Poradna duly
Jana Čurdová
Bel ale jo, platí ti celý měsíc, kdy se mimi narodilo.. alespoň myslím. samo se ale můžu plést.. „už“ je to rok
ale myslím, že mi to přišlo v plný výši i za prosinec a rodila jsem 19.12.
velká gratulace Alkyně i malé!!!!!!!!
Těhu nevolnosti - mě bylo zle od žaludku asi 3 dny před porodem
Jinak nechápu jak jsem si mohla někdy myslet že s Filípkem nestíhám.Vždyť já měla úplné leháro ![]()
Jejda to ej doják,mě to vždycky dojme když se nám tu narodí miminko ![]()
Gratulujeme ALkyně-my byli venk usánkovat ale já jen tak lehce, přítel se o vše stará a já nic nedělám a lenivým. ![]()
Taky moc gratuluju Alkyně k holčičce, hlavně ať jsou zdravé a šťastné…
Sylvii, my jsme s manželem taky krátce. Začátkem února to budou teprve dva roky. Takže taky láska nebeská
. Stihli jsme otěhotnět a vzít se, ale člověk si říká na co čekat, když potkal toho pravého. Navíc nám není patnáct, takže jsme to poznali fofrem ![]()
Kristy: my jsme s přítelem jen rok a 9měsíců, takže jsme to vzali taky dost hopem
Ale myslím si, že na tom nesejde jak dlouho jste spolu… I po xx letech se může stát cokoliv, takže to neřešíme ani jeden, i když nás za to hodně lidí odsoudilo..že se pomalu „neznáme“ a už budeme mít miminko…
Sylvi: taky si kolikrát říkám když se tu diskutuje o život, která asi zrovna rodí…hih … njn jsme ledňátka a klidnější to tu tento měsíc určitě nebude ![]()
Jojo, tak se lidi poznají za „provozu“. V tomhle věku (kolem 30) už nemá cenu se poznávat několik let, a pak stejně zjistit, že to nefunguje a před čtyřicítkou se rozejít. Podle mě se má vztah někam posunovat, jinak to nemá cenu.
My jsme měli v plánu se vzít letos na jaře, až všechno pokvete a ptáčci budou zpívat a když jsme zjistili, že čekáme mimi, tak jsme to sfoukli v červenci a bylo
. Nakonec jsem ráda, vdávat jsem se vždycky chtěla a po miminku by to asi bylo náročný. A já, člověk od přírody líný, bych to asi odkládala…
Jé, další Ledňátko a já nic nevím ![]()
Alky, velikánská gratulace, oběma přejeme hodně zdravíčka a ať tě malá nezlobí
![]()
KOsatko, přesně tak, já taky po narození dalšího dítka zjišťovala, že jsem měla vlastně fůru přebytečného času ![]()
Kubi, já ti toho chlápka na koberce klidně pošlu, ale platit budeš ty
Fakt už nemám na to, abych lezla ještě po kolenách po koberci, krom toho mám pocit, že když to vyčistím sama, není to tak z gruntu jako od toho chlápka ![]()
Sylvii, ale to víš, že se bojím porodu
Obzvlášť po lahůdce s oxytocinem u Ondry a následné kyretáži ( u posledních dvou porodů kvůli potrhané placentě). Sakra, když to tak po sobě čtu, divím se sama sobě, že jsem do toho šla ještě jednou
A taky se tak nějak víc bojím, že by se se mnou něco stalo a tak, no
Ale budu doufat, že to nějak půjde ![]()
Jinak se hlásím k párům, které spolu měly dítě relativně brzo. Znali jsme se rok a měsíc a počali jsme Věrku
a letos jsme slavili prvné „pětiletku“ od svatby ![]()
Kristy mě už humor přešel, ale naštěstí jen na úřadě. ![]()
Monano tak kafe je dost dobrý nápad, taky si jdu udělat latté. Hlavně, že hctějí mít na úřadech všechno hned, jinak dávají pokuty, ale pokud mají něco vyplatit, tak jim to trvá… je to fakt děs.
Kosatko tak to je super, že druhý porod byl paráda… snad ten můj třetí bude taky brnkačka. Jak dopadla tříletá prhlídka?
Lucilko hlavně ať je prcek v pořádku a jestli mu v bříšku líbí, tak ho tam ještě chvilku nech. Ale je pravda, že pokud Ti budou neustále přesouvat termín, tak se může Lukášek taky narodit třeba v březnu.
Jinak zavidím vyřízené úřady. ![]()
Sylvii to jsi teda to EKG zvládla docela brzo, nebylo to moc předčasný?
Jinak moc pěkná fotečka.
A máte moc pěkný vztah, tak si toho važ…
fragolo taky si myslím, že na otoky pomůže nejvíce to že porodíme.
belavue docela závidím, že se můžeš takhle v klidu vyspat, bohužel když má člověk doma už jedno dítě, tak to prostě nejde. Tak koukám, že jste na tom s Knizskou podobně. To vám holky přeju, dokud můžete tak toho pořádně využijte. ![]()
zziny to je fakt dobrý příspěvek s tím „Jak vyvolat porod“ to jsem se pobavila. ![]()
Kecko k dortu přeji dobrou chuť, i když už ho máš asi dávno slupnutej. ![]()
Alkyno moc blahopřeji k narození holčičky Lilien.
a přeji jí hodně štěstíčka a zdravíčka To je snad zatím jediná v termínu, že jo holky?
Jinak mě osobně bylo od žaludku zle už na Silvestra a stále jsem tady 2 v 1 ![]()
Příspěvek upraven 06.01.10 v 17:02
Fragi to jste to taky vzali teda dost hopem, ale musím uznat, že jste toho za tu pětiletku zvládli dost. ![]()
Ahoj mamči i stále ještě těhule,
hlasím se po delší době a nestačím koukat. Všem novým maminám moc blahopřeji a těm ostatním (i sobě) přeji hodně trpělivosti. ![]()
Mám termín zítra, ale vůbec nic nenasvědčuje tomu, že by se cosi mělo odehrát. Spíš to podle aktivity odhaduji na červen - červenec. Před Vánocemi se hrnul na svět a po Novém roce změnil názor. Ch jo!
.
Jinak co se týká nevolností, tak těch jsem si protrpěla dostatek do 6. měsíce, teď štafetu pro změnu převzal průjem.
Máte to někdo podobné? Ani se tomu nebudu snažit bránit, třeba to nakonec pomůže ![]()
Bolí někoho z Vás také kyčle, a to tak, že nemůžete ležet na bocích (tj. na jediné části těla, na které v této fázi ležet lze)? Já mám pod sebou 2 matrace, peřinu… jsem jako hroší princezna na hrášku a stejně to moc nezabírá… Mudr prohlásila, že jediným lékem je porod, na to jsem přišla také. Nějaká rada od stejně trpících
?
Otoky se naštěstí konají jen večer.
UŽ ABY BYL MIMÍS NA SVĚTĚ.....
Přeji všem krásný večer. Závidím těm, které si právě balí (a budou přijaty) do porodnice.
Callamaika
Tak jak na to tak koukám, tak teď je na řadě Kralishek a taky Mauska… teda aspoň termínově a taky Lucilka, ale ta to vidí až později, i když třeba to Luci klapne. ![]()
jeee, super další mimísek
Alkyno: veliká gratulace k miminku , ať se mu líbí na světě
Sylvi: já to tady právě o tom strachu psala, fakt se bojím, zlatá nevědomost poprvý ![]()
kosatko: takže říkáš, že je to fičák jako blázen ? no já si to ještě moc dobře nedovedu představit..ale bude to asi celkem mazec ![]()
Calamaiko: průjem je dobrý znamení,možná že už začínáš rodit ![]()
berdo: jj taky pořád koukám, kdo je na řadě, a celkem to jde i podle seznamu, že ? ![]()
nestíhám, mezitím teď odzdobujeme stromeček
Příspěvek upraven 06.01.10 v 17:01
Callamaiko já osobně měla vždycky průjem těsně před porodem, tělo se automaticky čistí.
Tak to možná i na ten zítřejší termín vypadá. ![]()
Berdo, to víš, my nekecáme a děláme
![]()
Callamaiko, s kyčlema neporadím, ale už taky sotva lezu. Nejvíc mě štve, že mě bolí i v noci, kdy bych předpokládala, že mě to aspoň trochu povolí, když nechodím ![]()
Držím pěsti, ať se mimčo umoudří co nejdřív a máš za sebou rychle porod a pak bude líp (aspoň v něčem
)