Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
13.1.10 19:32

No je to rychlost. Každý mi říká že za 14dní budu mluvit jinak a vzpomínat ráda na to jak jsem si ted lenošila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 19:38

Kecko, velká gratulace k chlapečkovi :kytka: :kytka: :andel: ! Přeji Ti rychlé a bezproblémové zotavování :hug: .
Fragolko, dokážeš si představit, kolik bys toho sladkého musela sníst abys mě s kilama dohnala když mám 21 navíc :mrgreen: :oops: :?: Jen si hezky dej :-P .
Mausko, tak si to co máš sbalit piš alespoň na papír, ať pak něco nezapomeneš :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 19:39

hih chvilku to tady nesleduju a už je další miminečko :-))
Kecko mooooooocky gratuluju k Filípkovi :dance: :dance: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 19:40

Lucilko no já si to myslím také, jsou to na pár let poslední hodiny klidu :lol: . Zeptám se ještě na vlasy, ty máš krátkou ofinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 19:56

No c ose týká vlasů-mívám takové kratší mikádo a krátkou ofinu-jenže ted to mám takové přerostlé abych s tím neměla moc práce a stáhla to když ta kdo culíku.
Ale ted si říkám když se pořád nic nechystá jestl isi neudělat radost aspon tím ostříháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 19:59

Luci: já bych šla tak ráda ke kadeřnici, ale obávám se, že bych tam neuseděla :-) Mám totiž teď svůj oblíbený sed, kdy se cítím pohodlně a to by tam asi nešlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10388
13.1.10 19:59

Lucilko, koukala jsem na tu tvojí fotku, ta ofinka je moc hezká a velmi ti sluší. Já mám ofinu tak po bradu, ale strašně zničenou s roztřepenými konečky, tak přemýšlím, zda si jí nenechám zítra od kadeřnice ustříhnout. Krátkou ofinu jsem měla ale naposledy tak v 10 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 20:00

mám už totiž paráádní odrůst,za celé těhotenství jsem u kadeřnice nebyla :oops: prvně bylo u mě totiž blití a pak omdlívání :roll: , tak se těším na příští měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 20:04

Já mám holky kamarádk ua ta mě chodí krášlit domů, tak přemýšlím že jí zavolám abych vypadala trochu jako člověk. Já nosila celý život dlouhé vlasy i ofinu. Krátkou ofinku jsem měla tak ve 2. třídě ZŠ. No a ta kamarádka mi zkouší pokaždé něco jiného, já se divím že na stará kolena začínám experimentovat s účesy ale jsem spokojená. Tak přemýšlím že ji zavolám když jsem sama doma jestli by nepřišla. Barvení už ale nechám být, stačí ostříhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
13.1.10 20:07

jooo tak to je potom jiná :wink: kdyby tak někdo, kdo tomu rozumí došel až ke mě, tak to bych se určitě nechala zkrášlit :-)
Mám už za sebou pár rodinných pokusů na mých vlasech a už bych si na ně nikdy nenechala šáhnout od nikoho jiného než od kadeřnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 20:09

ona je vyučená kadeřnice a chodí takhle i po lidech. Jsem za ni ráda protože si můžu říct co a jak chci a za stříhání a foukání dám 100Kč a když chci barvu a melír a ostříhat tak kolem 250-300Kč. proto když se to nevydaří podle mých představ nemusí mě to za ty peníze tak mrzet-ono to doroste a příště zkoušíme něco jiného zase. Co mi pečuje o vlasy ona zkusila jsem jít asi 2× ke kadeřnici-za 3× takovou pálku jsem měla vlasy a účes o dost horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
13.1.10 20:11

Kristy až tě tu uvidíme příště, budeš mít miminko už u sebe. Přeji ti rychlý bezbolestný porod a budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 20:18

Holyk vy hste mě tak vyhecovaly-takže zítra kolem druhé přijde ta kamarádka a trochu mě zkulturní. Já se jaksi zanedbávala a když už jsem ta přenašečka tak at aspon vypadám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
13.1.10 20:19

kristy jestli už tě dnes neuvidím tak budu držet pěsti a brzy dej vědět co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.1.10 20:20

Zziny, nikam se nestěhuj, ještě máš 18 dní :wink:

Mně se včerá ptala sousedka, kdy to bude, dneska se mě ptal soused a říkal, že od vnuka bude mít pravnučku v únoru, tak už jsem jen suše poznamenala, že my možná taky budeme mít mimčo v únoru :mrgreen:

Jo, před chvílí psala Kecka, tak Filípek se narodil v 9.40 hod. Byl hypoxický a Kecka i přes kontrakce zavřená, tak proto ten císař. Samo je bolavá, ale Filípek je krásnej. Mám vás pozdravovat a ať se všem daří.

Kristy, držím pěsti, ať to jde zítra rychle a ať máš miminko co nejdřív u sebe :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí