Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
8.1.10 13:03

Tak jsem po KO, je to prý ještě lepší než minulý týden. Čekám jenom na kontrakce. S váhou jsem se zastavila na +8kg. Takže vše je ve hvězdách :mrgreen:

Berdo a je ten olivák od nějaký firmy?

Honzík trpí na takové ty zimní lišeje na tvářičkách. Zkoušeli jsme toho hodně. Zimní krémy od Weledy, od Avenu, od Bubchenu, od Altermedu. Mám tady krémů pro celou školku :lol: . A jediné co zabralo a perfektně promazalo, byla úplně ta nejjednodušší mastička z lékárny Lenienska. Stojí 100g kolem 50.-

Jinak Infadolan je taky super mastička. Používala jsem jí když se Honzík jako miminko škrábnul v obličeji. Po namazání do pár hodin byly škrábance pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.1.10 13:13

ahoj holky, dnes jsme byli na vážení, tak malá je pěkný otesánek a krásně přibírá :dance:
Kralishku velká gratulace k Agátce, však jste si užily svoje.
Pajo tvůj popis porodu je fakt paráda, a je pravda že když jsem v porodnici ležela s Filípkem, fakt jsme nesnášela když někdo líčil takové rychlovky :mrgreen:
jinak jen malý poznatek k plínkám newborn - nejvíc se osvědčily babylove z dm.Huggies mají kolem stehýnek takové pitomé gumičky, měla jsem pocit že malou to musí škrtit.I je tam měla trochu obtisklé.Jsem ráda že jsme je spotřebovali.Ani pampers nejsou špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.1.10 13:26

Ahojte kočky. Ať už nesněží :(
Zkoušela jsem něco fotit, ale nadšená nejsem, tak posílám jen jedinou, kde na sebe nejsem naštvaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.1.10 13:31

Kecko to teda nechápu proč nejsi nadšená.Vždyť máš jen bříško jinak nic 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.1.10 13:35

holky jsem debil.Zkoušim dělat metřík a úplně jsem to zapoměla.Vyšlo mi v podpisu tohle :

""http://lb4f.lilypie.com/rI0Up1.png:http://lb4f.lilypie.com/rI0Up1.png

jak to mám umazat aby z toho byl metřík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
8.1.10 13:36

nenechte se rušit, budu tu chvilku jako pako si hrát s metříkama :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.1.10 13:36

U jinejch fotek mám celulitídní fajfky, jak sloupky od betonu potáhlé pomerančem, asi neumíme fotit, nějak mě to dělalo nechutnou. Vím, že to na tédle není vidět (proto ji publikuji), ale asi jsem puntičkář a taky vlasy mě včera neposlouchaly, prostě bejt modelkou nemůže bejt každej, bo focení mě totálně vydeprimovalo :) Jsem hodně malá a když ještě vidím ty kejty… ble. Asi nějaká těhotenská nálada..ale fakt jsem na sebe nazlobená :) A ještě asi mám praskliny okolo pupku… Tak už doufám nebude malej víc bobtnat :)
Jdu si dát zmrzku a basta :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.1.10 13:40

Kecko ty jsi kočka teda, to já už vypadám-škoda mluvit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
8.1.10 13:58

Lucíku, ale prd…ti říkám, že to je jedna fotka z mnoha…až budu mít úplnou depku, pošlu ti soukromě i ty hnusné fotky, aby ti bylo líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
8.1.10 14:15

Monano je to olivový olej normal z obchodu, přikládám fotku. Já ho kupovala normálně v Tescu a jak je ve spreji, tak jsem ho ani nespotřebovávala moc. Nevím přesně kolik stál, ale myslím že okolo 100,– maximálně 150,–. Jinak myslím, že teď už něco olivového prodávají i v lékárně.

Kecko moc pěkná fotečka a moc Ti to tam sluší, jen mám dotaz jak dlouho rozčesáváš ty vlasy? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.1.10 14:27

Kecko, paráda :palec: Jsi kočka. Vlasy závidím, já jsem se vždycky dohrabala k vlasům nejvýš do půlky zad (přes těhotenství) a pak jsem na dlouhý vlasy neměla nervy a nechala se zase přistřihnout (po porodu). Takže to pořád tak nějak střídám :wink:

Kosatko, tak to je paráda, že malá přibírá :-)

Jsem měla dneska prima zábavu na dopoledne :wink: Vařila jsem knedlíky a Ondra mi z kuchyně do obýváku odnesl sáček se sušenkama. Do té chvíle by to ještě šlo, ale část sušenek rozslintal, část vysypal a zbytek rozšlapal 8-o Tak mám díky tomu aspoň uklizený obývák :mrgreen:

Jinak se asi odstěhuju někam daleko, jsem děsně ubulená, no, fakt super :roll: Se nechc vidět v šestinedělí, obzvlášť jestli mě bude chlap takhle pořád točit :cert:

U nás vytrvale sněží, ven jsem se ani nehnala, leda bych měla já a děti s sebou lopatičku a prohazovali bychom si cestu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
8.1.10 14:27

Kecko, opravdu vypadáš moc hezky :palec: a ty hezký dlouhý vlasy :potlesk: . Já bych chtěla také dlouhé, ale po té blbosti, co jsem si dala na podzim trvalou jsem je musela ostříhat na krátké mikádo a teď musím pořád zastřihávat a zastřihávat, abych ty zničený konce dostala nějak pryč :cry: . Mám je tak zničený, že když se češu, lámou se na tisíc kousků a je toho plná koupelna. Holt za blbost se platí no.
Monano, držím palce. Jen zkus čekat v klidu, to je dobrá rada viď :lol: . Jsem fakt zvědavá na sebe.
Lucilko, já se také cítím strašně ošklivá. Někdy si říkám, že obdivuji toho mého chlapa, že se na mě může vůbec dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
8.1.10 14:30

Hezký den,holeny!
Já začínám být lehce použitelná až teď - od brzkých ranních hodin mě trápí ostrá bolest v jedné kyčli, vystřeluje mi to do nohy i do zad a bohužel nějak nic nezabírá :zed::zed: jsem měla horkou koupel, ležela jsem, seděla, chodila venku, snažila se zamést sníh a nic :nevim:
Bolí to jako čert, navíc mám trochu běhavou na záchod, tak jsem celá napnutá, jstli to něco znamená…bojim bojim už to mám po čtvrtý a vždycky to skončilo max po 3 hodinách 8-o
ale teď nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
8.1.10 14:34

Já měla zamlada taky dlouhé husté vlasy-pořed ostříháním asi 94cm, jenže po léčbě hormonama mi začaly padat a od té doby chodím na krátké mikádo. jen ted před porodem si je nechávám dorůst aby šly dát do culíku, přece jen na foukání asi nebudu mít čas.
No já mám celulitidu už i na lýtkách a to jsem ji nidky neměla.Mám nateklé oko-no kočka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
8.1.10 14:34

Kecko, super fotka, moc Ti to slusi :-) Hm, to mi pripomina, ze bysme meli udelat par fotek, nez porodim..
Jinak u me zadnej posun, poslickuju, malej se zda byt trochu niz, ale jinak nic. Taky tady napadl dalsi snih, zamrzla nam tepla voda a i kdyz je to do porodnice normalne max 15 min autem, tak momentalne by nam nezbylo nic jineho nez jit asi pesky, protoze silnice jsou neprotazeny, neposypany a vsude hlasi nevyjizdet.. takze snad bude malej rozumnej a pocka si na lepsi pocasi. Ten napad s jizdou na sanich do porodnice me pobavil, sice nemama sanky, ale kdyz bude nouze, tak se manzel da zaprahnout za plastovou krabici nebo neco a jede se:)
Kosatko, supr, ze Agatka tak krasne pribira :palec:
Ja ted peru ruzne latkovy plenky, co jsem si naobjednala a tesim se, jak je vyzkousim v praxi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí