Poradna duly
Jana Čurdová
mausko,zziny ja bych to dnes brala. Polovicka tyhle silnice zvlada, nastesti a dnes to ma domu 2 hodky pokud neni nikde havarka
beck drz se at to mas brzo v poradku.
Já se furt desim cisare. na cekankach se mnou byla pani..otevrela se na 3, priprava, pichli ji vodu a pak mela 2 hodky kontrakce po minute ale neotvirala se…tak sup na cisare
jina to mela zase tak rychle, ze odila v mezipatre ![]()
Mon to ja bych to take nedala mejdlo … si dobra
mausko a jak jste dopadli na tom ultrazvuku? Je maly fakt maly? nechce se mi to dohledavat ![]()
Ahoj holyk tak my nakoenc zvládli cestu ke tchýni, dal isjem oběd-nechali tam Hnozíka na prázdniny a stihli jsme i makro. jsem ráda že jsme doma.
Napoly gratulujem-krásné datum ![]()
Beckovce přejem rychlé uzdravení „bebiša“.
Noa ty prdíky-Hnozík na ně trpěl příšerně a nepomáhalo nám nic ani kapky.Já pila vývar z fenyklu a kmínu…
Sylvi v noc itaky nespím, bolí mě každé otočení, jen heká ma jsem protivná. ![]()
Ale zase si užívám odpočinku a obskakování.
Zítra jde přítel do práce, tak proto zůstal Hnozík u babi a já jdu v úterý na KO.
J ás ited uvařila nescafe a dala si tam dávku domácího vvaječnáku-mnam.
SNad ná mnebudou dávat před porodem dýchnout ![]()
Ahoj holky,
Kosatko, pěkně to oslavte. Máte co ![]()
Já si dělám pořád srandu, aby se nám nenarodil Kubík
Nám pohlaví MUDr. potvrdil jen ve 20.tt, jindy se to za těhotenství zjišťovalo 2-3× a teď se to nějak ošulilo
tak jsem sama zvědavá, jestli se MUDr. trefil ![]()
Iviqv, držím pěsti, ať to s manžlem vyjde ![]()
Já se císaře taky děsím. Fakt hodně. Po porodu Mišky se mnou byla na pokoji paní, ta už se dobrala až k tlačení, ale mimičo prý vždycky trochu vylezlo a pak zase zajelo zpět, tak šla na akutní CS. Tak to mi přijde fakt děs ![]()
Monano, teda, ty jsi akční ![]()
Napoly, gratulace k malému
![]()
Beckovko, držím pěsti, ať jsi brzo OK, tohle nezávídm. Člověk je rád, že překlepe těhotenství a pak ještě lítat po doktorech, když je mimčo na světě…
Ať jsi brzo v pořádku a nic tě nebolí ![]()
Zziny, nerodím, jen nestíhám
Manžel mi dneska prozradil, že podle břicha nejdřív za 3 dny, tak jsem zvědavá. Zítra jdu na KO, tak uvidíme ![]()
Koukám, že inženýrů je tady pěkná úrodička
Já už jsem se celekm uklidnila. Ráno dokonce volal chlápek kvůli kobercům, že přijede, takže máme vyčistěnu, uklizeno. Paráda
Jen mi říkal, že z křesel a gauče šla chvílema žlutá a fialová. No, děti a fixy, je mi to jasný
A teď už jen chybí to, aby mi pak do toho vyčištěnýho křesla praskla voda jako s Ondrou ![]()
Šla bych spát, jsem nějaká zbitá
Jako skoro všechny tady…
Mějte a přeju pěkný zbytek neděle
M.
Já měla bývalého taky inženýra ale byl i praktický.
Pouštíme si s lukáškem k uklízení Landu-so to cd vemu i na sál asi ![]()
Snad to lukáška popožene, když vytřu celý byt. Mám uvařenou i dvojitou dávku maliníku ![]()
Holky, mě dneska celý den tvrdne břicho. V noci taky a to jsem měnila polohu tak, že jsem vždycky musela vstát z postele a lehnout si jinak. Otočit se nešlo, takže jsem za noc lezla z postele snad desetkrát. A prý jsem zase chrápala a funěla, ale to už neřeším.
Fragol, taky jsem si říkala, kde vězíš, jestli už nerodíš
. Tak půjde mimi do čistého. Já jsem si včera taky uklidila a už jsem zase u našich. Zítra jedu na monitor, uvidíme, co mi řeknou…
Já ted taky hrozěn chrápu, protože nemůžu spát a až konečně usnu tak řádně tvrdě ![]()
Jdu kuknout na seznámek kdo je na řadě
Ahojte, tak mě zajímá, jak jako pojedu do porodnice, když tu nikdo nemůže vyjet… vrrr…jak to budete řešit? Odteď nic nedělám a nerodím!
Beck: přeji brzké zhojení. Jojo, porod není konec bebíček, koukám ![]()
Noční tuhnutí a otáčení taky nesnáším… ![]()
Zítra mě čeká též kontrola..tož su zvědavá, jak na tom jsme ![]()
pro Vikisam : všimla jsem si, že jsi založila téma o horečce po porodu- jen jsem ti chtěla říct, že poprvé jsem to měla úplně stejně jako ty, je to opravdu asi z vyčerpání jak píší holky, pokud tě nic nebolí, tak bych to považovala na normální reakci organismu… ![]()
fragi: tak bezva, že aspon koberce jsou Ok, taky si musím na jaro objednat nějakou firmu na vyčištění
Luci: to se máte, že je malej na prázdninách, já se jen děsím, aby porod nezačal v noci, protože u nás by odvoz na hlídání byl opravdu komplikovaný ![]()
..a zbytek jsem zapomněla .. ![]()
No ona mě k tomu vybrucovala i mamka že mám odpočívat a dát Honzíka na hlídání ale chudák pořád někde cestuje-ale je spokojený ![]()
gratuluji Napoly k Honzíkovi!!! A tady sněží a sněží--- já si jdu lehnout, nějak mě píchá v břiše.
Ivi, malej mel podle utz v pondeli 2.9 kila, takze zas tak malej nebude ![]()
Beckovko, at je brzy lip ![]()
Kristy, ja prej taky desne chrapu, pres vanoce jsem bya nejaka nastydla a i kdyz uz nerymuju, tak to chrapani mi zustalo.. ale co, jsou horsi veci ![]()
Kecko, s tim pocasim je to vsude na prd, snad nastartujete, az pujde do tuhyho.
Tady v celym Dublinu je maj jen 7 sypacu a zadny pluhy, o vikendu nesypali vubec, protoze jim dochazi zasoby, takze je to fakt drsny, ale snad to nejak zvladnem. Spis me stve, ze u porodnice neni moc kde zaparkovat, protoze vlastni parkoviste nemocnice ma jen pro zamestnance a na ulici moc volnych mist neni a kdyz uz jsou, tak se tam da parkovat na max 3 hodiny a jeste to stoji 2.9 eura na hodinu. Tak uz vidim, jak F. beha kazdy tri hodiny platit parkovny nekam do prd… No nic…
mausko to klidně malej může mít i přes tři kila, nikdy ten ultrazvuk není přesný, tak to už je dobrá váha, i když je pravda, že na jejich poměry je asi menší, ale tady u nás je to poslední dobou celkem normální váha. ![]()
Třeba parkovné platit tak často nebudete, přijedete tam a Ty během dvaceti minut porodíš, to pak nebude tak drahé.
Prostě to musí být rychlejší porod.
A tam se taky platí otec u porodu?
Ahojky maminy,
Fragolko, tak konečně vygruntováno
, to je dobře
.
Beckovko, to mě mrzí, že ti není dobře. Mám známou co měla po císaři také hematom a šla znova pod narkózu a celé jí to vyčistili. Je to teda pitomá komplikace, ale zvládneš to, neboj!
Mausko, Dublin to je normálně jak čtu bojovka
. S tím parkovištěm je to zvláštní, že vlastně není kde u nemocnice zaparkovat
.
Já dnes byla také na návštěvě u našich, snědla jsem 7 vdolků
, sice menších, ale číslo je to strašný. Zítra jdu na KO, jsem ale v klidu, sem tam mě něco píchne, ale na porod se necítím. Musím ještě v týdnu stihnout pedikúru, kadeřníka a příští týden nehtíky, takže my nespěcháme
.
![]()