Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, Zziny, já ten „Test, zda jste připraveni na rodičovství“ dneska hledala, ale nenašla
Jsi lepší
Je perfektní ![]()
Lucilko, přeju příjemný a úspěšný pošťouchávání
Teda, musím říct, že na nějaký vyhánění teď nemám nějak náladu. Se to ve mě taky tluče
Jeden den bych rodila, druhý den bych to stopla ![]()
Mariee, klíííd, zátka ještě neznamená, že budeš zítra rodit
A i tak je mimčo hotové
Neboj, bude v pořádku ![]()
Kraliskhu, tak my netrpělivě čekáme a fandíme, ať je to brzo a v pohodě
Už jsem taky myslela, že s tebou něco víc dělají
Taky by mě nebavilo trčet v nemocnici ![]()
Jinak mě začala plašit mamina, která mě bombarduje dotazy, jestli už něco
Ale chápu ji, má ten nejdůlěžitější úkol - zaopatřit děti, když budeme rodit ![]()
Já neprovokuji, jen jsem chtěla poslat další fotku, se nudím… tak se omlouvám… ![]()
Jinak se to tady slušně rozjiždí, co? ty porody? A Kralishku, at je to brzy a dopadne to samozřejmě dobře.
kralishku tak ať se malé chce ven co nejdříve a držím palce, ať je vše v pořádku. Taky jsem myslela, že už je malá na světě, a že máš naplánovanou vyvolávačku. Tak ať se tam o Tebe hezky starají. A kde v porodnici vlastně jsi?
Kristy zase kdyby se nikdo nezajímal, tak by Ti to taky nebylo příjemné, i když je pravda, že někdy to je až moc otravně, třeba když se toho zrovna sejde více najednou.
Berdo, jasný, já vím, že mají starost a trochu jsem i ráda, ale kdybych už měla třeba po termínu… Oni si totiž všichni usmysleli, že to bude za úplňku, tak teď jsou na větvi, že je šestého a mimi nikde ![]()
Monano myslím, že zrovna Ty si tu „zasloužilou kecalku“ zasloužíš. ![]()
iviqv tak se drž a pořádně odpočívej. ![]()
KPKristy třeba se dočkají až bude další úplněk
![]()
Alkyno, obrovske gratulace!!!! Kralishku, zdravim do porodky a preju Ti abys to mela brzy za sebou a malou u sebe!
Snazim se od rana docitat, ale jste na me moc rychle a pisete toho moc ![]()
Sylvii, moc hezka fotka, moc vam to tam slusi rodinko ![]()
Smoulinko, taky moc pekna fotka, ted fakt to nevypada na to, ze bys mela za chvilku rodit.
Koukam, ze tady se odzatkovava, poslickuje, ale to tedy neee, jede se podle seznamu, a tak je na rade tusim Kristy a pak hned ja ![]()
My dneska jeli nakoupit a zacalo snezit, coz v Irsku znamena kalamitu, nepluhujou, nesypou, navic luxusne mrzne, takze jsme vyjeli v pul jedny a vratili se v sest, z toho jsme vetsinu prosedeli v aute.. No, jeste ze jsem si to vcera natrenovala v tom kine.. Jsem teda radne bolava a uz se tesim jak si dam vanu a zalezu si do postele. Zitra me ceka rano KO, tak snad se tam nejak dostanem..
Mariee, neboj, jak rikaj holky, zatka neznamena, ze budes hned rodit, ale jen, ze se to blizi a treba tu s nami jeste par tydnu budes, no a kdyby ne, tak to miminko urcite zvladne, drzim moc palce!!!
Mausko to abys na tu KO vyrazila pomalu už teď, ne? Abys to vůbec stihla, když je tam taková kalamita. A jestli se jede podle seznamu jak píšeš, tak už si Tě tam můžou skoro rovnou i nechat… jen nevím jestli to v tom případě před Tebou ještě stihne i Kristy.
Ta má ale ještě tři dny čas.
Ivi to jsou tedy napínáky.Pěkně odpočívej, v porodce si si asi užila až až.
Berdy, taky si rikam
Sme si delali s F. dneska srandu, ze kdybych mela rodit dneska, tak to nejspis bude doma nebo v aute, do porodnice bysme to proste nestihli..
holky co mi to děláte, za takovou chvíli takových přispěvků ![]()
kalishku - držím palce v nemocnici, a že ti nedali provokačku??
alky - dodatečně gratulace k mimi..
no některé příspěvky mi uklidnili a nělteré moc ne
já vím, že může přijit porod, lidně za týdny.. al ekdyby přišel brzy, tak my bychom potřebovaoli ještě nějaký ten čas.. nemáme dodělaných a připravených pár věcí ![]()
ale tak jsem tak jsem aspon vyprané a vyžehlené věci rozdělila do igelitek na kočár, postýlku, koš, věci do porodky a tááák, kdyby přeci jen něco ![]()
chtěla jsem se zeptat, smí se do porodky i své věci. jako čepička a košilka nebo kabátek.. nechci v první fotky broučka rozesílat v eráru, tedy podle toho jaké bude…
Mariee já si myslím, že si určo můžeš vzít své věcičky pro mimi. Ani nebudou nic namítat, o to budou mít méně věcí na praní
![]()
Ale nakonec, ono je to jedno v čem budeš mít mimíska oblečeného, stejně bude čananej.
Mariee nedělala bych si starosti, neboj ono se to i doma srovná, taky nemám vše připravené a hotové, ale vždycky to nějak klapne. Jinak nevím jak to funguje tam kde máš rodit, ale tady v Podolí, rozhodně mít svoje věci na mimi můžeš, ale vždycky Ti ho dají nejdříve v „eráru“, ale mě osobně se to vždy líbilo, pak jsem si ale nechala přinést věci pro malou… teď mám taky připravenou ještě jednu tašku pro malou až se narodí, že jí budu dávat její věci. Ještě vím, že tady dávají na jedno mimi snad jen 5 plenek, tak buď i v tomto směru raději připravená. ![]()