Poradna duly
Jana Čurdová
No je to rychlost. Každý mi říká že za 14dní budu mluvit jinak a vzpomínat ráda na to jak jsem si ted lenošila ![]()
Kecko, velká gratulace k chlapečkovi
! Přeji Ti rychlé a bezproblémové zotavování
.
Fragolko, dokážeš si představit, kolik bys toho sladkého musela sníst abys mě s kilama dohnala když mám 21 navíc
Jen si hezky dej
.
Mausko, tak si to co máš sbalit piš alespoň na papír, ať pak něco nezapomeneš
.
hih chvilku to tady nesleduju a už je další miminečko ![]()
Kecko mooooooocky gratuluju k Filípkovi
![]()
Lucilko no já si to myslím také, jsou to na pár let poslední hodiny klidu
. Zeptám se ještě na vlasy, ty máš krátkou ofinu?
No c ose týká vlasů-mívám takové kratší mikádo a krátkou ofinu-jenže ted to mám takové přerostlé abych s tím neměla moc práce a stáhla to když ta kdo culíku.
Ale ted si říkám když se pořád nic nechystá jestl isi neudělat radost aspon tím ostříháním.
Luci: já bych šla tak ráda ke kadeřnici, ale obávám se, že bych tam neuseděla
Mám totiž teď svůj oblíbený sed, kdy se cítím pohodlně a to by tam asi nešlo ![]()
Lucilko, koukala jsem na tu tvojí fotku, ta ofinka je moc hezká a velmi ti sluší. Já mám ofinu tak po bradu, ale strašně zničenou s roztřepenými konečky, tak přemýšlím, zda si jí nenechám zítra od kadeřnice ustříhnout. Krátkou ofinu jsem měla ale naposledy tak v 10 letech.
mám už totiž paráádní odrůst,za celé těhotenství jsem u kadeřnice nebyla
prvně bylo u mě totiž blití a pak omdlívání
, tak se těším na příští měsíc ![]()
Já mám holky kamarádk ua ta mě chodí krášlit domů, tak přemýšlím že jí zavolám abych vypadala trochu jako člověk. Já nosila celý život dlouhé vlasy i ofinu. Krátkou ofinku jsem měla tak ve 2. třídě ZŠ. No a ta kamarádka mi zkouší pokaždé něco jiného, já se divím že na stará kolena začínám experimentovat s účesy ale jsem spokojená. Tak přemýšlím že ji zavolám když jsem sama doma jestli by nepřišla. Barvení už ale nechám být, stačí ostříhat.
jooo tak to je potom jiná
kdyby tak někdo, kdo tomu rozumí došel až ke mě, tak to bych se určitě nechala zkrášlit ![]()
Mám už za sebou pár rodinných pokusů na mých vlasech a už bych si na ně nikdy nenechala šáhnout od nikoho jiného než od kadeřnice ![]()
ona je vyučená kadeřnice a chodí takhle i po lidech. Jsem za ni ráda protože si můžu říct co a jak chci a za stříhání a foukání dám 100Kč a když chci barvu a melír a ostříhat tak kolem 250-300Kč. proto když se to nevydaří podle mých představ nemusí mě to za ty peníze tak mrzet-ono to doroste a příště zkoušíme něco jiného zase. Co mi pečuje o vlasy ona zkusila jsem jít asi 2× ke kadeřnici-za 3× takovou pálku jsem měla vlasy a účes o dost horší.
Kristy až tě tu uvidíme příště, budeš mít miminko už u sebe. Přeji ti rychlý bezbolestný porod a budu držet palečky.
Holyk vy hste mě tak vyhecovaly-takže zítra kolem druhé přijde ta kamarádka a trochu mě zkulturní. Já se jaksi zanedbávala a když už jsem ta přenašečka tak at aspon vypadám ![]()
kristy jestli už tě dnes neuvidím tak budu držet pěsti a brzy dej vědět co a jak ![]()
Zziny, nikam se nestěhuj, ještě máš 18 dní ![]()
Mně se včerá ptala sousedka, kdy to bude, dneska se mě ptal soused a říkal, že od vnuka bude mít pravnučku v únoru, tak už jsem jen suše poznamenala, že my možná taky budeme mít mimčo v únoru ![]()
Jo, před chvílí psala Kecka, tak Filípek se narodil v 9.40 hod. Byl hypoxický a Kecka i přes kontrakce zavřená, tak proto ten císař. Samo je bolavá, ale Filípek je krásnej. Mám vás pozdravovat a ať se všem daří.
Kristy, držím pěsti, ať to jde zítra rychle a ať máš miminko co nejdřív u sebe
![]()