Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj, všichni mi tu chrní, to je paráda ![]()
Dokonce jsem stihla i vyžehlit
Mariee tak to je teda skok, ale aspoň můžeš být ještě v klidu.
Monano to jsi dobrá
![]()
Berdo co manžel, jak to zvládnul?
Lucilko ono to fakt nevymyslíš, o tomhle rozhoduje mimčo ![]()
Holeny zdravím a jsem také 2 v jednom, máme dnes návštěvu a prý je vidět, jak už mi kleslo břicho ![]()
t
k mám šoky!
Ale bránila jsem se silnými argumenty, že ještě
nejsem na řadě, že ještě
musí Kecka, Monana a další ![]()
Marie to ti to řádně posunuli teda ![]()
Kosatko no však já to vím, jen mě každé dloubnutí a tvrdnutí břicha navnadí a pak zas nic
Sama jsemzvědavá kdy to bude.
ně o klesnutí břicha a otom jak budu každým dnem rodit celá rodina a okolí říká asi měsíc a pořád nic.
Jdu si uvařit maliník. štouchání nepomohl oa už to teda ani není nijak extra příjemné tak tento způsob vyhánění Lukáška asi zrušíme ![]()
mariee, neboj, i s posunutým termínem si tě necháme na ledňátkách
. Ale je hrozný, jak to celou dobu počítají a když čekáš finále, tak z toho vyleze něco jinýho… Tak hodně trpělivosti.
Lucilko, ty jsi větší nervák, než já!!! A to jsem myslela, že horší už to být nemůže
. Tak teď jsem aspoň v klidu. Neboj, miminku se jednou bude chtít a vyleze. A s tím, že bys přijela do porodky zbytečně si hlavu nelámej, od toho tam přece jsou, ne! ![]()
No Kristy já jsem plašan od přírody. nejvíc mě štve každý ja kse ptá jestli už, mamce se chvíli neozvu na icq a už myslí že rodíme a nedali jsme vědět atd.
Je to asi i tím že mi dr pořád hrozil předčasným porodem a ted toto.
Monano: jsi borec
to teda nevím, jestli já bych si s tím poradila
Fragi: jen si stěžuj, od toho jsou přeci diskuze na emiminu
kde jinde by se měl člověk vykecat
Mariee: tak to jsou teda šoky , ale aby jsi nás ještě všechny nakonec nepředběhla ![]()
šmoulinko: koukám, že máš stejný termín, no příští týden bysme se zde měli předhánět , kdo dřív porodí, protože jak tak počítám, tak já , ty , Fragi, Monana a tuším Kecka máme stejné metříky..
Kristy : a ty máš jen jeden termín ? ![]()
Luci: neboj , neplašíš sama, taky mám obavy kvůli cestě do porodky, když vidím, že jedno auto je zasypaný sněhem a naše druhý uvíznutý v ledu, tak bych
, nesmím si to moc připouštět, snad mě manžel fakt nenechá rodit někde na sáňkách ![]()
Jinak kdyby mně někdo před měsícem řekl, že při začátku porodních bolestí budu štěstím bez sebe, tak si asi ťukám na čelo, ale teď už jsem v takovým stadiu , že mám radost z každýho píchnutí a říkám si jestli uuuuž a ono pořád houbelec. No nic nechám to do příští neděle a pak začínám vyvolávat všemi možnými a nemožnými způsoby ![]()
Luci: myslím si , to co ty, kdyby mně od 26tt nehrozili předčasným porodem , tak to asi teď neřeším
u Lei jsem žádný termín nijak neprožívala
si z nás ti doktoři fakt dělají srandu, žee ![]()
Luci, tak to já mám stejně, taky jsem plašan a plánovač
. A s tím ptaním, jestli už, je to taky stejný. Naši jsou teda v pohodě, ale příbuzní a kamarádi - to je mazec. Zajímavý je, že do včerejška volali a psali a radili, co mám dělat, abych porodila (blbé rady
) a dneska, když mám termín, se nikdo neozval. Jsem ráda, že mi nevolají, ale nechápu tu logiku…
Jenže oni ví jak to prožívám a pořád se tak ptají. Hlavně já jen řeknu něco a někdo hned-to už to začíná,mně to taky tak začalo, zbytečně mě tím navnadí tak už radši nic neříkám.
Kristy, Luci: souhlasím, je to opravdu hrozný ty nemožný otázky- jestli uuužž
a jak tady psala tuším ještě Fragi, tak každej má takový duchaplný připomínky na kdy to tak máme nechat..jako že teď je kalamita, pak jdou naši na ples, v pátek má manžel hon atd..už to ani není vtipný
spíš k pláči
Přesně, přesně, už to není vtipný. Moje mamka spíš miminku říká, ať už jde ven, že se na něj těší, tak to se mi líbí. Ale takový, počkej, než tohle a tamto, tak to je hrozný. Nejsme sloni, ne…