Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1299
7.1.10 20:02

Kubi chápu, protože chlap nad tímto většinou moc nepřemýšlí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
7.1.10 20:19

On přemýšlí nad tím, že by chtěl lyžovat 8-o . No není to na jednu stranu šťastný člověk :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 20:22

Holky, mám dotaz. Kde je, prosím seznam, kdy která máme termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 20:26

Kristy strana 76 a na straně 198 jsou již narozená miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 20:29

Kubi on lyžovat může :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
7.1.10 20:36

Ahojky, tak jsem si říkala, že na vás zase nakouknu a ejhle, Kralishek už má miminko. To je hezká zpráva!! Běžé top tady jak po másle. Kralishku, gratuluji k Agátce, přeji vám také jako všem ostatním čerstvým maminkám hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a hlavně mlíčkoooooo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.1.10 20:39

seznam TP je na str. 76

Kralishku koukla jsem do seznámku TP a koukám, že si si Agátku prosadila. Gratuluji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 20:41

Díky za seznam TP, já tam teda nejsem, ale nevadí, aspoň mám přehled o vás… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
7.1.10 20:46

Kralishku posílám velkou gratulaci k Agátce, přeji vám hodně zdraví a štěstí :kytka: :kytka:

Kubi co se týče porodu, tak si myslím nemám na co stěžovat nebo jak to říct :nevim: Jak jsem psala, že mě v sobotu ráno z postele vyhnaly poslíčci, tak to už asi moc poslíčci nebyly :-) Jenže ani na monitoru, který mi v porodnici natáčeli 35 min. nic vidět nebylo. Odpoledne jsme měli návštěvu, bolesti byly častější, ale v klidu jsem pro ně nachystala občerstvení, zahráli jsme si Carcassonne a když asi v osm večer odešli, tak jsem se šla naložit do teplé vany s tím, že se to buď zklidní nebo „rozjede“. Měla jsem pocit, že se nestalo ani jedno, tak jsem si šla asi ve 23 hod. lehnout, ale když přišla bolest, tak to moc na ležení nebylo, takže jsem asi po půl hodině vstala a přemýšlela, co jako budu dělat. Nakonec jsem šla pomalu dobalit tašku, že asi raději zajedeme do porodnice. No a tam jsme dorazili v 0:30, to už jsem měla bolesti po cca 5 minutách, udělali mi monitor a příjem a asi v 1:30 mně odvedli na přípravu, tj. oholit, dali mi klystýr a PA, že si mě tam přijde cca za hodinku vyzvednout. Byla tam sprcha, takže jsem bolesti více méně přečkala tam a čekala, co bude dál. Nikdo neříkal, jak jsem otevřená, jak to vidí… No a v 2:15 mě vyzvedli a odvedli za manželem na porodní box, ve 2:30 mi píchli vodu (pořád jsem netušila, kdy bych asi tak mohla porodit, furt jsem žila v domění, že mám před sebou x hodin, jak všude psali), bolesti zesílily a najednou PA volala doktorku, taťku postavili za mě a řekli mi, že až přijde další kontrakce můžu tlačit 8-o no a v 2:47 byla malá na světě :-P
Když mě pak šili, tak PA povídala doktorce, takhle bys chtěla rodit, co? a když si holky v porodnici vykládaly, jak která rodila, tak jsem raději byla zticha, aby mě nevyrazily, že „trhám partu“ :oops:
Tak to je ve „zkratce“ náš porod :mrgreen:

Jdu mrknout na to naše zlatíčko, asi ji pomalu probudím, aby dostala papat. Až znovu zabere, tak se půjdu natáhnout, už se těším :wink:

Papa holky, opatrujte se a dobrou noc P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
7.1.10 20:55

Kraliskhu, moc gratuluju k Agátce :kytka: :-)

Kristy, už jsio v seznámku, když budeš chtít něco doplnit, napiš :wink: Nevšimla jsem si, že tam nejsi a ty jsi se taky nehlásila… Teda, předpokládám, že jsi Krystýna, abych tě nepřejmenovala :think:

Pajo, tak to je super popis porodu :-) , super že to šlo takhle rychle. Závidím :wink:

Holky, mě to dneska zase nějak raflo, co všechno bych ještě chtěla a potřebovala udělat, než porodím. No, uznávám, asi jsem na zabití :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.1.10 20:57

Pájo to je krásná pohádka. Fakt se to krásně čte. Já to chci taky tak.

Mě přišla před hoďkou sms, že známá porodila a to měla termín 20.1. Má chlapečka 2200g. To je hrozná nespravedlnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
7.1.10 20:58

Já jdu zítra do porodky na monitor, tak su zvědavá jak si stojím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 21:15

Pajo tak to bylo super, já to měla naposledy ještě trochu rychlejší, tak jsem zvědavá jak to bude teď. :-)
Fragi jsem na tom podobně, taky bych řekla že jsem na zabití. :roll:
Monano neboj i na Tebe přijde jednou řada, a ať Ti zítra KO dobře dopadne. :wink: Jinak myslím, že Ty jsi tady psala, že Ti nedají zbytek rodičáku, jelikož mateřskou máš větší než 7800,–… nevím jestli se to nějak změnilo, ale moje kamarádka která rodila v září, dostala i přesto zbytek rodičáku, jen trochu později protože jí to museli spočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.1.10 21:16

Fragolko, já ani donedávna nevěděla, že nějaký seznam je, ale to nevadí. Stejně to mám za pár :-) . Děkuju za připsání a za chvíli snad budu i v tabulce s miminkama… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
7.1.10 21:18

Kristy počítám, že v tabulce s miminky budeš během dvou dnů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie