Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10388
9.1.10 19:26

Ahoj maminky,
Kecko, já se na porod také nijak zvlášť netěším a jsem podivně v klidu. Těším se ale na ten pocit po porodu, kdy budu mít malou u sebe, na to jak přijdeme domů a začnu snad nějak normálně vypadat.
Marie, a kdy jsi měla termín oplodnění? Mě oplodnili 5.5. ale nikdo to od tohoto data nepočítal. Termín mi stanovili podle ultrazvuku ve 12. týdnu na 25. ledna a od té doby se toho drží. Kdybych počítala 40 týdnů od 5.5., tak bych měla termín také o 14 dní později. Ptala jsem se na to při poslední KO doktorky a ona mi řekla, že to nemám brát podle tý doby oplodnění, ale podle toho ultrazvuku.

Dneska jsem koupila v Tchibu zlevněnou kojící podprsenku za 200,– Kč :-D . Vzala jsem o číslo větší, tak doufám, že mi po porodu nějak bude. Mám ale radost, že mám úlovek :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 19:27

Lucilko, o pár kilo, ty jsi skromná. To já bych chtěla mít méně o těch 23, co jsem nabrala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 19:29

No mně ta kila už vadí, nejsem na to zvyklá. jen zohnout se pro něco, dřepnout a tak to je něco. U Honzíka jsem to tak neprožívala ale zdá se že mi bylo celé těhu líp než ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.1.10 19:31

Ahoj mamči, mimča a bříška. Včera nás s Kryštůfkem pustili z porodnice. Jsme doma!!! :dance: :dance: :dance:
MOOOOOOOOOOOOOOOC DĚKUJEME za vaše milá přání. :srdce: :srdce: :srdce: :huban:
Porod byl moc krásný a docela rychlý. V jednu v noci mi praskla voda a začaly pravidelné kontrakce. Asi ve 3 jsme dojeli do porodnice. Na sál jsme se dostali ve 4 a v 5:51 jsme měli Kryštůfka v náruči. :hug:
Celý den jen kojíme, zato noci jsou zatím klidné. Včera mylý usnul v půlnoci a vstával až v půl páté. Nabaštil se a spali jsme dál až do osmi. Asi mě chce nechat odpočinout a pak to příjde :lol:
Zatím jsem nestihla nic dočíst, tak jen držím palečky všem pupíkům. :mavam:

Fragi: Marti, moc zdravím. Obracím se na tebe jako na zasloužilou rodičku. :wink: Tentokrát jsem se po porodu cítila a ještě cítím jako přejetá parním válcem. Při prvních dvou porodech s narozením děťátka odešla všechna bolest, ale tentokrát to byl teda masakr. Měla jsem pocit, že rodím znova. Pumpovali do mě dál oxitocin, který mi napíchli asi čtvrt hodiny před porodem a asi jim ho bylo líto vylít do umyvadla, tak ho vylili do mě. :lol: Zavinování teda stálo zato. Celkem dost mě teď bolí v zádech a kyčlích. Jaké bylo tvé poporodní období u 3, 4 děťátka??? Jestli se ti teda chce v tuto chvíli na to vůbec vzpomínat… :oops:

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.1.10 19:32

****Lucilko a proč by ti vlastně měli dělat toho císaře? Protože jsi už jednoho měla tak by nevyvolávali porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 19:52

Vítamé Viki doma.
Kubi no po císaři mě prý nenechají dlouho přenášet a někdo i nerad vidí nějaké dlouhé vyvolávačky po císaři kvůli jizvě. Takže v úterý snad budu chytřejší.
Holky já viděla tu kalamitu v tv-to je hrlza, bylo tam i to místo kudy jsme včera jeli my-no jsem ráda žej sme dojeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 20:05

VikiSam, to je krásný, jak to popisuješ!!! Tak ať je vám doma hezky. Já už se tááák těším… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.1.10 20:57

Ahoj holky,

tak naše noční akce dopadla tak, že manžel s celou jejich rodinou dorazil někdy po čtvrté hodině ráno a já samozřejmě čekala, usnula jsem asi v pět a v šest mě probudila naše malá a děti, jelikož patří mezi hlučnější. Celý den jsem pak běhala okolo nich než asi v pět hodin odpoledne jeli znovu do Itálie s půjčeným autem, tak snad teď dojedou, i když podle předpovědi nevím nevím. A tak jsem se sem vůbec nedostala. A teď když bych mohla jít spát, tak se mi ale vůbec nechce, jsem ale totálně hotová. Tak půjdu dát spát malou, třeba taky zaberu.

Ještě si vás holky ale aspoň dočtu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.1.10 21:00

VikiSam vítejte doma a hezky se užívejte :kytka:

Monano to jsi teda šikula :palec:

Marie to Ti to teda pěkně posouvají, ale i tak se tím člověk nemůže pořádně řídit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.1.10 21:09

Ahoj holky,

tak aspoň, že nejsem jediná stěžovatelka :-D Jsem se dneska zase vytočila, pak ječím, brečím, no prostě super :wink:
Já mám sice hodnýho chlapa, ale největší problém je v tom, že je to inženýr, tudíž děsně nepraktickej :cert:
Druhý patro mělo být dodělané do září, pak do října, do listopadu, do prosice, do Vánoc a teď než se malá narodí. Takže pořád poslouchám sliby, honím se doma jak blbec, aby bylo všechno hotové a stejně hotovo není. To bych musela být slonice, aby to bylo do porodu :zed:
Dneska přijeli chlápci kvůli žaluziím, tak žaluzie budou od středy za týden. Chlap si prostě myslí, že se kvůli němi každý počtverečkuje :nevim: Mě asi trefí. Prostě, když se u nás začne něco s*át, tak nezůstane u jednoho :roll: Na zítřek jsem měla domluvenýho chlápka na čištění koberců. Volal, že kůli počasí nedorazí 8-o Už toho mám dost…
takže u nás budou ještě cajdat lidi, když se vrátíme z porodnice :zed:
Ale má to aspoň jedno pozitivnum, nemám čas přemýšlet nad tím, co mi je a není :-D

Zziny, pošli mi chlapa i s vínem :lol: Dneska bych si fakt dala. A třeba by mi to pomohlo :wink:

Pavli, vítej s Kryštůfkem doma :-)
Tý jo, já ti nevím, oxytocin jsem měla s Ondrou taky, nejhnusnější mi přišlo, že do té doby kontrakce nikde, teda, hoodně slaboučký a pak to začalo v takový síle, že jsme myslela, že pojdu :think: A pak kyretáže po 3. a 4. porodu taky nic moc, ale že by to bylo až tak hrozný, to bych neřekla :nevim: Hele, uvidím, co budu říkat za pár dnů. Se toho celkem bojím :think:

Berdo, tak hlavně, že manžel dojel :-)

Dneska jsem převlíkla postele, uklidila obývák, zítra ještě vyžehlím a uklidím kuchyň a nechci vidět, jak to bude doma vypadat, až se vrátíme z porodnice domů :zed:
Davču začínají chytat mateřské pudy :lol: Našel si dudlík, lahvičku a nočník pro miminko, pak chtěl donést miminko - hračku a krmí je. Teda, spíš bych to čekala od Věrky, ale přijde mi, že to všechno prožívá daleko víc než Věrka. Té už asi noví sourozenci lezou na nervy :mrgreen:

Tak jsem si zase vylila srdíčko, kdo dočetl až sem, tomu srdečně gratuluju :lol: A už bych šla spát. Mám toho všeho dneska dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 21:21

Fragol, já jsem dočetla až do konce :-) . S řemeslníkama a službama vůbec je to hrozný, fakt si myslí, že jsi z nich na větvi… Přeju ti hodně sil. My jsme teď dodělali ty police, bylo to na dlouhý lokte a ví bůh, jestli mi to nespadne na palici :-( . Snad ne! Manžel je taky inža a podle toho všechno dělá, moc u toho přemejšlí a prakticky abych uvažovala já. No, nakonec jsme to společnýma silama zvládli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.1.10 21:29

Fragolo neboj určitě se to vše vyřeší dřív než do porodnice vůbec pojedeš, i když s tím patrem nevím, nevím, ale i to se časem dořeší… Jestli manžel nemyslel až to příští září, to by vše vysvětlovalo.

Tak se hlavně nerozčiluj a buď v klidu, já vím lehce se to řekne, ale lepší radu nemám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.1.10 22:04

Lucilko, tak ono je to vlastně logický s tím císařem, mě to také mohlo napadnout :zed: , když je ta děloha jednou sešitá tak aby se jí něco nestalo.

Já jsem s jedním inženýrem chodila. Na první pohled se jevil velmi akční a šikovnej, ale pro normální život byl úplně nepoužitelnej. Monana by ho s opravováním záchodu strčila do kapsy :pankac: a ještě ke všemu byl lakomej. Tak mě znechutil, že ho do teď nesnesu.
Holky přišla jsem na to, že nevím jak vy, ale já bych se s takovou radostí příjemně opila :lol: . Snad to nezní nějak blbě, ale určitě by se nám hrozně ulevilo a uvolnilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
9.1.10 22:06

Jo, ještě jsem chtěla říct, že samozřejmě není inženýr jako inženýr. Ty vaši chlapi jsou určitě ve finále fajnoví :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 22:29

Kubi, můj inženýr je miláček :-) . Lepšího chlapa bych nenašla. No jo, ale nikdo není dokonalý, ani já samozřejmě, takže se bezvadně doplňujeme. A společnými silami zvládneme i police a snad i to miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí