Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Ivi, já bych byla také proto jet
.
Monano, to je tedy hrůza
, fuj, snaž se na to nemyslet!
Sylvi, já mám poslední dobou takový divný pocit, že právě nechci, aby mě manžel viděl hekající, fňukající a křičící. Jsem asi divná, ale čím víc se ten porod blíží, tím mám víc obav z toho, že tam bude
. No je to normální? Všichni tam muže chtějí a jsem z toho v rozpacích.
Mě už od včera dost pobolívá v kříži, jako kdybych měla dostat menstruaci,ale vůbec nic jiného se neděje.
Kubi, já například manžela u porodu nechci. Bude v nemocnici, ale ne přímo u porodu. Jen chci, aby byl se mnou první dobu porodní, abych se sama nestresovala, ale na tlačení ho nechci…
Ještě jsem chtěla podotknout k těm jménům, že se mi líbí, jaká jsou všechna obyčejná. Žádná exotika. Nemám ráda, když dává někdo jméno podle filmový postavy a tak. Na našem lednu jsou fakt hezký ![]()
Ahoj holky,
píšu jen v rychlosti
, že jsme v pořádku. Občas mrknu a trochu i přečtu, ale všechno to nestíhám
Doufám, že jste všechny v pořádku. Koukala jsem, že máme další mimi. Napoly posílám velké gratulace a přeji hodně zdravíčka oběma.
Jinak včera jsem byla na kontrole na neurologii. Vše se vrací do normálu, takže za měsíc ještě jednou na kontrolu a pokud to bude OK, tak mě nepoženou na žádná další vyšetření jako odběry z míchy a další „lahůdky“. Ani nevíte, jak se mi ulevilo ![]()
Holky držím palečky, ať všechny kontroly, monitory a porody dopadnou dobře a narozeným miminkům ať se daří také dobře
Emička zatím vypadá na spokojené miminko, snad nám to vydrží ![]()
Opatrujte se a pěkný den Paja
Když jsem rodila Honzíka, Radek se mnou u porodu byl. Ale měla jsem to nějak naopak. V hekárně na mě nemohl ani šáhnout, bylo mě to hrozně nepříjemný. A na sále u porodu už dobrý. Hlavně mě pěkně štval, protože si tam přines na pití colu, a já byla úplně vyprahlá. Takovou chuť jsem na ní měla. ![]()
Monano, spíš se mu pomstili už teď. To je fakt síla! Jo, někdo chce být zajímavej, tak si to vybije na dětech…
Pajo, hodně zdraví a ať je Emička dloooouho spokojené miminko
!!!
Já budu mít asi u porodu ségru
. Jestli mě to teda nepřejde… Ona by to chtěla vidět a vzhledem k tomu, že už rodila, tak by mi tam možná byla i platná. Uvidíme. Každopádně manžel musí být opodál, aspoň pro pocit
Monano, tak colu mám také ráda
.
Kristy, no to máš dobrý s tím manželem, taková střední cesta
. Já mám v sobě prostě nějakej stud nebo co to je
. Tak uvidíme, kdyžtak hold odejde no.
Manžel u porodu - ani jsme to asi nepsala, ale manžel u porodu nebyl.A musim říct že mi tam vůbec nechyběl.Tak nějak nevim co by mi tam byl platný - leda že by mi držel sprchu nebo mě podpíral u wc když jsem zvracela
ale u prvního porodu byl a taky to mělo něco do sebe.Byl ale až asi 2 hodiny před koncem
Pajo to je dobře že jsi ok
Jééé, taková krásná Emička!
Ta je sladká. Já už jsem taky zvědavá, co budeme mít…
Pajo: tak to je bezva, že se všechno vrací do normy, fotka je super, jen klidně vkládejte miminek víc, aspoň mě to navnadí na to hezký ![]()
ad manžel u porodu: jak říká monana , v té první době porodní na mě nemohl ani sáhnout, to by byl asi mrtvej, zato jak už šlo do finále, tak jsem byla ráda, že tam je, protože jsem tak nějak ztrácela pojem o světě a kdyby něco, tak aspon by rozhodl za mě apod. a taky je jistý, že nám Lei nevyměnili
, ale teď sama nevím jak to bude, protože nám nějak vázne hlídání , tak nakonec aby netrčel doma s Leonkou, to bych ale nerada ![]()
monana: to je síla s kámoškou, je vidět, že neštěstí bohužel nechodí po horách, ale je mladá a silná, musí to zvládnout…
kosatko: a ty jsi tam podruhé manžela schválně nechtěla ?
Jinak je nás tu podezřele málo, doufám, že si ostatní někde nerodí
, teda až na Ivi, tak měla aspoň tu slušnost nás předem upozornit
, snad už to má kdyžtak za sebou a má miminko u sebe
…
Hoj holky.tak hlásím návrat z porodnice.Rodila jsem ve středu 6.1 ,za 5,5 hodinky byl venku.jmenuje se Patrik,měřil 52cm a vážil 3820g.pak vám sem hodím fotečku.
notka : veliká gratulace k miminku , začínám pomalu blednout závistí, já už chci takyyy
…těším se na fotky…