Poradna duly
Jana Čurdová
Mauska, tak to jsem zvedava, zda ti to vyjde. Drzim palce.
Jej, ted jsem si v denicku 18-ti lete tehule precetla v komentarich, ze mlade maminky jsou lepsi nez ty po tricitce - jak se to dotklo me jesitnosti… pch! Ale udrzela jsem se a nespamovala jsem, co je to za nazor
.
A ted testuju babyvak, co jsem dostala od kamaradky a musim rici DOBRY… mala se desne uklidnila, ja ji nemusim drzet a muzu Vam napsat a jit si na Facebook sklidit farmu:)
Fragi ty nemůžeš mít klídečkovej den, co? Nuda asi u vás nepřipadá v úvahu ![]()
Mausko doufám, že ti to dnes vyjde. Už by bylo na čase ![]()
Sylvii + Alíík, že by kšeftík ![]()
Já jsem dneska jak spráskanej pes. ![]()
Honzovi jsem dneska koupila nosní kapky Nasivin od jednoho roku. Nevim proč, ale nějak jsem zamrzla a pořád do něj cpu Libenar nebo Mar no a samo že to vůbec nepomáhá. Nějak jsem si zakódovala, že na rýmu pro malé děti nic jinýho neni.
nemáte někdo zkušenosti se závěsnejma křeslama na uchycení do stropu???
Nějak přemýšlím čím obdarovat Honzíka k narozkám. Hračky už nechci, ani nejsou kam dávat a s oblečení mít radost nebude. Myslela jsem něco takovýho:
AHoj tak my byl idnes u mamky, Honzík je taky dost nachlazený. Honzík šel hají jád jdu do vany.
Mony tu houpačku neznám ale je hezká.
ZZiny partu držím-neboj ![]()
Teda ale co ta Kristy???to m inedodává moc optimismu.vždyt je tam chudák od čtvrtka ![]()
Luci hlavně je do 120kg, takže na něm můžu relaxovat i já. Jediný co se mi nějak nezdá je šířka. Dřevěná tyč je široká 98 cm a to je jaksi moc ![]()
Kristy mi taky leží v hlavě ![]()
Fragi to mě mrzí že Míša nechce být bez plínek, Honzíkovi to docela trvalo-ale v létě jsme to nakoenc zlomili a je bez plínek přes den ale na spaní je má pořád a vždycky si počká až dostane na spaní plínku a vykaká se jen do ní
Takže přebaluju jen na spaní ale nedovedu si předtsvait kdyby oba nosili plínky-jen těch peněz ![]()
No ej t odivné že ji tam chudáka tak dlouho trápí, já si nedovedu předtsvit že než porodím budu ta mstaršit 4dny a pak ještě-to by se Hnozík zbláznil asi. byl ted dost u babičky na noc a těšil se domů-no a mě porod beztak chytne až nebude hlídání-doted byl Honzík n+kde pro jistotu a nic ![]()
Honza byl naštěstí šikulka. Nějak jsme ho nenutili. Dostal nočník k jednomu roku a hned jsme měli štěstí a vykákošil se do něj. Takže kakkání jsme měli vyřízený cca od 14 měsíců a čůrání od roka a půl. A od dvou jsme i na noc bez plínky.
Ale vím, že u někoho je to kovbojka. A nezabírá nic. Takže přeji brzzké odplínkování.
Mausko, tak to parkování je pádný důvod, aby se mimčo zítra vylodilo ![]()
Mon, je fakt, že těch klidných dnů nemůžu se 4 dětma a jedním manželem - kutilem moc očekávat, ale jsou občas i světlé chvilky ![]()
Jinak k těm kapkám, Libenar a Sterimar mi přijdou na nic, nejlepší mi přijde Olynth, sice je to driják, ale aspoň protáhne nos a člověk může dýchat
A na dobu nezbytně nutnou je to fajn ![]()
Houpačku taky nemáme, ale vypadá moc dobře ![]()
Lucilko, Věrka sekla s plínkama ve 2,5 letech a bylo to ze dne na den a hned to vzala i s plínkou na noc. Davča těsně před 3.narozkama a za úplatek, jak jsem psala no a o Míšovi jsme si mysleli, že bude šikovnější, no… Ale nepomáhá plínu sundat, trenky s Rákosníčkem nezabraly, bude klidně mokrej, jemu je to úplně ukradený
Občas má světlou chvilku, že se vyčůrá do nočníku, ale žádná sláva
Ale třeba přijde brzo zlom ![]()
Já jsem si taky vždycky myslela, že s vyvoláním se začíná hned ten den, kdy mamina nastoupí do porodnice a je to
Tohle by mě ničilo ![]()
Jsou to potíže s plínkama a prdolkama někdy.
Tak my jdeme hají, zkusím lukáškovi domluvit jestl isi to nechce rozmyslet dobrovolně než za pomoci chemie ![]()
Ahojky maminky,
hlásím se s bříškem
. Byli jsme se dnes podívat v Německu, jen tak, trochu po obchodech a projít se. Mají tam neskutečný slevy na hadříky, tak jsem zase trpěla, že si nemůžu nic koupit
. Ale jistily to sponky, čelenka a šála
. Pak jsme se stavili ještě u našich a dala jsem si zase dvě skleničky Avanti
. Jsem totálně znavená, v noci mě děsně bolí žaludek. Jakmile si lehnu, tak začne a pořád se budím. Čekala jsem, že bude miminko od Kristy a ono pořád nic.
Monano, s houpajdou neporadím
, neznám nikoho, kdo by jí měl. pá K.
Holky, prominte, ze vam sem lezu. Jsem kamaradka Kristy sestry. Ctu, ze se tady dohadujete co s ni je, tak doufam, ze se nebude zlobit, kdyz napisu, ze porodila chlapecka dnes tusim kolem 17 hodiny. Jmenuje se Ondrej a vic vam napise ona nebo jeji sestra. To jen abyste mely klidne spani.
Tak doplním:
KPKristy se dnes v 17.01 hod v Písku narodil Ondřej. Měří 49 cm a váží 3,4 kg. Mají se oba dobře a všechny nás zdraví ![]()
Kristy, moc gratulujeme a jsme rády, že jsi se miminka dočkala
Ondráškovi přejeme hodně zdraví a štěstí do života
![]()
miminkoooooooooooo
Kristy, moc gratuluju! Teda ale od čtvrtka do neděle, fakt nic mo.. chudinka.. tak snad už bude jen dobře.. snad celou dobu nerodila..
Ad nočník.. Barunka ho od mojí babičky dostala někdy před půl rokem a od té doby z něj má hračku, do které uklízí jiné hračky.. tak nevim, asi jsem to neměla dovolit.. nevim, jak jí naučim, že je to na jiné věci
myslíte, že má cenu začínat už teď??
Tak, já jdu spinkat, musím dohnat dnešní noc.. šli jsme spát pozdě, byla tu kamarádka, kterou jsem zaučovala, jak se případně postarat o barunku, kdybych rodila a nemohli naši ![]()
tak brou.. a miminkům zdar ![]()