Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojek kočky,
tak prvně obrovská gratulace kralishkovi k princezně a hlavně že už to má za sebou ![]()
Kecko: fakt krásný vlasy!! Já chci tááááááky ![]()
včera jsem už po obědě na net nelezla, chytla mě nějaká divná nálada, spíš jsem si sama sobě lezla na nervy s tím mým věčným skuhráním ![]()
Navíc můj drahý včera přišel z práce s tím, že nechápe proč jsem nervozní..že jsem doma! Co prý má říkat on, když teď navíc dělá hodinu od domova a když bych mu třeba zavolala že už rodíme, tak by měl stres, že to nestihne
chytrolín jeden..takže holky nestresujem! Vždyť jsme přece doma ![]()
Panejo, člověk tady chvilku není a už vás nestíhá dočítat. ![]()
Mám asi blbej dotaz, ale nějak přemýšlím nad tím, jak dlouho se po porodu krvácí?? Celé šestinedělí??
Hezký večer, tak celý den šmíruju, ale nestíhám přispípvat…
ženy, mám z vás deprese
, samý fotky modelek a ještě každá píše, že údajně dle mudr je porod za dveřmi ![]()
no a já se opravdu už vyhýbám zrcadlu, nemůžu se už ani vidět, na porod se vůbec nic nechystá, místo aby mi dolů padalo břicho, tak padaj snad jen prsa
.. takže tak
ad vlasy: v obou těhu mi krásně zhoustly, ale je fakt, že pak to padání je síla
, no nicméně výsledek je nakonec šul nul ![]()
bel: já krvácela tak 14 dní pak snad 5 dní vůbec a pak zase asi 14 dní…ale můžu říct, že po 10 dnech už se to naprosto v pohodě dalo zvládat nějakou „slip vložkou“
, zato ty dny v porodnici to byl masakr ![]()
no letím, zase mně pálí žáha a jak…tak jdu opět vypít litr mlíka…
Holčiny, já taky jen čtu a moc nepíšu, dneska jsem nějaká umrtvená. Ráno jsem vstávala už před sedmou a odpoledne nějak nestihla „dvacet“. A navíc to počasí - trochu mě znervózňuje… Ale jinak je mi dobře, dneska posly vůbec, břicho ztvrdlo tak dvakrát ![]()
Holky my idioti jeli do Olomouce, nebylo vidět na krok, příšerná kalamita, je tu pořádný vichr a ted dokonce namrzá déště se sněhem. K domu jsme nedojeli, auto i s nákupem máme ve vedlejší ulici pod kopcem. Rodit teda dnes v noci nemůžu-fakt hrůza-aspon tady u nás.
já mám doma malého indiána
. Jak jsme byly s Honzíkem u mé kamarádky, tak ona má stejně starou holčičku jako je HOnzík. Hrali si hráli a nakonec přišli s obličejema úplně počmáranýma od fixek. Že si hrajou na indiány. ![]()
Děti jsou prostě zlatíčka ![]()
mausko, klid před bouří - to mi říká ségra taky. Ovšem, jestli budu rodit o víkendu, tak teda potěš! Tady je kalamita jako z filmu. Manžel dorazil z Brna, tak jsme se rozhodli jet domů od našich, abysme to měli případně blíž do porodky. Cesta byla tragická. Jestli budeme muset jet, tak to půlhodina nespraví…
Monano, tak to máš alespoň veselo
. Jak ses rozhodla s tím, kdo bude na konec hlídat Honzíka??
Já holky myslím, že kalamita je úplně všude a proto navrhuji dnes v noci nerodit. ![]()
Monano to je super mít doma takového indiána a nemáš fotku, to by mohla být docela zajímavá fotka. ![]()
Kristy nenech se znervóznit, i když máš termín zítra. Ještě to nic neznamená.
Lucilko tady v tom počasí je opravdu lepší nevyjíždět a zrovna v Olomouci bych řekla, že to teď musí být opravdu něco. Tchýně tam bydlí a dneska trochu uklouzla, tak si zlomila ruku. Klouže to prostě všude. ![]()
Berdo, z termínu si moc nedělám, to je mi jasný, ale znáš to - zákon schválnosti… Ale asi nemá smysl se nervovat, prostě, až bude mimi chtít, tak vyleze termín netermín, počasí nepočasí ![]()
Příspěvek upraven 08.01.10 v 21:48
Hlídat bude moje mamka.
Fotku indiánů bohužel nemám, nezachovala jsem klidnou hlavu. To víte že šli ještě za čerstva k umyvadlu a zkoušeli jsme je vydrhnout. Naštěstí už tam má jen slabé čáry. No a u umyvadla zase nebyli klidní indiáni.
U nás taky pořád chumelí, ale jsem asi jedna z mála která je ráda. Je to takový hezký ![]()
Dneska jsem nějaká unavená, asi si půjdu natáhnout koště. Honza před chvilkou konečně usnul a to jsem si myslela, že bude utahanej po návštěvě.
Prostě nezmar ![]()
Monano, tak budeš mít s hlídáním klídek
. No to drhnutí si ani nedovedu představit, já bych se vzpírala
.
Snad už všechny v klidu podřimujete. ![]()
To já kdybych chtěla dneska náhodou rodit, tak taky nevím jak bych se dopravila do porodnice, je tady hromada sněhu a sáňky bohužel nemáme, i když to máme do Podolí z kopce. ![]()
Kalamita se už projevila, moje drahá polovička musela právě odjet pro jeho bratrance asi 100km daleko, jelikož jel s rodinou do Itálie a dostal na dálnici smyk a hodil tam hodiny, naštěstí se nikomu nic nestalo jen autu, ale je to celkem nerozum vyrážet s dětma na noc a ještě když takhle chumelí a všude varují před kalamitou. Tak já asi budu dlouho vzhůru, protože budu mít strach, aby ten můj v pořádku dorazil a ještě tady musím připravit nějaké spaní pro čtyři, i když je pravda že byt nafukovací nemáme.
Ale nějak to vyřešit musím, stav nouze… a vždycky to přijde v tu nejhorší dobu.
![]()
A to jsem byla ráda, že dnes odložil cestu z Prahy do Olomouce. ![]()
Musela jsem si jen trochu postěžovat.
A co jinak poslíčci? Ještě jste všechny 2 v 1? Mě osobně pořád hrozně tvrdne břicho a je to čím dál tím horší, nemám z toho dobrý pocit.
Teď teda závidím holkám co už porodily, protože kdyby to mělo přijít teď tak fakt nevím, jak se tam dopravit.