Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1268
8.1.10 18:19

Ahojek kočky,

tak prvně obrovská gratulace kralishkovi k princezně a hlavně že už to má za sebou :kytka:

Kecko: fakt krásný vlasy!! Já chci tááááááky :palec:

včera jsem už po obědě na net nelezla, chytla mě nějaká divná nálada, spíš jsem si sama sobě lezla na nervy s tím mým věčným skuhráním :lol:
Navíc můj drahý včera přišel z práce s tím, že nechápe proč jsem nervozní..že jsem doma! Co prý má říkat on, když teď navíc dělá hodinu od domova a když bych mu třeba zavolala že už rodíme, tak by měl stres, že to nestihne :zed: :zed: chytrolín jeden..takže holky nestresujem! Vždyť jsme přece doma :lol:
Panejo, člověk tady chvilku není a už vás nestíhá dočítat. :lol:
Mám asi blbej dotaz, ale nějak přemýšlím nad tím, jak dlouho se po porodu krvácí?? Celé šestinedělí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
8.1.10 18:33

Hezký večer, tak celý den šmíruju, ale nestíhám přispípvat…

ženy, mám z vás deprese :mrgreen: :cert: :mrgreen: , samý fotky modelek a ještě každá píše, že údajně dle mudr je porod za dveřmi :mrgreen:

no a já se opravdu už vyhýbám zrcadlu, nemůžu se už ani vidět, na porod se vůbec nic nechystá, místo aby mi dolů padalo břicho, tak padaj snad jen prsa :mrgreen: .. takže tak

ad vlasy: v obou těhu mi krásně zhoustly, ale je fakt, že pak to padání je síla :-? , no nicméně výsledek je nakonec šul nul :mrgreen:

bel: já krvácela tak 14 dní pak snad 5 dní vůbec a pak zase asi 14 dní…ale můžu říct, že po 10 dnech už se to naprosto v pohodě dalo zvládat nějakou „slip vložkou“ :roll: , zato ty dny v porodnici to byl masakr :roll:

no letím, zase mně pálí žáha a jak…tak jdu opět vypít litr mlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.10 18:38

Holčiny, já taky jen čtu a moc nepíšu, dneska jsem nějaká umrtvená. Ráno jsem vstávala už před sedmou a odpoledne nějak nestihla „dvacet“. A navíc to počasí - trochu mě znervózňuje… Ale jinak je mi dobře, dneska posly vůbec, břicho ztvrdlo tak dvakrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.1.10 20:49

Kristy, to je ticho pred bouri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.1.10 20:53

Holky my idioti jeli do Olomouce, nebylo vidět na krok, příšerná kalamita, je tu pořádný vichr a ted dokonce namrzá déště se sněhem. K domu jsme nedojeli, auto i s nákupem máme ve vedlejší ulici pod kopcem. Rodit teda dnes v noci nemůžu-fakt hrůza-aspon tady u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.1.10 20:55

já mám doma malého indiána :mrgreen: :mrgreen: . Jak jsme byly s Honzíkem u mé kamarádky, tak ona má stejně starou holčičku jako je HOnzík. Hrali si hráli a nakonec přišli s obličejema úplně počmáranýma od fixek. Že si hrajou na indiány. :cert:
Děti jsou prostě zlatíčka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.10 21:17

mausko, klid před bouří - to mi říká ségra taky. Ovšem, jestli budu rodit o víkendu, tak teda potěš! Tady je kalamita jako z filmu. Manžel dorazil z Brna, tak jsme se rozhodli jet domů od našich, abysme to měli případně blíž do porodky. Cesta byla tragická. Jestli budeme muset jet, tak to půlhodina nespraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.1.10 21:20

Monano, tak to máš alespoň veselo :lol: . Jak ses rozhodla s tím, kdo bude na konec hlídat Honzíka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.1.10 21:25

Já holky myslím, že kalamita je úplně všude a proto navrhuji dnes v noci nerodit. :mrgreen:
Monano to je super mít doma takového indiána a nemáš fotku, to by mohla být docela zajímavá fotka. :-)
Kristy nenech se znervóznit, i když máš termín zítra. Ještě to nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.1.10 21:26

Lucilko tady v tom počasí je opravdu lepší nevyjíždět a zrovna v Olomouci bych řekla, že to teď musí být opravdu něco. Tchýně tam bydlí a dneska trochu uklouzla, tak si zlomila ruku. Klouže to prostě všude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.1.10 21:48

Berdo, z termínu si moc nedělám, to je mi jasný, ale znáš to - zákon schválnosti… Ale asi nemá smysl se nervovat, prostě, až bude mimi chtít, tak vyleze termín netermín, počasí nepočasí :-D

Příspěvek upraven 08.01.10 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.1.10 21:48

Hlídat bude moje mamka.

Fotku indiánů bohužel nemám, nezachovala jsem klidnou hlavu. To víte že šli ještě za čerstva k umyvadlu a zkoušeli jsme je vydrhnout. Naštěstí už tam má jen slabé čáry. No a u umyvadla zase nebyli klidní indiáni.

U nás taky pořád chumelí, ale jsem asi jedna z mála která je ráda. Je to takový hezký :-P

Dneska jsem nějaká unavená, asi si půjdu natáhnout koště. Honza před chvilkou konečně usnul a to jsem si myslela, že bude utahanej po návštěvě.
Prostě nezmar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.1.10 22:05

Monano, tak budeš mít s hlídáním klídek :-) . No to drhnutí si ani nedovedu představit, já bych se vzpírala :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
8.1.10 22:22

Představ si Kubi, že se jim to taky nelíbilo. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
9.1.10 00:28

Snad už všechny v klidu podřimujete. :wink:

To já kdybych chtěla dneska náhodou rodit, tak taky nevím jak bych se dopravila do porodnice, je tady hromada sněhu a sáňky bohužel nemáme, i když to máme do Podolí z kopce. :mrgreen:

Kalamita se už projevila, moje drahá polovička musela právě odjet pro jeho bratrance asi 100km daleko, jelikož jel s rodinou do Itálie a dostal na dálnici smyk a hodil tam hodiny, naštěstí se nikomu nic nestalo jen autu, ale je to celkem nerozum vyrážet s dětma na noc a ještě když takhle chumelí a všude varují před kalamitou. Tak já asi budu dlouho vzhůru, protože budu mít strach, aby ten můj v pořádku dorazil a ještě tady musím připravit nějaké spaní pro čtyři, i když je pravda že byt nafukovací nemáme. :-( Ale nějak to vyřešit musím, stav nouze… a vždycky to přijde v tu nejhorší dobu. :zed: :zed:
A to jsem byla ráda, že dnes odložil cestu z Prahy do Olomouce. :oops:

Musela jsem si jen trochu postěžovat.

A co jinak poslíčci? Ještě jste všechny 2 v 1? Mě osobně pořád hrozně tvrdne břicho a je to čím dál tím horší, nemám z toho dobrý pocit. :-(Teď teda závidím holkám co už porodily, protože kdyby to mělo přijít teď tak fakt nevím, jak se tam dopravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí