Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3657
12.1.10 18:31

Šmoulinko - velká gratulace. To bylo s Ivi skoro stejně holky

http://www.beruska8.cz/…kne2/102.gif

Holky nepředbíhejte, já se na to vyprdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.1.10 18:33

Huráá tak Ivi a Šmoulinka mají už holčičky :dance: :dance: . Oběma moc gratuluji :kytka: :kytka: , přeji pevné zdravíčko, ať se žížalkám na světě líbí a hezky papají :srdce: :srdce: . Ty musí být roztomiloučký jak jsou malinkatý :lol: .
Jsem z toho úplně celá rozlítostnělá a dojatá :-P .
Sylvi, no já bych si asi chtěla ten kočárek po Barče nechat. Jakou jsi měla Teutonii? Čtyřkolku nebo trojkolku? My jsme chtěli tu trojkolku a v obchodě jsme se rozhodli pro čtyřkolku (vpředu menší kolečka). Tak doufám, že jsme neudělali chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
12.1.10 18:36

Monano, ty obrázky co tam vkládáš jsou moooc hezký!!!
Mausko, koukám, že bojovka pokračuje. Vypadá to, že malej něco tuší a čeká až vše pomine :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:38

Sylvii, však Phila využiješ i pro jednoho prcka, to bych doma jeden kočár navíc neskladovala. No jo, já vím, je to tvoje srdeční záležitost :-) Už nekecám a mizím ještě něco dělat :wink: Co kdyby, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 18:39

Tak gratulujeme i šmoulince :wink:
No ono prý ale po prvním císaři spousta vyvolávaček končí zase císařem-no uvidíme.
My máem doam konečně Hnozíka tak si užíváme, je to zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
12.1.10 18:39

Kubi to mám pro vás za odměnu :lol: :lol: Pro každou mám nachystaný obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.10 18:40

Monano, já už chci taky obrázek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.1.10 18:42

Jeee, Smoulinko, taky obrovske gratulace :hug: :)))
Tyjo, fakt se to tu nejak zvrhlo, ted sme na rade my, zejo Kristy! A kde je Kristy, snad taky nerodi? Teda ja se na to vyprdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
12.1.10 18:44

MIMINKAAAAAAAAAAAAAAAA!! Gratuluju moc Ivče i Šmoulince!!!! Holky, moje těhu labilita se rozjela naplno, tak tu bulim jak želv.. :-)

Kubi mám trojkolku.. líp se mi s ní manipuluje než se 4. Jsem s ní naprosto spokojená, vůbec ji nechci dát pryč.. ale nakonec ji asi fakt prodám.. je asi zbytečný to mít doma :-) vkládám fotku z nedávna..

Fragol vím, že už jsi jinde na fórech okolo PaT radila.. můžu se ještě na pár věcí optat? nechce se mi hledat :-)

1. mám kupovat pro mimi tu vloženou tašku? a do ní ještě fusak teĎ na zimu?
  2. jak se řeší doba, kdy mimi ještě nesedí, ale už se víc hýbe a chce víc koukat?
  3. když už nejni zima, v čem mimi dole? zase ta taška?
  4. doporučíš doplňky? co se hodí a tak?

Díííky :-)

jdu zpívat.. ale vůbec se mi dneska nechce.. bych se tak maximálně plácla na gauč.. ale musim.. bez sopránu toho moc nezazpívaj, že jo :-(

paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
12.1.10 18:46

Lucilko, neboj, urco to zvladnes bez vyvolavacky, uvidis.
I kdyz ja jsem ted taky trochu vystrasena, kamaradka 14 dni prenasela, v nedeli ji vzali do nemocnice na vyvolani, porodila az vcera vecer a uzila si teda svoje.. narodila se ji holcicka 4.3kg, takze peknej macik. No, ale tak snad to vsechny zvladnem i bez vyvolani a jinych radosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 18:51

Mausko to ji tedanechal idlouho trápit a takový macík to byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.1.10 18:52

ty jo, já zírám …

takže IVI a Smoulinko : obrovská gratulace k mimískům …děsně závidím, ale v dobrým :wink:

nějak z toho začínám chytat nerva, asi se půjdu podívat do Února 2010 :mrgreen: :mrgreen: , kolik nás má vlastně ještě rodit ?? jdu se se mrknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
12.1.10 18:59

jinak Luci: jestli tě to uklidní, tak taky už studuju diskuze o vyvolávačkách , ale spíše zatím o těch „přírodních“ , jen nevím co si z toho vybrat :nevim: :mrgreen:

Fragi: a kdo nám vůbec dá info o tvým miminku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.1.10 19:16

mausko, neboj, nerodím! Asi to bude fakt až v ten čtvrtek na vyvolání. Nemám absolutně žádný příznaky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
12.1.10 19:23

No já o těch přírodních vyvolávačkách čtu už dlouho.
Takže maliník piju, lněné semínko si taky sem ta mdám. ten sexík nás neba s tím břichem.To tření bradavek taky nevím, no a horko uvanu si dávám často.
Ty utrejchy co radí vaři si radši nedělám-to mám obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí