Leden 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12419
15.1.10 13:09

A koupila jsme si pro radsot hyacinty v misce-je jeich tam 5 a jsou tmavěmodré :kytka:
Tak si jdu dát čaj n oa s těma kilama to mě těší, sand to půjde tak rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 13:19

Fragi: tak to množné číslo typu „budeme rodit“ mě taky dostává :roll: nebo otázka při každým mým heknutí "už rodíme ? " , zabít málo :twisted: :-D …a co Kristy , zatím asi nic, že ?? koukám, že to nějak trvá :roll: 8-o

mousko: nech být, do večera času dost, třeba za chvilku rupne voda a pofrčíš , všude píšou jak na vyvolání funguje masáž kotníků, takže něco na tom bude :wink:

Kubi: já bych taky po šestinedělí chtěla mít jen něco málo kg..ale vidím to bledě ..

Luci:a kolik jsi už vlastně přibrala, já 15 a nemůžu se na sebe už ani podívat :poblion:

…jsem táák unavená, ale dítko mě spát nenechá, na emimino píšu vždycky s utěrkou v ruce, nebo opřeným vysavačem o stůl nebo mám na klíně kupu hraček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 13:36

Koukám, že se tady řeší vyvolávačky. Já tabletku taky neměla. Dostala jsem dvě injekce oxytocinu a čtyři kapačky oxytocinu, jsem taková malá závislačka :mrgreen:

Jinak na KO mě tak akorát otrávili. Po týdnu jsem bez změny. Čípek hladky vstřebaný, hlavička naléhá, a jsem pro prst a půl.
Ptala jsem se na vyvolávačku a protože se změnilo v Brandýse vedení i všichni doktoři. Nechávají přenášet 14 dní a s Honzíkem mě nechali jen sedm.
Tak já budu mít na tuty únorňátko, takže Kubi nemusíš se bát já tu určo zůstanu.
Jo a přibrala jsem kilko, mám +9kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 13:37

Prý na příští KO mi budou dělat i UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:40

Zziny já měla celou dobu jen 12kg navrch a říkala jsem si že do kocne budu mít max 15, no ak ole mVánoc se to zlomilo a dnes jsem se zvážila a už mám 18kg 8-o 8-o
Honzíka jsem ale měla týden před 1. termínem takže kdybych rodila před 14dny tak bych měla mín ale už si z toho nic nedělám. jsem jak tank :oops: A tp jsem pořád měla tak o 3kg mín než u Honzíka-srovnval sjem to se zápiskama. No a ted jsem se rozjela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:40

Mony takže už jsi apson trochu otevřená??já nebyla minuel vůbec ale potěšil mě aspon ten zkrácený čípek-to už je taky dobré ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 13:44

Luci, no sice ano. Ale vidím to špatně. Mudra si tam ze mě dělala srandu. Chtěla jsem po ní kozoroha a ona jestli chci řízenej porod, že stačí říct. No a já na ni, to zase néé. Pak si přečetla porod , když jsem rodila Honzíka. A na férovku mi řekla, že mě raději nechají co nejdýl přenášet.
Takže si myslím, že to mám zpečetěný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
15.1.10 13:45

To by mě vycházelo vyvolávačka kolem 31.1 - 2.2. Třeba bych si hodila znovu 3.2. - to už je Honzík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:45

Aha Mony to je asi jak kdy. švagrové zas řekli že se to k porodu vůbec nechystá-v pátek a v noci ji praskla voda a malej byl v 8.30 v sobotu na světě.
Já už ale taky přestávám věřit že to půjde samo bez pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:47

No mon holky co měly termín na konci ledna porodily už dávno a my co ho měli v první půlce budem rodit v únoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 13:48

Hmm, začíná to být prča :mrgreen: :mrgreen: , holky co rodily mezi prvníma už budou mít po šestinedělí a my zde budem pořád jako kindervejca :mrgreen: , teda já už fakt mám takový vnitřní smíření se stavem, už se s tím břichem učím pomalu žít… :mrgreen:

Luci: no přesně, já taky pořád srovnávala s prvním těhu a byla jsem o dvě kilča míň , pak jak mně nechali ležet kvůli hrozícímu předčasnýmu porodu :zed: , tak to začalo mít obrátky

Mony : ty těch svých 9 kg vůbec nevytahuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:49

No j átaky ale jsem agresivní na určité druhy otázek a mamča už mi píše přes icq a říká já se chci něco zeptat ale ty se rozčílíš:) tak ji píšu at se neptá :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 13:49

luci: byla jsi rychlejší :mrgreen: , a vůbec kde je teda dneska Sylvii, je od konce další na řadě, tak že by ??

..a taky vám vrtá v hlavě ta Kristy ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1353
15.1.10 13:51

huraa, dítko mi usnulo :dance: , ale teď se zase nechce spát mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12419
15.1.10 13:51

No Kristy se chudák dlouho neozývá :-? Snad ej vše OK.
No a Sylvi snad nepředbíhá-to už by dostala na zadek :-P
No nakoenc ten můj chlap měl pravdu že t obude skoro na jeho narozky-má je 22.1. to když mi řekl o Váánocích poslala sjem ho někam a skoro se trefil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí