Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
15.1.10 15:35

teda holky tady se to rozjíždí. my pojedem asi o víkendu k našim, třeba se lukáškovi ven nechce když bydlíme vedle nemocnice a chce jet z větší dálky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 15:36

Jé kosatko to máte divný den, n oa s těma kilama to máš rychlé. To já s Hnozíkem z porodnice přišla s hodně kilama ale pak to šlo kojením rychle dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 15:42

Kosatko, my měli dneska k obědu pizzu 8-) Dneska jsem na víc neměla… Jednou za čas se to nezblázní, krom toho byly děti nadšený…
My měli manévry včera, Ondra ohodil co se dalo (křeslo, koberec, podlahu a mě). Ani nevíš, jak ti rozumím. Vydrž :-)

Kubi, jakmile si pomyslím, že se něco děje, tak se zaručeně nic dít nebude :roll: Já fakt nevím, ráda bych vydržela aspoň do pondělí :wink: Pořád tvrdím, že se něco chystá, ale chlap už je vůči tomu úplně imunní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
15.1.10 15:43

ahoj holky :-) nemám dočteno, ale musím nejdřív nakrmit Barču :-) přišel kočárek, tak sestavuju a málem jsem na chudinku zapomněla.. tak za chvilku napíšu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 15:44

Fragi: dám ruku do ohně za to, že rodíš 8-) takže průběžně hlásit stav, dokud to půjde, ju :pankac: :mrgreen: , ty nakonec předběhneš ještě tu Kristy…

kosatko: ty se máš , už jen 4 kilča

Luci: no je to možný, že se mimčo chce ještě před porodem trochu povozit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 15:45

Kubi, Silvii, aspon že vy dvě držíte ještě vcelku, snad tu fakt nějaké těhule zbydou… teď byl dva dny klídek, tak zítra to tipuju na tři mimoška minimálně.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.1.10 17:01

Fragol, i ty??? Mas prisny zakaz predbihat, jasny :wink:
Moni, opozdene vse nejlepsi k narozeninam :kytka:
Ja tu od rana uklizim, prestavuju nabytek, ted jsme se vratili z prochazky a porad mam nejak moc energie a citim se az moc dobre :nevim: Chjo, nejen, ze vypadam jak vorvan, ja snad budu taky tak dlouho tehotna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 17:19

Mausko, neboj, i když jako pětinásobná těhule už bych mohla mít jistou omluvu, kdybych předbíhala, ne? :mrgreen:
Kdepak, to hned tak nebude… Chlap mi vyvěštil, že ještě do pondělka vydržím a pak se prý uvidí :wink: To jsou aspoň fundované názory :-D
Jo, takhle nějak mi bylo při Věrce, v sobotu jsem měla TP a narodila se v úterý. Tak jsem zvědavá, kdo tady z toho zbytku porodí nejdřív :wink: Že by ticho před bouří? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 17:30

no a já pořád věřila žekdyž nečekám prvn ídítě bude to dřív. Noa vidíte.
Fragi to ty bys musela mít tuplem dřív že??
Asi na to nesmíem myslet ale je pravda že při každém dloubnutí ve mě svitne naděje že už-nejvíc večer a v noci když lehnu vnímám každé píchnutí.
Každý se mi směje že prej kontrakce na tuty poznám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 17:36

Fragi: to už neokecáš :mrgreen: , já si prostě myslím, že máš zítra Simonku u sebe :wink:

Mausko, Luci, já na to totiž přišla, těm klůkům se vůbec nechce na svět :nevim:

Jinak je mi jakási zima, to bude chřipka jak vyšitá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 17:38

Mně je taky pořád zima, já už chci hlavně rodit kvůli těm lidem kolem-aby se mě pořád tak neptali.
Mě pálí oči a mám tupou hlavu ale teplotu naštěstí ne ta ksnad se to nerozjede víc. večer si dám ještě ejdnou Tantum a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 18:03

Lucil, já už si toho myslela :roll: a ono furt nic. Nejvíc mě na tom štve to, že se člověk prvně klepe, že porodí předčasně a pak toto. No a u tebe a Zziny to platí dvojnásob, mě aspoň do nějakého klidového režimu nikdo nenutil, to už bych vraždila :mrgreen:

Tak a teď to hlavní, psala Kristy. Všechni zdraví. Stále čeká na vyvolání, je možné, že porodí až v pondělí :-( Miminku se asi nechce a je tam krutá nuda.

Už jsem myslela, že to má za sebou a ono nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 18:08

Chudák Kristy, to dělají hrozný průtahy s těma vyvolávačkama , rači kdyby ty holky nechali ještě v klidu doma :roll:

Fragi: jj máš pravdu, opravdu jsem s Luci asi tak vycukaný z toho, jak nám všichni tvrdili, že porodíme předčasně…
A to mě ještě mudr v pondělí řekl, že to tak dopadne ve většině případů, ty který musí ležet, tak většinou přenáší a u kterýh to nikdo nečeká, tak jim rupne voda v 7. měsíci…no ale aspoň budou mimča dopečený..
A jak ti je ? Rozjíždí se to nějak ? a co vaše domácí marodka ? jsou ostatní děti OK ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 18:13

n o jo Zziny naše dětátka chtějí být moc pěkní a nachystaní tak se tam v bříšku ještě šlechtí :-P
Teda chudák Kristy to není možná já myslela že ji lupnou vyvolávačku a oni dělají pokusy jako s Kralishkem-snad nás to Zziny nečeká takhle dlouhé :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.1.10 18:16

Jaj, chudak Kristy, asi bych si mela prestat stezovat a byt rada, ze nemusim byt v nemocnici..
Fragol, Tebe neomlouva nic, ani Tve nekolikanasobne materstvy :jazyk: proste neporodis, dokud nebudes na rade ( i kdyz tusim, ze uz na rade vlastne jsi, pac mas dneska termin ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí