Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
9.1.10 13:10

ahoj, všichni mi tu chrní, to je paráda :lol:
Dokonce jsem stihla i vyžehlit
Mariee tak to je teda skok, ale aspoň můžeš být ještě v klidu.
Monano to jsi dobrá :palec: :palec:
Berdo co manžel, jak to zvládnul?
Lucilko ono to fakt nevymyslíš, o tomhle rozhoduje mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.1.10 13:11

Holeny zdravím a jsem také 2 v jednom, máme dnes návštěvu a prý je vidět, jak už mi kleslo břicho 8-o
t 8-o k mám šoky!
Ale bránila jsem se silnými argumenty, že ještě 8-o nejsem na řadě, že ještě 8-o musí Kecka, Monana a další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:12

Marie to ti to řádně posunuli teda 8-o
Kosatko no však já to vím, jen mě každé dloubnutí a tvrdnutí břicha navnadí a pak zas nic 8-) Sama jsemzvědavá kdy to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:13

ně o klesnutí břicha a otom jak budu každým dnem rodit celá rodina a okolí říká asi měsíc a pořád nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:13

Jdu si uvařit maliník. štouchání nepomohl oa už to teda ani není nijak extra příjemné tak tento způsob vyhánění Lukáška asi zrušíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 13:20

mariee, neboj, i s posunutým termínem si tě necháme na ledňátkách :-D . Ale je hrozný, jak to celou dobu počítají a když čekáš finále, tak z toho vyleze něco jinýho… Tak hodně trpělivosti.

Lucilko, ty jsi větší nervák, než já!!! A to jsem myslela, že horší už to být nemůže :-P . Tak teď jsem aspoň v klidu. Neboj, miminku se jednou bude chtít a vyleze. A s tím, že bys přijela do porodky zbytečně si hlavu nelámej, od toho tam přece jsou, ne! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:33

No Kristy já jsem plašan od přírody. nejvíc mě štve každý ja kse ptá jestli už, mamce se chvíli neozvu na icq a už myslí že rodíme a nedali jsme vědět atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:34

Je to asi i tím že mi dr pořád hrozil předčasným porodem a ted toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.1.10 13:38

Monano: jsi borec :palec: to teda nevím, jestli já bych si s tím poradila

Fragi: jen si stěžuj, od toho jsou přeci diskuze na emiminu :palec: kde jinde by se měl člověk vykecat

Mariee: tak to jsou teda šoky , ale aby jsi nás ještě všechny nakonec nepředběhla :lol:

šmoulinko: koukám, že máš stejný termín, no příští týden bysme se zde měli předhánět , kdo dřív porodí, protože jak tak počítám, tak já , ty , Fragi, Monana a tuším Kecka máme stejné metříky..

Kristy : a ty máš jen jeden termín ? :wink:

Luci: neboj , neplašíš sama, taky mám obavy kvůli cestě do porodky, když vidím, že jedno auto je zasypaný sněhem a naše druhý uvíznutý v ledu, tak bych :poblion: :mrgreen: , nesmím si to moc připouštět, snad mě manžel fakt nenechá rodit někde na sáňkách :mrgreen:
Jinak kdyby mně někdo před měsícem řekl, že při začátku porodních bolestí budu štěstím bez sebe, tak si asi ťukám na čelo, ale teď už jsem v takovým stadiu , že mám radost z každýho píchnutí a říkám si jestli uuuuž a ono pořád houbelec. No nic nechám to do příští neděle a pak začínám vyvolávat všemi možnými a nemožnými způsoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:40

J áse taky na ty porodní bolesti spíš těším, je to trhlé že :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353

Luci: myslím si , to co ty, kdyby mně od 26tt nehrozili předčasným porodem , tak to asi teď neřeším :nevim: u Lei jsem žádný termín nijak neprožívala :nevim: si z nás ti doktoři fakt dělají srandu, žee :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

Luci, tak to já mám stejně, taky jsem plašan a plánovač :-) . A s tím ptaním, jestli už, je to taky stejný. Naši jsou teda v pohodě, ale příbuzní a kamarádi - to je mazec. Zajímavý je, že do včerejška volali a psali a radili, co mám dělat, abych porodila (blbé rady :-? ) a dneska, když mám termín, se nikdo neozval. Jsem ráda, že mi nevolají, ale nechápu tu logiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
9.1.10 13:47

Jenže oni ví jak to prožívám a pořád se tak ptají. Hlavně já jen řeknu něco a někdo hned-to už to začíná,mně to taky tak začalo, zbytečně mě tím navnadí tak už radši nic neříkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
9.1.10 13:53

Kristy, Luci: souhlasím, je to opravdu hrozný ty nemožný otázky- jestli uuužž :roll: a jak tady psala tuším ještě Fragi, tak každej má takový duchaplný připomínky na kdy to tak máme nechat..jako že teď je kalamita, pak jdou naši na ples, v pátek má manžel hon atd..už to ani není vtipný :roll: spíš k pláči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.1.10 14:01

Přesně, přesně, už to není vtipný. Moje mamka spíš miminku říká, ať už jde ven, že se na něj těší, tak to se mi líbí. Ale takový, počkej, než tohle a tamto, tak to je hrozný. Nejsme sloni, ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí