Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
10.1.10 10:44

Ahoj tehule, koukam ze se rozeni nejak zastavilo :lol:
Tak preju rychle porody a neurvana miminka :kytka:
Jinak my kapickujeme, no je to trosku lepsi, i kdyz nic moc. Prvni den to vypadalo, jak Sab zazracne zabral, ale ted uz se zase lehce kroutime a navic jsme po nem zacali ublinkavat. Kdo s nim mate zkusenost, jak jste davkovali? Ja ted davam 5 kapek vzdy na zacatku kojeni (cetla jsem 15 trikrat denne nebo s kazdym jidlem a jinde zase max 40 denne pro takhle maly mimco, tak jsem z toho jelen).
Jen nam bude mesic, koupim probiotika, uz jsme z toho nespani solidne zniceni…
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.1.10 10:59

Napoly moc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!! :kytka: :kytka:
Máte krásný datum a čas narození.A malej je pořádnej chlapák :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
10.1.10 11:00

Aliiku co já vim tak většinou řikaj holky že sab je na dvě věci :evil:
Kámoška ho dávala spíš pro uklidnění, že měl sladkou chuť.Ale na prdíky prý nezabírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.10 11:06

ad sab simplex: ségra ho taky malé dávala, ale s prdíky moc problémy nebyly. Spíš ji to fakt uklidňovalo, když dostala kapičku na dudlík… Sestřenice má nějaký kapičky asi za šest stovek, možná je to to probiotikum, jak psala Aliik, ale jestli to extra pomáhá, nevím, už s prdíkama bojujou čtyři měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
10.1.10 11:34

Napoly posílám velkou gratulaci k Honzíkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.1.10 11:41

Ahojda maminky,
Napoly gratuluji k malému :kytka: :kytka: :andel: a přeji oběma pevné zdravíčko!
Ivi, tééda, zrovna když ti není zrovna nejlépe, tak manža musí odjet, to je pech. Budu držet palce, ať se rychle a v pořádku vrátí domů a vy ať na něj s porodem počkáte.
Monano, ti to tak závidím, že ses trochu odvázala a vyrazila ven :pankac: :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
10.1.10 12:11

napoly MOC GRATULUJEME :srdce: :srdce: :srdce: . fakt hezkej datum a cas

no dnes bude manža doma brzo- Chudák když tak v noci běhám a koupu se nemůže spát..taky je nervní…jestli jo nebo nee,,, a to se snažím potichoučku. Ale asi to vycítí nějak

Jinak zitra jedu na kontrolu, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
10.1.10 12:43

Ahojky inkubátoři a maminky.
Napoly: véélká gratulace, hodně štěstíčka do života. Krásný čas.
Monana: téééda, takhle pařit, chceš mě předběhnout v rození koukám :)
To vinkaření by mě taky holky nazlobilo.
A k inženýrům´, chi.. taky jednoho mám…proč to dělat jednoduše… :) Taky se dopňujeme, bo jinak by to nešlo.
Hlavně ať jsou mimi zdravá a že byt není OK, no co…když nejde o život. Rezignovala jsem, ale samozřemě, že nutím furt k nějakým výkonům :) A když mě není slyšet normální hlasem, tak to musím říct hlasitěji :)
Ale dnes byl hodnej…ostříhal mi nehty na nohách :potlesk:
Dál už nevím nač vše reagovat…gravidní mozek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
10.1.10 12:58

Ahoj holky :-)

tak máme další mimčooo! :-) Napoly, gratuluju k Honzíkovi :-) ať je to hodné miminko :-)

Já se poslední dva dny cítím fakt šíleně. Pořád tlak v podbřišku, v noci se obrátit na bok je hrůza a děs, funim.. no prostě si nedovedu představit, že takhle budu ještě skoro tři týdny.. na rození to nevypadá, ale je to fakt příšerný. to jsem u Barči neměla.. tenkrát jsem byla přes den v pohodě a noci stály za prd.. ale teĎ se cítím děsně celý den.. už aby byla malá venku..
Do toho po mně leze Barunka a zřejmě se jí klubou další zuby, protože je dneska děěěsně ukňouraná.. uaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.1.10 12:59

Napoly taky se přidávám s gratulací :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
10.1.10 13:24

Sylvi, tak koukám, že to máš také už pěkně náročné. Nic moc s tím už nenaděláme :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
10.1.10 13:26

Napoly, obrovske gratulace, at jste brzy doma!!
Vikisam, vitej z nemocnice!!
Ivi, snad porodis dneska a nebo pak az bude manzel doma, drz se kocko.
Fragol, teda jednoduchy to vazne nemas, ale jak uz tu nekdo z holek psal, hlavne at jsi Ty i Simca v pohode, zbytek vem cert :)
Jo, taky mam doma inzenyra, ale je zlatej, nemuzu si ho vynachvalit :hug:
Ja mela celkem klidnou noc a vubec, nejak to zas nevypada, ze by se neco chystalo, tak nevim.. uz jsem si malovala, jak budu dneska rodit a nejspis z toho nebude nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
10.1.10 13:56

Ahojky holky, zase po nějaké době zdravím.
Hezky roďte, chodím jsem koukat každý den, kolik nám tu přibylo miminek, už Vám to přeju, abyste to měly za sebou.
My trochu taky bojujeme s prdíky, ale naštěstí se to vždycky nějak poddá, tak žádný kapičky nedáváme, ale zkouším pít fenykl, kterej by měl taky částečně pomoci.
Ale jdu si k Vám postěžovat, jsem po plánovaném císaři (první porod byl taky tak, tak teď to nechtěli nechat rozjet do spontánního porodu z důvodu nepoměru plodu a mé pánve, jsem hoooodně mrňavá, 145 cm, a rodím poměrně normální děti ;-) ) a od čtvrtka jezdím na pohotovost s jizvou, jelikož se mi udělal v podkoží u jizvy hematom a nešel vstřebat a bolel jak čert. No a od toho čtvrtka se mi tam každej den rejpali, myslela jsem, že bolestí polezu po zdi, bez lokálky to fakt děsně bolelo, včera už to povolilo, ale pořád to mám citlivé a podrážděné od nich. Ale snad už to bude dobrý. Bolelo to celou dobu, ale snesitelně a já myslela, že je to proto, že jsem celkem čerstvě po tom císaři, to mě vyvedli z omylu, že jizvu už mám pěkně zahojenou a že ty hematomy se občas můžou stát. A to mě ještě strašili, že když to nezmizí, budu muset pod kudlu znovu, aby tu starou krev odčerpali. Legrace… To jen pro info, proč se ani tak dlouho neozývám.
Holčiny držte se, krásně roďte a samá zdravá a nejkrásnější miminka ;-) Myslím na Vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
10.1.10 14:21

Napoly, veliká gragulace k miminku

Beck: vidím , ža ani po porodu není po problémech :roll: , tak snad už se to hezky zahojí a budeš mít klid s lítáním po špitálech

Aliik: to není možný , že malá má už 21 dní 8-o

Ivi: tak snad se miminku v takovýmhle počasí nebude chtít ven a ještě vydrží :palec:

Monana: jsi dobrá, já bych pařbu už teda nezvládla …no a jak je ti teď , nerodíš už náhodou ?? :mrgreen:

mauska : tak teď je to o tom, jestli dřív ty anebo Kristy :mrgreen:

Sylvi: ach jo, čím víc se blíží konec tím víc se ty problémy hrnou…tož vydržať :pankac:

Kdepak se dneska toulá Fragi, doufám, že si někde nerodí :mrgreen:

Jinak začínám mít celkem vítr z toho sněhu a ledu kolem nás, vůbec vlastně nevím, jestli se dostaneme do auta , je celý zaledovaný :nevim: :roll: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
10.1.10 14:30

mausko koukám, že to vlastně očekáváš každým dnem a to čekání je hrozný, tak ať se brzy dočkáš. :-)
Beckovko koukám, že si taky pěkně užíváš, tak ať se Ti to brzy v pořádku zahojí a moc to nebolí, snad Tě nebudou tahat znovu pod kudlu. Jinak já taky pila fenyklový čajík a docela bych řekla, že to i pomáhalo.
zziny no jo, tady u nás jsou auta taky pod hromadou sněhu a na to teda tady v Praze nejsem moc zvyklá. Ale manžel chodí pořád odhrabovat a ometat auto, aby to právě nedopadlo tak, že mu zamrzne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí