Poradna duly
Jana Čurdová
Tak než jsem se docajdala s dětma z procházky, tak se tady už všechno ví ![]()
Berda psala i mně, holky, prý nemáte už dneska rodit v Podolí, je plno a vypadá to, že Berda bude spát na porodním sále ![]()
Berda přijela do porodnice v 10.00 a v 11.11 byla malá na světě
Sakryš, tady to jsou fakt samý rychlovky ![]()
Berdo, moc gratulujeme a přejeme hodně zdraví a malé hodně štěstí do života
![]()
Monano, já bych v tom pořádek udělala, ale copak mě někdo poslechne
![]()
Jen jsem si venku říkala, že máte dobrýho informátora, všichni už budou mít odrodíno a já tady budu ještě strašit s pupíkem ![]()
Kubi, já ač dělám co dělám, tak prostě víc mlíka jsem ze sebe nikdy nedostala a bylo toho málo, takže jsem dokrmovala
No, co se dá dělat. Už jsem se s tím vnitřně smířila, u Věrky jsem z toho byla fakt na prášky
Aspoň, že v dnešní době existuje tolik druhů UM a ne Feminar a Sunar a ještě na příděl
Tohle mě drží nad vodou
Ale co, teřba se po páté zadaří ![]()
GRATULUJU BERDĚ K BERENIČCE
![]()
Jééé taky to tak chci mít! Přijed do porodky a za hodku to mít za sebou ![]()
Taky moc gratuluju Berdě a opět zírám, to se nám ty porody pěkně rozjely
. Včera večer mi ještě radila s příznaky porodu a ejhle, dneska je po všem. Ať jste holky brzo doma a v pořádku ![]()
Taky jsem si všimla, že máme na lednu přesilu holčiček… To jsem zvědavá, co budu mít já - už zítra ![]()
Berdy, obrovske gratulace k Berenicce, at jste brzy doma holky ![]()
Teda, zacinam zavidet, tady se rodi o sto sest a ted muj prdola se k nicemu nema
No, jeste, ze mi dneska aspon prisel balik od svagrovky se spoustou veci na prcka, tak se tim probiram a tridim a tesim, jak to malej bude nosit.
Teeeeeeeeda!!! To jsou zase věci! Ženy, nepředbíhejte!!!! Tak v Podolí je plno, jo? Tak to to dneska na mě nesmí přijít ![]()
A Kecka je tam taky registrovaná, tak snad nerodí v sanitě směr Neratovice, Mělník ![]()
Jo a došlo mi to až zpětně, ale já Berdu včera v poradně viděla, poznala jsem jí podle toho plínkovýho dortu, co nám tady dala fo fotek, držela ho v ruce a vypadala úplně v poho! A když si představím, že za 24h už měla mimi
![]()
Příspěvek upraven 13.01.10 v 14:23
Tak jsem si v tom udělala jasno a z těch co sem pravidelně chodí, tak ještě zbývá :
Kristy, Mauska, Luci, Fragi, Kecka, Monana, já, Belavue, Kubina, Knizska, Sylvii, Mariee …a to zhruba v tomto pořadí, jasný ??
![]()
…to víte, nuda je zlá
![]()
No ale teď si musím jít hrát na piráty a pak s barbínama a mě to taaaak nebaaaa, spíš bych si šla zdřímnout…
Zziny, tak to te chápu, já byla v pondělí po KO taky nějaká jetá a ideální stav by byl, že bych se svalila na gauč a dala si 20, ale ti naši pišpuntálci do mě chodili hučet snad každé 2 min. Když nepomáhalo mluvit na mě, aspoň mě vybraní jedinci píchali do očí ![]()
A jinak musím říct, že manžel hraní s dětma bere sportovně, jeho to baví, zatímco já většinou trpím, hlavně, když jsem moc unavená ![]()
Tak to chci vidět, jak se to pořadí bude dodržovat ![]()
Tý jo, já dneska myslela, že bude venku aspoň líp než včera a tam byla taková kosa
Já chci jaro ![]()
zziny, to je bezva, žes to shrnula, já už pomalu ztrácím přehled ![]()
fragol, na jaře už to budeme mít všechny za sebou a budeme jen vzpomínat na těh. … ![]()
Zziny, tak jsi to vyjmenovala asi dobře
. Já si klidně ještě počkám a pustím ostatní
.
Fragolko, aha, tak když dojde mlíčko tak prostě dojde. Pak je moc fajn, jak píšeš, že dneska se dá koupit kvalitní náhražka. Teda nevím, zda je to náhoda, ale od kohokoliv jsem slyšela, že přikrmuje nebo dává mimi UM, tak děti jsou potom strašně spokojený, klidný a hlavně dobře spinkají.
Kristy a Mausko, jak se cítíte? Vše sbaleno a připraveno, umytá hlava, oholené nohy atd.
.
Ahoj maminy a kindervajicka,
koukam, ze se tu rodi jako na bezicim pasu.
Moc vsem blahopreju, hlavne Berde. Koukam, ze to vzala hopem. Ja kdyz reknu, ze od okamziku, co mi praskla voda byla Agatka za 50 min. ven, tak mi vsichni rikaji, ze jsem si to ani nemohla „uzit“. Uzila jsem si to dost, kazdopadne preju vsem rychle porody.
Jinak se s Agatou tak nejak szivame a musim rici, ze me prekvapuje, jak rychle nam to jde. Spime, jime, prebalujeme, brecime… tedy ja zatim moc ne:).
Tak holky, tesim se na dalsi nove zpravy i Vase dojmy.
Jinak musim rici, ze jak vsichni vypraveli, ze v porodnici aspon pulku z me tehu vahy necham, tak nenechala… mam ze 20-ti nahore stale 14 kg. Holt budu doufat, ze kojeni pomuze k navratu k puvodni figure. Takze k diskuzi co na sebe - hadejte co nosim - zatim stale jen nocni kosili, zupan popr. tehu domaci veci.
Kubi, právě jsem si vyfoukala vlasy, ještě vytrhám obočí a jsem hotová. Taška už je u dveří
. Ale dneska jsem pořád tak fit, k obědu jsem napekla hromadu lívanců a ještě jsem se stačila přežrat
. No, vlastně zítra budu mít hladovku, tak dělám zásoby
.
Obdivuju vás, které už jste s miminky doma, že stíháte přispívat. Já mám pořás takovou představu, že nic jinýho, než mimi stíhat nebudu…
teda nejen že se předbíhá ale ještě samý rychlý porody a ty dlouhé čekají na náš přenašečky ![]()
Já si dala procházku abych tomu pomohla, páč to lenošení doma mi asi porod nerozjede.
Honzík jel zase na hlídání k druhé babi, oni pořád plaší že když budu muset vyrazit tak at je Honzík už na hlídání pro jistotu. Oblečky co mám nachystané na prcka už by pomalu potřebovaly znovu vyprat. Já sjem pořád nachystaná a nic,t akže počítám že až budu chlupatá a neumytá tak to přijde ![]()
Jééé, dalšíííí!! BERDOOO, gratuluju moc!!!
Tak já jsem až jedenáctá?? juj, to je ještě daleko ![]()
Tak jsem holky okoukla P&T Vibe a jdeme holt do něj..
jdu přebalovat
a pak asi pracovat.. ale jsem dost KO po těch nákupech a lítání po městě..
KPKristy taky si myslim, ze toto je vyjimka, kdy Agata spi a ja vyjimecne jeste ne.
Takze pro jistotu se ozyvam, aby bylo videt, ze ziju, tedy zijeme.
A prikladam fotecku jeste z porodnice nasi kocicky.
Nazyvame ji major Gagarin na obezne draze:)