Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj kocky, tak se hlasim stale v celku, poslickuju, vcera v noci tak, ze uz jsem se zacala tesit, ze je to „ono“, ale pak jsem to zaspala a zas nic.. Tady taky snezi a mrzne a nejmin dalsi tyden bude, takze cely Irsko je totalne v prd…, nic tu nefunguje a vsichni jen chlastaj
No, ja jsem poslednich par dni presvedcena, ze budu rodit v nedeli, tak uvidime
Kamaradka jde zitra do stejne nemocnice na vyvolani, protoze uz 12ty den presluhuje, tak doufam, ze se tam potkame ![]()
Mariee, to jsou teda veci, tak snad si mala u Tebe jeste chvilku pobude, aby byla pekne dopecena ![]()
Ahojte spisovatelky, povím vám, že jste teda odvážné, já se na porod netěším, rodit nehodlám dřív, čekám fakt až přestane sněžit.
My dnes něco málo stěhujeme do pokojíku, malovat na barevno se bude až jindy hold a navíc v únoru nás čekaj okna…
Odstrojím stromek a žehlit ještě plánuji, ale všeho s mírou. Malej do mě čutá jak při mistrovství světa, že se divím, že nemám modráky ![]()
Frag: jen piš, člověk to musí dostat ze sebe, ten pocit, že je na vše sám a že se nestíhá.
Monano: vidíš, chlap není potřeba… ženská to zvládne a to bez keců a ještě ten samej den ![]()
Knizska: chi..přesně, hezky popořadě, vtipné.
ZZiny: volím mráz místo sníh ![]()
Kubina: ten můj dělá hodinu od domova, kousek od porodky, jak říkám, metrem to bude nejrychlejší ![]()
Mariee: to je síla, ale lepší než rodit na těch sáňkách ![]()
Tak já mám termín 17.1., taky se bojím, ale i těším. S každým píchnutím už pár dní co mívám, teda spíš večer, před tím než chci jít spát, tak si říkám, jestli už to není ono, držím v ruce mobil a nic zatím. Uvidíme, kdy to přijde, ale pokud nebudeme předbíhat, tak máme ještě týden čas. U mě je to taky tím, že mi ve 24tt hrozili předčasným porodem kvůli zkrácenýmu čípku, potom 1.12. mi bylo celkem zle, tvrdlo i břicho dost, tak mě můj dr poslal do Brna na Obilnák do porodky stím, že bud si mě tam týden nechají, nebo ještě tentýž den do půlnoci porodím, že to tak vypadá. No a nakonec si mě tam ani nenechali, poslali mě domů s navýšeným magnezkem a klid na lůžku doma… o a dnes jsme ještě 2v1… to je náš příběh…
MY si byli u bráchy pro Honzíka-u nás ted šíleně leje a namrzá to jako hrom. Zítra máme jet ke tchýni na oběd a brácha pořád starší at v mém stavu už jen sedím doma, ale to bych mohla sedět doma třeba ještě dva týdny že.
ahojek kočky,
tak i já se hlásím stále 2v1.. jsem protivná, bolavá a neustále ospalá.. toliko o mě ![]()
fragi: klidně si postěžuj ještě více, všechny to teď potřebujeme ![]()
Smoulinko: mám to asi tak nějak jako ty, taky s každým bolením přemýšlím, jestli už to není ono..mám ale termín až 20.1 ![]()
Hooolky, já asi vyrostu do pěti metrů! Tem můj chlap už se hodinu přemlouvá k přivrtání dvou polic, který jsem si musela změřit já, jinak by to snad dělal naslepo a teď se ještě rozhodl zajet do Obi pro něco. Asi mě trefí a police budou tak v deset večer… ![]()
No jo tichlapi nkdy.
J áse bála že jak budem s přítelem víc jak 3 týdny doma že se bude dlouhé a byla to paráda a už jde do práce a mně bude ta rodinná idylka chybět.
Hnozík už leze Lukáškovi do ohrádky, zakryl se ta mdekou a říká že bude odpočívat.
Taky mám ráda idylku… My si ji užíváme zatím jen o víkendech, snad se to brzo změní.
Před chvílí jsem se musela smát. Miláček mě celý den nosí na rukou, abych se nenamohla a nezačala rodit, protože se mu nechce v tom marastu jet do porodky. Když jsem mu vysvětlila, ža si sama porod způsobit nemůžu, tak by mě nechal ty police klidně navrtat
. Je to zlatíčko…
No j ási taky zvykla na to opečovávíní a pěkně lenoším. No od pondělka se mi to změní. Ale je t opříjemné ta péče. u nás v domě jsme ted 3těhule a chlapi převzali úklidy chodeb-tak se střídají a jen si postesknou že to vyzbylo na ně-je to prča. Přítel začal umývat „rajony“v mém prvním těhu a už mu to zůstalo. ![]()
Lucilko, dobre to mas zarizeny s tim uklidem
Muj manza v posledni dobe dela vsechno, teda az na prani a zehleni, to mi s radosti nechava, ale jinak je fakt zlatej
Ale bojim se, ze si na to zvyknu ![]()
Tak to já mám štěstí, že na tyhle věci máme v baráku službu. Neumím si představit, že bych vytírala chodbu nebo odklízela sníh, když je manžel přes týden pryč…
tak jsem se ted musela na noc ještě na*rat…jdu do kuchyně a můj drahý se tam prolívá vínem
jsou ti chlapi normální ????? ![]()
jen si jdu postěžovat ![]()
Zziny ty mu teda vůbec nedopřeješ. Nebo jseš naštvaná, že si nemůžeš dát pořádně do nosánku taky? ![]()
Teda holčiny vy tady řešíte, jak se dostanete do porodky když Vaši miláčci budou v práci. A co mám řikat já. Já jsem doma pořád sama. Takže hlavu nahoru ono to nějak dopadne a zase tak rychlý to nebude, aby to nestihly. ![]()
Službu v baráku dodržujeme taky, zdrovna dneska jsem načapala už souseda pod náma. Takže mě to čeká za měsíc. No to se mám na co těšit. Doufám, že už sníh nebude. Oni to uklízení tady v baráku hrozně žerou. V přízemí se zametá, vytírá. Uklízejí se papíry a odpadky okolo baráku, měly by se vyleštit i skla, ale na to jim s.ru. No a když padá sníh prohrabují se oba vchody.
zziny, já jsem to včera zatrhla. Manžel se těšil, jak si dá k televizi večer víno a už si chystal flašku, tak jsem ho utnula, že si dá jen skleničku a konec.
Mony no já vím že to máš těžké, zbytečně to pořád řeší male to jsem celá já ![]()
Já už bych ráda měla prcka u sebe doma, takhle nemůžem nic plánovat a je to divný pocit.Taky už se ani nezohnu a těžším se až budu mít o pár kilo méně. ![]()