Poradna duly
Jana Čurdová
Luci: tak s tím sexem jsem to vyhodnotila u nás tak, že je pro mě jednodušší a pohodlnější nechat si pak kdyžtak dát tu vyvolávací tabletu
![]()
Já všude slyším, že přírodní vyvolávačky jsou k ničemu a věřím tomu. Miminko prý samo určuje, kdy se porodí a zatím neznám nikoho, komu by něco „domácího“ pomohlo. Ségra například v den termínu shrabala zahradu od listí a stejně porodila až za týden… A s tím sexem je to tak, že by se prý do těla muselo dostat pět až deset dávek spermatu, aby to mělo vliv na spuštění porodu. Tak to asi nehrozí, že… Lucilko, já bych se tím radši nestresovala. Asi není dobrý být před porodem na nervy pro nic za nic, ono to přijde, neboj. Já už taky přesluhuju, jestli tě to uklidní
No přítel moc ted už ke konci nechtěl tak jsem h o přesvědčila že to použijeme jako vyvolávačku a teda nic moc zážitek, i jsme se u toho nasmáli.
Sexy už moc nejsem, sotva se otočím a tak-no už to zkoušet nebudem ![]()
Jojo jsme tu takové přesluhovačky ![]()
To ten můj dr m tak zmátl když pořád hrozil předčasným porodem tak sjem celou dobu plašila že to bude dřív a čekala kdy. už ani nevím co mám v tašce do porodky-je tam sbalená už tak dlouho ![]()
Taky jsem si myslela, že budu rodit dřív. Pamatuješ, jak jsem tady plašila s tím úplňkem na Silvestra? Docela jsem s tím počítala… No a nakonec je dvanáctýho, mám tři dny po termínu a mohla bych štípat dříví. Asi se prckovi u mě líbí a chce si to užít co nejdýl. Jsem ráda, že mi je dobře, tak to nijak zvlášť nehrotím. Ale jak tady holky hromadně rodí, tak už se taky nemůžu dočkat… ![]()
No já taky ne, taky jsem byla nažhavená kolem těch Vánoc ![]()
Já mám poslední dny hrozné větry ![]()
notko - už jsem ti přála na BC, tak ale ještě jednou.. obrovská gratulace k patričkovi
iví a šmouli - moc a moc gratuluji k holčičkám
hodně štěstí a zdraví ![]()
nejprve napíši co KO a pak dočtu…
tak tedy bude to nakonec přeci jen ledňáček. monitor ok, sice zase spalo, ale… jen mi děsilo, žekdyž spí tak to chvílemi klesá na 125, 120 tepů.. já mylsela min 130-140 musí mít i v klidu… no nevím… al emůj dr. byl odvolán na sál…
PA se začala štourat v tom co mi napsali v pátek na UZ a řekla, že tohle ne, že to nejde, takto ted posouvat termín. a začala obvolávat, konzultovat, řašit… a výsledek _ zítra další mimořádný UZ a bude se měřit a vážit a pokud nebude přibírat, tak se těhu ukončí. že prý lepší když bude přibírat na světě, než nepřibírat v pupíku…zní to logicky.. tak tedy nakonec zase ne 7.2. a ne ani 28.1., ale nakonec asi 23.1. no bych se z toho picla. jsem z toho zmatená jako Goro před tokijem..
dotaz??? ted jsem byla na záchůdku a tak trochu mi šel výtok, je ale nahnědlý, nenazvala bych to špiněním. prostě hnědý výtok.. to asi nikam nemusím, když jdu zítra v jednu k dr., ne? samo pokud se to nebude stupňovat..
No ti doktoři tě pěkně blbnou MArie. Uvidíš co ten výtok bude dělat, pokud by byl silný tak bych radši zavolala doporodky nebo tam jela. Já jsem plašan ![]()
Dávám si pomelo, jaksi mě ale píchá v jednom třísle-snad se mi bude dobře spát.
Mariee, zrovna na výtok jsem se posledně ptala doktorky. Prý když je hnědý, je to z čípku a může být zátka - není důvod plašit. Kdyby byl krvavý nebo krvácení jako při Ms, tak do porodnice. Když jdeš zítra, tak bych to neřešila…
Monano, jo, už ve čtvrtek. Budu pět dní po termínu, v Písku se dlouho nečeká. Možná chtějí mít klid na víkend
, aspoň to bude za mnou. A miminko je ok, pěkně narostlé, tak asi není důvod čekat dýl…
MAriee podle mě hnědý výtok neva.. může to taky být kus zátky
Dr. mi vždycky říká, že do porodnice pouze, pokud se fakt krvácí..
a četla jsem, že pícháš náušničky ![]()
Zziny, no, já budu přece rodit on-line, ne?
Ne, holky se mi nabídly s tel. čísly, tak dám echo jim.
Jinak s vyvoláváním porodu zkušenosti nemám, na mě zabíral „Hamilton“ - v den TP i 4. a 5. den po TP, tak v to doufám. Jinak na nějaké přírodní vyvolávání taky nevěřím, holt, když mrňousek nechce, tak se rodit nebude ![]()
Sylvii k PaT:
vložnou tašku bych nekupovala, stačí fusak ![]()
Jinak my kupovali PaT až když byl Ondrovi rok, takže už seděl v pohodě a hlavně, už bylo teplo, takže jsem nic takového neřešila…
Když se mimi víc hýbe a chce koukat? No, já třeba jezdila s Ondrou v hluboký korbě ještě v 8 měsících a stejně spával a do vložné tašky bych ho taky nenacpala ![]()
K doplňkům, které se mi osvědčily: kupovali jsme univerzální nánožník od Emitexu na trojkolku, pasuje perfektně
A pak se mi dost osvědčil letní fusak od Emitexu, tak ten bych viděla na to, používat ho na jaře a podzim, místo té vložné tašky a máš zaručeno, že se ti tam prcek vydá o hodně dýl (cca do 3 let)
Kdyby sis na něco vzpoměla, klidně se ptej ![]()
Mariee, teda ty tvoje TP už připomínají Sportku
Řekla bych, že hnědý výtok neva, nesmí být jasně červený ![]()
Držím pěsti na zítřejší KO ![]()
Mně dnes i říkal dr v poradně že by mě tam radši viděl plnánovaně na indukci ráno že přes den je tam víc lidí co můžou nastoupit na císaře a tak. Už jdu fakt hají ![]()
Monano ![]()
Marie, já bych asi nikam s tím výtokem zatím nejezdila a počkala, ale raději počkáme na ostatní holky, přeci jenom jsem ještě nerodila.
Lucilko, já o těch vyvolávačkách raději nečtu nic, abych se zbytečně nebála
. S tím sexíkem si to také nedovedu představit. U nás jak je to už dlouho tabu, tak bychom to ani nezkoušeli.
Také začínám přemýšlet, co budu nosit na sobě až porodím. Je jasný, že do svého původního oblečení se nevejdu a nosit těhu džíny s kapsou taky určitě nebudu. To mám starosti co
, ale já se tím tak nějak rozptyluji.