Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
13.1.10 09:27

Já jsem si to kojení zas pochvalovala, sice byl Honzík diblík a taky papal třeba 40min ale měla jsem srovnání s kamarádkou co kojit nemohla-dala měsíčně asi 1400za HA UM co museli mít a pořád jen něco vyvařovala a chstala-no zlaté kojení. DOufám že aspon rok zase kojit budem, když se Hnozík asi ve 13,5měsících odstavil sám a nechtěl už tak jsem z tho byla smutná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 09:33

ad kojení: to já tedy doufám, že kojit opět budu. Protože Honzík byl hrozný žrout, sice to měl pravidelný cca po 3 hodinách. Ale vůbec se s tím nemazal nasosanej byl za pět minut, pak se jen blaženě odvalil :-D . Vůbec si nedovedu představit dávat UM, nehledě na to že to leze do peněz.

Luci ty už půjdeš také na vyvolávačku? Není to brzy? Však se upnuli na ten pozdější TP. Já šla na vyvolání (TP + 7 dní). Ale zase, alespoň už budeš mít mimčo v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 09:39

Holky, já taky doufám, že budu kojit. Jinou variantu si nějak nepřipouštím, dokonce nemám koupené ani lahvičky, kdyby něco. Chtěla bych kojit tak půl roku, ale chtít můžu, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 09:44

Ahoj maminy,
tak koukám, že mimičo žádný, jen ta Kecka se nám někde toulá :think:

Hi, hi, já už chystám UM (teda, aspoň na dokrm) 6 let a ještě žiju :lol: A zas taková hrůza mi to nepřijde, teda ne na čas, finančně je to krapet horší :roll: Jsem to tak nějak počítala a za těch šest let, co máme děti, se už výrobci UM celkem napakovali :lol: Ale zase, když je spokojené dítko i matka, za ty peníze to stojí :wink: S Věrkou jsem myslela, že mě trefí, že jsme odcházeli domů s příkrmem, ale u dalších dětí jsem to už nějak neřešila… 8-)
Když to jde v klídku, super, když to nejde, svět se nezboří :-)

Po dlouhé době jsem se aspoň trochu vyspala, jen mě budil chráapjící chlap :wink:
Mějte se, jdu zkouknout děti, jsou nějak podezřele potichu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 09:46

Mony oni mě p ocísaři nenechají přenášet tak proto půjdu jakoby hned.
Tak my letíme do té hudebky, dnes asi naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 09:52

přesně tak, já bych taky kojila ráda, kdybych a) mohla (zas ta moje myastenie) a b) to šlo bez problémů.. ale já nic jinýho nedělala a Barča řvala a řvala…
jo, UM leze do peněz a člověk víc řeší, ale zvykla jsem si :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.1.10 09:58

No ja kojim tak pul hodky, pred tim prebaluju a masiruju brisko a cvicim nozickama, potom odrihnout a chvili vyhanet prdiky, pak 1 az 1,5 hodiny spanku (nekdy ne, no) a nanovo. Vcetne noci. Nejak jsem si jeste nezvykla :roll: :lol: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.1.10 12:35

Uz zase Vam sem lezu, ale jen s krasnou zpravickou

TAK JSEM NA SVETE. JMENUJI SE BERENIKA A NARODILA JSEM SE 13.1.2010 V 11:11, VAZIM 2,82KG A MERIM 45CM
 BERDA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
13.1.10 12:41

Hmmm, tak to je hukot :pankac: :pankac: , koukám, že budu brzo poslední na seznamu :mrgreen: :roll:

každopádně, BERDO, velikánská gratulace k mimískovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 12:42

Teda holyk to je předbíhání já s vama nehraju 8-)
Jinak gratulujem Berdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 12:43

Hurááá Berda má Bereničku :dance: :dance: :potlesk: , přeji hodně zdravíčka a ať se jí na světě líbí :kytka:. Je to zase diblíček :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 12:47

teda já jdu kuknout na tabulku s TP, děláme s iv tom čurbes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 12:49

Teda to se Berda předběhla ale řádně, tytyty. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 12:51

Monano, ty jsi stejně super :palec: , máš starosti a přitom s dobrou náladou :mrgreen: , obdivuhodné!
Kristy, já jsem na tom opět stejně jako ty. Kojit prostě budu :wink: a žádné lahvičky také nemám nakoupené.
Fragolko, a jak ty to myslíš s tou umělou výživou? Ty jsi musela přikrmovat nebo jsi chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 13:10

Berdo, velikánská gratulace. Hodně štěstíčka a ať jste brzo doma

http://www.beruska8.cz/…kne2/104.gif

Tak to je síla, Včera v noci jsem si ještě s Berdou písmenkovala. Zase asi rychlovka :-D

Tak co to tady je s tím předbíháním.
Mamko Fragolko udělej si tady pořádek :-P :lol: :mrgreen:

A Kecka pořád nikde, tuším další mímo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí