Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak dneska jsem úplně jetá, ráno cvičení s malou, pak nákup a jeětě plavčo… asi už by to člověk neměl v tomto stavu moc přehánět.
Pajo vítej doma ![]()
Kralishkutak ať to máš brzy za sebou a hlavně, ať vše proběhne rychle a v pořádku. Ale to krvácení teda nevím, to si myslím že by měli kontrolovat. Jinak držím moc palečky.
![]()
Kecko děcák se určitě vyřeší i bez Tebe, i když chápu že chceš být u toho, ale při nejhorším bych neměla obavy. Já taky ještě nemám vše připraveno a hlavně už na ty věci ani nemám sílu.
Tak snad se to nějak zvládne… ![]()
Knizsko a Kecko já nechat zabalit mého muže, tak teda ani vůbec netuším co bych v té tašce pak našla… možná jeho věci na holení. ![]()
Kristy tak to je super, snad si to mimčo ještě rozmyslí a vyleze dříve, někdy i vyvolání trvá déle, jako třeba u Kralishka
, hlavně holky ať vše proběhne v pohodě.
Callamaiko díky za pochvalu
a neboj malej tam nezůstane pořád, pak to může přijít z minuty na minutu, tak do léta určitě čekat nebudeš. ![]()
Ze mě si zase manžel včera dělal srandu, že dnes má důležitou schůzku, tak ať ještě nerodím (jako bych to mohla ovlivnit
), tak jsem mu vysvětlila že to bych snad už poznala, tak se začal smát a jen nezapomněl dodat, že naposled poznal on že rodím a já ne, tak jen aby nás pak ráno nepřekvapilo, že v posteli neležíme jen dva, ale už tři…
srandista jeden. On si myslí, že porod je snad procházka růžovou zahradou.
Kralishku myslim na tebe a moc ti přeju ať to máš za sebou a těšíš se z miminka.
Berdo, tak já to mám podobně. Jsem u našich (manžel pracuje přes týden pryč), abych byla pod dozorem a taťka před chvílí prohlásil, že to je bezva, že si může o víkendu vyrazit autem kam chce, když budu rodit až za týden… Myslel si, že mi to naplánovali a tak to bude
. Musela jsem mu vysvětlit, že za ten týden už je nejzažší termín, že můžu kdykoli, tak mu to nešlo do hlavy. No, chlapi… ![]()
kralishku, taky na tebe myslím, zvlášť po tom, co mi dneska řekli v porodce… Možná na tom budeme stejně, ale spíš doufám, že se to rozeběhne samo. Přeju ti hodně štěstí a sil a ať máš miminko brzo u sebe ![]()
Kisty lépe bych to nenapsala než jak píšeš „No, chlapi“
ale zase by bez nich byla nuda. ![]()
Je to takové divné že člověk nemůže nicplánovat. Přítel jde v pondělí po 3 týdench do práce tak sjem zvědavá jak bude mdoam válčit, jsem pěkně zlenivěla.
Teta mi rezervovala přes známou nadstandard tak snad to klapne, prý mají velký zájem.
Ahoj holky,
tak mala Agatka je na svete. Vykoukla v 16.21 svymi 47 cm a 3210 gramy.
Takze zase takove mrne to nebylo, jak nam prorokovali. A ted uz jsme spolu spokojene na pokoji a odpocivame.
Moc gratuluji, závidím a přeji. Ať se Vám v novém roce všechno podaří!!!! ![]()
kralishku, obrovská gratulace k Agátce a jsi šikula, žes byla tolik dní statečná. Ať je vám spolu krásně, já už se taky těším…
![]()
Kralishku JUPÍ, moc jsem ti držela palečky. Gratuluji a přeji hodně štěstíčka Agátce.
Kralishku, také moooc gratuluji k Agátce
. Já odpoledne četla co se ti děje, pak jsme frčeli na nákup a než jsem stihla odepsat že držím palce, byla malá na světě
. Jsi opravdu moc statečná a to vyvolávání jsi musela mít perné.
Lucilko, tak to je fajnové, že máš zajištěný nadstandard
.
K chlapům, mě se dnes manžel ptal, jestli bychom nemohli jet s Eliškou v březnu do Itálie do Alp. Chápete to? Měsíc po porodu na hory
.
Kralishku tak to je dneska super zpráva
Moc gratuluji, a ať se Agátce na tom světě moc líbí a přeji jí hodně štěstíčka a zdravíčka. Je super, že už to máte holky za sebou a hlavně, že je vše v pořádku.
Agátku moc pozdravuj a ať hezky papá. ![]()