Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
7.1.10 13:05

Kralishku funguje ti to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 13:10

Lucíku: my furt nemáme hotovej děcák… neschne to a nemaj barvu v Hornbachu, až příští pátek :(, takže vše je poházené po bytě… nesmím dřív porodit. Vůbec netuším na režim s mimi a ohrádku zatím neřeším. Ty už ale víš co se s mimi dělá, viď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 13:20

No Kecko ta ks iříkám že je to dlouho co byl honzík mimi a že prcka snad ani nebudu umět pochovat. Ale snad už si něco pamatuju a půjde to líp než poprvé.Tím že máme doma rošťáka Honzíka budu muset dávat pozor aby něco lukáškovi nevědomky neudělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 13:21

Kecko tak pokojík někdo dodělá až budeš v porodce-bude muset :wink: Ikdyž ze začátku budete mít asi mimi v ložnici kvůli kojení.
Honzík nechce spinkat a to měl rušnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 13:39

To jo..prcek bude u nás..ale tím že máme tak nějak rozestavěno a kočka do toho…tak jsem tak nějak chtěla miminkovské věci mít v čistu s možností zavřít do děcáku. Byt je klasický panelák, takže vše natěsno a já doufala v jednu hotovou místnost :)
Ale zas tak mě to netrápí, jen by bylo fajn tu mít trochu útulno a lidsko :) ch chi chi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.1.10 13:46

Kecko, to se ti nedivim, ale treba to stihnes jako my, kdy s celkem klidnym svedomim, jsem mohla do porodnice… Ale ted je to teda nezazitkovy… Takze ty psikusy, co se mnou delaji jsem popsala o stranku predem. Ted zase jsem dostala jeste injekci a budu se ted snazit delat mrtveho, spaciho brouka, pokud to pres kontrakce pujde… no fakt to neni nic moc, ale zatim to jeste jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
7.1.10 13:53

Kralishku, vydrž! Na jednu stranu ti závidim, na druhou bojim bojim :-? až to přijde na mě. Ale můžu tě uklidnit, čeká nás to všechny (ty kontrakce myslím) :lol:

No a když koukám na svůj metřík, asi si mezi uklízením a vařením VÁŽNĚ dojdu zabalit tu slavnou tašku do porodnice, pořád to odkládám, nějak se bojim, že to přivolám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 14:00

kralisek: co dodat, ať to máš za sebou…fakt děs, takhle čekat a bejt sledovaná a to okolo. Už se těším až písneš, že držíš prcka v náruči a né v těle :)
Knizska: šup, balit, na co čekáš :) copak partner to za tebe udělá až začneš hekat? :lol:
Jdu se fotit holky, snad se mi nějaká fotka zdaří a třeba i nějakou zveřejním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
7.1.10 14:12

Kecko, někdy si říkám, že za tu srandu by to stálo, nechat balit jeho!
Ale až bych začala na sále vyndavat obsah tašky, humor by mě přešel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 14:16

…právě…bylo by fajn nechat chlapa samotného v něčem vykoupat… Jenže porod asi není zrovna ta správná situace… Vlastně kdy je ta správná situace? chi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 16:39

Ahoj holky, celý den jsem tady nebyla, takže ke čtení je toho moc. Než vás dočtu, sdělím vám novinky z KO :-) . Dneska mi točili monitor a dělali prohlídku i UTZ. Miminko má tři a půl kila a závěr je takový, že pokud se nerozrodím o víkendu, mám přijít v pondělí na monitor. Když nezačnu rodit ani v týdnu, ve čtvrtek se mám dostavit k vyvolání porodu. Takže nejpozději za týden bude miminko na světě!!! :srdce: Jsem z toho nějaká divoká a začínám si uvědomovat, že tady bude MOJE MIMINKO…

Tak a jdu vás dočíst, to budu mít hodinu co dělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 16:58

Kristy to je dobře že tě nenechají moc dlouho přenášet-to je vzrůšo že??
No a přidávám se ktěm co nechápou dotazy typu-ty jsi ještě celá-když mě přece vidí jak si to funím a kolíbám se tak je to snad vidět nebo ne :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.1.10 17:03

Přeji všem krásný podvečer,

Berdo, krásný dortík!!!!!! Skoro k zakousnutí :-)

Silvii, tak to jsme na tom normálně obdobně, mám zuby hrůza, ale kupodivu v těhotenství mě netrápí. No, až porodíš, tak se vyměníme! :-)

Dneska jsem byla na monitoru a nato, že MÁM DNES TERMÍN, tak klid po pěšině, nic se neděje, poslíčci mě přešly..... Tak si ten porod nechám asi až na jaro (kdyby bylo podle mimíse, tak bychom čekali do léta) :-). Maliník, lněná semínka, horké koupele, sex ani běh do schodů evidentně NEPOMÁHÁ!!!!! :zed:

Chjo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
7.1.10 17:05

Lucilko mluvíš mi z duše, za tenhle debilní dotaz bych dávala doživotí :pocitac: :pocitac: :pocitac:
A taky nechápu, že se tak ptají hlavně paní, co to samy musely zažít :nevim:
Kristy, je fajn, že už to budeš mít v dohledné době „vyřešeno“ a tohle závěrečné období nervozity a napětí skončí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.10 17:30

Kraliskhu, tak aspoň víme, jak to s tebou vypadá. Koukám, že se mimčo drží zuby nehty. Já být ním, tak se do takový zimy taky neženu :mrgreen: Ale tobě přeju, ať je brzo u tebe :-)

Kristy, tak máš aspoň nějakou jistotu :-) Ale tu tady vlastně máme každý, to, že porodíme :lol:

Mě manžel vytáčí tím, že si pořád plánuje věci na příští týden, jako bych měla být doma a normálně fungovala 8-o Mám pocit, že si myslí, že si odskočím od plotny a za chvíli budu doma :zed:
K tomu spaní miminek - kdž jsme čekali Mišku, tak se mi srašně líbila kolíbka, ale pak jsem si gratulovala, že jsme ji nepořídili, protože, když jsme viděla děti, jak lezou na postýlku, aby se podívali na miminko, tak bych pak asi Mišku hledala na zemi :roll: :cert:
Ještě jsem se dneska pustila do odmražení mražáku a vyčistím ledničku, teda, ne, že bych bez toho neporodila, ale přece jen pak an to nebudu muset chvíli ani šáhnout :wink:
Mějte se a já jdu pokračovat v práci. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí