Poradna duly
Jana Čurdová
Šmoulinko - velká gratulace. To bylo s Ivi skoro stejně holky
http://www.beruska8.cz/…kne2/102.gif
Holky nepředbíhejte, já se na to vyprdnu ![]()
Huráá tak Ivi a Šmoulinka mají už holčičky
. Oběma moc gratuluji
, přeji pevné zdravíčko, ať se žížalkám na světě líbí a hezky papají
. Ty musí být roztomiloučký jak jsou malinkatý
.
Jsem z toho úplně celá rozlítostnělá a dojatá
.
Sylvi, no já bych si asi chtěla ten kočárek po Barče nechat. Jakou jsi měla Teutonii? Čtyřkolku nebo trojkolku? My jsme chtěli tu trojkolku a v obchodě jsme se rozhodli pro čtyřkolku (vpředu menší kolečka). Tak doufám, že jsme neudělali chybu.
Monano, ty obrázky co tam vkládáš jsou moooc hezký!!!
Mausko, koukám, že bojovka pokračuje. Vypadá to, že malej něco tuší a čeká až vše pomine
.
Sylvii, však Phila využiješ i pro jednoho prcka, to bych doma jeden kočár navíc neskladovala. No jo, já vím, je to tvoje srdeční záležitost
Už nekecám a mizím ještě něco dělat
Co kdyby, že? ![]()
Tak gratulujeme i šmoulince ![]()
No ono prý ale po prvním císaři spousta vyvolávaček končí zase císařem-no uvidíme.
My máem doam konečně Hnozíka tak si užíváme, je to zlatíčko.
Kubi to mám pro vás za odměnu
Pro každou mám nachystaný obrázek.
Jeee, Smoulinko, taky obrovske gratulace
![]()
Tyjo, fakt se to tu nejak zvrhlo, ted sme na rade my, zejo Kristy! A kde je Kristy, snad taky nerodi? Teda ja se na to vyprdnu ![]()
MIMINKAAAAAAAAAAAAAAAA!! Gratuluju moc Ivče i Šmoulince!!!! Holky, moje těhu labilita se rozjela naplno, tak tu bulim jak želv.. ![]()
Kubi mám trojkolku.. líp se mi s ní manipuluje než se 4. Jsem s ní naprosto spokojená, vůbec ji nechci dát pryč.. ale nakonec ji asi fakt prodám.. je asi zbytečný to mít doma
vkládám fotku z nedávna..
Fragol vím, že už jsi jinde na fórech okolo PaT radila.. můžu se ještě na pár věcí optat? nechce se mi hledat ![]()
Díííky ![]()
jdu zpívat.. ale vůbec se mi dneska nechce.. bych se tak maximálně plácla na gauč.. ale musim.. bez sopránu toho moc nezazpívaj, že jo ![]()
paaaa
Lucilko, neboj, urco to zvladnes bez vyvolavacky, uvidis.
I kdyz ja jsem ted taky trochu vystrasena, kamaradka 14 dni prenasela, v nedeli ji vzali do nemocnice na vyvolani, porodila az vcera vecer a uzila si teda svoje.. narodila se ji holcicka 4.3kg, takze peknej macik. No, ale tak snad to vsechny zvladnem i bez vyvolani a jinych radosti ![]()
Mausko to ji tedanechal idlouho trápit a takový macík to byl.
ty jo, já zírám …
takže IVI a Smoulinko : obrovská gratulace k mimískům …děsně závidím, ale v dobrým ![]()
nějak z toho začínám chytat nerva, asi se půjdu podívat do Února 2010
, kolik nás má vlastně ještě rodit ?? jdu se se mrknout…
jinak Luci: jestli tě to uklidní, tak taky už studuju diskuze o vyvolávačkách , ale spíše zatím o těch „přírodních“ , jen nevím co si z toho vybrat
![]()
Fragi: a kdo nám vůbec dá info o tvým miminku???
mausko, neboj, nerodím! Asi to bude fakt až v ten čtvrtek na vyvolání. Nemám absolutně žádný příznaky… ![]()
No já o těch přírodních vyvolávačkách čtu už dlouho.
Takže maliník piju, lněné semínko si taky sem ta mdám. ten sexík nás neba s tím břichem.To tření bradavek taky nevím, no a horko uvanu si dávám často.
Ty utrejchy co radí vaři si radši nedělám-to mám obavy.