Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2977
13.1.10 08:01

8-o no neeeeeeee přibyla 2 miminka 8-o
Velké gratulace!

Závidím těm, co už nepřibírají (já mám +15 a stoupá to, protože už pohybu moc nedám a z posedávání a polehávání se asi nezhubne) a nejsou na zabití se svými náladami - mně je zase furt do breku :lol:

Když vás čtu, tak asi hned neporodím, protože čípek sice nemám, ale podle MUDr se neotvírám - zatím!

Dál posílám podporu těm, co je vylodění prcka brzo čeká (Kristy) a pevné nervy těm, co jsou napnutí jako já :palec:

Jo a na monitoru mě včera ujistili, že se mimi dřív nebo pozdějc narodit musí (kdybyste to třeba nevěděli) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 08:30

Brýtro, holky :-)

tak já mám dnes velkolepé plány - uklidit, odnosit nějaké krabice do sklepa, zajet si do obchodu pro objednané Officy, abych mohla dodělat tu pitomou práci (Barunka mě určitě jako hodné dítě nechá pracovat :-))a zajet se podívat na Phila Vibe (včera jsme viděli SP)..jsem z toho kočárku pořád děsně nervózní… achich ouvej..

Já se zatím s náladama držím, jen občas bulím, ale já jsem i bez těhu docela labílek.. pláču občas i u reklam :-) no a u zpráv o nových mimčech dycky :-)
Ad šestinedělí: minule jsem teda byla úplně v pohodě. Děsně jsem se bála, protože na začátku těhu si se mnou manža zažil peklo (depky a nechtěla jsem ho), takže šestinedělí bylo postrach.. no a nakonec NIC :-) jen trocha nevyspání :-)
Ale teĎ honem dělat snídani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 08:33

Ahoj tak já měla dnes špatnou noc, břicho blo tvrdé snad celou noc v kuse. V kyčlích mi lupe při každém otočení.
No a kila mi taky stoupají rychle, měla jsem pořád docela málo navrch a poseldní měsíc to stoupá a stoupá ikdyž by prý nemělo ale už na t oprdím.
Honzík se ám vrátil od babi nachlazený tak ho musím změřit a uvidíme co se vyklube. A to má jet dnes k našim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 08:38

Dobré ráno maminky :mavam:

K mojí dachau váze: byla jsem hodně hubená. Nejhorší bylo, že se my ztratily prsa. Ale zdárně jsem se dohrabala na svých 50kg. A to víte, že nejhorší bylo oklolí. To bylo narážek tipu: tak se pořádně najez, no jo anorektička atd. To jsem myslela, že těm lidem jednu ubalim.

k náladě: musím říci, že i když si prožívám zatím citově asi nejkrušnější období. Moje nálada je stejně pozitivní a celkově mám náladu výbornou.

Kecko, kde tě mám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
13.1.10 08:46

Tak tak, kde je Kecka? Jestlipak už nerodí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 08:47

Monano jsi fakt obdivuhodná! :-) a hubená :-)
Jé, kdyby mě půlku uřízli, zbyla by ještě jedna celá MOnana :-)

Luci drž se!! :-( moje noci taky nic moc.. občas už bych prcka fakt vyhnala násilím, kdyby to šlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.1.10 08:53

Jeee, dalsi miminka, velika gratulace prckum i maminkam :kytka: A koukam, ze obe holcicky jsou stejny skritci jako nase Zuzanka, teda pred 3 tydny, ted uz je nas o kilo vic :lol:
K sestinedeli - ja jsem totalne KO z nevyspani a tim padem tezce podrazdena, jo a kojeni mi momentalne prijde jako nejblbejsi vec na svete, jak se clovek nevyspi, je okousavanej, nemuze nic moc jist, bo po vsem nas poklad buli na prdanky… No treba ten pocit prejde :roll:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 08:54

Sylvii ty jseš prdlouš :lol: já byla vždycky tintítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 08:58

Aliku to tě brzo přejde a i na ten upravený jídelníček si zvykneš. Mně nejvíc chybělo čerstvé pečivo-tak jsem si vždycky aspon čichla :oops: :-P Ale věř že to kojení je super, je to vždycky nachystané, má to srpávnou teplotu, nic nemusíš sterilizovat a je to zadarmo-na rozdíl od drahého UM. Já doufám že tentokrát se nám taky bdue dařit dlouho kojit.Tak vytrvej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 09:00

Jo a k té váze-já měla pořád tak 49-50kg.Kolem rozvodu jsem zhubla na 47-to jsem ale vypadala a pak najendou s jirkou-přítelem jsem byla nějak ta kspokojená a během roku přibrala 9kg na 56kg. To už mi připadlo moc tak jsem se ustálila na 53,5kg-pak těhu s honzíkem +17,5kg a vše jsem shodila a poskončení kojení jsem začala nabírat, tak jsem začala trochu cvičit a dosáhla jsem 56 no a ted zase těhu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 09:06

Dobré ráno, holky. Tak jsem tady stále v jednom kuse, takže to asi jistí ten zítřek. Začínám být lehce nervózní, že už se to fakt neodkladně blíží. Pocity mám jako na houpačce, těšení a zároveň strach… Dneska se mnou asi bude zábava :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 09:08

Tý jo Kristy to je napínavé. A ty už zítra nastupuješš na vyvolávačku a udělají ti ji rovnou zítra nebo až v pátek??Nebo nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.1.10 09:17

Luci, to nevím. Řekli mi, že když neporodím do té doby, mám přijít ve čtvrtek mezi osmou a desátou na příjem k vyvolání porodu. Snad to půjde hned, nerada bych se válela v nemocnici na prázdno. Ale je možný, že mě chtějí mít pod kontrolou a budou ještě čekat. Fakt netuším. Spíš si ale myslím, že to udělají hned, aby měli na víkend klídek :-) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 09:21

No já tak mám přijít Kristy v pondělí dkyž neporodím. Takže taky nevím ejstli m ihned v pondělí udělají vyvolávačku-zatím mám přijít totiž bez tašky-ale oni ví že bydlíme vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
13.1.10 09:23

hihi.. váhu pod 60 jsem měla naposledy někdy v 7. třídě :-) ideální by pro mě bylo těch 65 :-) diblík nejsem..

ad kojení: teda mně to super nepřipadalo.. docela jsme si užili.. ale já stejně nesmím kojit dýl jak pár týdnů.. nicméně pokud by malá vyváděla stejně jako Barča (kojení cca 45 minut, pak 15 pauza, řev, kojení a tak furt dokola dva měsíce.. ble.. za žádnou cenu jsem to ale nechtěla vzdát.. dneska bych to už řešila jinak..pro oboustrannou spokojenost.. to byl pak rozdíl, když jsem nasadila UM.. spokojená Barunka papající po 3 hodinách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí