Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ![]()
tak předpokládám, že teď opravdu všechny chrupkáte… já pořád čekám až se mi vrátí drahá polovička, ale zatím to vůbec nevypadá a hlavně nemůžu spát, to budu ráno jak přejetá parním válcem a to si určitě zítra Rebí přivstane, jelikož šla spát na ní celkem brzy, už v devět.
Jdu si aspoň lehnout do postele…
Přeji všem hezké ráno. ![]()
Dobré ranko. Už přes hodinu se otáčím v pelechu a nejde mi spát ![]()
Berda: tak jak noční akce dopadla?
Monana: chi… Honzík je číslo, musíš mu koupit malovátka na ksicht ![]()
Lucíku: právě proto asi umřem hlady, v tomdle se nedá jet na nákup.
Jojo, odložme porody na jaro. Snad by mě vzala houkačka, horší počasí fakt bejt nemůže a to vyhrožují s -20°C. ![]()
Jdu si dát snídaní a číst moudra na netu asi. ![]()
Ahoj,
Berdo: tak co manžel, vrátili se v pořádku ? no vyjet si v tomto počasí do Itálie je opravdu mazec
..ale aspoň vidím, že nápady příbuzných jsou všude podobný, taky mám vždycky radost, když P musí jít řešit něco „podobnýho“
![]()
Nemohla jsem od dvou do šesti spát,měla jsem si jít pokecat
..no a v 7 mě vzbudila malá, jsem zase KO ..
Jste všichni ještě dva v jednom? Doufám , že jo, protože ten sníh to je mazec, my bysme v noci rozhodně z parkoviště nevyjeli, máme to kapku do kopce, auta co vyjeli už nějak zpátky nenajeli
no dneska si chlapci z bytovky máknout s odhazováním ![]()
kecko: přesně to mě napadlo - horší počasí být nemůže, jen teď přemýšlím, jestli je lepší rodit ve sněhové kalamitě nebo v kruým mrazu
![]()
monano: máš fotku indiána ? ![]()
jinak pořád a pořád přibírám , safra já snad ještě přešvihnu kila z prvního těhu
![]()
Dobré ranko
Tak otázečka na úvod. Nepřivolala sněhová kalamitka dalšího maličkatýho ledňáčka?
U nás stále sněží, za oknem to vypadá úžasně. Ale nakoupit se mi kurňa nechce.
Berdo snad se ti manža záchranář už vrátil v pořádku ![]()
Berdo, snad všechno dobře dopadlo a manžel se vrátil celej… Snad až bude potřebovat on, tak se na něj příbuzní nevykašlou, někde to tak bohužel chodí… My jsme včera jeli večer domů těch necelých čtyřicet km a stačilo mi to. Tma, chumelenice, neprohrnuto a některý blázni nás ještě dost nevybíravě předjížděli. Jak se mimi celý den nehýbalo, tak včera cestou celou dobu jo, jak jsem byla vystreslá, jestli dojedeme…
Co se týká noci, jak jsem spala nějak moc dobře, jen se dvěma odchody na WC a bez kapek do nosu
. Vstávala jsem až po osmé. A taky mám vlastně dneska termín, tak se hlásím stále 2v1
…
Ahoj holky,
tak mně celou nco tvrdlo břicho až jsem blb sledovala na mobilu po kolika minutách a pak jsem to zaspala. Začínám z toho být nervozní, protože přítel byl 3týdny doma a v pondělí jde do práce a mně to určo chytne až budu sama s Hnozíkem doma.Uvidíme co mi řeknou v úterý v poradně, co se týká klidu-nebylo nad plánovaný císař.
Ahoj maminy,
Berdo, tož co chlap? Fakt nezávidím, ale věřím, že ve zdraví dorazí
Holt příbuzenstvo si bohužel nevybíráme
, ale občas neškodí používat mozek, že? ![]()
Monano, tak malý indiáln byl určitě krásný ![]()
Já si v pondělí před KO musela „nutně“ nalakovat nehty na nohách a Davča samozřejmě večer vyčmuchal lak na nehty a musel ho vyzkoušet
Druhý den jsme měli jít na KO na alergo, tak jsem mu to večer honem drhla ![]()
Kecko, super nápad s odložením porodů. Jsi další, koho to napadlo. Po mě to chtěl onehdá manžel, že to odložíme na jaro, včera psala mamina, že mám počkat, až bude lepší počasí… No, prostě taková maličkost, která se dá lehko splnit ![]()
Zziny, chlap se včera ani k odklízení sněhu nedobral, dělal celý den nahoře, skončil kolem 22 hod, tak jsem si říkala, že začít teď rodit, ještě budu čekat, až odklidí sníh od garáže
Jinak jeho budovatelské plány mě fakt připravují o poslední zbytky nervů
Schody prý bude mít za 2 dny a už se s tím prndá min. týden, já jsem od rána do večera s dětma sama a už nemůžu ![]()
Tak jsem si postěžovala, pardon, příště nebudu, slibuju ![]()
Mějte se krásně a pokud se nějaké ledňátko rozhodne přijít na svět, ať to jde rychle a v pohodě
![]()
Před chvilkou jsem si opravila záhod, začal protejkat. Jsem kabrňák ![]()
Ahojky, ta koukám, že jsme ještě všechny 2v1. Ale mě teda dost často tvrdne břicho a píchá mi v něm, tak uvidíme, co z toho bude.
Mě celou noc tvrdlo já se vždycky už těším že to začíná a pak jsem zklamaná že ne. myslím že pokud na to pořád tak netrpělivě čekám tak to just nepřijde.
Mony jsi šikula ![]()
Ahojky holky,
Berda asi chrní, to jsou opravdu akcičky
.
Fragolko, klidně si postěžuj, od toho jsme tady
. Nemáš to jednoduchý když si manžel budovatel popletl ty termíny viď.
Lucilko, a manžel to má z práce domů nějak hodně daleko?? Já si myslím, že mě to chytne také až bude manža v práci. Domů mu to trva 45 minut k tomu ten sníh a k tomu min 45 minut do porodnice. Tak buď v klidu
.
Ale zas tak daleko to nemá ale já jsem asi plašan a pořád si to jaksi nedovedu představit
Takže on ted bude mít v práci frmol a o když já ho odvolám, on přijede a z porodnice nás pošlou odmů že to ještě není ono.Zkrátka jsem si říkala že by to bylo ejdnodušší když jsme byli všichni doma. On bude muset být v práci každý den mimimálně 12hod denně a bude mít halvu v péru.
Ale já si to dělám sama že t onepřichází, protože na to pořád myslím ![]()
Přítel skládá ohrádku, je bezva polohovací a budem ji mít vobýváku jako postýlku.
Lucilko, tak se holka tak nestresuj !! Vždyť miminko přijde až bude jeho čas, ale je fakt, že těma nervama tomu příchodu asi moc nepomáháš. Na tu jeho práci se prostě vyprdni a i kdyby vás z porodnice vrátili, tak to není žádná tragédie, on to zvládne
. Jednou na to budeš s úsměvem vzpomínat
. My máme postavenou v obýváku cestovní postýlku. Představuji si, že si tam budu malou přes den odkládat a že tam bude přes den spinkat. Ale to je jen takový plán, realita může být úplně jiná
. Ještě mám přenosné lehátko a lehátko na konstrukci co se houpe.
Jdeme k tchánovi na obídek
. ![]()
To lehátko je super věc, Honzíkovi se v něm líbilo.
Brácha s přítelkyní si včera odpoeldne vzali Hnozíka jako že na prázdniny a že u nich bude poprvé i spinkat, myslela jsem že ho vrátí hned ráno a jim se to tak zalíbilo, že prej jdou ted obědvat a pak spinkat a že až odpoledne.
No kubi já vím že jsem plašan, přítel taky kroutí očima že to pořád tak řeším a stresuju se ![]()
ahoj maminy a čekatelky
jen narychlo píši, abyste si nemyslely, že já odšpuntovaná rodím.. ne nerodím a po včerejší KO asi budu jako slonice…takže stihnu ušít „oblečení“ pro koš, možná stihnu i dva ![]()
tak tedy KO - udělali mi UZ takový, jaký jsem nikdy neměla, ta kontrolovala snad i chlupy v nose Veselý))) no a verdikt?? no jsme opravdu malý, pak s ezačala štourat v tt..noa zjistila, že mi to špatně počítají, že jsem MS neměla, že víme datum oplodnění a transferu. a hooodně se divila (stejně jako já celé těhu), že mi to počítají od jakési vymyšlené MS místo od oplod nebo transferu… je tedy pravda, že i po posunutí TP na 7.2. (ano čtete dobře)a máme bříško o 3 týdny menčejší. ale prý zatím je to jakž takž v normě.. bude se doplerem kontrolovat pupečník (jak protéká), každý týden a kdyby něco, tak se těhu ukončí..
takže z nějakých 37+4 co mám v průkazce jsem 35+5 no a pak se v tom vyznejte
![]()
no tak budu ráda, když vydrží co nejdéle, abych konečně lenošila a odpočívala už se na to těším ![]()
ted jsem večer dožehlila dětské věci a tu neskutečnou hromadu triček a košil (tátovo montérky
a říkala jsem si, že se musím ozvat… dočtu snad odpol zatím páááá