Poradna duly
Jana Čurdová
Já než nepsala ten svůj příspěvek pro Marii, tak vy jste už dávno reagovaly ![]()
Kubino, koukám, že jsme na tom úplně stejně. Jednak nás stejně brní ruce (mě teda stále), sex je u nás tabu už jistě dva měsíce a s oblečením si hlavu lámu taky. Moje původní věci mi určitě nebudou
a do těhu se mi nebude chtít. Jenže nakupovat novej šatník, to by stálo majlant… Doufám, že využiju ty maxi svetry, co teď nosím jako šaty, to by mohlo klapnout ![]()
Kubi já po porodu ještě chvíli měla těhu gatě a pak mi švagrová dala takové starší rifle po někom co nosila po porodu.No já si připadla jako super kočka když jsem si po dlouhé době vyrazila v normálních gatích ![]()
No a pak mi dala jedny pěkné rifle a tak jsem byla IN. Sice jsem měla 4měsíce po porodu celých 17,5kg dole ale postavu jsem měa jinou než před porodem a spoustu věcí už jsem pak nikdy neoblíkla ta ksjem postupně kupovala něco nové.
holky díky za odpovědi. právě, že nechci plašit, tak se ptám… já si právě říkala, zda to může být zátka…tak špinění neva, dobrá
no a to tvrdnutí budu dělat, že nic, páč monana říkala už žádné předběhnutí ve frontě ![]()
sylvi jj náušničky ![]()
Ahoj holky,
nejdříve velká gratulace Ivi k Rebince a Šmoulince k Pepince, ať vám holky pěkně rostou
![]()
Sice vás přes den tak trochu čtu alespoň z mobilu, ale víc jsem dneska nezvládala, pořád mi tvrdne břicho a není mi moc dobře. Mám po dnešní kontrole v Podolí stejný problém jako Marie - taky jsem si myslela, že krvácím, ale pak jsem se někde dočetla, že pokud je to tmavšího zabarvení, tak to bude asi kus hlenové zátky, horší by bylo kdyby, jak píše Fragi to bylo jasně červené a více.
Nicméně držím Marie zítra palce a dej vědět, co Ti řekli.
Jinak mi mudra dneska řekla, že čípek už nemám skoro žádný, že se otevírám a že jsem připravená porodit, ale je pravda, že člověk nikdy neví a taky můžu nakonec rodit po termínu. Ale vždyť to tady všechny znáte, že?
Monano máš tam novou fotečku Honzíka, že? Moc pěkná. ![]()
Berdo, to já jsem po prohlídce v Budějovicích (před třemi týdny) regulérně krvácela a i když mě na to doktor upozornil, byla jsem naštvaná. u žádnýho z dalších doktorů jsem to nezažila. Teď jak jezdím do Písku mě vždycky vyšetřuje někdo jiný a je to mnohem šetrnější, bez krve i špinění. Tenkrát to byl masakr fakt až do večera…
Kristy já ale vůbec nečekala, že by mě dnes něco takového potkalo, protože doktorka byla dost šetrná, dokonce bych řekla, že byla mnohem šetrnější než kdy byl můj gynekolog, proto jsem byla pak odpoledne překvapená.
A to jsi krvácela hodně a vyloženě krvácela?
No uvidíme, předbíhat taky nebudu. ![]()
Kristy, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama
. Ruce mě brní také stále, jsem si na to snad už zvykla. Z toho oblečení co nosím teď v těhu jsem už pěkně otrávená a doufám, že to rychle všechno po porodu sbalím a šoupnu na půdu. Skočím asi pak k vietnamcům a nějaký kalhoty tam pořídím
.
Lucilko, to jsi tedy shodila hodně rychle
, musela jsi být šťastná! Jsi povzbuzující příklad toho, že to jde
.
Dneska mě nějak více pobolívá v podbříšku. A já pitomá si udělám k obídku fazolovej kotlík. A teď nevim jestli to náhodou nejsou zaražený prdy. ![]()
Berdo, jo, krvácela jsem skoro jako při MS. Doktor mi vrazil do ruky vložku a povídá, dneska budete krvácet. Doma jsem si ji musela dvakrát měnit, odpoledne se to změnilo na špinění a pak už dobrý, ale po tom, jak se ve mě hrabal se ani nedivím. Bolelo to a myslela jsem si, že už snad rodím. Od tý doby nic, vyšetření už všechny šetrný a v pohodě. Asi byl divnej doktor s divnýma metodama…
Kecka na nás dneska nemá náladu nebo tady bude ráno další zprávička o narození miminka ![]()
Kristy díky
Monano po tom kotlíku by mě bolelo asi všude nejen v podbříšku ![]()
Kubino neboj s kojením jdou kila dolů celkem rychle
taky záleží kolik za těhotenství přibereš…
Jinak bych řekla, že Kecka rodí, ale nepředbíhá tak trochu?
Tak na to, že už pár týdnů nacházím na podprdě zaschlé mlezivo jsem si zvykla
, ale teď jak tady s váma klábosím, mě najednou zastudí vlhkej flíček na pyžamu… uááá
Berdo díky za pochválení fotečky.
Ale fozolky za to stály, byl fakt výbornej.
Kecka měla tp 15, takže by předběhla Kristy a Mausku. Já myslím, že dělá jen mrtvýho brouka. Já včera taky neměla náladu písmenkovat.
Ad kg po porodu: já tedy odcházela z porodnice jen s 2kg. Ale kojení mi dalo zabrat, Honza mě tak vysával, že jsem se dostala až na 42kg. A horko těžko, no přes rok jsem se snažila dostat na svojí váhu.