krásně a dobrou.M.
Ahoooj
tak jsme se právě vrátili z kina.. Byli jsme na Avatarovi a líbilo
jen tam dali 15 minut pauzu, takže jsme se domů vrátili tak tak, aby máma stihla metro, který jí vyhovuje, aby stihla dobrou tramvaj a nemusela dlouho čekat.. no a vracíme se od metra a ona už čekala před barákem!!! Barunka teda spala v postýlce, ale já byla vzteklá.. prostě takhle malý mimi se samotný nenechává, i kdyby tramvaj ujela.. teda aspoň podle mě
ale nic jsem neřekla.. jen mě to naštvalo ![]()
Kralishkuuuuu MOOOC GRATULUJEME! AŤ SE MÁ AGÁTKA DOBŘE NA SVĚTĚ!
Pájo docela pěkný porod
trochu mi připomíná můj první.. byl taky rychlý a vůbec, ale já měla právě děsný trauma z tá „hodinky ve sprše“, protože to jsem měla bolesti děsný a tělo začalo tlačit a tam tma a já sama a panika.. takže to je pro mě fakt noční můra a už to děsně nechci zažít..
Jinak kdybyste si někdo chtěl přečíst, jak to taky může vypadat, mám tu na emiminu taky popsaný svůj první porod.. docela podrobně ![]()
https://www.emimino.cz/…a-svet-6445/
Tak a teĎ čaj s medem (uý zase mě chytly moje astmatické průdušky) a spinkat..
papaaaa
maminky a maminky čekatelky..
tak se hlásím…
nejprve kralishkovi gratuluji k agááátce… hodně štěstí a krásný život na této modré kouli Mrk
nůbec vás nestíhám dočítat…
jinak jsem pokupě, včera jsem připravila nějaké ty věci… a pobavím vás, jak jsem se před vánoci chlubila, že jsem si vyzuzala tu tašku v IKEA klubu, tak se samo do ní nevejdu
no sem si to myslela, ale měla jsem důvod ji koupit. nemyšlete si, že jsem doma nezaslechla větu: nooo hlavně, že jsem jí museli kupovat ![]()
ještě musím dokoupit nějakou drogošku a drogošku na mimi a s tím tak trochu tápu.. mám tu zbytek dětského oleje z práce, rybylku a bepanthen, vlhčené ubr. co si mám ještě pořídit.. chci asi mlíčko,a le nevím jaké.. jakou značku.. nebo na to mám ted prdět a koupit pak??? al edostanu se pak vůbec někam. kdy se smí jít ven (samo pokud není zima)???
já byla dnes do pul jedné v práci, no musím říci, že ještě, že jsem si povolala sestřičku z ordinace, jinak bych byla kantáre uplně.. měla jsem 15 dětí a z toho dva neskutečné fakánky.. uf.. já ty břečtanovité, plazící se děti po matce nesnáším. co kolem sebe dupou a kopu a řežou i do maminky a ta je za to ještě hladí.. no pardon za výlev.. asi hormony.. jsem ostatně zvědavá jednou na ty své mazánky ![]()
pak jsem jela do pronatalu na KO na imunologii.. samo i s pupkem jsem čekala 3h a pak šl ado cukrárny na dorta.. dpmu jsem přišla v 7 a byla jsem ráda, že jsem ráda.. no a co myslíte, zalezu do pelíšku a uvolním se co ? šup a další část zátky mezi námi
už jsem byla klidnější než včera.. ale zase mi to dost vyburcovalo si připravit věci.. možná jsem plašan, ale zase my už těch pár pidi miminek máme jako andělíčky a hooooodně dlouho jsm esi na tento zázrak počkali, tak možná proto jsem trochu nervozní.. al ezase se myslím držím na uzdě. na to, že mi na začátku řekli ležet, nejezdit autem, nechodit jste ředěná.. no a kdyby věděli, že jsem před 14 dny ořezávala koberec a lepila k němu lišty ![]()
jooo jinak nám ta nová postýlka a komoda děsně smrdí.. tak necháváme otevřené okno a puštěný větrák… a to jsme natírali přírodním voskem.. psala jsem do výrobny a napsali, že je to normální a že 14 probíhá oxidace a já si uvědomila, že mé hnízdící orgie nastěhovali skřínku a postýlku ihned po zaschnutí. tak čemu by se čék divil.. jsem střevo…ale zrenovovali jsme to kráááásně…;)
se těším, že se vyspím. tedy snad.. dnes jsem byla od 5ti vzhůru, ale podle mě, že jsem byla nervní, že jdu do práce, abych nezaspala Veselý
poslíčci - jak všechny stále poslíčkujete. jak to vypadá, je to to, že mi tvrdne břicho nebo co mám cítít.. mě se vždy jednou za čas jakoby mimi protahuje, udělá dvě tři boule a u toho mi ztvrdne pupík (tak se mi to tedy děje celé těhu) tak nevím jak vlastně ty poslíci vypadají.. nebo mám cítit ja MS křeče?? které tedy necítím ![]()
no já pujdu na kutě a doufám, že stihnu zíta v polidu dožehlit a pak asi odzbrojíme strom… jo a také jse střelená, já si rezervovala lyžařské kalhoty ve sportu ve slevě.. normál mi jsou jen pupík překáží v dopnutí, al epřes zadek ok.. no a já ted nevím zda to risknout či ne ![]()
tak brou máří
Hezké ranko,
kralishu: tak obrrr gratulace k miminku, nakonec do dobře dopadlo
Jinak vidím, že jsou zde všichni nachystaní do 24 h pomalu porodit
, nakonec tady budu trčet sama ![]()
Jak daleko máte do porodnice, my normálně 15 minut autem, ale dneska ráno jsme se opravdu probudili do začínající sněhové kalamity a bude tady ještě hůř, tak aby mě manžel nemusel nakonec táhnout ještě na sáňkách ![]()
pajo: bezva porod
fakt moc závidím. Važ si toho, aspoň se podruhý nebudeš bát jako já ![]()
Jinak jsem zas zbitá jako pes, opět jsem půl noci nespala…no znáte to…
zziny, tak já to mám do porodnice od našich hodinu cesty a z domova půl hodiny - za normálních okolností. Ještě nevím, odkud pojedu, podle toho, kde to na mě přijde… Jestli bude kalamita, tak se cesta protáhne, tak doufám, že neporodím v terénu… ![]()
Kubi to je super, že bactroban zabírá ![]()
Mausko že by bylo na cestě další ledňátko???
![]()
zziny to by byla romanťárna, si to štrádovat na sáňkách do porodky
![]()
mariee já budu asi ze začátku mimi mazat jen slunečnicovým olejíčkem z lékárny.