Poradna duly
Jana Čurdová
Frag: jojo, ať nesněží máme letňáky a není tu jídlo a nedejbože kdybych si rodila.
Náladu ti nezávidím, navíc ty ani nemůžeš nikam zalést do kouta, když nejsi doma sama. Vydrž to, bude dobře, někdy…všichni to říkaj ![]()
Jak poznám, že to jsou poslíčci a né jen tuhé břicho pod žaludkem?
Berda: ani dlouho ne, fakt, mám je zdravé, bo používám drahej šampon atd. od Loreálu a kdyby vlasy nebyly OK, asi bych je ostříhala.
A jak říká fragola, je možné, že s mimi vlasy půjdou dopryč. Rozhodně si myslím, že jsou pro mne pohodlné, ráno rozčešu a jdu, nic neodstává, nic nefoukám a ušetřím za holiče /stříhám se i barvím sama/.
Olivovej nebo konopnej olej používám i na sebe, takže z půlky mimi rozhodně taky takhle hodlám mazat, když nebude protestovat ![]()
Knizsko, zkusila jsi na to dat teply obklad (horkou flasku, nahraty poltarek, atd)? Mozna to neprejde hned, ale mohlo by to pomoct od nejhorsi bolesti.
Mausko, právě proto se u nás včera fotilo, aby se to stihlo…
Lucilka: toho se děsím též, že s kojením např budou padat.
Kubina: já měla trvču v 17, takže už takovou blbost neudělám, hodně doporučuji vitamíny atd. Masky a já i např. kvalitní barvu. Jenže teď budeme živit mimi, tak stejně vše jde na druhou kolej.
Díky za komplimenty, ale já se teda vidím děsně, přesně jak píšete vy o sobě, takže nemoc mozku asi máme všechny ![]()
Knizska, Monana: tak která dřív? chi… hezky popořadě! Jedno dítě denně a nepředbíhat!
Kecko, teda ty si kočka
a prosila bych bez komentáře.
Berdo to je normálně olivový olej na jídlo??? Nebo jsem to jen špatně zahlídla ![]()
U nás sněží jako blázen, za chvilku pokvačím pro raubíře do školky a pak jdem ještě ke kámošce na návštěvu.
No po porodu mi taky děsně padaly a už se to nidky nespravilo, proto jsem šla do kratších, tím foukáním tam vždy něco nahoním ![]()
Já jsem tak ráda že máme porodnici vedle domu ale stejně si myslím že mně to chytne až budem mimo domov.
jedem si dnes pro ohrádku, už volali že ji přivezli.A taky sháníme pro přítele nový mobil-tak jedem kuknout.
mauska píše:
Knizsko, zkusila jsi na to dat teply obklad (horkou flasku, nahraty poltarek, atd)? Mozna to neprejde hned, ale mohlo by to pomoct od nejhorsi bolesti.
Mausko, díky, já už to v návalu zoualství zkoušela a od nejhoršího to pomohlo…
Kecko, já nechciiii předbíhat…podle TP bych měla v Podolí střídat já tebe ![]()
Knizska: tak tak…takže žádné kontrakce a počkat na Kecičku až 15.1. porodí. ![]()
Tady ještě jedna fotky co ujde, co dobře maskuje, ikdyž kejty už tam jsou vidět ![]()
Jdu vařit, aby drahouš měl teplé papu až dojde. Tak sněhu zdar a těším se na další mimi.
Miminkům a maminkám klidné odpoledne. ![]()
Monano zahlédla jsi to dobře, je to normálně olivový olej na smažení.
Taky jsem se původně divila, když mi to doktorka doporučila, ale musím říct, že jsem s tím byla maximálně spokojená a rozhodně to prospělo i malé na kůži. ![]()
Kecko je pravda, že pokud člověk používá kvalitní šampón, tak je to v pohodě. Ale taky je pravda, že mě osobně při kojení vlasy taky hodně padaly, tak snad se to Tobě vyhne. ![]()
Knizsko a Kecko třeba se tam nakonec v Podolí sejdeme všechny, i když já to mám oficiálně ještě za dlouho, i když to ještě nic neznamená. ![]()
Kecko jaké kejty?
Pěkná fotečka
Já se raději ještě nefotila, ale taky bych to chtěla napravit, ať máme aspoň něco na památku.
Berda: jojo právě, foť nebo to nestihneš..ono fotit se tejden před porodem je dost vtipné. Každej furt chtěl fotku a mně se furt tááááááááááááák nechtělo…a i včera mě to obtěžovalo.
Berda, Knizska a vlastně i Mariee, tož čekám, že budu v Podolí poslední, nemám žádné průvodní jevy příchodu cvrčka, tak mi tam držte místo ![]()
Kejty, jo? To bys měla vidět mě. Radši jsem se fotila v teplákách. Moc hezký fotky a moc hezký vlasy… ![]()
A když jsem u těch vlasů, tak mě v těh. tak zesílily, že mám dvakrát silnější culík, než předtím. To je pocit!!!
A hlavně mi úplně přestaly padat. Jenže dobré duše mě nikdy nezapomenou upozornit, že při kojení mi vypadají všechny
…
No a focení jsem si taky „užila“. Manžel má focení jako hobby a bere to tak vážně! Musela jsem se vždycky namalovat, pak tvořil prostředí, světlo, pozadí… celý to trvalo hodiny a já byla servaná jak borůvčí. Jo, modelky maj těžkou práci ![]()
Kecko, nic si z toho nedělej, že nemáš příznaky, pak to půjde šup šup a malej bude na světě. Ani si ty jejich super porodní sály nestihneš užít ![]()
Teda já nevim jak vy ostatní, ale já to mám takhle naplánovaný ![]()
A dom
samozřejmě v co nejkratším termínu a bez komplikací!
O super kojní atd snad nemusím ani psát ![]()
Kristy, tak snad všechny vlasy ti po porodu snad nevypadají
, jenom část
.
Kecko, já patlám na vlasy masku při každém mytí, ale nějak efekt nula. Dělám si i zábaly do igeliťáku atd. Úplně nejlepší by bylo ostříhat se na krátko a byla by trvča pryč, ale bojím se. Za prvé jak jsem teď oteklá v ksichtě, tak ještě krátké vlasy k tomu, to asi není ideální a za druhé jsem nikdy neměla kratší vlasy než po uši, takže si to nedovedu představit.