Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
11.1.10 16:30

mausko, teda jak popisuješ poměry v Irsku, mám z toho úplně husí kůži. Já jsem na tyhle věci možná až přecitlivělá, to bych nedala. Chci nadstandart a jestli mě dají jinam (dvoulůžák), tak to zvládnu, ale budu nesvá :-) . Jen tak na okraj - proč jsi vlastně v Irsku? Manžel je Ir? Jste tam za prací? Promiň, jestli jsem dotěrná, ale jen mě zajímá, co vás tam drží… Jinak s tou PA, co dochází domů je to fajn, to bych taky brala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
11.1.10 16:33

Mausko, to zase nemusí být tak špatný, když k tobě bude chodit ta PA :think: . Budeš hezky doma ve svém a k tomu budeš mít dohled.
Kdepak máme Monanu :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 16:44

No jo, Monana, že by už? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
11.1.10 16:50

Nebojte, hraju si s váma na schovku :jazyk:
Všehno čtu, jen se mi nechtělo psát. Dnes mám nějakou lachtaní nemoc. :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
11.1.10 16:55

Kristy, taky jsem si driv rikala, ze tady nikdy rodit nebudu, ale nikdy nerikej nikdy :) Manza je Cech, ale zijem tu uz dyl (skoro 6 let), takze tu jsme uz dost usazeny. Ja mam hodne dobrou praci, manza je architekt/ designer a dela na sebe a svym zpusobem nam tu vyhovuje zivotni styl, ktery mame. Ale samo to ma nevyhody, taky nam chybi rodina, kamaradi a Cechy vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 17:06

mausko, já jsem si myslela, že je Čech. Na té straně s termínama porodu máš svatební fotky a moc vám to tam sluší. Říkala jsem si, že na Ira je dost pěknej, ti Irové jsou takový škaredý zrzouni, to bych se divila. Jasně, šest let už je dlouho, to jste tam jako doma. Nevýhody jsou všude, ale těhotenství a porody v zahraničí mě fakt někdy udivujou. Myslím, že v tomhle směru jsme v Čechách tak zaopatřený, že se nám nesnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.1.10 17:19

Holky gratuluji ke KO, já měla minule CS 5, tak jsem zvědavá co mi řeknou zítra v Podolí, třeba na to má můj doktor jiný pohled než budou mít tam. :mrgreen: Jinak koukám, že jste se zasekly na CS 3, ono se to pak rozjede rychle.

Kecko jak dlouho jsi tam dneska byla? Jdu tam zítra, tak jen ať vím na co se mám přibližně připravit.

mausko popravdě řečeno mi z toho taky jde mráz po zádech, hlavně aby to proběhlo rychle, tak jak si představuješ. Ale je zase prima, že za Tebou bude chodit PA:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.10 17:27

Berdo, já když jsem chodila ještě na gyndu, tak mi za poslední tři poradny zapsal CS3 a na první kontrole v porodnici tři týdny před termínem jsem najednou měla CS1. Tak jsem na to koukala jako blázen, ale asi to stejně nic neznamená, když si každej píše, co chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
11.1.10 17:31

Ahojky, tak žádné nové miminko? My byli dnes na monitoru a vše ok. Termín máme 17., ale zapsal si nás na další kontrolu 18., tak uvidíme. Jinak já mám CS myslím 2 a dnes si k sobě zapisoval CS 1, takže tomu taky nerozumím, jak na to přišel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
11.1.10 17:44

Kristy, jojo, taky jsem si az tady uvedomila, jak je ceske zdravotnictvi vlastne super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
11.1.10 17:52

Kristy přesně tak si myslím, že s CS v porodnici dopadnu i já… proto k tomu nepřikládám žádnou váhu, každý doktor to asi vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.1.10 18:42

Berda: no monitor bez fornty, ale přes hodinu do poradny… hrůza. Hlavně brození v tom sněhu bylo žůžo :)
Pak jsem šla na krev, maj nějakej výzkum k streptokokovi…

CS jsem před 3 týdny měla 4 a teď mám 3, takže jsem to přisoudila sněhu, bo přece teď nemohu rodit :)

Návštěvní hodiny v Podolí na pokoji jsou jen hodinu na klasickém pokoji.

Kristy: já bych na zádech zvracela a břicho bolí… jsme to ale ženské zvláštní, po tom všem pudem rodit znova :)

Sylvii: snad to brzo odrodíme a bude líp..a co tě trápí?

Monana: taky dnes nemám psavou… :)

Chrrrrrrrrrrrrr

Za měsíc už budem všechny psát o miminkách, to bude hezké, zatím na příspěvky maminek neumím reagovat :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.1.10 18:44

No já jsem taky zvědavá na poradnu. ta váha mi ted ke konci jaksi rychle letí nahoru ale už se z tho nezblázním že…
Mausk oetda v tom Irsku to je něco ta porodka. My máme kamráda v Irsku už devátý rok-vždycky se už chce vrátit ale je tam tak zvyklý že pak zase jede a říká příští rok ta mskončím.Je někde u Ludericku-nebo ja kse t opíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
11.1.10 18:45

No za měsícuž moc psát nebudem-nebude tolik času :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
11.1.10 18:48

Luciku: taky váhu neřeším, to že za poslední tejden naberu hodně přece není nabrání a to uspokojení ze zákusků, jůůůůůůůůů

No občas psát budem, se furt na něco budem ptát a stěžovat si :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital