Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9216
15.1.10 07:55

ahoj, tak já myslela kolik toho zas budu dočítat a ono nic :roll: že by všichni rodili?
My včera na kontrole dobrý, Verunka přibírá.
Jen nám nějak v noci začal kašlat Filípek, tak snad nás nenakazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 07:58

Hezké ranko,

tak doufám, že se držíte seznamu a zatím jste všechny kromě Kristy a možná mousky 2 v 1 :-D

já mám nějakou přispěvovatelskou krizi, sice jsem vás celý den šmírovala, ale jsme nějak KO…

Koukám, že se tady začaly rozmáhat nemoce , taky to mohlo ještě tři týdny počkat, že…
ad zázvor: někde jsem četla, že pomáhá i k vyvolání porodu, no ale myslím, že to je chuťově je to děs :-)

musím teď utíkat za L… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 08:36

Dobré ranko
Koukám, že žádné miminko nepřibilo. Honzíka už jsem odvedla do školky. Ve školce je úplný mrtvo, je jich ve třídě jen sedm. Páč všichni jsou nemocní. Takže čekám taky pohromu :mrgreen:

Za hodinku jedu do porodky na monitor a prohlídku. Tak jsem zvědavá co mi zase řeknou. Už to slyším. Ŕeknou mi : vy jste připravená rodit klidně dnes ale miminko vám to bojkotuje. Prostě bez kontrakcí asi jen tak neporodím.

K zázvorovému čaji. Tén mi teda vůbec nechutná. Zkoušela jsem ho když jsem měla těhu nevolnosti a teda fuj, fuj. A ještě k tomu nezabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 08:41

Monana : jen aby ti neřekli "paní, vždy´t vy rodíte " :mrgreen: ; tak hodně zdaru na kontrole, já jdu zase v pondělí - už prý naposled, pak rovnou domluva na vyvolání … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 08:49

Ahoj holky, tak já moc nespala-pobolívalo mě břicho a já pořád čekala co se z tho vyklube a ono nic.
Jenže mě přes noc začalo bolet v krku-to je pech jako hrom-já jsem nebyla tak rok nemocná a ted toto :roll:
Teplotu nemám ale krk v jednom ohni-to se nám ten konec těhu ale komplikuje že?
MYslím na Kristx jestli už má mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 09:35

Luci: tak honem nasaď nějakou brutální léčbu, já včera do sebe taky natlačila co se dalo, ale Leonka je stejně nějaká na rozsypání :nevim:
A jinak tobě už řekli, kdy ti budou vyvolávat , když nic ? Dneska máš teprve ten první termín, že ?
Taky se těším co Kristy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 09:38

Bel, tož to jsme mohlyv noci pokecat :wink:

Zziny, já se seznamu budu držet zuby nehty, ba bych se ani nebránila tomu, kdyby mě někdo předběhl (jako, že takových už tady bylo, že? :mrgreen: ) Jestli nechám doma chlapa se 4 dětma a z toho jedním na ATB, tak to bude průšvih :roll: Ale Ondra vypadá dneska ráno o dost líp, teda, večer měl 39,7 a to už jsem začínala lézt po zdi a modlila se, ať už uplyne těch 6 hod, kdy bude čas na další čípek 8-o Tak jsem ráda, že ma ta ATB nasazena včas :-)

Já jdu na KO taky v pondělí :wink: Těžce doufám, že vydržím, včera večer už teda nic moc… Ono pobíhat skoro celý den s 13 kilovým broučkem taky není nic moc :think:

Monano, hodně štěstí na KO :-)

Mějte se a držte se, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 09:38

ZZiny ty metříky nejso upřesné-já měla první termín 12.1. (podle MS) a druhý mám 18.-19.1. podle UTZ. V pondělí jdu na prohlídku a rozhodnou jestli jsem zralá na vyvolání neb oco se mnou budou dělat.kvůli jizvě mě prý nenechají přenášet ale zároven mi nevyvolají porod pokud nebudu aspon trochu tam dole připravená.
No nevím ejslti do toho krku použít Tantum verde-to pomáha vždy a myslím že mimču už by to nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 09:42

Lucil, Tantum verde bych si lupla, je to super věc a zabírá :palec: Tak ať jsi brzo OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 09:43

Fragi: tak jsem si právě říkala, jak u vás vypadá marodka, ještě že jste to podchytili včas… No prosímtě nestraš, takže ty už to taky vidíš na hooodně brzký porod ?
Kristy evidentně ještě nepsala , trápí ji tam nějak dlouho :roll:

Luci: aha, tak to máme tak nastejno, i když já císaře neměla, ale řekli mi v pondělí na KO, a podle připravenosti porodních cest vyvolávačka, co se dá dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 09:45

No uvidíme co s námi provedou zziny.Já už v noci byla ráda že je to ono, pobolívala mě záda a torchu břicho a zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 09:48

fragi- ty musíš čekat 6 hodin na další čípek. U nás mudra řeší při takto vysokých teplotách následovně. Mám čípky paralen, sirup panadol baby, sirup nurofen a prášky paralen 125. A střídám to po třech hodinách. V paralenech a panadolu je paracetamol a nurofenu je ibuprofen. Takže se to může kombinovat. Tenkrát nám to poradili i v nemocnici.
na váhu dítěte 12kg by neměl přesáhnout denní dávku:
paracetamol 600mg/den
ibuprofen 240mg/den

až se vrátím, když tak ti to napíšu rozepsané. Mám to po 3 i po 4 hodinách. Prášek jsem mu vždy rozdobila a hodila do jogurtu, nebo s lipem rovnou do tlamičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 09:50

Zziny, nééé, jen mi včera večer už fakt nebylo nic moc, no :wink: Kdyby teď, tak rodím doma :-)
V zádech mě bolí jak sviňa, podbřišek taky, ale když ti napíšu, že mě to takhle pobolívá skoro od půlky těhotenství, tak ti to bude jasný :lol: Zase se zbytečně plaším :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 09:52

Monano, dík, já vím, že to maminy takhle střídají, jenže já jsem vděčná za čípek, bo jsem do miláčka večer nacpala 1/2 Diazepamu, to ještě dal, pak se trochu napil a letělo to všechno :poblion: A Ondra mi ty slavný sirupy prostě nedá :nevim: Ani do tlamičky, ani v jídle (na to je vyloženě háklivej) :nevim: I ta ATB jsou o hrubým násilí :-? Teď je bez teploty, snad to bude takhle dál i pokračovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 10:00

Fragi: no když to tak čtu, tak nevím nevím :nevim: :lol: , kdo ví jestli nebudeš mít zítra Simonku u sebe…

Monana : dobrej tip s těma lékama, to si musím opsat

Luci: já z toho moc radost nemám, když si představím tu tabletku a ten oxytocin :roll: , posledně jsem vyfásla taky oboje a byl to mazec… teda vlastně ani nevím, jestli bez toho oxytocinu to třeba bolí míň… to je částečně i otázka na Fragi, protože jestli si to dobře pamatuju, tak u jednoho porodu oxytocin měla..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí