Poradna duly
Jana Čurdová
Ségra taky říká, že už se to blíží. To je vám ale divnej pocit…
(ani nevím, jakýho smajla použít, jak jsem zmatená…)
Ale jiný příznaky nemám
Kristy kdyby se ti podařilo porodit ve čtvrtek, to by bylo úžasný. Budu mít totiž narozky, takže by se alespoň někdo trefil. Já si asi šmudlu k narozkám nedám. ![]()
Berdo, přibrala jsem zatím 21 kg
. TP mám až 25.1., takže ještě kilčo čekám. Takže to půjde horko těžko dolů.
Monano, já bych po tomto váhovém přírůstku potřebovala tak dvojčata, aby mě pořádně vysály
. Ty jo 42 kg, to si ani nedovedu představit. Ale ty jsi asi celkově takovej diblík, teď jsi přibrala také málo.
Kristy to máš pravdu, že je to zvláštní pocit jak se to blíží. Já dneska koukala v tv na reportáž o novorozencích a jaksi jsem si pořád nedovedla představit, že takové miminko mám v bříšku
.
ahojek holky,
trošku opět nestíhám s čtením… Dneska jsem opět spala do půl třetí a zase mě bere spaní, takže dočtu aspon něco, ať vím, kolik máme mimineček…
Jinak včera jsem měla kontrolu a pořád se ani trochu neotvírám, takže malá asi čeká na svůj termín ![]()
Dneska odpoledne jsme museli koupit pračku, jelikož nám o víkendu dosloužila a prát se musí
Naštěstí v elektru byli hrozně ochotní a i když jsme přišli asi 20minut před zavíračkou, tak nám ji ještě odvezli domů, asi je zlomil můj zoufalý výraz ![]()
S váhou to mám momentálně tak, že už třetí týden nešlo nahoru ani půl kila!! Nechápu to, když jím pořád stejně…
Holky jak jste na tom s náladama? Já nejen, že jsem byla v poslední době dost protivná, ale dneska to vyvrcholilo doslova HISTERICKYM zachvatem
nevím, jestli to nebylo tím, že na mě v posledních týdnech každý kolem mě tlačil s vlezlýma otázkama, radama a dotazama, ale dneska to byl mazec… Přítel jenom poznamenal "no mamka mi říkala… " dál už se nedostal…vjel do mě čert, začala jsem histericky brečet a křičet at mi už dají všichni pokoj atd…
chudák nevěděl co má se mnou dělat… už bych asi měla porodit, jinak nevim… ![]()
jééééééé tak gratuluji IVI a SMOULINCE k holčičkám
a téměř nachlup s váhou…drobečci ![]()
Bel, nejsi v tom sama. Já jsem také pěkně nervní, fuj
. Má drahá polovička mě štve a to mi nedělá vůbec nic špatného, jsem na něj také nepříjemná
.
Bel, klíííd, bych ti o svých náladičkách a hysterických výlevech (někdy oprávněných, někdy o trochu míň
) mohla psát romány
Neboj, to se po šestinedělí srovná ![]()
Aspoň, že máte v čem prát
Přece by neodmítli těhotnou nešťastnou ženskou, né? ![]()
Holky, já se nejvíc bojím toho, že první, co bude, až dorazíme domů se Simčou, budu úplně vykolejená z toho, co tady za těch 5 dní stihne manžel s dětma vyvést
Ale třeba je podceňuju ![]()
Monano, 42 kg? To jsi byla ještě vidět? Teda, já mám ségru taky diblíka a po kojení mohla vážit tak nějak jako ty
Kdybych se o ni opřela, tak se zlomí ![]()
No nic, půjdu spát, mějte se, dobrou a rodit, prosím dle pořadníku
M.
Kristy příznaky se můžou dostavit těsně před porodem.
Monano třeba se Ti to taky povede a narodí se prcek ve čtvrtek.
Teda 42kg je fakt málo, to jsi se musela ztrácet před očima, ne?
Kubi každý to má jinak, někomu jdou ty kila dolu hned a někomu to trvá dlouho a ani nezáleží na tom kolik nakonec přibereš. Ale čím déle kojíš, tím je to lepší. ![]()
Bel neboj nervozita přejde… Já jsem taky občas na ránu, ale když si to ještě uvědomujeme tak je to ještě dobré. ![]()
holky díky za odpovědi. právě, že nechci plašit, tak se ptám… já si právě říkala, zda to může být zátka…tak špinění neva, dobrá
no a to tvrdnutí budu dělat, že nic, páč monana říkala už žádné předběhnutí ve frontě ![]()
sylvi jj náušničky ![]()
Teda holky, co to tady je jako? Zadny predbihacky!!! Jestli jste si nevsimly, tak ted je na rade Kristy a ja, jasny?! ![]()
Jinak ja od rana celim neustalym dotazum, tak coooo? Jak se citis? Uz rodis?? Je to fakt na bednu ![]()
Taky jsem zastance toho, ze dite se vylodi az bude pripravene a ja to moc neovlivnim. Pac horkou vanu si davam posledni mesic skoro denne, sklenku vina si tu a tam dam taky, sexik je kupodivu taky casto, takze asi tak. Rikam si, ze co trochu ovlivnit snad muzu, je prubeh porodu, takze piju malinik, masiruju hraz a snazim se byt pozitivni a ono to urco nejak dopadne
No, ale kdyby se malymu moc nechtelo, tak mam v zaloze reflexologii, znam jednu holcinu, co je odbornik na vyvolani porodu, kdyby to nezabralo, tak si aspon moje nozky doprejou trochu poteseni ![]()
Fragi: no právě, že je před náma ještě ta šestinedělka… ježíííííš už ať aspon březen ![]()
Kubi a Berdo: ráda si přečtu, že jsme vlastně všechny ted tak trochu na zabití ![]()
Mon: ted jsem se zaměřila na debatu o tvé předchozí váze… 42kg?? to jsi byla asi fajný chvistek co
![]()
ahoj holky,
IVI a ŠMOULINKO velká gratulace k holčičkám
![]()
jak vy to všichni děláte, že máte takové drobečky ![]()
to se musí rodit ![]()
Já přibrala 18 kilo, a zůstaly mi už jen 4.Ale ty dolů jen tak nepůjdou ![]()
Ahoj…
tak jen co si můj těhotný mozek pamatuje…
Berdo: tak i ty jsi už připravená rodit
, no to je mazec, jak to děláte holky
![]()
ad nálady v těhu: už teď jsem občas fakt vzteklá a nesnesitelná, což stopro přisuzuju porodu a blbým otázkám celého okolí .., v šestinedělí zase nastoupí totální apatie z nevyspání (jestli to bude jako poprvé). No už aby byl březen, to nám všem bude asi hej..
kila po porodu: vím, že třetí měsíc po porodu jsem byla zpět na své váze (přibrala jsem 17 kg), pokud budete kojit, tak to jde fakt rychle, ale vím, že kámošky co se nemohly rozkojit, tak doteď bojujou s kilčama
…jenže to člověk moc asi neovlivní..
Mariee: nám taky řekli jet pouze když začne porod nebo při krvácení jasně červenou krví..
Kristy , Mausko: já myslím, že u vás je to už jen čistě otázka hodin, třeba si zase dnes vystřihnete dvojitej porod jak šmoulinka s Ivigv ![]()
víc si nepamatuju…