Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
15.1.10 19:12

Mausko ta kd odubna to snad bude :-P
No jo Sylvi ty musíš na ten kocnert přece :palec:
Ale já holyk fatk necítím žádný příznaky že by se něco chystalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.1.10 19:15

Luci, treba to bude rychlovka, prdne voda a do par hodin bude Lukasek na svete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 19:17

No já se pořád tak sleduju :oops: Při každém zvednutí čekám jestli už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
15.1.10 19:21

Luci já se minule cítila pořád naprosto stejně až najedou přišly kontrakce.. někdo to prostě nemusí poznat.. že to přichází :-) teĎ ti může být normálně a za hodinu můžeš klidně rodit :-)
Já minule jen trošku tušila, protože mi ráno monitor ukázal 60kPa kontrkce.. to tam nikdy předtím nebylo.. ale jinak jsem se fakt cítila jak všechny dny předtím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
15.1.10 19:24

Luci, ja se taky pozoruju, kazdy pichnuti analyzuju, jestli to jako je „ono“ nebo ne, pred par dny jsem hlasila F., ze mi asi prdla voda, ale asi sem si jen cvrkla do gatek no… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 19:38

já v noci taky sledovala jestli mi nekape voda-jak to má člvoěk poznat že? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 19:52

Mausko, tak koukám, že tady by se kvůli rození skoro vraždilo, ne? :lol: :mrgreen:
Koukám, že se na to každý dívá opravdu jinak, mně dělal můj MUDr. Hamiltona u Davči v den TP a odpoledne byla Davča na světě :wink:

Zziny, já nevím, už jsem ze všeho nějaká vycukaná. Pochybuju, že se něco děje :roll:
Ondra je dneska rozhodně lepší, odpoledne se pořádně prospal, do teď byl bez teploty, teď měl 37.8, tak už to nejsou aspoň takový numera jako včera 8-o Ostatní zatím dobrý, ale inkubační doba je 2-4 dny, takže to stejně mlže přijít, moc nadějí si nedělám :think:

Sylvii, super, že jsi z kočárku nadšená, nakonec z toho vylezlo „odříkaného největší krajíc“, viď? :wink: Jedna mamina chtěla poradit kočár pro dvě děti, PaT se bránila zuby nehty a nakonec u něj skončila :palec:

Miriamm, do tabulky tě přidám, jen potřebuju ujasnit. Rodila jsi na TP 5.1.? V tabulce je předpokládáný TP a datum porodu, tak mi napiš, ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
15.1.10 20:20

Narodil se 8.1. :-)

• Citovat
  • Upravit
3657
15.1.10 20:30

Holky tož teda na zdravíííí. U kámošky jsem si to červený vínko dala :lol:

Děkuji za přáníčko, potěšilo :palec:

Chudák Kristy, takhle jí mučej :cert: . Tohle naštěstí neznám, nějaký průtahy než dojde na věc a porod začnou vyvolávat. To opravdu mohla čekat doma.

Miriamm zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 20:36

Tééda vy jste toho nakecaly, když jsem tu nebyla. No a teď tady budu jako kůl v botě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 20:52

Mudra mě dneska trochu prohrábla podvozek. A musím říct, že mě ještě v podbříšku nepřestalo bolet. A bolí mě v kříži. Ale nebojte nic intenzivního to neni. Jenom si jdu vlastně postěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 21:21

No jo, Miriamm, já se nekoukla na metříky, tak jsem se tak blbě ptala :lol: :oops:

Monano, stejně by ti Mauska jakékoli předbíhání zatrhla :lol: Čeká se na Kristy a na ni :wink:
Hlavně, že sis to užila :-) Piju svařáček a Davča loudí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 21:30

no jo Davča holt ví, co je dobré :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.1.10 21:33

NO jo, aspoň budu mít v jeho dospělosti s kým slavit :wink: Proto jsem si vlastně taky porodila Ondru na svý narozky. Budeme chlastat v tandemu :mrgreen: :lol:
Jo, jo, Davča je starej labužník :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 21:42

13. května se narodil i můj taťka a brácha je 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí