Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
7.1.10 17:47

Ahoj holky,

tak dneska jsem úplně jetá, ráno cvičení s malou, pak nákup a jeětě plavčo… asi už by to člověk neměl v tomto stavu moc přehánět.

Pajo vítej doma :kytka:

Kralishkutak ať to máš brzy za sebou a hlavně, ať vše proběhne rychle a v pořádku. Ale to krvácení teda nevím, to si myslím že by měli kontrolovat. Jinak držím moc palečky. :kytka: :kytka: :kytka:

Kecko děcák se určitě vyřeší i bez Tebe, i když chápu že chceš být u toho, ale při nejhorším bych neměla obavy. Já taky ještě nemám vše připraveno a hlavně už na ty věci ani nemám sílu. :-( Tak snad se to nějak zvládne… :nevim:

Knizsko a Kecko já nechat zabalit mého muže, tak teda ani vůbec netuším co bych v té tašce pak našla… možná jeho věci na holení. :lol:

Kristy tak to je super, snad si to mimčo ještě rozmyslí a vyleze dříve, někdy i vyvolání trvá déle, jako třeba u Kralishka :nevim:, hlavně holky ať vše proběhne v pohodě.

Callamaiko díky za pochvalu :-) a neboj malej tam nezůstane pořád, pak to může přijít z minuty na minutu, tak do léta určitě čekat nebudeš. :wink:

Ze mě si zase manžel včera dělal srandu, že dnes má důležitou schůzku, tak ať ještě nerodím (jako bych to mohla ovlivnit :roll: ), tak jsem mu vysvětlila že to bych snad už poznala, tak se začal smát a jen nezapomněl dodat, že naposled poznal on že rodím a já ne, tak jen aby nás pak ráno nepřekvapilo, že v posteli neležíme jen dva, ale už tři… :mrgreen: srandista jeden. On si myslí, že porod je snad procházka růžovou zahradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
7.1.10 17:59

Kralishku myslim na tebe a moc ti přeju ať to máš za sebou a těšíš se z miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 18:00

Berdo, tak já to mám podobně. Jsem u našich (manžel pracuje přes týden pryč), abych byla pod dozorem a taťka před chvílí prohlásil, že to je bezva, že si může o víkendu vyrazit autem kam chce, když budu rodit až za týden… Myslel si, že mi to naplánovali a tak to bude :-) . Musela jsem mu vysvětlit, že za ten týden už je nejzažší termín, že můžu kdykoli, tak mu to nešlo do hlavy. No, chlapi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 18:02

kralishku, taky na tebe myslím, zvlášť po tom, co mi dneska řekli v porodce… Možná na tom budeme stejně, ale spíš doufám, že se to rozeběhne samo. Přeju ti hodně štěstí a sil a ať máš miminko brzo u sebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 18:12

Kisty lépe bych to nenapsala než jak píšeš „No, chlapi“ :lol: ale zase by bez nich byla nuda. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 18:34

Je to takové divné že člověk nemůže nicplánovat. Přítel jde v pondělí po 3 týdench do práce tak sjem zvědavá jak bude mdoam válčit, jsem pěkně zlenivěla.
Teta mi rezervovala přes známou nadstandard tak snad to klapne, prý mají velký zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
7.1.10 19:11

Ahoj holky,
tak mala Agatka je na svete. Vykoukla v 16.21 svymi 47 cm a 3210 gramy.
Takze zase takove mrne to nebylo, jak nam prorokovali. A ted uz jsme spolu spokojene na pokoji a odpocivame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
7.1.10 19:14

Sláááááva, máš to za sebou! Těším se na podrobnosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
7.1.10 19:19

Moc gratuluji, závidím a přeji. Ať se Vám v novém roce všechno podaří!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
7.1.10 19:23

kralishek: véééélká gratulace a hodně štěstí do života. :huban: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
7.1.10 19:27

Kralishku gratulujem k mimišku a užíejte si to spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 19:32

kralishku, obrovská gratulace k Agátce a jsi šikula, žes byla tolik dní statečná. Ať je vám spolu krásně, já už se taky těším… :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.1.10 19:40

Kralishku JUPÍ, moc jsem ti držela palečky. Gratuluji a přeji hodně štěstíčka Agátce.

http://www.beruska8.cz/…ekne2/49.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.1.10 19:51

Kralishku, také moooc gratuluji k Agátce :kytka: :kytka: . Já odpoledne četla co se ti děje, pak jsme frčeli na nákup a než jsem stihla odepsat že držím palce, byla malá na světě :-D . Jsi opravdu moc statečná a to vyvolávání jsi musela mít perné.
Lucilko, tak to je fajnové, že máš zajištěný nadstandard :palec: .

K chlapům, mě se dnes manžel ptal, jestli bychom nemohli jet s Eliškou v březnu do Itálie do Alp. Chápete to? Měsíc po porodu na hory 8-o :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 20:01

Kralishku tak to je dneska super zpráva :-) Moc gratuluji, a ať se Agátce na tom světě moc líbí a přeji jí hodně štěstíčka a zdravíčka. Je super, že už to máte holky za sebou a hlavně, že je vše v pořádku. :kytka: :hug: :kytka: :dance: Agátku moc pozdravuj a ať hezky papá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí